Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja mam jedynie epizody przeziebieniowe 1-2 dniowe. Ale wzmacniam sie syropem z kwiatow czarnego bzu (sama robilam) i sokiem z aronii (od mamy). do tego codziennie komplet zielonosci: salatki (rozne) plus owoce kiwi, jablko, banan, marchewki, borowka - zalezy co jest w domu i jogurt do picia dla zdrowych jelit. żadnych lekow nie biore ani witamin. a pije tylko herbatke rumiankowa. tak czesto jak moge jemy cieple zupy i jedzenie domowe. a do pracy chodze jeszcze w ponczu, w grudniu dopiero odpale cieplejsza kurtke. ale na pewno nie bede morsowac. niby zdrowe ale na logike nie jest zdrowo przemrozic nasza hydraulike ;)

Joana fajnie sie z dywanem udalo :p

ja dzis dostalam @ ze lampy dostaly do szwagra dostarczone. Teraz bede czekac na zdjecia bo M musi go najpierw przekonac zeby je zrobil i wyslal - a to juz ciezka praca ;)

poncza tez lubie i mam kilka,, caly rok w nich chodze, nawet w lecie jak wstane wczesnie i jest chlodno.

a u mnie z dywanem raczej wtopa, z tym jasnym do sypialni, musze miec taki jak teraz mam rozmiar - wczoraj zmierzylam - zdaje sie ze za maly wzielam do nowgo lozka, musze drugi kupic a ten dac M pod jego lozko.

Bo taka madra jestm (inaczej) sama kazalam Joanie tasma wylepic podloge zeby dobry wziela a sama tego nie zrobialm :p:P

dzis mam niefajnie - na zewnatrz bialo :sick:

jakich hektolitrach:jawdrop: ledwo butelczyna czy dwie. moze dlatego Wam tak nie smakowal, bo za duzo go w drinku bylo. Szampana nie lubie:P zobaczymy czy z gorki, zawsze jest cos a mnie nerwica zjada.

czekam na info od Ciebie, wtedy sie ululamy ty szampanem ja kpt. morganem, bo teraz sobie takiego kupilam na sprobowanie, ale jest za mocno waniliowy na pierwszy rzut:p

lampy nad wyspe ktore ewentualnie by mi podeszly - tylko z mlecznymi zarowkami .

9304f54c-0692-428d-83ef-ff78c10b2a82.webp

e0a30120-6348-497f-9980-08b3a1b1dda3.webp

Cuadro-Square-Framed-Pendant-in-Blackened-Bronze.webp

Meyer-Cross-Cuadro-10-in-Square-Framed-Pendant-in-Nickel-PD0341-The-Home-Depot.png

default-name.webp

defaulbt-name.webp

zdjecia sa z domow od tych co kupili, tylko ze jedna zalozyla zlote a druga ciemny braz, ja wiadomo w chromowane bym poszla.

wole jednak te prostokatne.

mozna rurki odkrecic i zrobic na jaka sie chce wysokosc, nawet niziutko, czyli lampy moga wyjechac zupelnie gdzies indziej.

wyspa u mnie zawsze robi jeszcze za cos innego, czyli tzw warsztat pracy jak cos robie, musze miec super super jasno. A ze mialam juz swiatla normalne nad nia to wiem jak swieca - ze szklanym mlecznym abazurem jasno - ale nie na tyle co teraz, z zarowkami do gory - jasno, ale nie tak jak teraz mam. Dochodze do wniosku ze najjasniej daja punktowki ledowe ktore teraz mam i albo one tylko beda albo beda dodatkowo miedzy lampami i oba swiatla na rozne pstryczki.

i co z tego ze na necie masa zdjec ze slicznymi lampami nad wyspa kiedy 99% ladnie wyglada ale da mi guzik nie swiatlo? ;)