Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

ja prejrzalam w Polsce i nie bylo co chcialam, a jak bylo i to nawet fajne lampy - mozna powiedziec ze dokladnie jakie wyzej wkleilam, jedna za 165 a druga za 260 - OBIE znow kabel na wierzchu :sick: a jak znalazlam z ryrka to chceili ponad 1000. Wiec ja tutaj je taniej kupie juz z rurka a przewlec nowy kabel i koncowki na polski prad to bedzie grosze kosztowac. Wole rozejrzec sie teraz.

na polskich stronach z lampami tez masa, masa lamp ale sie czulam jakbym byla na stronie Aliexpress - bo wszystko stamtad sciagniete. Trzeba naprawde sie nakopac i wiedziec konkfretnie co sie chce zeby znalezc. U mnie mniej tych lamp jest, nie ma ytakiego zatrzesienia. Ale niektore sa skomplikowane i za duzo roboty przewkalac kable. Bo to tez nie wiem np. czy kable sa takie same czy tylko koncowki???:sick: nie znam zadnego elektryka zeby sie dowiedziec ale z Polski elektryka, bo tutaj nie wiedza.

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Joana a ta laweczka to musi byc konkretnie taka? ladne ale ciezko odkurzac, musisz odsuwac za kazdym razem.

a gdyby cos podobnego?? Bo mozesz sama to zrobic jesli maz umie uciac prosto kawalek deski badz plyty.

09279107.webp

330777656-Main-Image-001-l.jpg

Modern-Entryway-Bench-With-Black-Hair-Pin-Legs-Wood-Frame-And-Grey-Cushion-600x356.jpg

najlatwiejsze lawki do zrobienia, dokupic gabke, skorke i ladnie mozna zrobic. Najlepiej jakbys maszyne do szycia miala by wyszlo ale i bez tegom sie obejdzie.

Zgadzam się Mania jeśli chodzi o lampy u nas.

Taki przykład na wayfer UK fajna lampa stołowa za niecałe 60 funtów. U nas tyle samo po przeliczeniu na zlotowki. Tylko weź teraz patrz, moja przyjaciółka zarabia 2300 funtów. Dla niej taka lampa to pestka, u nas ktoś zarabiający 2300zl w życiu by sobie pozwolić nie mógł.

Znajomi kupili lampę dali za nią prawie 2 tys, czekali 6 tyg. To skąd sklep ja miał??? Wiadomo. Taka sama u chińczyka 500.

Z ławeczka coś pokombinuje, ale to już na końcu. Położę dywan jak przyjdzie i wtedy mi się rozjaśni w głowie jaką chce, tak samo zasłony. Bo mieć muszę, lubię w sypialni firany i zasłony.

Lampki na stolik biorę pod uwagę póki co tylko te dwie co pokazałam, jedna z czarną podstawa, druga taka pękata podstawa

no to pisalam, te co tu teraz kupilam - na ali bym miala 3 za jedna :p tylko mi sie czekac nie chcialo bo to juz o tygodniach mowimy, jedna roznica jaka w moich i tych z ali - kabel inny, znaczy pod tutejsze kody sa, czyli musza osobna linia robic na export to US i Kanady i odpowiednie pieczecie maja.

mi sie najbardziej podoba ta lampa na stolik co zrobilas sklejke zdjec - wez no to tutaj wklej. Ta "poszarpana" lampa do mnie nie przemawia, ale to to twoja sypialnia :rolleyes: I Tobie musi sie podobac.

Zaslony? Mysle ze jakis krem, ciemniejszy trochu zeby sie odcinal od firanek. Tylko czysty jak firanki - bez wzorkow i zabkow jakichs na dole.

IMG-20211031-144836.jpg

Mania, nie mam wzorzystych firan, zasłon też nie planuje wzorzystych.

Tamta lampa, co się też Tar podobała, to pierwsza moja myśl była,całe podstawą pomalowana na czarno.

A, gdyby któraś chciała zapytać o lampę na kolażu, to niestety droga. Może uciułam i do salonu będzie, bo bardzo mi się podoba

no ja znow mam wielka niewiadoma z lampami, bo przyszly, ale szwagier powiedzial ze otwierac nie bedzie, sprawdzac nie bedzie czy klosze cale i zdjec tez mi slac nie bedzie.

Tak ze mam wqurwa totalnego :sick:

bo jak zbite to nici z reklamacji a jak wroce kloszy moze juz nie byc i lampy beda mogly leciec na smieci.