joana_ 14.11.2021 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 Mój sąsiad ma czarny czterospadowy, wygląda super. Mania, mój cię nie namawiał, tylko napisał ci wszystko co wie, a trochę o pokryciach dachu wie My jeśli założymy panele, a pewnie tak zrobimy, to akurat mamy na dobrą stronę dach dwuspadowy ustawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2021 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 a czarny dach to tylko do stodoly?? oczywiscie ze bedzie dobrze wygladal. nie zrozumialas czarny dom z dachem 4-spadowym. wszedzie foty z domami stodolowatymi. pokazcie jakas ciemna czterospadówke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2021 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 Mój sąsiad ma czarny czterospadowy, wygląda super. Mania, mój cię nie namawiał, tylko napisał ci wszystko co wie, a trochę o pokryciach dachu wie My jeśli założymy panele, a pewnie tak zrobimy, to akurat mamy na dobrą stronę dach dwuspadowy ustawiony wez zrob fote z ukrycia i na priva mi pusc plis:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariater 14.11.2021 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 Joana, bardzo Ci wspolczuje, sa pustki, ktorych nie da sie zapelnic. Oby ten 2021 skonczyl sie jak najpredzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.11.2021 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 zrozumialam i wiem o co chodzi, poprostu uwazam ze pasuje z kazdym domem, czy dwu, czy cztero czy wilelospadowe, jak projektowalam tamten dom co mialam budowac juz wklejalam fotki wlasnie z czarnymi elewacjami i dachami, a ze nie ma fotek? no w Polsce moda na stodoly na czarno a na "normalne" domy ludzie sie boja czerni nalozyc wiec nie ma, a tutaj - jest malo 4 spadowych bo wiecej wielospadowych, chociaz ja akurat mam 4 spadowy. Z tym ze tak go nie widac bo jest jeszcze garaz przy domu i leci dach w druga strone. tu masz rozne i jak widzisz pasuje wyobraz sobie troche i tak fotowoltaika przykryje duzo (i zepsuje wyglad dachu, niestety to jest minus). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.11.2021 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 60 raczek jeszcze mi brakuje ale to taki duzy zapas ze obojetnie jak zrobie kuchni i jak zrobie spizarnie - straczy i nie zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 14.11.2021 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 Ma dach czarny, ale elewacje taka jak my, czyli prawie biała. Ale rozejrzeć się przy okazji po okolicy i ci znajdę taki. Dzięki dziewczyny, rok paskudny od stycznia, jak zmarła moja babcia. Czwarty pogrzeb będę miała w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.11.2021 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 a mozna gdzies indziej ja wsadzic nie na dachu domu? czy ja bym mogla np ja na oborze zalozyc? (dach wyzszy, drzew nie ma) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 14.11.2021 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 Z tego co wiem można, niedaleko nas jest dom, z dużą działką, gdzie mają na ogrodzie ustawiona. Ale to już pytaj mądrzejszych, ja to techniczny Ciołek jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2021 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 pewnie ze mozna, nie musisz na dachu domu, mozna na konstrukcjach na ogrodzie. u mnie sie nie da, bo musialabym drzewa wycinac - gra nie warta swieczki, dlatego beda na dachu. Mania na hednym domu widac takie jasne beli. Ech gdyby mieli okleiny wygladajace jak drewno oipalane to bym takie wziela Ale pewnie nie ma takich. Jak sie ostatnio budowalam to maszylam o drewnie patynowym wysrebrzanym i tylko Krispol mial w ofercie, bylismy pierwszymi klientami gdzie takie okleiny robili, potem juz coraz wiecej chetnych bylo i wiecej firm robilo. Moze czyta to jakis producent okien i zaproponuje w ofercie okleine jasnego drewna opalanego np. do cegly by pasowalo, moze wtedy bym tez zastanowila sie nad elewacja z drewna z rozbiorki:cool: fotowoltaika nie na dachu: choc jak dla mnie wyglada to jeszcze paskudniej. ja bym chciala takie panele, ktore nie beda mialy tych srebrnych ramek:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.11.2021 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 na trawie gdzies tez mi sie nie podoba tu tez tak klada, ale nie przy domach, na kilku farmach widzialam chcesz deski z szopy ? :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2021 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 ale musialoby byc z dostawa:lol2: wiesz, ze chetnie ale tak na serio mowie. tylko transport by mnie cenowo wykonczyl a nie mam trucka ani dostawczaka by to przewiezc. przeciez tymi dechami z szopy jestem niepocieszona:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.11.2021 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 zatrudnimy jakiego chlopa z furmanka moze w dwa tyg dojedzie? to musialby byc dlugi samochod, dechy sa strasznie dlugie widzialas, mysl mysl, bo w rozwalke idzie a ja tylko pare belek ze srodka sobie bym zostawila, desek nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2021 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 To niech ten chlop z furmanka wezmie i przyjedzie, dla mnie moze i miesiac jechac, dechy mozna na pol, nadadza sie. Nawet bym w srodku mogla sie pobawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.11.2021 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 jak na pol i jak mozna przeciac to nawet my mozemy na pace przywiezc jak zrobimy plany odwiedzin troche uzyje na plot z jednej strony myslalam, ale to i tak nadal jest nie fura a kilka fur desek, szopa wieksza od chalup:cool: wesele tam bylo, ale klepisko dobre - betonowe - wiesz ile kucia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2021 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 no to byloby miodzio, ja nie musze miec calych. wez deski a ja zalatwie wikt i opierunek:lol2: te co mam teraz na scianie to tez z kawalkow max metrowych, rozne byly i dlatego tak fajnie wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.11.2021 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 powiesz na jakie kawalki pociac i M porznie na pile, byleby za duzo z paki nie wystawaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 14.11.2021 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 Przyjadę Do was szlifować te dechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2021 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 normalnie czad, bardzo sie ciesze. tak mi bylo zal tych twoich dech ze wyciepiesz , a to kawal historii. no chyba zeby byly sprochniale to wtedy d...zbita nic sie nie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.11.2021 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 M wymyslil zeby dom jeszcze powiekszyc zeby kotlownia byla na tej samej podlodze doszlo nastepne 20 m2 ale za to w srodku bajka wyszla, a spizarnia mazenie to sie pobujam w oblokach i pokaze wejscie wtedy prosto do niej albo przez kuchnie a w tym korytarzu weszla szafa i pralnia a jak sie nie da pralni to sama wielka szafa na wszystkie kurtki jakie mamy drzwi nie ma bylyby lamane , jak trzeba slupy pod schodami - pralke mozna wysunac do przodu i zamknac pod schodami, cos jak masz TAR zaplanowane ze swoimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts