joana_ 05.11.2021 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 Mówisz o zewnętrznych, czy wewnętrznych? Ja w środku mam roletę, ta najtańsza z Ikei na magnesy, na próbę była jedną kupiona i została, bo mi się spodobała. Ale moja kuzynka założyła w pokojach żaluzje ciemne, niestety nie drewniane, ale wyglądają dobrze i powiem ci że podobają mi się bardzo, myślę o takich w salonie. Tym bardziej że tam mam to siedzisko pod oknem, do którego już tysiąc razy zmienialiśmy decyzję czy zostawić czy rozebrac i firany tam nie pasują wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2021 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 zaluzje wewnętrzne jakies matowe, teraz mam w salonie i jestem bardzo zadowolona, mozna je przyslonic pod kątem i widac to co na zewnatrz a slonce nie razi. na shuttersy mnie nie stac ale widzialam ostatnio zaluzje z tasma, ładnie to wyglada. w kuchni i pokojach tez mam rolety na okna najtansze z casto, od 5 lat nic im nie dolega a codziennie sa zwijane i rozwijane. kosztowały grosze a te z tasmami tak wygladaja, tasma maskuje troche sznurek, tasme mozna z materialu lub tworzywa kto wie, moze pokusze sie nawet o drewniane w kuchni i salonie, troche podroba shutters takie z tasma. wycenili mi shutters na okno w salonie 280 x 210 - 16 tys. padłam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 05.11.2021 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 No proszę cię, 16 tys ! Rozbój w biały dzień.No właśnie, ja o takich ciemnych myślę w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2021 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 no Mania tez mowila, ze za shuttersy jej masakryczne ceny wyliczyli, to niestety nie na moja kieszen. jakbym chciala zrobic na wszystkie okna to ze 160 tys. by wyszlo. bo nie mam na co kasy tyle trwonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 05.11.2021 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 Ciągle jest to u nas nowość, mało firm to robi i niestety ceny nie dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 05.11.2021 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 dziewczyny, temat zaluzji mialam ruszyc dzisiaj akurat, caly temat sobie "przygotowalam" bo bedzie dotyczyl szczegolnie mnie i TAR. wroce ale musze popracowac, od rana w pracy siupy az zawiesilismy umowe z producentem - tak nas wkurzyl. Dopoki nie naprawia co popsuli nie wracamy z naszym dealerem do nich , nie pomogly zazalenia az dzis po tym co zrobili pekla bomba. tak na szybcioraszka - TAR wielkosc tych shutters co chcialas zamowic u mnie to cena 3700$ - najtansze jakie mozesz kupic, sa z roznych materialow - i bez zalozenia. Tutaj sa tez drogie. Co prawda ja mam na dwoch podlogach w kazdym oknie ale zajelo mi to multum czasu zeby znalezc odpowiednie rozmiary. TYlko ze mialam lepoiej - wszystkie kupilam na lokalnych jak ludzie sciagali, wiekszosc byla noweczka zalozona do domow-modeli i po sprzedazy modeli ludzie ich nie chcieli. Zaoszczedzilam kupe kasy - tego w Polsce niestety brak. dobra ide, wroce potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2021 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 tylko wez te kciuki trzymaj, bo cos slabo mi idzie, normalnie zalamka:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 05.11.2021 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 Tez podtrzymam, choć nie wiem za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2021 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 3-maj bo potrzebuje mocno:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.11.2021 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2021 no to dotarlam 1:24 w nocy, pewno Joana to juz na nogach szybkosc mialam szachisty! TAR trzymalam mocno szczegolnie za najwazniejszy numer bo mnie gnebil Az jojczalam i M sie pytal co tak gadam do siebie i co ma sie udac Drugim sie nie przejmuj, nie koniec swiata, najwazniejsze punkty zaliczylas a czyms co ma trwac 1.5 roku i isc na odpal - szkoda nerwow. Sprawdzalam tylko @ bo czekalam na info ale na telefonie i daleko od domu Stuklismy sie z M za wygrana :yes: A drugie powiedzial ze jestes durna :lol2: kupilam Karakana - no to juz Karakan zostanie nie Kraken - myslalam ze nim sie stukne, niestety TAR - mamy inne kubki smakowe Nawet nie dopilam i nie mam komu teraz flaszki oddac, na stukniecie sie za Was wyciaglam swoje B52 Ciesze sie!!! bardzo!! a teraz ide spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 06.11.2021 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2021 Spałam, druga noc z rzędu gdzie mnie nie obudził ból gardła. Teraz mi przechodzi na zatoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.11.2021 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2021 no co ty Kraken Ci nie smakowal? lipa troche, przywiez te butelczyne, wypije:lol2: ile dni Tobie jeszcze zostało? dobrze licze, ze 12? tez 3-mamy kciuki:hug:i dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.11.2021 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2021 13 dni, do 19, ale 19 w piatek wypada wiec trzeba dodac weekend a potem ile az na rozmowe zawolaja? Do 19 to pierwsza tura, chociaz wg prawa to juz druga tura no nie smakuje :sick: Ani jako drink, chociaz to przejdzie najszybciej bo smaku nie czuc ale pewno ma kopa "potem" ani samo z lodem, ani mi ani M Wiesz co, smakowal mi troche jak plastyk i tez tak pachnial. Nie jest to tylko moje zdanie pare osob jak je tu ocenialo mialo takie same zdanie. A ze smaku przypomina mi koniak. Wczoraj pierwszy raz weszlam do alkoholowego od ponad 2 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.11.2021 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2021 Sluchajcie, zadzwonili wczoraj ze samochod naprawiony i gotowy do odebrania, M pojedzie dopiero we wtorek jak z pracy beda wracac. Ten co go rozwalil mial jeszcze niezly tupet bo sie az zaplulam ale napisze nastepnym razem. Kupilam wczoraj ten obraz z granatem, nie bralam jednak wazonu bo jesli pojdzie wszystko ok to dywan (w niedziele po niego jade) i obraz w hallu beda i miejsca na szafke z wazonami nie bedzie bo potrzebuje szafke na ksiazki tam. Dokupilam znow dzialke raczek do kuchni, musze policzyc ile mam juz i jeszcze raz na wizualce zobaczyc ile mi potrzeba. Rozgladam sie za raczkami do lazienki, niestety nie moge znalezc takich jak na wizce wsadzilam a bardzo mi sie podobaja M pojechal wlasnie do sklepu po kafle na podloge do lazienki, zdecydowalam sie zrobic taka jak u mnie czyli ze wyglada jak deski i sie ladnie z korytarzem zleje. Nie bedziemy tez zrywac kafli znad wanny juz, szkoda roboty, ani klasc marmurowych - teraz mi ich kupa zostala i musze je wystawic na lokalne. Na moich wizualkach troche sie zmienilo Myslalam ze dopracowalam, ale wymyslilam cos. Tez wkleje potem. na dzis plan wniesienia lawki z ofrodu do domku na zime juz, przykrycie fontanny i przykrycie sofek. Poki co zimno, wszedzie nadal bialo - szron a juz 11 rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.11.2021 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2021 13 dni, do 19, ale 19 w piatek wypada wiec trzeba dodac weekend a potem ile az na rozmowe zawolaja? Do 19 to pierwsza tura, chociaz wg prawa to juz druga tura no nie smakuje :sick: Ani jako drink, chociaz to przejdzie najszybciej bo smaku nie czuc ale pewno ma kopa "potem" ani samo z lodem, ani mi ani M Wiesz co, smakowal mi troche jak plastyk i tez tak pachnial. Nie jest to tylko moje zdanie pare osob jak je tu ocenialo mialo takie same zdanie. A ze smaku przypomina mi koniak. Wczoraj pierwszy raz weszlam do alkoholowego od ponad 2 lat masz zupelnie inny nos i smak, plastiku tam nie czuc na pewno. nie smakuje to trudno, mi pasi:p a powiedz mi kupiliscie tego ciemnego? to az dziwne co piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariater 06.11.2021 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2021 (edytowane) A moze z alkoholami jest tak samo, jak z kawa i perfumami ? Dla kazdego kraju produkuja ciutke inna wersje ? Edytowane 6 Listopada 2021 przez ariater literowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.11.2021 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2021 hmmmm...................czyzbym wziela inny??? zrobilam zdjecia w sklepie bo byly 3 , powiedzialam Kraken Black - ale one wszystkie BLACK byly zaraz wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.11.2021 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2021 Artier calkiem mozliwe, z polskich wodek lubie Belvedera i Chopina. Nie wiem jak Belveder a,e Chopin na export a Chopin w Polsce mialy dwa rozne smaki, pamietam lata temu to sprawdzalam bo pilam tu pierwszy raz i potem jak w Polsce bylam i bylo WTF???!!! potem sprawdzilam i sie okazalo ze jeden z ziemniakow byl a drugi ze zboza. Nie wiem czy tak nadal jest, to bylo dawno - ale bylo na bank bo wyczytalam to. To wiecie, jak za komuny - co prawda ja nie pamietam, ale czytalam o tym - w Polsce same skladaki (tez mialam, brazowy ) a na export robili przezarabiste rowery gorskie o ktorych nawet nie mialam pojecia ze istnieja bo w sklepach nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.11.2021 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2021 TAR ciekawe czy majac roznice nosow tez z perfumami tez sie roznimy - moje podstawowe to Chanelki, normalne 5 na wyjscie bo sa ciezkie, ale na codzien po domu jasna 5 i Gabrielle. Jasna 5tka jest lzejsza. Pewno nie lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.11.2021 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2021 stanelam w sklepie i sie rozjechalam bo nie wiedzialam ze sa trzy, M mowi ze tez nie wie, wiec zlapalam za telefon zeby znalezc gdzie pisalas, pamietalam ze Black. ale niestety, nie widzialam kiedy pisalas i gdzie wiec strzelilam i wzielam tego z osmiornica ostatniego - ZLY???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts