TAR 12.11.2021 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 ja wole siedziec na zewnatrz choc taras tez mam otwarty. ale much w domu nie mam. te co pokazalam w mojej wersji co kupilam maja kolor miedzi a nie zlota czy mosiadzu, wygladaja super, akurate je zabieram i tez do tego 2 zyrandole. reszte zostawiam, chcocia klateczki tez bym chcetnie zabrala albo miedzianki z gosinnej sypialni. ale na to sie nie umawialam wiec zostaja poza tymi kulkami. i nie wiem gdzie je dam ale byc moze w sypialni bo mam 2 zyrandole i 3 zwisy. jakbym dokupila gdzies 3 miedziane zwisy to moglabym je dac w 2 lazienkach. Tylko nigdzie juz ich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.11.2021 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 no wlasnie dla mnie mosiadz to zloto bo ja zawsze chrom, nikiel albo czarne, miedzianego koloru to juz zupelnie nie lubie. a tam ich 6 w lazience jest? wszystkie 6 zabierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.11.2021 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 TAR ja cale lato na zewnatrz, ale jak pracuje to w domu siedze a psy mnie lubia pilnowac, ale tyle sie dzieje na ogrodku dla nich ze musze im zostawiac otwarte bo inaczej zyc mi nie daja i musze wstawac co chwilka drzwi otwierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.11.2021 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 moje lenie nie, jak siedze w domu i pracuje to przylepki kolo mnie spia i asa najszczesliwsze pod sloncem. dobra ide sie szykowac, ide dzis na babska imprezke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.11.2021 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 (edytowane) no wlasnie dla mnie mosiadz to zloto bo ja zawsze chrom, nikiel albo czarne, miedzianego koloru to juz zupelnie nie lubie. a tam ich 6 w lazience jest? wszystkie 6 zabierasz? w lazience sa 3 zwisy pojedyncze i 1 zyrandol ale obok mam pralnie i tam tez wsadzony zyrandol. i moglabym jakbym miala zwisy w 2 lazienkach nowych je dac. ta miedz to taka spatynowana, matowa, jakby przecierana i stylizowana na stara, kabelek spleciony w warkoczyk, ładnie sie prezentuja na zywo. przyjedziesz zobaczysz:p tu na zdjeciu inny zwis ale z tej samej serii. w rzeczywistosci to ladniej wyglada, akurat mnie pasuje i ja bardzo lubie miedziowe dodatki Edytowane 12 Listopada 2021 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.11.2021 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 wiem patrzylam, widzialam warkoczyk i on mi pasuje, ale wiekszosc zwisajacych to sam kabel, ewentyalnie mozna lancuch zalozyc i kabekl zamaskowac jesli sie rurek nie znajdzie cwaniara, znow Krakena bedzie rozpracowywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.11.2021 00:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 znalazlam rurki cienkie na 1cm - zlote i srebrne (chromowane i niklowane), sa do czego innego - sie nadadza na lampy szukalam tylko na 1cm wiec moze i cienszed znajde, nie szukalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.11.2021 00:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 spicie to sobie popisze zrobilam dzis wizki w kuchni i w sypialce, zaczne od sypialki to widzialyscie - z pojedynczymi lampami a tu z podwojnymi fiu fiu mamuska, musisz sie sama po plecach poklepac bo wyszlo super INACZEJ. a ja chce COS inaczej sie rozumie ze jak co dom czego dojdzie to mi sie moze odwidziec, ale jest gdzie wieszac i dwie naraz swietnie wygladaja, tylko ze sa zlote, ale jakbym w tej lawce zalozyla zlote nozki jak na wizce - a nowe i tak musze zalozyc - sie zgra. I pasuje i sie nie gryzie z moimi lustrzanymi stolikami. Te stoliki tutaj sa wieksze od moich ale niewiele a nie ma innych i rozmiaru zmienic nie moge. A lawke zrobilam na wymiar z polaczenia dwoch lawek no ale nie gadajcie, na wizkach sypialnia jak z jakiego zurnala wyszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.11.2021 00:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 kuchnia - mam kilka lamp na oku wkleje, ale te tez zakladali co wkleilam i widzialam u innych tez, wiec sobie wizke zrobilam - bo jak by co - a kto powiedzial ze takie same lampy nie moga byc w kilku pomieszczeniach? kilka wizek zaserwuje bo napstrykalam ich z roznych stron zeby sie mi przegryzlo czy wieszac cos czy zostac z punktowkami, ale podoba mi sie, sa lekkie i nie za duze piknie - tylko nie w zlotym. Jutro jade (dzis jak juz to czytacie) obejrzec te co u nas sa na przecenie bo tez sa fajne, ale sa z czarnym. ps. panel mi w srodku w wyspie wyjechal, dopiero zauwazylam, nie zwracac uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.11.2021 01:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 (edytowane) zakupy dzis zrobilam, jak to Joana sie smiala co sie stalo z moim embargo - moj zapomnial, a raczje - embargo nalozyl tu na ten sklep co licytuje bo dna kieszeni nie widac, naciaglam wiec go na lampy tu u mnie kupilam dwie srebrne ktore chce do lazienki, jednak tam wole srebrne, trzeba bedzie kable i wkrete na zarowe i wtyke zmienic srebrnych wiec sztuk 2 - a jak beda ladne i mi podejda - kupie je nad wyspe, maja przyjsc w przyszlym tygodniu chciaz wzieli sie za przygotowanie przesylki i juz widze ze jakas obsowe maja wiec moze zajac dluzej. a te ponizej kupil mi M w Polsce, do jego brata pojda, kazalam tylko kazde otworzyc i sprawdzic czy klosze cale 4 sztuki do sypialki no i tych wzielam 6 sztuk - tych kompletow z zarowka juz. gdzie sie znajdzie miejsce no i odejdzie mnie zmiana kabli. szkoda ze srebrnych nigdzie w Polsce nie znalazlam, w koncu wszystko MADE IN CHINA przezucilam tysiace lamp i nic innego mi sie nie spodobalo, wczoraj do 2 w nocy siedzialam, dzis nastepne kilka godzin. W koncu sie poddalam, zadna inna w moja wizje sie nie wkrecila. Edytowane 13 Listopada 2021 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 13.11.2021 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Wszystkie te lampy ładne, w sypialni zarąbiście wyglądają te dwie.Z kablami Mania mam ten sam problem co ty, zawsze mnie ostraszaja, bo one tak prosto tylko na zdjęciach wyglądają, jak druty. Na żywo w sklepach nigdy ten kabel taki prosty nie jest. Ja kupiłam dywan do sypialni, chce jeszcze zasłony, tylko myślę czy ciemne czy jasne. No i lampa mi potrzebna, ale pomysłu nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.11.2021 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 no na zdjeciach prosto wygladaja bo producent ma kabel prosto z tasmy, a normalnie nawet w sklepach to juz leza zwiniete zanim wyciagna, nawet najmnieszy wgniot/zakret by mnie denerwowal, ale jest wyjscie , rurki sa, trzeba bedzie tylko przewlec. Z moich dwoch srebrnych dzis bym juz dostala jedna - gdyby sobota nie byla Wczoraj kupilam a dzis juz @ rano dostalam ze na samochodzie lezy na dostarczenie, ale ze to Fedex - to do poniedzialku musze czekac. Druga z opoznieniem bedzie, niby na srode pokazuje ale sie okaze po weekendzie. Joana, dawaj ten dywan tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 13.11.2021 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Mania, nie boisz się, że trącisz jedną lampą o drugą i brzdęk usłyszysz? Mam na myśli te dwie wiszące w sypialni. Swoją drogą bardzo ładnie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.11.2021 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Mika wiesz, tak je powiesze wysoko ze nie bede miala interesu zeby je dotykac, chyba ze wycierac czy zarowke zmienic, a klosze mozna dokupic, mialam wziasc i zapomnialam, ale dokupie, sa po 50 zl, kupie pare na zas. Lamp teraz tez nie dotykam chyba ze wycieram kurz , a wlaczam i wylaczam na pilota zeby sie nie turlac przez cale lozko - te tak samo zrobie, chyba ze beda na pstryka na scianie to tylko do sciany do pstryczka bede reke wyciagac. Na wszystko jest wyjscie M wlasnie zaoszczedzil mi 5 tysiecy zlotych - albo mam nadzieje ze zaoszczedzil, ale wyglada na to ze tak. Sprawdzal Dysony i zdaje sie ze moge zabrac swoje i styknie tylko zmienic kabelek bo inna wtyczka, numerki na bateriach sie zgadzaja , to by radocha byla bo mam 3 bezprzewodowe i szkoda. Czwartego dalam Mlodej ale tu w domu zostawila a dla Mlodego zostawie duzego z kablem. Jesli M bedzize musial znow leciec w styczniu to zabierze odkurzacz jeden, bez rury bo za dluga, kupi tam kabelek i sie sprawdzi - albo sie spali albo nie , poswiece jeden Mam dwie v8 i v7 to dam mu v7 na test. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 13.11.2021 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 https://arte.pl/produkt/Dywan-Sari-T006B-Cream Taki wzięłam , tylko inny rozmiar. I w innym sklepie, mieli promocje duża, teraz weszlam już ich nie mają. Miałam fuksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.11.2021 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 na zdjeciu ładny, ciekawe jak w dotyku bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 13.11.2021 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Miałam jeszcze jeden na oku, widać że miększy tamten, ale w tym mi się podobało że jest taki neutralny, jako tło, odcięcie ciemnej podłogi, było mi bez różnicy czy miękki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.11.2021 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 bardzo ladny i podobny do mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 13.11.2021 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Zapomniałam, że ławkę muszę otapicerowac, póki co ta zostanie, ale marzy mi się prosta na stalowych nogach czarnych z siedziskiem z miodowej skóry. To se wymyśliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.11.2021 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 a mysmy dzis rundke zrobili, M za narzedziami sie jeszcze rozgladal a ja chcialam lampy poogladac. No. Po drugim sklepie mialam juz dosc lazenia ale sie zebralam do kupy i jeszcze w dw miejsca pojechalismy. I dobrze zesmy 4 sprawdzili. Tak serio - wiem ze nic juz nie wiem. Ale wiem na 100% czegpo nie chce Niestety to co lubi TAR odpada. Ledwo widze pozatym od patrzenia na nie, wlasnie szklane czyste z widocznymi zarowkami odpadaja, osleplam. I niestety ale szklo zachodzi jak cholere, w lazience to spoko ale nad wyspa wylazic zeby klosze sciagac - no nie widze sie spindrac. wrocilam a tu niespodzianka - jedna z dwoch lamp przyszla a napisali ze na poniedzialek przenosza dowozke, no to niespodzianka, jest dokladnie jak na zdjeciu i bedzie wygladac dokladnie jak na wizualkach. Musze sie zastanowic, chyba najpredzej je kupie nad wyspe. Nic innego mi nie pasi, nie podoba sie. A jak nie to ledowe punkty tylko wieksze niz mam teraz. Lampa jest na stale podlaczenie - czekam az M przetnie i przerobi mi kabel na wtyczke zeby sprawdzic. Czyli poczekam troche. Zarowka wliczona ledowa taka mala pinda. Nie wiem na jakie zarowki sa tamte w Polsce, nie napisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts