mania1220 14.11.2021 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 Joana a wiesz w tej letniej fajniej niz w normalnych? Nawet lazienka z prysznicem tam na dole jest, ale w kuchni - po jednej stronie jest spizarka a po drugiej piwnica - zimniejsza niz spizarka. Nie nwiem jak to zrobili ale zeby to wszystko bylo caly dom podnosil wujek z dziadkiem zeby sie wkopac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.11.2021 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 w srodku sa takie ladne zoltawe, nie objechane przez deszcze i sniegi, ale te szarawe sa magnesem nie? i wcale nie widac jaka ta szopa wielka Tam normalnie mozna w srodku zaparkowaz ze 3 wielkie tiry z przyczepami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.11.2021 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 wlasnie @ dostalam ze druga lampa poslali, a na ta co wczoraj przyszla M podlaczyl mi kabelek i kombinuje gdzie powiesic zeby fotke cyknac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2021 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 no wlasnie ja uwielbiam taka patyne wysrebrzoną, gdybym miala duza ilosc takiej dechy to bym cala elewacje tym oblozyla i chrzanilabym cegle i tynk. U mnie na nowej dzielni jest jeden taki dom wlasnie decha ze starej stodoly oblozony. boski az zazdroszcze, to bedzie taki troche dalszy sasiad. ale elewacje ma obledna z tych dech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.11.2021 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 Joana a wiesz ze apetyt rosnie w miare jedzenia? jak kupilam ten dom to po mieszkaniu w bloku - chociaz mialam spore mieszkanie , wieksze niz nie jeden dom co sie buduje - to mi sie wydawalo ze mam duzo wiecej miejsca, teraz uwazam ze za malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.11.2021 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 jak se przyjedziesz, zalatwisz dowozke i sama rozbierzesz stodole - mozesz wziasc i caly dom obic, wez no sprawdz sobie z ciekawosci ile by kosztowalo obicie kupujac takie dechy a ile placac za sam transport i ewentualnie przywiezienie kogos do rozbiorki. Bo deski oddam za darmo. Moze idz do sasiada i zapytaj?rozebrac sie rozbierze w jeden dzien w kilku chlopa i kilka drabin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2021 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 TAR-cia no to ja Ci tych desek nie zajumam:lol2: Mania trochu daleko:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.11.2021 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 WU - furman by dwa miesace jechal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2021 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 Mania może nie takie tam 300 kilka kilometrów:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.11.2021 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 no ja tyle do domu tez mam stamtad tu 3 a nawet niecale hr jazdy a w Polsce 8hr autobusem i 6 samochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.11.2021 03:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2021 nie moglam znalezc miejsca zeby ta cholere powiesic, no bo nie ma na czym, w koncu powiesilam na okapie - jutro pokombinuje w lazience, niestety w malym WC bo w mojej gdzie akurat jest duze lustro ale nie mam jak zaczepic a chce na lustrze zobaczyc jak bedzie. nic to poki co - jestem bardzo zadowolona z lampy ( a jutro pewno z drugiej) i widze juz z gory ze bedzie tak jak sobie to wymalowalam. Wysoka jest na prawie 40cm, klosz ma na 15 i jak widac 15 cm klosza wcale male nie jest. tu bez swiatla a tu kilka ujec jak wisi - ciagle sie przekrecala na tym kablu, rurki kupie teraz w tym tygodniu i mam nadzieje ze da sie tak zalozyc ze sie nie bedzie obracala i latala na wszystkie strony - nie, kabel nie dla mnie, taki jak TAR ma materialowy jest ok, ale te w plastykowej powloce nie. swiatlo jest zgaszone wszedzie i sa egipskie ciemnosci - dobrze swieci Te zlote w Polsce kupione beda wieksze - na 60cm i klosz na 20cm wiec potwory i podobno normalne zarowki ida wiec dwie sie nadadza i beda dobre do czytania w lozku. Szkoda ze w Polsce nie ma ich srebrnych :sick: jakby byly to napewno bym zlotych nie kupila, tutaj sa i zlote i srebrne ale nie ma wysokich srebrnych na 60. daje mi klosz jakies mniej-wiecej wyobrzenie tamtych drugich co kupilam w PL tez, co w komplecie z zarowkami ida , tamte maja klosze 13cm wiec 2 cm mniejsze niz te, w kupie 3 albo w kupie wszystkie 6 gdzies tez beda ok. obczaje wszystkie jak dojda do szwagra, mam nadzieje ze sa z mosiadzu a nie malowane na a la mosiadz. Te male nawet widac ze tak ale te wysokie to za male zdjecia zeby zobaczyc. wiecie ze zarowki tez sa inne ja mam tu E26 a u was E27, niby to samo i roznicy nie widac a jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 15.11.2021 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2021 Bardzo ładne te lampy. Ciekawe jak te z Polski na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.11.2021 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2021 dzis juz jak wstalam mialam @ ze kurier je odebral, mam nadzieje ze szwagier zdjeciam zrobi, kazalam mu pootwierac. A teraz ta tutaj druga dopiero co text na tel dostalam ze dzis dostarczona bedzie. swoja droga szkoda ze nie ma Wayfair w Polsce Jest tu, w US, w Niemczech i UK - i nie posylaja nigdzie. A tam taniej niz na Overstock i wysylka za darmo. I te same zeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.11.2021 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2021 Zaskoczona jestem, ze daja takie ładne i duzo światła. Ja raz sie tak zrazilam do mlecznego szkla, ze teraz boje sie zamawiac. Jak sie wprowadzilismy zamontowali mi plafony z mlecznym szklem, jak w trupiarni szpitalnej, nie dosc ze to szklo malo przepuszczalo światla to jeszcze w odcieniu zielonkawym. Pochorowalam sie od samego wejscia do łazienki 2 wielkie plafony 80x80 cm a swiatla tyle co z 1 zarówki. Porazka. Do dzis je mam na polce w garazu, przy przeprowadzce wystawie na olx za 50 dych i niech ktos sobie to zabiera. Nie byloby problemu oddac gdyby jak zwykle nie lezaly i nie nabieraly mocy. Ale wiecie jak to z facetami jest. Raz przyszla niekompletna roleta to pozniej wielkie mialam zdziwienie, ze jak to brakuje czesci. Na szczescie firma solidna doslala. A ci od lamp nie chcieli zwrotu mi zrobic 4 dni po terminie. Teraz wszystko juz sama rozpakowuje od razu w razie "W" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.11.2021 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2021 TAR bardzo ladne swiatlo daje, swiatlo tez jest cieple biale 3000K nie zimne biale szpitalne, ale na zdjeciu wyglada jak biale. I bylo bardziej rozswietlone w kuchni no ale wez i ustrzel swiatlo wiesz co, to moze byc wina zarowki, przeciez sa rozne i rozne odcienie swiatla, w WC mam dwa male kinkiety oslona jest biale szklo tez - a okna nie ma w lazience bo na srodku domu jest - jest jasniutko jak cholera. Mam tam normalne dwie zarowki jednak ledowe. tutaj jest takie malem gowienko, G9 , one na 3 cm wysokosci sa, 84 punkcikow na niej jest widze na pudelku i ma tylko 3.5 wata w Polsce w tych kulkowych sa takie same, ale w tyej co kupilam podobno normalna duza. Okaze sie jak przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.11.2021 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2021 akurat w moim przypadku to nie byla wina zarówki a badziewnego szkla. probowalismy z roznymi zarowkami wieksze i mniejszej mocy, cieplymi, zimnymi, neutralnymi. tragedia. zamiast lazienki prosektorium:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.11.2021 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2021 no to dobrze ze trafilam na dobre szklo, a wiesz, wczoraj poszlam na aliexpress - za cene jednej co zaplacilam tutaj - moglam miec 3 i bardzo dobre opinie maja, nikt nie nazekal, jakby co w Polsce kupie od nich wiec, chyba ze srebrne sie pokaza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.11.2021 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2021 podliczylam sobie koszt 8 shutters wczoraj tutaj i w Polsce, wyszlo taniej tutaj, bym jeszcze na jedno okno kupila tutaj za ta roznice i jeszcze by zostalo drobnych. I tutaj juz mialam ze wszystkim, z zawiasami itp gotowe, w Polsce bez dodatkow czyli jeszcze by doszlo extra Wyszlo mi wiec na lyso w Polsce 28.500 zl strasznie sie na ta sume patrzy a to tylko 8 okien zwyklych! W obu panstwach drewniane liczylam. Z kompozytu tutaj taka sama cene maja w tym sklepie co chce kupic, drewniane maja jednak patyk na srodku a te z kom pozytu nie maja, za to w Polsce jak sie chce bez patyka - jeszcze drozej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 15.11.2021 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2021 Kiedyś ci pisaliśmy, że u nas drożej wiele rzeczy wychodzi.Wayfer, niestety u nas nie ma, ostatnio lamy sobie właśnie zaczęłam u nich przeglądać. Z overstock niby też nie wysyłają do Polski. Ale mój kiedyś wysłał do nich maila z zapytaniem i odpisali, że jak będzie chciał coś kupić to ma wysłać maila i wysla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.11.2021 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2021 a wiesz az sprawdzilam teraz Overstock - wysylaja juz bez problemu do Polski, nawet ceny w polskich pokazuje jak sie zmieni kraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts