Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dwa kontenerki sie rozumie :yes: udalo mi sie bo mial tylko dwa i akurat dwa :D Czasem ma pojedyncze sztuki (jak laweczka) czasem ma czegos setki (jak posciele ostatnio).

Zapomnialam napisac - kontenerki maja futrzane wkladki w srodku, jak zlozone to na podlodze i na bokach sa, jak sie rozlozy to sie odpina i futerko jest na przedluzce jest i naprawde duzo miejsca jest.

No i kupilam oba za cene jednego :D

to teraz czas na moje wizki :D

bylo tak pamietacie

Screenshot-2021-10-19-at-01-40-29-Photo-Image-land-ethnic-white-Copy-of-Renovation.png

a przez zaluzje jest tak

Screenshot-2021-11-06-at-20-33-41-Photo-Image-land-ethnic-white-Copy-of-Renovation.png

Screenshot-2021-11-06-at-21-00-56-Photo-Cattelan-italia-hollywood-regency-white-entrance-Copy-of.png

Screenshot-2021-11-06-at-21-03-10-Photo-art-deco-white-entrance-Copy-of-Renovation.png

Screenshot-2021-11-06-at-21-00-37-Photo-Cattelan-italia-hollywood-regency-white-dining-room-Copy.png

piekna ta szafeczka granatowa, nie sprawdzalam ile kosztuje i w jakim sklepie niestety, znalazlam jednak ten obraz, jest w Niemczech kosztuje 255 Euro :sick: Ale napisalam do nich wczoraj o wysylke bo maja tylko kilka krajow, odpisali dzisiaj - niestety nie wysylaja do Polski ani nawet do UK :sick::mad: znow Niemcy, Francja i inne tam jak Belgia itp. Normalnie az nienormalne :sick:

Austria, Belgia, Francja, Niemcy, Luksemburg, Holandia i Szwajcaria. Tylko tam wysylaja :sick::sick:

Moze i Polska jak 3-kraj ale na Anglie tez sie pogniewali??? Na Szwecje i inne kraje tez??

Czy jest o czym nie wiem i powyzsze kraje maja jakas swoja osobna "klike wybrancow"???

musze cos wymyslec. bo ja jak na cos sie najaram to chodzi za mna, a ten obraz mi tam pasuje, na pocztek niebieski z dywanem tam bedzie ale potem po rozbudowie ten mi pasuje.

Jest kilka zeczy co mi sie podobaja na tych wizualkach bo bardzo duzo prawdziwych zeczy jest do wklejenia i podaja linki do sklepow badz napisane co to jest i mozna wygooglac, ale nie wszystko. Np w lazience co wsadzilam raczki strasznie mi sie podobaja i nie moge znalezc nigdzie.

do UK jest problem z wysylka ,bo oni nie sa juz w UE wiec brytolom nie wysylaja i tak samo to dziala w druga strone. Ja z Niemiec czy innych europejskich krajow nie mialam problemow z wysylka ale to drobnica, buty, ciuchy, kosmetyki. moze cos sie pozmienialo przez covid. po prostu Polska jest traktowana jak kraj 3 kategorii, a patrzac na to co sie u nas dzieje wcale mnie to nie dziwi:sick:

M poszedl do pracy to moge dokonczyc wklejanie

wysunelam wiec na pokuj czesc w wiatrolapie na szafe

Etsy-Living-room-photo-27500072-Home-By-Me.png

i wtedy czesc z lodowka i czesc tej wysunietej sciany sie skompletowalo - wsuniete drzwi do spizarki + lodowka, wsuniete wejsciowe + scianka

Screenshot-2021-11-07-at-21-45-59-Photo-West-elm-modern-white-kitchen-Copy-of-Renovation.png

a z drugiej strony wypchniete na dodatkowe wyjsciowe drzwi

Cb2-Living-room-image-27499065-Home-By-Me.png

La-redoute-inte-rieurs-Living-room-photo-27499514-Home-By-Me.png

zrobilo sie lepiej wizualnie i pozytecznie,m wtedy cokolwiek powiesze na tamtych nie bedzie mnie wkurzac, ale mozna uzywac obu jakby co.

poszukam to wkleje jak powiesilam zaluzje podniesiona

dla mnie jest. ok. powierzchniowo bedziesz miala bardzo podobnie jak ja, nie za ciasno i nie za duzo. Salon w granicach 40 m2 to takie minimum jesli nie masz oddzielnej jadalni, musi wejsc wielka wygodna sofa, jakis regal czy komoda, stol i tyle.

Mania a jak bedziesz robic impreze rodzinna np. świeta to gdzie ludzi usadzisz? Bedzie jakis stol w razie czego? przy wyspie sie wszyscy nie zmieszcza.

myslisz?? :D

wyspa ma poki co 246 x 136

stol jakby co gdzies sie wciupie, mozna przesunac kanapy i wsadzic rozstawiane stoly, ale serio, nie robie takich imprez juz.

Nie moge wiecej zrobic w salonie bo to jest na szerokosc domu juz. I jest o wiele wieksze niz mam teraz. No i pamietaj o czym pisalam zawsze - w salonie nigdy nie siedzimy, zawsze przy wyspie, jakos tak nam w krew weszlo i kazdemu kto do nas przychodzi , zaraz idzie automatycznie do wyspy. Bardziej mi wiec na wyspie zalezy n iz na salonie

wiem, ze to lotnisko ale nie wiem jak u Was sie rodzinne imprezki spedza. U nas wszyscy przy stole wola, moja wyspa ma 2 krzeselka, tylko sie kurzą. Tu na pewno jest kwestia indywidualnych przyzwyczajen. My wolimy jednak przy stole. Jak przesuniesz sofy bardziej do szafy, to i stół ci wlezie na upartego.:cool:

glana na starego ci wysłalam ;)

jak widzialas zadnych regalow, stolikow ani nic, nie chce, tak jak widzisz na wizualkach - zero mebli oporcz lawy, kanap dwoch trojek i pufki. Stolow postawionych w salonie niestety nie lubie - chyba ze sciany sa wykrojone i wyglada jakby byla osobna jadalnia a nie jest.

W przeciwienstwie do Ciebie nie chce ksiazek w salonie i mam tam miejsce na nie w hall'u.

Sofki beda badz kremowe jak mam teraz badz szare, wiec na wszelki wypadek kupilam ten material zeby moja pufko-lawke co mam teraz w salonie obic. Ale nie jest powiedziane ze bedzie. Dwie trojki kanapy to i tak multum siedzenia

tak, ale patrz na to jaka masz wyspe teraz, to zupelnie inna sytuacja :D Masz ja waska, z okapem, z plyta, nie masz otwartej przestrzeni znaczy masz ale nie tak jak na nowych wizkach - ja tutaj mam zupelnie inaczej w domu :D Siedzenie przy wyspie w wiecej luda niz dwoje jest zalezne od wielkosci wyspy :D