joana_ 15.11.2021 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2021 Tak pokazywało już wtedy kiedy sprawdzaliśmy, ale po wpisaniu kodu pocztowego pokazywało się że nie wysyłają. Dlatego mój pisał do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.11.2021 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2021 no ale problemu wyslac nie ma, siedze wlasnie u nich szukam lampy, bo na ali wszystkie takie same i na jedno kopyto, wiem co chce i jak ma wygladac ale musze znalezc - nad wyspe, gdzies mi sie zucila po drodze kilka dni temu ale nie wiem czy zznalczylam i gdzie byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 15.11.2021 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2021 Jak ci się rzuci jakaś w oczy do mojej sypialni to daj znać. Teraz jeszcze wpadłam na to że moja Jolka, mogłaby mi w UK zamówić i wysłać. nie wiem jak teraz z cłem jak oni poza Unią. Teraz jej głowy nie będę truła.ale muszę to sprawdzić, w sumie kuzyna też bliskiego mam w UK, żona jego by mi temat ogarnęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.11.2021 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2021 no wlasnie, temu wole na Wayfair kupowac bo maja magazyny tutaj i nie musze cla placic, z Overstock zawsze dowala Overstock ma wiecej dywanow i ladniejsze, lampe znalazlam, weszlam na dywany i mnie ciagle wywala wiec sie naogladalam ale fakt, najladniejsze dywany jakie kupilam to wlasnie od nich. Jeden mi zostal juz i go zabieram do Polski. Ale popatrzec chcialam jeszcze na szare do sypialni, jakis inny moze bym trafilam, szukam super super jasniutkiego. Widzialam tutaj w sklepach normalnych ale ceny mieli jak za zboze. a co do sypialni? lampe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 15.11.2021 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2021 Tak lampę górna, nie mam pomysłu. Chodzą mi po głowie dwie, czarny żyrandol ale w bardzo prostej formie, z białymi kloszami. Albo na westwingu widziałam lampę z abażurem z plecionki jak mam na szafkach. Ten abażur plecionka, ale z czarną lamówką, tak od razu elegancko wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.11.2021 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2021 lamp w Polsce szukaj, z Overstock trzeba na polski prad przerobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.11.2021 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2021 eksperyment zrobiony w lazience - dobrze swieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.11.2021 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2021 nie widze nic:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.11.2021 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2021 bo nie wkleilam ciemnosc nastala jak zgasilam - nie ma okna he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.11.2021 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2021 dopiero musialam wejsc na fedexa sprawdzic co z paczka zeby sie dowiedziec ze.....lampa stoi pod drzwiami leniowi sie nie chcialo zadzwonic do drzwi - cala, juz sprawdzilam. zapomnialam napisac - udalo sie ze mieli akurat dwie, jakbym teraz kupoiwala - 2-3 tyg czekania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 15.11.2021 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2021 U nas coraz częściej tak zostawiają pod drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 15.11.2021 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2021 Asia przytulam.U nas już doliczają cło za zakupy na aliexpers? Z rok albo i więcej tam nic nie kupowałam. Mania, pokaż które to rączki tak skupujesz?Te co masz teraz czy inne? Na spacerze nieraz mijam jakieś wychłostane deszczem i wiatrem stodoły. Piękne są te szarawe deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.11.2021 00:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2021 (edytowane) Mika a raczki juz pokazywalam , pisalam wtedy ze kupilam takie jak mam ale jednak sie skusilam na ten wyzszy model i oddalam i wymienilam a teraz "zbieractwo" uprawiam tej samej firmy no i juz slysze jak M bedzie klal przy zakladaniu bo nie bedzie ze tylko sobie dziurki wywierci - musi je jeszcze nawiercic, czyli dwa wiertla ale juz wie, widzial. beda tak jak tu mam - czyli te same na szufladach i na szafkach i na szafkach na srodku czyli w jednej lini a nie jak sie galki daje w rogu. maja jeszcze takie same dluzsze i skoro nie moge znalezc tamtych z wizuallek a raczej - sa ale nie ma nikt w sklepie bo "wyszly" a w Polsce tylko jeden sklep je mial, wiec mysle ze takie same w lazience na szuflady zaloze tylko wlasnie te dluzsze. Sa ciezkie, ale maja na sobie jeszcze powloke ze paluchy nie zostaja. Genialne w myciu no tak, klasyczne, tak jak bedzie kuchnia sruby sa tylko dekoracyjne juz wtedy jak kuchnie robilismy mi sie w oko zucily ale za duzo kasy naraz bylo dac, a teraz mi sie nie spieszy, tymbardziej ze sa tylko w jednym sklepie, wiec gdzie do jakiego miasta nie pojade to ide i biore ile maja, a duzo nie maja, czasem tylko 5 - bo najwyrazniej innym tez sie podobaja i je wybieraja. Tamte tez w 4 roznych miastach musialam kompletowac. Edytowane 16 Listopada 2021 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 16.11.2021 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2021 https://sklep.italux.pl/oswietlenie-italux/40447-primo-5900644435501.html Kupiłam wczoraj do sypialni, Przy Mańce to się szybko zakupy robi Dziewczyny, zasłony jasne czy ciemne? Ławka, jasna czy ciemna. Ciemna wtopi się w łóżko, jasna podkreśli łóżko. Pierwsza myśl było coś w tym stylu https://www.meble.pl/p4083913,lawka-pikowana-skorzana-avola-saddle-av1730-76-koniakowy.html Nawiązała by do plecionki na szafkach kolorem. Cena oczywiście nie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 16.11.2021 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2021 Ale ładne to! Jak duże te rzeźby? Dzięki , że we mnie wierzysz, żebym się jeszcze szybciej do takich robót zebrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.11.2021 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2021 nie sa duze ok. 65 cm. takie skarbki ukryte wsrod kwiatow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.11.2021 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2021 w jakim kolorze kloszy kupilas te lampy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 16.11.2021 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2021 Mam nadzieję, że będą szare, tak jak w opisie. Bo tańsze były z beżowym, ja chciałam szare. Najlepiej białe, ale najwyżej zmienię na takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.11.2021 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2021 Myslalam ze te bursztynowe, bardzo mi sie podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 16.11.2021 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2021 Wolałam szare Dziewczyny, ale miałam adrenalinę. Zadzwonili mi ze sklepu z dywanami, że nie ma mojego dywanu. Mieli błąd na stronie! I że zaraz mi robią zwrotkę przelewu, w ułamku sekundy przeszło mi przez myśl, że debatowaliśmy z Mania o wymiarach. Pierwotnie miałam wziąć 290x200. Ale szatański plan mi się zrodził w głowie, że jak wezmę 270x 190 to kupie jeszcze jeden i lampę.Pytam faceta czy jest ten większy , jest! On do mnie 100 więcej. A ja, no nie proszę pana, to wasza pomyłka, a mi zależy, głos jeczaco płaczący. Gość mówi zaraz do pani oddzwonię. Za tamten z przesyłką zapłaciłam 318. Oddzwonił i mówi, sprzedamy pani za 350, czyli 32 zł niech pani dopłaci. Głupi to ma szczęście, Jezu jaka jestem podekscytowana, w piątek powinien u mnie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts