joana_ 11.11.2021 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 Tez mam na nie miejsce w górnej łazience nad lustrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.11.2021 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 no, to kupimy i we 3 takie same bedziemy miec :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariater 11.11.2021 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 Swietne te lampy, wszystkie. Potrzebne sa wiec co najmniej dwie kuchnie i kilka lazienek . Joana, bardzo fajnie wyszlo z ta tapeta, faktycznie elegancko. Dodalabym tylko listwe na polaczeniu z sufitem. A jesli zostalo Ci troche tej tapety, to listwe bym okleila tapeta, wzor poziomo. Sciana bylaby taka bardziej wykonczona. Moim skromnym zdaniem, oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.11.2021 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 sluchajcie, same straty normalnie ten co nam samochod rozwalil - dzis rozwalil na robocie nowy wylany betonowy slab bo podobno zle jechal jak mu pokazywali :mad::mad: i teraz my musimy 500$ za to zaplacic :mad::mad: szlag mnie z nim trafi serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariater 11.11.2021 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 A on nie moze chociaz w czesci pokryc strat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.11.2021 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 akurat zaplaci, jak z naszym autem - jak M odebral to powiedzial ze on zaplacil za hamulce nowe jakby nam laske zrobil, jezdzil to musial sobie zrobic! - naprawa kosztowala 9 tys ubezpieczalnie, samochod stracil wartosc, ubezpieczenie dla M do gory pojdzie, trzeba kupic nowe tablice bo on nawet tej co odpadla nie zabral z ulicy, na dodatek na siedzeniu pasazera PLAMA jakby komus sol z tylka leciala, cale biale kolko - jezdzil 4 miesiace a my samochod splacalismy, my za ubezpieczenie placilismy on zero i wyjechal mi z hamulcami co zaplacil 250. Myslalam ze padne jak to uslyszalam. M dostal opieprz ze daje mu takie zeczy zrobic, mogl on siasc i jechac, to wielki samochod truck byl mi juz rece opadaja, ale az sie boje co bedzie jak wrocimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.11.2021 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 mechanik wyczyscil samochod bo M mowil ze jak go po wypadku ogladal toi syf kila i mogila byla w srodku, ale kolka domyc nie mogl, M musi go zabrac na glebokie czyszczenie do gosci bo powiedzialam ze nie siade do niego z tym kolkiem po czyjejs duuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariater 11.11.2021 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 Mozliwe, ze on cos polozyl na tym siedzeniu, i sie odbarwilo. A nie da rady znalezc kogos innego ? Z tym covidem to moze nie byc latwo, ale moze jednak. Poki jestescie na miejscu, nawet byloby chyba lepiej wziac kogos i doksztalcic go w tym co robicie, bo ten facet to Wam przyniesie wiecej szkod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.11.2021 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 nie da rady, zeby to robic trzeba minimum 2-3 lata doswiadczenia, nie wyuczymy nikogo w tak krotkim czasie, Mlody go ma pilnowac, mam nadzieje ze upilnuje. Nie kazdy tez umie jezdzic truckami a czasami potrzeba bardzo duze, nie kazdy ma ta kategorie prawa jazdy i naprawde ciezko Jednego wlasnie zwolnilismy bo sie obijal tak ze szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.11.2021 04:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 no i jak to myc???? ale po co lep na muchy - jak znalazl, niezla kolekcja sie moze uzbierac i je od spodu mozna podziwiac :lol2: ostatnia chociaz mniej muchow i komarow widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 12.11.2021 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 Ariater, możesz dawać uwagi, każda mile widziana. Mówisz o listwie na ściance kolanowej, czy wogole o listwach sufitowych? Bo o kolanowej to i ja myślałam, nawet zastanawiam się czy na skosie nie położyć tapety. Tylko wtedy już druga osoba do pomocy by się przydała. Zastanawialam się tylko o co chodzi z oklejeniem listwy, ale już chyba wiem, jak w salonie mam na ścianach proste listwy MDF, pomalowane. Jak masz jakieś zdjęcie z takim rozwiązaniem to pokazuj, Mania nie będzie miała nic przeciwko. Mania, te lampy co ostatnie pokazałaś, kiedyś myślałam nad nimi, ale właśnie odrzuciłam z powodu mycia. Mi już wystarczy stanie na krześle z rękami do góry jak czyszczę mój żyrandol w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.11.2021 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 a w czym problem z myciem ja mam teraz takie w lazience, gora tez jest otwarta, chociaz na zdjeciu slabo widac. co jakis czas sciagam klosze i wrzucam do zmywarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.11.2021 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 Mannia a wez od razu linkuj te lampy coooo? fajne wynajdujesz moze cos da sie wykorzystac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariater 12.11.2021 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 Joana, poszlo na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.11.2021 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 do 2 w nocy lampy ogladalam nic konkretnego juz mi w oko nie wpadlo mimo ze przesialam ich tysiace, po obu stronach oceanu. Pokazalam M dzis te co wkleilam co te linki dalam i mamy je kupic. Oprocz tego kupie u mnie i zamienie kable bo zalezy mi na chromie. O ile zlote w lazience przejda tak w sypialni nie jestem pewna. Tak serio nigdy nic w zlocie nie mialam (jakkoliwek to nazywaja, dla mnie to zlte) i sie troche tego boje. Czystych szklanych niezbyt lubie, raz ze nie libie wiodoku zarowki, dwa ze szklo zacgodzi. A TAR wiesz, w lazience takie to OK, ale w kuchni np. bym nie powiesila ze wzgledu na muchy - bo te cholery tutaj najweicej siedza. Problem jest tez inny - tutaj przez ta wilgotnosc powietrza taka czysto szklana bylaby magnesem dla kurzu juz muchy pomijajac. Nie wiem jak w Polsce sie sprawdzaja. Tak czy siak - nie sa w moim guscie i tak czysto szklane. Oczywiscie jak pisalam - tylko krowa zdania nie zmienia wiec nie wiadomo co mi do lba strzeli Ale poki co uparcie mnie ciagnie w strone tych co juz wypatrzylam i nic innego mi nie wpadlo. Sprawa druga - nie mam planow na wieszanie lamp nad wyspa - ale to narazie. Bardziej chyba wole jak mam teraz - ledowe punktowki w suficie, nic mi nad glowa nie dynda a swiatlo mam. Jesli juz bym miala cos wsadzic to nad lawa i nad wyspa wlasnie, ale to jest bardzo duze "moze" , jakos wole wolna przestrzen a jak juz to nisko sufitu cos jak to mowicie "platfon", a nad wyspa cos wiszace. Ogladalam je wiec wczoraj tez i nad wyspe jedynie co znalazlam to u mnie w rozsadnej cenie co mnie interesuje, szukalam prostych zeby latwo przerobic. W Polsce cena koszmar albo nie ma co chce, znalazlam jedynie jedne co mi pasuja i akurat cena OK, a lampe i sposob swiecenia znam bo mialam taka. No ale, powiesilam na wizualkach takie co tu i w Polsce ogladalam i jedno jest pewno - o ile zlote w lazience czy nawet na upartego w sypialce przejdzie - w kuchni nie przejdzie widzialam takie same srebrne u nas. Ale to nie jedyne lampy nad wyspe ze mi pasuja, sa i zwykle, moga byc z czaernia, moga byc niklowane badz chromowane, badz zloto moze byc ale w znikomej ilisci, tutaj zrobilam z czarnymi ale musze u mnie za winklem w sklepie sprawdzic bo maja teraz jakies na przecenie do 75% i chyba cos mi sie w oczy zucilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.11.2021 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 te zlote mozna potraktowac sprajem i juz nie beda złote:lol2: a ja lubie lampy wiszace, kinkiety, kazde. dla mnie lampy sa jak bizuteria dla pomieszczenia, daje szlif i klimat jako dodatek. dlatego zawsze dlugo to wybieram co by dawaly ladne swiatlo i pasowaly do reszty. te szklane myte w zmywarce tak mocno nie zachodza moze przez te plyny nablyszczajace. u mnie w domu rzadko kiedy mam muchy. zazwyczaj nie otwieram okien, mam wentylacje i much i komarow nie mamy w domu. za to na zewnatrz nie da sie wysiedziec:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.11.2021 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 TAR bylam obejrzec te lampy co masz, masz je tylko w lazience a tam pasuja, chodzi mi o zlotawy kolor jak sie zgrywa z reszta, nie o szklane klosze. Szkoda ze nie masz ich w jakims innym pomieszczeniu. ciekawe czy mozna gdzies oslonke na kabel dokupic - niezbyt za mna przemawiaja wiszace lyse kable Z lancuchem jak jest lampa tak, ale nie kabel, gdyby gdzies mozna pod kolor rurki dokupic i kable w nie wpuscic. pomysl na sypialke mam jeszcze taki zeby po rogach dac dwie, musze sobie to na wizce zrobic bo musze miec tyle swiatla ze moge czytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.11.2021 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 TAR ja mam mechaniczna wentylacje ale nie wyobrazam sobie nie miec okien pootwieranch ja musze miec swierze powietrze prosto z dworu, nawet w zimie otwieram, ale w oknach mam siatki, a na dole w kuchni drzwi praktycznie cale lato otwarte bo moje psy co 5min wylaza, muchy wiec wlatuja i komary bo jak siatke zamykam to wlaze w nia, dziw ze jeszcze z nia nie wyszlam bo kilka razy juz wlazlam z rozpedu, psy tez sie juz kilka razy na nia nadzialy ja tutaj mam farmy, las i bagna i jeziorko wiec cholerstwa duzo lata. Z tego co wiem tam w Polsce tez multum much bo pola sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.11.2021 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 myslalam o pomalowaniu ale wiesz, to nie jest to samo co chrom badz inny srebrny metal ale myslalam i jakby co pomaluje. Poki co te z kulami co wkleilam na wizkach kupie w Polsce zlote a tu u mnie chromowate a bede myslec jak zawisna. mebli sie nie dowiedzialam ile jest, za pozno zadzwon ilam ciocia juz nie szla, tapeta tez podobno zawieziona do domu tam, szwagier mowil ze jest 3 albo 4 rolki ale 3 napewno, wiec powinno starczyc chociaz tam gdzie bedzie widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.11.2021 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 wiesz co, ja lubie swiatlo, lampy - zalezy co maja dla mnie zrobic wizualnie - ladna lampa powinna byc jedna jako centrum uwagi, lubie tez ukryte podlogowe ze daja swiatlo ale ich nie widac (musze ich poszukac w Polsce a jak nie zabrac swoje przerobic) , dla mojego gustu masz za duzo roznych lamp w jednym pomieszczeniu Chodzi mi o kuchnie i salon. Tak wiem, tak lubisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts