wu 07.11.2021 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 weź obacz TAR-cia czy takie może będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.11.2021 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 Wusia odpisalam. A Mania kilka godzin temu pojechala po dywan i przepadla. Ani nie pokazala dywaniu ani tego granatowego obrazu. A ja chce go zobaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 07.11.2021 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 Ja na dywan czekam. Dziś debatowaliśmy z moim o kuchni, będziemy latem robić. Do tego czasu, pokupimy wszystko co trzeba, zamówimy witrynę i latem robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.11.2021 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 godzine w jedna godzine w druga, plus czekania godzine, a jeszcze pakowanie wszystkiego na samochod a potem w domu rozpakowanie, sprawdzanie, terstowanie, a na koniec wypad do Indiancow i zjechalam niedawno normalnie "Malzenstwo doskonale " jak bede miala kase to dokupie drugi bo jeszcze jeden maja, o obrazie mowie. laska mi wywiozla wozek z betami i dywan lezal i jakas babka stala i do mnie mowi - to ty mi go gwizdlas sprzed nosa mowie jej no widzisz, sorry! Life suks a jeszcze sobie obraz pod niego dokupilam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.11.2021 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 łądne myslalam ze jest bardziej w kwadracie ten obraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.11.2021 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 ale mebla tez se kupilam, nie mowilam o nim bo sie czailam kilka dni - nie wiedzialam czy wygram ale wugralam i wywalilam ich wszystkich oparcie siedzisko i UWAGA - dluga na 2 metry wiem ze guzik widac ale i tak sie chwale bo raz ze wygrane noweczka, dwa za polowe ceny sklepowej trzy - ma te CALE DWA METRY :yes: wyglada tak normalnie mozna kupic 3 czesci i zrobic siedzenie do stolu, mozna albo m3, albo dwie tylko albo jedna - przez to nie ma zadnych widocznych laczen po bokach, pewno sa pod spodem - nie sprawdzalam, nie wyciagalam. Po co mi to? ano mam hytry plan sciagnac oparcie i uzyc laweczki przed lozko, do tego mojego wielkiego lozka akurat wielkosc pasuje prawie na cala szerokosc, po pare cm zpostanie po bokach - i tak chcialam. Oczywiscie musze material zmienic naszary, poprosze w sklepie gdzie lozko kupilam zeby napisali do fabryki i zapytali czy by mi kilka metrow nie sprzedali - za to czekanie do marac chociazby a jak nie - dokupie jakis jasny szary, mam probke materialu z lozka wiec bedzie mi latwiej. Moge tez postawic cale z oparciem, sofki tez sie kladzie w nogach i fotele, a moge z oparcia zrobic day bed - po calej dlugosci, styknie materac z podstawa kupic i dla jednego dzieciaka lozko jak mazenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 07.11.2021 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 No faktycznie, jak komplet. W poziomie będzie wisiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.11.2021 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 TAR nie, ten jest 50x179. W korytarzu ma byc a tam duzo scian nie ma. Ten szary do sypialni to kwadrad 150x150. Ten tez jest olejny, no ale juz go przeciez pokazywalam, tylko w sklepie na scianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 07.11.2021 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 Wiedziałam, że na bank coś przytargasz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.11.2021 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 Joana raczej tak w korytarzu, mysle ze poziomo za waski do dlugosci. Kombinuje gdzie powiesic zeby sieknac granatowa sciane pod niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.11.2021 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 (edytowane) Joana, 3 wozki mi wywiezli spartolili tylko jedna zecz - wygralam za grosze fajne spodenki Mlodemu Adidasa bo przeciez w garazu sobie silownie zrobil - co mi dali? stroj kapielowy dla dziecka w kolorze wscieklo niebieskim No i lozeczka dla piesow, drugiego donuta i kupilam jeszcze dwa dwie kratki dla nich, jeden pojedzie do domu w gorach a drugi identyczny jak juz mam tylko bialy, mozna je laczyc, bede je mogla na ogrodzie zamknac jakby co zeby sie nie plataly Edytowane 7 Listopada 2021 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 07.11.2021 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 No powiem ci że na granatowej ciemnej ścianie będzie wyglądał dramatycznie. U mnie powieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.11.2021 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 jakos mi umknal ten obraz sofka calkiem ladna. ty to jestes jeszcze gorsza niz ja z tym zamawianiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.11.2021 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 Manius w srodku siedzi nie walczyl, zm iescil sie OK bez problemu. a tu z Maja, otworzone tylko z jednej strony ale z dwoch tak poszerzyc mozna, wyjscie jest z obu stron albo przez gore. Mieszcza sie spokojnie nawet w zamknietym, troche nie wiedzialy po do jest tek kawalek wiec nie wlazly tam, ale dziala! i mam z glowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.11.2021 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 Joana " No powiem ci że na granatowej ciemnej ścianie będzie wyglądał dramatycznie. U mnie powieś" masz na mysli powieszenie tego stroju kapielowego? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.11.2021 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 pal szesc sofke, o lawke mi chodzilo bo sie mi nie chce robic od nowa ze szklieletem, nie doprosilabym sie u M, a na dwa metry laweczke przed lozko ciezko kupic, znalazlam dlugie ale nie az takie to jedna 700 a druga ponad 1000 nie pogielo mnie. ale zeby nie bylo ze wszystko szare - material tez kupilam , cale 16 metrow i nie jest szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.11.2021 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 a gwoli zamawiania juz bana dostalam od M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.11.2021 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 (edytowane) sluchajcie pokaze wam material, bala 17 yardow to wychodzi jakies 15 metrow, tapicerski. przepiekny kolorek, zupelnie jak moja sofa. Tez wygrane najleposze jest to ze normalnie nawet 1 metra bym nie kupila - jest tak drogi A zrobic lozko to mnie nie stac na niego 1 yard kosztuje teraz 208$ US na przecenie w calych US , 1 yard to 91.44 cm, to prawie metr Normalna cena to 289$ US za yard. Ale znam firme, uwielbiam ich materialy, dwa lozka z nich mam zrobione, jakies poduszki i cos tam jeszcze robilam, wsio szenilki, ale nie kupowalam takich drogich sciagalam materialy wlasnie z US. Wiec za cala bale 15 metrow zaplacilam 137$ kanadyjskich, czyli mniej niz za jeden . Cos z tego wymysle ale dlatego bedzie mi tego sklepu brakowalo bo naprawde perelki mozna wyhaczyc. Na bali jeszcze papierek wisi, z US wyslane do jakiegos sklepu co robi design do domow w Toronto . Jak takie materialy sprzedaja to juz ja widze jakie ceny maja zeby dom komus urzadzic. A moze padli smiercia niezawiniona przez Covida jak wiele innych sklepow. A na marginesie, zabieram swoj pistolet tapicerski i jeszcze sobie dokupie drugi na wszelki wypadek, one na sprezarke sa to nie ma sie co przejmowac. Tasm i metalowych czesci tylko dokupie bo nie widzialam w Polsce nigdzie tych co tu uzywalam. Edytowane 7 Listopada 2021 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.11.2021 01:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2021 (edytowane) u mnie tez byla impreza przygotowanie terenu no i sie towarzycho zebralo TAR jak zwykle kombinuje ten w gajerku to jakis sprzedawca chandlowy, moj M zapatrzonyn i zasluchany - lyknie wszystko, ten z tabletem szuka info bo chce pokazac jaki sprzedawca kit mu wciska ta slodzinka jak moja Natki wyglada przyszly qurw...tfu - KURY w delegacje! za kurami "zmartwieni sasiedzi" co to kury na zwiady wyslali bo imprezke wywachali.... po wieczorku sasiedzko-zapoznawczym sasiedzi dostali kielicha a ze leciala muzyka... uraczyliscie mnie polska wodka - poszlam spac! ja nie wiem co to za facet, skad go wytrzaslyscie, CO ON ROBI WLASNIE i dlaczego tak sie cieszycie, ale lepiej posprawdzajcie telefony mezow bo wlasnie ta w czarnym sweterku na was kablowala i co on robi w MOIM reczniku????????? Edytowane 8 Listopada 2021 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 08.11.2021 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2021 No to zorganizowałas nam imprezkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts