mmikka 07.11.2021 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 Mika - chatke juz zamklas na zime czy jeszcze jezdzisz tam cos porobic? Zrobilas cos wiecej? siedzisz cicho sie nie odzywasz Nadrabiam zaległości tutaj. Tam nawet wczoraj mms nie doszedł. Może przez to zdrowszą okolicę mam Coś tam dłubiemy powoli. Męża dalej napierdziela ręka. Ślimak wdrapując się na 10 piętro ma lepsze tempo od nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 07.11.2021 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 Mmika to może odpocznijcie, mąż rękę wykuruje i zaczniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 07.11.2021 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 Też chciałam edytować i się nie da. Bea, udzielała się i zniknęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.11.2021 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 Mmika to może odpocznijcie, mąż rękę wykuruje i zaczniecie dokladnie, Mikka dajcie sobie chwile czasu, chyba ze macie noz na gardle. ale praca w chorobie troche do bani. zdrowia i sil zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.11.2021 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 wymierzylam sobie on line żaluzje przyszybowe aluminiowe biale, na okno poczworne wyszlo 960 zł. i docelowo chyba takie wybiore, wazne by mozna bylo zaslonic przy upale i sloncu. jednak te najwieksze okna beda od poludnia i zachodu. wschodnich nie musze zaslaniac ani robic zaluzji ale zrobie bo troche glupio by wgladalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 07.11.2021 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 Tar, wiesz czego ja się boję przy tych wąskich? Że przy dużych oknach, one się będą tak nie ładnie wyginały. Moja koleżanka ma, fajne jest to że tak jak mówisz one są prawie niewidoczne, ale ona ma małe okna w bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.11.2021 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 Joana bylas u mnie nie zauwazylas tych zaluzji na oknie? te moje sa jeszcze szersze 160x220 nic sie nie wygina, przy weższych tym bardziej nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.11.2021 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 dzień dobry grzecznie się przywitam i przyznaję, że przylazłam za TAR-cią żeby mieć znowu współudział w Jej szaleństwach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 07.11.2021 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 Dzień dobry No powiem ci Tar, że nie pamiętam ich. Dużo rzeczy mi się u ciebie podobało, więc pewnie przeoczyłam. Ja żaluzje, ale mój drzwi do salonu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.11.2021 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 Wusiaku no wreszcie jestes:hug: tak tylko lekko przypomne o lampach, musze juz zamawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.11.2021 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 Joana, tak myslalam, wiec mowie, ze nic sie nie wygina, juz sprawdzone. Skoro nie zauwazylas to sa akuratne do mojej koncepcji, bo Ty siedzialas przy stole naprzeciwko nich, sa na tym oknie przy stole:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.11.2021 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 TAR-cia a ten drugi zestaw co Ci wysłałam to też nie:( ja też żaluzji u Ciebie nie widziałam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.11.2021 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 (edytowane) Wusia, poczekaj. Nie bylam od wczoraj na poczcie. Ide oblukac co poslalas. Do tych szklanych kulek tylko gorne jeszcze dobierz. ale zeby nie byly zwisy Edytowane 7 Listopada 2021 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.11.2021 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 wiśta wio łatwo powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.11.2021 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 wiśta wio łatwo powiedzieć serio gadam, potrzebuje na cito, najlepiej jakby 3 zarowki byly. szukalam w tylu sklepach ze az mi slabo:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 07.11.2021 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 A miałam okulary?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 07.11.2021 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 A do czego ty lamp teraz szukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.11.2021 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 A miałam okulary?? a tego to nie pamietam A do czego ty lamp teraz szukasz? dla mamy szukam lamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 07.11.2021 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 a tego to nie pamietam dla mamy szukam lamp Bliżej mnie byłaś, niż ja okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.11.2021 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 Bliżej mnie byłaś, niż ja okna za szybko wszystko sie dzialo ale zaluzje ja akurat widze juz na wejsciu:p niewazne. wazne, ze sie nie wyginaja:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts