mania1220 16.11.2021 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2021 druga niech sla ale niech dobrze zapakuja, a najlepiej - kaz im sprawdzic w pudelku zanim wysla, czasem z fabryki juz potluczone przychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.11.2021 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2021 zamowie sobie druga i sama ja odbiore w sklepie a jak oni beda chcieli wymienic to powiem, ze kase chce. chyba tak wole a nie liczyc czy przyjdzie cala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.11.2021 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2021 (edytowane) a wiecie, z tymi cenami to roznie bywa, temu sprawdzam tu i tam znalazlam w Polsce to dzisiaj taki cycek jest zeby ja mozna powiesic tak: nie widzialam tutaj takiego czegos, ale odzucajac ten cycek sa piekne rurki zeby wykorzystac na zasloniecie kabla, cena? 256 zl u mnie zestaw kosztuje po przeliczeniu 157 zl wiec tez patrze co gdzie sie oplaca. ale znow te zlote co w PL kupilam kosztowaly 269 zlotych, u mnie te same - 303 $, czyli ponad 900 zl, u Chinczyka na ali za to za 40 $ mozna je kupic , wiec roznie to z cenami bywa. widac ile przebitki w Polsce zrobili a widac ile u mnie idioci zrobili Edytowane 16 Listopada 2021 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.11.2021 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2021 jak mozesz odebrac - odbieraj, to delikatna sprawa szwagier wlasnie zadzwonil i sobie z M rozmawia, nie ma checi absolutnie na sprawdzanie moich lamp. Zapamiatam sobie to a M dam lekcje jak skoncza ze go nie przycisnie, juz raz dzis oberwal, oberwie drugi raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.11.2021 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2021 Kurde gdybym sie nie wyprowadzala to bys mogla wszystko do mnie wysylac z takich drobiazgow i nie byloby łachy czy ktos otworzy i sprawdzi czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.11.2021 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2021 zapamietam to sobie i odbije jak wroce, bo mam powody do tego, ale nie bede tu pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.11.2021 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2021 ale dzieki za dobre checi :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 16.11.2021 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2021 Do mnie też możesz słać.Szkoda Tar tej figurki, super jest i nie taka mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.11.2021 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2021 Dzieki Joana, poki co nic juz kupowac nie mam w planie, jak cos to sie zglosze ile ta figurka ma wzrostu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.11.2021 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2021 zawsze chcialam glowy z Wysp wielkanocnych, zobacze jakie sa w Polsce, 3 w ogrodzie fajnie by wygladaly, jadac wzdluz ogrodu a na bank postawie Inukshuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 18.11.2021 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2021 Co tak cicho??Tar, załatwiłaś reklamacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 18.11.2021 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2021 Ja dostałam dziś maila, że lampy nie będzie!!! Znalazłam jeszcze w innym sklepie poniżej 200, bo reszta ofert na nie droższych. Zamówiłam, jutro spr faktyczny stan magazynowy i wtedy dopiero płatność. To mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.11.2021 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2021 a co, na stronie mieli a na magazynie nie maja?? a co z dywanem?????????????? jeszcze nie ma?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.11.2021 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2021 a cicho bo nic sie nie dzieje na dworzu wygwizdow - wczoraj kominek wlaczylam, az fajnie sie zrobilo , za oknam albo deszcz albo snieg, liscie z magnoli smieca jeszcze nie opadly wszystkie, na judaszowcu zostaly 2 i sie mocno trzymaja nie chca spasc, mimo sniegow, deszczow i wielkich wiatrow. Na fontannie na pokrywie gdzie sie woda zebrala lod. Na osiedlu pelno domow na swieta juz ustrojonych i sie swiatelka swieca wieczoram. Ogolnie panuje "swietojebne oczekiwanie" az sie odechciewa czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.11.2021 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2021 a ja wczoraj napisalam do sklepu z zapytaniem o moje lampy jaka sytuacja kloszowa jest, odpisali w ciagu 5min chociaz po 18 bylo, zebym sie nie martwila bo sa tak zapakowane ze jeszcze nie mieli klosza peknietego. To wiem, moje musialam wyciagac razem z M tak styrapionowa forma na wcisk byla. Tak ze trzymajcie kciuki - do przyszlego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 18.11.2021 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2021 Tak było jak mówisz. Teraz z tego innego sklepu zamówiłam, pokazywało 2 szt, więc jutro się pewnie dowiem czy jest. Dywan facet mówił, że na piątek powinnam mieć, więc cierpliwie czekam Póki co obstawiam się lekami, robię inhalacje, jak się do jutra nie poczuje lepiej na pogrzeb w sobotę nie pójdę, nie będę ryzykowała pogorszeniem. Młodego też dziś i jutro już nie wiozę do przedszkola, żeby rano się nie zrywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.11.2021 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2021 Joana szukalam czegos zupelnie innego i mi wyskoczyla taka fotka: pomyslalam odrazu o plytkach jakbys pociagla jak mowilam na jednej wysokosci, wtedy poleczke mozesz nad nimi wsadzic - tak wszedzie wkladaja - ta poleczke z zegarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 18.11.2021 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2021 Tak, tylko długa wygląda super, u mnie wyjdzie piciuweczki ale teraz też mam małą. I mogłabym deski od ciebie do tego wykorzystać, drewno ociepli kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.11.2021 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2021 tak, ale rozmowa byla o dlugich poleczkach ktore doszlysmy do wniosku nie pasuja przez uklad, ja mowie o krotkiej z zegarem gdybys nie stawiala tam szafki, bo martwilas sie co zrobisz z zegarem swoim (straszn ie mi sie on podoba tak na marginesie, moze odkupie od Ciebie?? ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 18.11.2021 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2021 Poszukam ci takiego, dałabym ci mój, ale on ma ta górę lekko zwichrowaną, dlatego mało za niego zapłaciłam Ta półka tam mi sie podoba, już się do niej przyzwyczaiłam tam, a nad szafka myślimy, bo półwysep, okap witryna nas zachwyca, ale co do szafki nie mamy pewności. Chcieliśmy schować trochę z blatu, wiec temat jeszcze otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts