mania1220 19.11.2021 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 fajnie, przelece te sklepy zobacze.Wole miec nawet za dlugie i podwinac niz za krotkie a tam okna do samego sufitu prawie. Joana fajne te zaslony, ale dlaczego chcesz obnizyc karnisz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 19.11.2021 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 Wiecie co, podoba mi się sypialnia coraz bardziej, ale pokaże za mc. Jak mój lampę zamontuje. A nad karniszem jeszcze pomyśle, teraz mi coś nie leży, ale może dlatego że poprzedni miałam krótszy, niżej i nie miałam firan tylko zasłony. Założę zasłony i przemyśle jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 19.11.2021 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 Joana pogooglaj i zobacz rozne sposoiby wieszania i rozne karnisze , jakby co karnisz zawsze mozesz gdzies indziej przeniesc mi wlasnie przyniesli moje bombelkowe zaslony, mysie psitki beda jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 19.11.2021 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 Joana, rozłożyłaś dywan? Mania, te prostokątne uchwyt bardziej mi się podobają. Subtelniejsze są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 19.11.2021 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 Mika i trochu bardziej nowoczesniejsze, temu zamianke zrobilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 19.11.2021 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 (edytowane) ten sam dom, dwie rozne elewacje - jak moze zmienic dom zupelnie jak sypialnia bez dywanu i z dywanem ps. ten z czerwona cegla mi sie bardziej podoba Edytowane 19 Listopada 2021 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 19.11.2021 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 TAR mowiac o lupku mialas na mysli ten cienki czy szeroki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 19.11.2021 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 Mmika, niby położyłam, ale powiem ci, że wsuwanie samej po ciężkie drewniane łóżko, to nie jest proste. Nie położyłam tak jak chciałam, nie miałam mocy wsuwać dalej, a zakaszlalam się przy tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2021 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 Mania z tymi cegłami to nie tak do końca bo generalnie licówka to forma płytki jest a potocznie klinkier to cegła taka klasyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.11.2021 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 napisalam dlugiego posta o firanach i sie zes...ło jak ostatnio czasem na muratorze. do bani z takim pisaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.11.2021 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 Mania jak łupek to szeroki, waski ciulowo wyglada. Ale na 99% bedzie cegla, nie wiem czy klinkier czy licowa na pewno nie bedzie gladka i nie bedzie swiecic jak psu jajca jak to przy klinkierze. Ja w ogole od klinkieru chce z daleka sie trzymac, dla mnie sa za sztuczne. Chce cegle z rozbiorki lica, tylko troche obczyszczone i zbialkowane oraz zaimpregnowane. Firany i zaslony gdzie kupowalam i bylam zadowolona:https://firany.sklep.pl/kategoria/zaslonyhttps://www.eurofirany.com.pl/https://www.dekoria.pl/ dziewczyny mam do was ogromna prosbe, jest taka akcja: https://fanimani.pl/, mozna tam sie zarejestrowac i sklep w ktorym robicie zakupy a bierze udzial w akcji przekazuje jakis procent waszych zakupów potrzebujacym. I jesli byscie byly takie mile to zarejestrujcie sie i przekazcie kase dla zwierzakow. Ja wzielam w opieke lokalne OTOZ-y :Ciapkowo, Dabrówka, Słupsk, Starogard, Tczew, Elbląg, Pomorska Ostoje dla zwierzat dzikich, Ośrodek Jelonki, Fundację Centaurus. Kazdemu po trochu. Dostalam raport ze z ostatnich zakupow przekazano ponad 1 tys. na te moje fundacje. Was to nic nie kosztuje poza rejestracja i aktywowaniem takiej darowizny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2021 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 TAR-cia u Ciebie klinkier to zupełnie od czapy by był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 19.11.2021 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 no ja cienki lupek tez nie, cegla tez nie gladka, chce taka jak teraz mam, ale tak jak czytam co mi piszecie to serio - jakbym sie nie pytala a cos zaczela w Polszy - juz widze jakiej sieczki bym narobila i jakby mnie ponaciagali i kit wcisli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 19.11.2021 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 wlasnie gadam z moja Mloda, podkuszona przez TAR zapytalam sie jej wiec co ona plsnuje? zostaje? wraca? powiedziala ze zostaje i dom kupuja, ale psy wiesza na wielu zecxzach i mowi ze lubi tam u was ale kanada 100% wygrywa w duzo zeczach pamietajcie ze ona tu urodzona, ma inne porownanie niz z sentymentu no i chu, i musze wiecej pokoi miec tak mnie zalatwila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2021 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 ale masz Mania nas:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.11.2021 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 Wusia, wiem, nie cierpie klinkieru, znalazlam tak cegielnie i chyba tam zamowie cegly, nie z odzysku a nowe i pachnace bez "ciekawostek w cegle z odzysku" https://sklep.cegielniatrojanowscy.pl/pl/p/Plytki-Ceglane-Retro/36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.11.2021 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 Manka jakby co to cie naprostujemy, po to jest grupa wsparcia:lol2: to ci niespodzianke mloda zrobila, za to wnuki bedziesz miec blisko. Tylko synuś daleko:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 19.11.2021 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 Mlodego w Polsce nie widze wcale, nie pasuje tam :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 19.11.2021 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 weszlam tam ale niestety nie, ja czewieni NIE KCEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.11.2021 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 Ja chce te retro, ona nie jest taka czerwona tylko ma odcienie, bardzo mi sie podoba na tym domu pokazanym w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts