mania1220 14.11.2021 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 nie wyciepac, mialam zadzwonic po firme zeby rozebrala, zabvrala i zaplacila nic bym palcem nie ruszyla, oni na meble zbieraja. A szopa zawadza widokowo i na co mi zreszta, tylko sie dziura sprzyda bo psy by mialy gdzie wlazic a ja niestety nie "drewniana" jestem Joana tez dechy chcesz? ktos jeszcze chce? bo oddam z checia byle ta zawaligroda z oczu zniknela, albo ja wam deski a wy mi skujecie cala posadzke zebym drzew mogla tam nasadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2021 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 Przyjadę Do was szlifować te dechy raczej obczyscic i opalac, juz sobie wyobraz co z nich zrobie:D wszystkich chetnych przyjmiemy. Wusia mi podsunela taka elewacje: moge sobie swoja wyobrazic latwiej, nie bedzie tragedii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.11.2021 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 ah, deski sa w super stanie, takie fajnie juz zwietrzale itp, spichlerz jest podobno nadprochnaiuly - tak M powiedzial, a ja bym go z checia uratowala i przeniosla i "domek ogrodnika" z niego zrobila, ale spichlerz jest przedwojenny. Zrobiony ze starego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2021 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 Mania to jaki ostatecznie dom Wam wyszedl, no dla mnie to on stanowczo za wielki. Kombinuje jakby tu moj pomniejszyc i juz nie mam z czego. Takie optimum wyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.11.2021 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 czyli juz nie bedzie czarnego / grafitowego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2021 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 czyli juz nie bedzie czarnego / grafitowego domu bedzie, tu pokazany jest grafit z cegla i latwiej mi sobie wyobrazic parterowke grafitowa z czterospadowym dachem. jak dechy dobre to rżnij i wbijaj do mnie na chate:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.11.2021 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 TAR sam dol? z tym co dodal wyszlo 160.ja bym chciala duzy bo lubie, ale nie bede ceny lubic - temu mowie ze sobie pomaze, tamten byl ok, ta pompe postaram sie zeby mogla stac w piwnicy, co za roznica - do niej sie nie lata codziennie jak do groszkowej to po co mu na pierwszej podlodze?? Ale zakladajac ze gory robic nie bedziemy robic wcale wtedy ten dol jest dobry. Gdyby nie moja Mloda i jej przedszkole i jej durny pomysl przeprowadzki do Polski to wcale bym sie gora nie przejmowala i jej robic nie chciala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.11.2021 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 poszperam w fotkach, gdzies bylo widac dechy z bliska sama ocenisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2021 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 Mania a gdzie po te dechy by trzeba wbić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.11.2021 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 wiesz co, tamten dom co chcialam bydowac mial 167m2 i to bez antresoli ktora mielismy w planie zabudowac i uzyc na pokoje na gorze bo wielka ta antresola byla. Metrazowo wiec nie zjechalam. Az poszlam sprawdzic bo pamietalam ze cos kolo 160 bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.11.2021 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 wu - lubelskie - na piechote od Lubartowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 14.11.2021 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 Teraz myślę, gdzie bym chciała deski ??? Jedno wiem miejsce, na nowym okapie Ja tam mogę deski i opalać, fizycznej pracy się nie boję. Czyli Mania, zrobiłaś tak jak , jak u mnie by można było zrobić, gdybym dobrze pokombinował. Z wiatrołapu przejście do spiżarki. Wiesz co będę o Tobie we wsi mówić, o to ta co dwie kuchnie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.11.2021 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 TAR ma zdjecia to pokaze bo jej wyslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.11.2021 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 Joana ha ha , jakie dwie, tam tylko zlew bedzie i mikrofala a zlew pojedynczy, zadnych takich wymyslow z ociekaczami ale na wizualkach nie maja ludzkich zlewow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.11.2021 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 Joana - a serio??? U mnie w domu w gorach 3 kuchnie! Jedna juz zlikwidowana w mojej polowie ale nadal sa jeszcze dwie - jedna normalna a druga na dole letnia, ktora w sumie od kupy lat jest non stop uzywana - z takimi piecami (wszystkie 3 ) z peikarnikiem, blacha i piecem do wypieku chleba podtrzymam pol-tradycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.11.2021 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 jak zrobilam wizki to samo pomyslalam - wejscie jak u Joanny do kuchni i do jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2021 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 ooo jakie chetne wszystkie na moje dechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 14.11.2021 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 Jedna deska się nie podzielisz??? Mania, letnia kuchnia to co innego, ona jednak trochę oddalona od głównej. Wiesz, że ja się śmieję, sama bym chciała duża spiżarke. Z Antkiem u przyjaciółki byłam. jej mamy mieszkanie to takie typowe w bloku 42m , dwa pokoje oddzielna kuchnia. I mój młody pyta w końcu, mamusiu dlaczego ten dom jest taki mały??? Rozpasany metrami dzieciak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2021 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 takie dechy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2021 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 Aska, pewnie ze sie podziele:cool: nie jestem sobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts