TAR 08.11.2021 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2021 No mnie tam nie ma ale widze ze ktos podobny do mojego sie wbil, tylko troche za stary ale nakupowalas roznosci, ciekawa jestem czy ten ban zadziala:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.11.2021 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2021 a powiedz mi kupilas jeden czy dwa kontenerki dla psiakow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.11.2021 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2021 dwa kontenerki sie rozumie udalo mi sie bo mial tylko dwa i akurat dwa Czasem ma pojedyncze sztuki (jak laweczka) czasem ma czegos setki (jak posciele ostatnio). Zapomnialam napisac - kontenerki maja futrzane wkladki w srodku, jak zlozone to na podlodze i na bokach sa, jak sie rozlozy to sie odpina i futerko jest na przedluzce jest i naprawde duzo miejsca jest. No i kupilam oba za cene jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.11.2021 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2021 to teraz czas na moje wizki bylo tak pamietacie a przez zaluzje jest tak piekna ta szafeczka granatowa, nie sprawdzalam ile kosztuje i w jakim sklepie niestety, znalazlam jednak ten obraz, jest w Niemczech kosztuje 255 Euro Ale napisalam do nich wczoraj o wysylke bo maja tylko kilka krajow, odpisali dzisiaj - niestety nie wysylaja do Polski ani nawet do UK znow Niemcy, Francja i inne tam jak Belgia itp. Normalnie az nienormalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 08.11.2021 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2021 Dla większości krajów europejskich, jesteśmy trzecim światem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.11.2021 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2021 Austria, Belgia, Francja, Niemcy, Luksemburg, Holandia i Szwajcaria. Tylko tam wysylaja :sick: Moze i Polska jak 3-kraj ale na Anglie tez sie pogniewali??? Na Szwecje i inne kraje tez?? Czy jest o czym nie wiem i powyzsze kraje maja jakas swoja osobna "klike wybrancow"??? musze cos wymyslec. bo ja jak na cos sie najaram to chodzi za mna, a ten obraz mi tam pasuje, na pocztek niebieski z dywanem tam bedzie ale potem po rozbudowie ten mi pasuje. Jest kilka zeczy co mi sie podobaja na tych wizualkach bo bardzo duzo prawdziwych zeczy jest do wklejenia i podaja linki do sklepow badz napisane co to jest i mozna wygooglac, ale nie wszystko. Np w lazience co wsadzilam raczki strasznie mi sie podobaja i nie moge znalezc nigdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.11.2021 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2021 do UK jest problem z wysylka ,bo oni nie sa juz w UE wiec brytolom nie wysylaja i tak samo to dziala w druga strone. Ja z Niemiec czy innych europejskich krajow nie mialam problemow z wysylka ale to drobnica, buty, ciuchy, kosmetyki. moze cos sie pozmienialo przez covid. po prostu Polska jest traktowana jak kraj 3 kategorii, a patrzac na to co sie u nas dzieje wcale mnie to nie dziwi:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.11.2021 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2021 znalazlam te raczki - w Polsce no i kurna OUT OF STOCK jeden jedyny sklep ze maja w chromie, sa tylko czarne badz biale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.11.2021 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2021 M poszedl do pracy to moge dokonczyc wklejanie wysunelam wiec na pokuj czesc w wiatrolapie na szafe i wtedy czesc z lodowka i czesc tej wysunietej sciany sie skompletowalo - wsuniete drzwi do spizarki + lodowka, wsuniete wejsciowe + scianka a z drugiej strony wypchniete na dodatkowe wyjsciowe drzwi zrobilo sie lepiej wizualnie i pozytecznie,m wtedy cokolwiek powiesze na tamtych nie bedzie mnie wkurzac, ale mozna uzywac obu jakby co. poszukam to wkleje jak powiesilam zaluzje podniesiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.11.2021 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2021 jaki duzy masz ten salon z kuchnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.11.2021 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2021 wlasnie ustawialam zeby obliczylo, zaraz wkleje to zobaczysz bo dzis rano tez doszlismy do wniosku ze wyspa bedzie w poprzek jak u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.11.2021 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2021 a gory by wyszlo tak z wysunieciem tu rozmiary bez wysuniecia i z wysunieciem - spizarka liczy sie osobno masz jakies przemyslenia??? doszlo tylko 7m2, mysle ze warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.11.2021 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2021 dla mnie jest. ok. powierzchniowo bedziesz miala bardzo podobnie jak ja, nie za ciasno i nie za duzo. Salon w granicach 40 m2 to takie minimum jesli nie masz oddzielnej jadalni, musi wejsc wielka wygodna sofa, jakis regal czy komoda, stol i tyle. Mania a jak bedziesz robic impreze rodzinna np. świeta to gdzie ludzi usadzisz? Bedzie jakis stol w razie czego? przy wyspie sie wszyscy nie zmieszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.11.2021 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2021 myslisz?? wyspa ma poki co 246 x 136 stol jakby co gdzies sie wciupie, mozna przesunac kanapy i wsadzic rozstawiane stoly, ale serio, nie robie takich imprez juz. Nie moge wiecej zrobic w salonie bo to jest na szerokosc domu juz. I jest o wiele wieksze niz mam teraz. No i pamietaj o czym pisalam zawsze - w salonie nigdy nie siedzimy, zawsze przy wyspie, jakos tak nam w krew weszlo i kazdemu kto do nas przychodzi , zaraz idzie automatycznie do wyspy. Bardziej mi wiec na wyspie zalezy n iz na salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.11.2021 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2021 wiem, ze to lotnisko ale nie wiem jak u Was sie rodzinne imprezki spedza. U nas wszyscy przy stole wola, moja wyspa ma 2 krzeselka, tylko sie kurzą. Tu na pewno jest kwestia indywidualnych przyzwyczajen. My wolimy jednak przy stole. Jak przesuniesz sofy bardziej do szafy, to i stół ci wlezie na upartego. glana na starego ci wysłalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.11.2021 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2021 jak widzialas zadnych regalow, stolikow ani nic, nie chce, tak jak widzisz na wizualkach - zero mebli oporcz lawy, kanap dwoch trojek i pufki. Stolow postawionych w salonie niestety nie lubie - chyba ze sciany sa wykrojone i wyglada jakby byla osobna jadalnia a nie jest. W przeciwienstwie do Ciebie nie chce ksiazek w salonie i mam tam miejsce na nie w hall'u.Sofki beda badz kremowe jak mam teraz badz szare, wiec na wszelki wypadek kupilam ten material zeby moja pufko-lawke co mam teraz w salonie obic. Ale nie jest powiedziane ze bedzie. Dwie trojki kanapy to i tak multum siedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.11.2021 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2021 tak, ale patrz na to jaka masz wyspe teraz, to zupelnie inna sytuacja Masz ja waska, z okapem, z plyta, nie masz otwartej przestrzeni znaczy masz ale nie tak jak na nowych wizkach - ja tutaj mam zupelnie inaczej w domu Siedzenie przy wyspie w wiecej luda niz dwoje jest zalezne od wielkosci wyspy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.11.2021 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2021 zaraz wsadze stol - zobaczysz jak brzydko bedzie wygladac i jak zagraci dzis mialam duzo pokazac i sie wyrobic nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.11.2021 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2021 zabilas mnie tymi glanami :rotfl::rotfl: do bicia mojego po lbie te drugie lepsze - mocniej by bolalo :lol2: ale osobiscie te pierwsze co kupilas bardziej mi sie podobaja sluchaj no, na budowe mozesz w nich wejsc, bloto nie straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.11.2021 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2021 ile masz wzrostu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts