Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

nie wyciepac, mialam zadzwonic po firme zeby rozebrala, zabvrala i zaplacila :D nic bym palcem nie ruszyla, oni na meble zbieraja. A szopa zawadza widokowo i na co mi zreszta, tylko sie dziura sprzyda bo psy by mialy gdzie wlazic :lol2:

a ja niestety nie "drewniana" jestem :D

Joana tez dechy chcesz? ktos jeszcze chce? bo oddam z checia byle ta zawaligroda z oczu zniknela, albo ja wam deski a wy mi skujecie cala posadzke zebym drzew mogla tam nasadzic :rotfl:

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

TAR sam dol? z tym co dodal wyszlo 160.

ja bym chciala duzy bo lubie, ale nie bede ceny lubic - temu mowie ze sobie pomaze, tamten byl ok, ta pompe postaram sie zeby mogla stac w piwnicy, co za roznica - do niej sie nie lata codziennie jak do groszkowej to po co mu na pierwszej podlodze??

Ale zakladajac ze gory robic nie bedziemy robic wcale wtedy ten dol jest dobry. Gdyby nie moja Mloda i jej przedszkole i jej durny pomysl przeprowadzki do Polski to wcale bym sie gora nie przejmowala i jej robic nie chciala.

Teraz myślę, gdzie bym chciała deski ???

Jedno wiem miejsce, na nowym okapie ;)

Ja tam mogę deski i opalać, fizycznej pracy się nie boję.

Czyli Mania, zrobiłaś tak jak , jak u mnie by można było zrobić, gdybym dobrze pokombinował. Z wiatrołapu przejście do spiżarki.

Wiesz co będę o Tobie we wsi mówić, o to ta co dwie kuchnie ma ;)

Joana - a serio??? U mnie w domu w gorach 3 kuchnie! Jedna juz zlikwidowana w mojej polowie ale nadal sa jeszcze dwie - jedna normalna a druga na dole letnia, ktora w sumie od kupy lat jest non stop uzywana - z takimi piecami (wszystkie 3 ) z peikarnikiem, blacha i piecem do wypieku chleba :lol2:

podtrzymam pol-tradycji :lol2:

Jedna deska się nie podzielisz??? ;)

Mania, letnia kuchnia to co innego, ona jednak trochę oddalona od głównej. Wiesz, że ja się śmieję, sama bym chciała duża spiżarke.

Z Antkiem u przyjaciółki byłam. jej mamy mieszkanie to takie typowe w bloku 42m , dwa pokoje oddzielna kuchnia. I mój młody pyta w końcu, mamusiu dlaczego ten dom jest taki mały??? :)

Rozpasany metrami dzieciak