Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bo dawno temu za Krola Swieczka sypialnia miala byc taka jak na tej fotce

c121a3901c490607d342e5ef2fa5405f.jpg

no i lata minely i sypialnia coraz jasniejsza az prawie biala :lol2: No coz, tylko krowa zdania nie zmienia :D

ale - nie dosc ze kupilam ta tapete wtedy toi te meble tez - bardzo krotko ja Ikea miala ale jak nie lubie mebli z Ikei tyak podobal mi sie ten model, tez w Polsce leza, napewno dwa stoliki i na 100% przynajmniej jedna komoda, nie jestem pewna czy kupilam dwie czy jedna. W sam raz sie sprzyda na gore dla dzieciakow do pokoju.

okna z 3 stron mam miec? Bo naprzeciwko przy kominku sa jeszcze.

Moze, nie wiem, nam tez sie obie wersje podobaja ale to nie pewne jeszcze, chyba ze uda sie zrobic to co M wczoraj wymyslil :sick:

dodalam jeszcze 20 m2 , bo tak wyszlo, zeby zrobic kotlownie na parterze, wiec sie dom wydluzyl :sick: Wtedy spizarka monstrum mi sie zrobila 4x2.5 i na co mi wtedy tyle szafek w kuchni?

szukalam od wczoraj lamp co w lazience wsadzilam na wizkach bo sie mi strasznie podobaja, znalazlam w Polsce, znalazlam orginaly, znalazlam podroby tez. Powiesilam je kolo lozka tez i sie zakochalam :cool:

wiszace

hoop-p639.jpg

sek w tym ze wszedzie sa albo czarne albo zlote :sick: a ja chce srebrne :sick:

srebrne znalazlam u Ruskich (powyzej na fotce ) , po przeliczeniu na poskie to blisko 1300 zl za jedna :lol2:

W Polsce maja jakies podroby za 200 z hakiem i w drugim zklepie chyba (ALE to tylko CHYBA) lepszej jakosci za niecale 400

zaraz wkleje jak nad lozkiem wygladaja fajnie

tutaj jak je w lazience zawiesilam to pamietacie

8-FE2749-B-0723-4-CDA-874-F-AF5-CDE3-EA2-F0.jpg

lazienka + sypialka takie same

9904-C01j-A-0-FD6-4-B36-8396-4044934239-FE.jpg

i sypialnia podswietlona i z zadymanym swiatlem wieczorkiem

A438-EFg-B1-5-AD2-4-CB3-8-AA9-71-BE78-C8-D4-CA.jpg

3-D80-B32-A-CCD1-43-E9-8-BCF-129-C3-BD3-F228.jpg

tu jeszcze znalazlam jak swieca, w Ruskach maja dwa rozmiary jak widac (inne formy tych lamp tez sa ale mnie tylko ten pojedynczy interesuje)

White-Ball-Elipse-mleczna-biala-kula-lampa-wiszaca-60cm.jpg

PS> a na marginesie na powyzszych wizkach zrobilam lawke na 2 metry , teraz moge widziec jak bedzie w szarym materiale wygladac do lozka - no prawie, bo lozko jest szersze niz na wizkach ale nie moglam juz powiekszyc.

bardzo ladne TAR sa tylko ja nie "doroslam" jeszcze do zlotego, ale kto wie??

sa niby dwie i rozne ceny nie kumam

https://iluminar.pl/pl/p/Lampa-Rho-zarowka-G125-LED-7W/828?trk_e=9&trk_o=828&trk_hb=33&trk_hp=9&trk_re=8

https://iluminar.pl/pl/p/Rho-nowoczesna-lampa-wiszaca/501

strasznie mi sie w kupie 3 na roznych wysokosciach podobaja :sick::sick::sick:

te tansze maja w zestawie zarówke, nie rozumiem, jakas promocja.

ale sa swietne, cena tez zacna. ja bym wziela do łazienki goscinnej nad lustro albo nad stol. albo gdziekowiek, sa bardzo ladne. jakby byly w miedzi albo czarne to juz w ogole bym nie zastanawiala sie