Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak ci się rzuci jakaś w oczy do mojej sypialni to daj znać.

Teraz jeszcze wpadłam na to że moja Jolka, mogłaby mi w UK zamówić i wysłać. nie wiem jak teraz z cłem jak oni poza Unią. Teraz jej głowy nie będę truła.ale muszę to sprawdzić, w sumie kuzyna też bliskiego mam w UK, żona jego by mi temat ogarnęła.

no wlasnie, temu wole na Wayfair kupowac bo maja magazyny tutaj i nie musze cla placic, z Overstock zawsze dowala :sick:

Overstock ma wiecej dywanow i ladniejsze, lampe znalazlam, weszlam na dywany i mnie ciagle wywala wiec sie naogladalam :lol2:

ale fakt, najladniejsze dywany jakie kupilam to wlasnie od nich. Jeden mi zostal juz i go zabieram do Polski. Ale popatrzec chcialam jeszcze na szare do sypialni, jakis inny moze bym trafilam, szukam super super jasniutkiego. Widzialam tutaj w sklepach normalnych ale ceny mieli jak za zboze.

a co do sypialni? lampe?

Mika a raczki juz pokazywalam , pisalam wtedy ze kupilam takie jak mam ale jednak sie skusilam na ten wyzszy model i oddalam i wymienilam a teraz "zbieractwo" uprawiam

tej samej firmy

IMG-2749.jpg

IMG-2754.jpg

no i juz slysze jak M bedzie klal przy zakladaniu bo nie bedzie ze tylko sobie dziurki wywierci - musi je jeszcze nawiercic, czyli dwa wiertla :p ale juz wie, widzial.

IMG-2756.jpg

beda tak jak tu mam - czyli te same na szufladach i na szafkach i na szafkach na srodku czyli w jednej lini a nie jak sie galki daje w rogu.

maja jeszcze takie same dluzsze i skoro nie moge znalezc tamtych z wizuallek a raczej - sa ale nie ma nikt w sklepie bo "wyszly" a w Polsce tylko jeden sklep je mial, wiec mysle ze takie same w lazience na szuflady zaloze tylko wlasnie te dluzsze. Sa ciezkie, ale maja na sobie jeszcze powloke ze paluchy nie zostaja. Genialne w myciu :p

no tak, klasyczne, tak jak bedzie kuchnia

sruby sa tylko dekoracyjne

juz wtedy jak kuchnie robilismy mi sie w oko zucily ale za duzo kasy naraz bylo dac, a teraz mi sie nie spieszy, tymbardziej ze sa tylko w jednym sklepie, wiec gdzie do jakiego miasta nie pojade to ide i biore ile maja, a duzo nie maja, czasem tylko 5 - bo najwyrazniej innym tez sie podobaja i je wybieraja. Tamte tez w 4 roznych miastach musialam kompletowac.

Edytowane przez mania1220

https://sklep.italux.pl/oswietlenie-italux/40447-primo-5900644435501.html

Kupiłam wczoraj do sypialni, Przy Mańce to się szybko zakupy robi ;)

Dziewczyny, zasłony jasne czy ciemne?

Ławka, jasna czy ciemna. Ciemna wtopi się w łóżko, jasna podkreśli łóżko.

Pierwsza myśl było coś w tym stylu

https://www.meble.pl/p4083913,lawka-pikowana-skorzana-avola-saddle-av1730-76-koniakowy.html

Nawiązała by do plecionki na szafkach kolorem. Cena oczywiście nie dla mnie ;)

Wolałam szare

Dziewczyny, ale miałam adrenalinę. Zadzwonili mi ze sklepu z dywanami, że nie ma mojego dywanu. Mieli błąd na stronie! I że zaraz mi robią zwrotkę przelewu, w ułamku sekundy przeszło mi przez myśl, że debatowaliśmy z Mania o wymiarach. Pierwotnie miałam wziąć 290x200. Ale szatański plan mi się zrodził w głowie, że jak wezmę 270x 190 to kupie jeszcze jeden i lampę.

Pytam faceta czy jest ten większy , jest! On do mnie 100 więcej. A ja, no nie proszę pana, to wasza pomyłka, a mi zależy, głos jeczaco płaczący. Gość mówi zaraz do pani oddzwonię. Za tamten z przesyłką zapłaciłam 318. Oddzwonił i mówi, sprzedamy pani za 350, czyli 32 zł niech pani dopłaci.

Głupi to ma szczęście, Jezu jaka jestem podekscytowana, w piątek powinien u mnie być