Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a wiecie, z tymi cenami to roznie bywa, temu sprawdzam tu i tam

znalazlam w Polsce to dzisiaj

109243.jpg

taki cycek jest zeby ja mozna powiesic tak:

109244.jpg

nie widzialam tutaj takiego czegos, ale odzucajac ten cycek sa piekne rurki zeby wykorzystac na zasloniecie kabla, cena? 256 zl

u mnie zestaw kosztuje po przeliczeniu 157 zl

wiec tez patrze co gdzie sie oplaca.

ale znow te zlote co w PL kupilam kosztowaly 269 zlotych, u mnie te same - 303 $, czyli ponad 900 zl, u Chinczyka na ali za to za 40 $ mozna je kupic , wiec roznie to z cenami bywa. widac ile przebitki w Polsce zrobili a widac ile u mnie idioci zrobili :sick:

Edytowane przez mania1220

a cicho bo nic sie nie dzieje ;)

na dworzu wygwizdow - wczoraj kominek wlaczylam, az fajnie sie zrobilo , za oknam albo deszcz albo snieg, liscie z magnoli smieca jeszcze nie opadly wszystkie, na judaszowcu zostaly 2 i sie mocno trzymaja nie chca spasc, mimo sniegow, deszczow i wielkich wiatrow.

Na fontannie na pokrywie gdzie sie woda zebrala lod. Na osiedlu pelno domow na swieta juz ustrojonych i sie swiatelka swieca wieczoram.

Ogolnie panuje "swietojebne oczekiwanie" az sie odechciewa czekac :sick:

a ja wczoraj napisalam do sklepu z zapytaniem o moje lampy jaka sytuacja kloszowa jest, odpisali w ciagu 5min chociaz po 18 bylo, zebym sie nie martwila bo sa tak zapakowane ze jeszcze nie mieli klosza peknietego. To wiem, moje musialam wyciagac razem z M tak styrapionowa forma na wcisk byla. Tak ze trzymajcie kciuki - do przyszlego roku :p

Tak było jak mówisz. Teraz z tego innego sklepu zamówiłam, pokazywało 2 szt, więc jutro się pewnie dowiem czy jest.

Dywan facet mówił, że na piątek powinnam mieć, więc cierpliwie czekam ;)

Póki co obstawiam się lekami, robię inhalacje, jak się do jutra nie poczuje lepiej na pogrzeb w sobotę nie pójdę, nie będę ryzykowała pogorszeniem. Młodego też dziś i jutro już nie wiozę do przedszkola, żeby rano się nie zrywac

Poszukam ci takiego, dałabym ci mój, ale on ma ta górę lekko zwichrowaną, dlatego mało za niego zapłaciłam ;)

Ta półka tam mi sie podoba, już się do niej przyzwyczaiłam tam, a nad szafka myślimy, bo półwysep, okap witryna nas zachwyca, ale co do szafki nie mamy pewności. Chcieliśmy schować trochę z blatu, wiec temat jeszcze otwarty