mania1220 21.11.2021 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 a propo wynajmu, jak dom tu sprzedamy to tez gdzies musimy "isc", wiec mamy isc do Mlodej domu. Wczoraj jak bylismy to sie rozejrzalam i mi kamien z serca spadl - jej sypialnia ma 4 lozka bo wszystko przeniosla - dwa duze i dwa male, male sie zlozy a duze my, Mlody powiedzial ze chce w jaskini bo ma wiecej pryatwnosic tam na nagrywanie swoich filmow. Damy rade mieszkac tylko nie wiem co z zeczami. Kontener idzie jakies 6 tyg wiec musimy go wyslac na krotko przed powrotem wiec graty trzeba zlozyc. Nie wiem czy sie zmiscimy u niej, jest co prawda garaz ale troche zawalany. Moze bedziemy musieli na te kilka miesiecy jakis storage wynajac , ale to lepsze niz szukac mieszkania, tu tak samo, warunki okropne a cena jak za Mariotta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.11.2021 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 wu - zebys wiedziala ze tak jest , nawet nie wiesz jaka bliska prawdy jestes i jaka wojna byla jak teraz M wrocil - ale on nic nie zawinil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2021 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 bo to przez zazdrość, że Twój coś osiągnął a On ciągle w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.11.2021 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 sam sobie winny wiec niech sie buuuuujjjaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2021 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 aaaaa nie to nie Jego wina tylko Wasza:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.11.2021 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 no jakzeby inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariater 21.11.2021 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 Mania, odrobie troche zaleglosci, wiec gratuluje swietnego zdjecia samolotu, przede wszystkim refleksu, ze udalo sie go uchwycic. Chyba startowal, bo podwozie jeszcze nie wciagniete, i widac kolka. I bardzo mi sie podobaja szare stodoly, te z dwuspadowym dachem. I rurki do lamp, absolutnie niezbedne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.11.2021 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 zrobie jak bede ogladac, choc na pierwszy rzut oka chatka jest za mala, ma tylko 65 m2, jak ja mam upchac na 65 metrach 200 metrow plus graty ze strychu i garazu - no nie da sie. a wynajac box magazynowy to wychodzi wiecej niz za domek. to jest jakas paranoja z tymi wynajmami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.11.2021 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 Ariater - ladowal, po lewej od autostrady lotnisko jest. Refleks mozna miec bo jak sie jedzie to sie je widzi, ale czlowiek rozpedzony w samochodzie a samoloty przeciez zapierdzielaja i nie zawsze sie trafi na ten konkretny moment, czailam sie na niego jak juz z dalsza go zobaczylam, ale sama nie moglam uwierzyc zesmy sie razem z nim zgrali - to taka gra na andrenaline, bo sa miejsca gdzie mozna stanac i je lapac - No ale jadac jest inaczej. raz tak bylam jak Concord przylatywal, co juz nie lata, niesamowite bydle bylo i niesamowity huk byl. Era gdy komorek nie bylo tak z tym trafieniem ze sie razem trafilo na siebie pedzac - trafilam tylko 3 x w zyciu, zawsze zlbo on smignal przed nami albo nie dolecial jeszcze jak juz przejechalismy punkt spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.11.2021 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 TAR no to jak myslisz ze za ciasno to jest sens isc ogladac?a tam w domu duzo zostawiasz nowym nabywcom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 21.11.2021 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 Byliśmy z mężem u jego siostry gdy o tych rurkach z ikea przeczytałam jak oni skoki narciarskie oglądali. Miałam farta, zepsuta lampa z rurkami była spakowana do wyniesienia na śmietnik. Mania mienia mienia wygrała, rurkę do domu zabrałam. Tar, też miałam zapytać, meble zabieracie z domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.11.2021 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2021 w zasadzie prawie wszystko zostawiam. Biore tylko 2 grabatowe sofy, ktorych nie zdazylam (na szczescie) sprzedac po zakupie naroznika, sa prawie nowki nieuzywane, 3 fotele, kilka pufkow siedzisk, moj niepowtarzalny stolik z salonu, krzesla do stolu (pamiatka rodzinna), komody z granatowej sypialni i materace z lozek. Plus pierdoly typu kwietniki, doniczki, stojaczki itp. plus meble i narzedzia ogrodowe. Przy czym gratow ogordowych i w garazu mam wiecej niz calej reszty. 4 polki regalowe z przetworami, cala spizarnia, ksiazki, dokumenty, ciuchy zimowe, wyjazdowe, duperele swiateczne, kuchenne. Juz o banalach typu ciuchy, posciele, koce, poduszki nawet nie pisze. To sie tak wydaje ale jak nie ma gdzie trzymac to bez sensu 1,5 roku na kartonach zyc. Do bani, az sie budowac nie chce. Jade jutro tez ogladac mieszkanie 85 m tylko, ze bez ogrodka. Bedzie problem z bialymi latem, nie ma garazu ani miejsc postojowych, taka wolna amerykanka pod blokiem. Za to jest duza kuchnia i duzo zabudow w korytarzach i sypialniach. plus schowek 4 m, lazienka i wc. No i cena do przezycia. w ogole najmy to jakas pomylka, klity po 50m2 albo wieksze nory po 6 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.11.2021 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2021 TAR no to jak myslisz ze za ciasno to jest sens isc ogladac? a tam w domu duzo zostawiasz nowym nabywcom? ide, musze na zywo zobaczyc a moze cos innego akurat sie trafi wiekszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 22.11.2021 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2021 Tar, wiem że garaże blaszaki cenowo w górę poszybowały, ale może kup używany blaszak i na działce postaw. Cały ogrodowy Majdan od razu tam ulokuj. Potem go sprzedasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.11.2021 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2021 Mika nigdy nie wiesz kiedy rurka sie moze sprzydac, a jak cos zawsze ja mozna obciac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.11.2021 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2021 TAR to idz, chociazby lampe mi obcykac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.11.2021 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2021 Matka Natura nie moze sie zdecydowac czy juz ma byc zima czy poznja jesien jeszcze - pomijajac ze sniegi juz byly i mrozy - wczoraj kolo polnocy wielki deszcz i grzmoty, burza byla, dzis rano wstaje - wszystko lodem skute psy sie slizgaly choinki juz sprzedaja, ale pisza w gazetach ze bedzie deficyt na choinki (o zywych mowa) przez covida. Normalnie za 8 dni powinnam juz swoja wyciagnac - nie wiem czy mi sie chce, ale na szczescie na wierzchu jest to wyciagne. Moze na weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 22.11.2021 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2021 Mania, anielicę koniecznie postaw. Jak czas zapierdziela, rok temu też tak pisałam Ozdoby choinkowe zabierasz czy Młodemu zostawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.11.2021 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2021 Mika ozdoby zostaly sprzedane - wszystkie moje piekne szklane bobmy. Mlody nawet by ich nie wyciagnal. Zostawilam sobie tylko 2 cienkie choinki , duza choinke (ktora nie wiem czy bede zabierac, bo cienkie na bank tak) i - oczywiscie anielice zostaly Mlodemu Jure zostawiam kawe lubi, ale ciagle zapomina jak ja wlaczyc albo sie nauczy albo ja sobie sprzeda juz wie. Dwa dni temu - naciagacz jeden- zaproponowal zebym mu swoj aparat zostawila Ze wszystkim. Wzial i go testuje , ma sie zastanowic bo i skomplikowany przeciez i ciezki. Mojej lawo-pufy mu jednak nie dam, tej sprzed kominka, zabieram ja i material zmienie do salony bedzie, bo u Mlodej zobaczylam ze ma pufe (ktora zreszta sama jej dalam ze dwa lata temu). Jak odkrece od niej nogi z koleczkami to jeszcze te Mika dostaniesz. Bo planuje nogi zalozyc, to bedziesz miala 6 z lawy i 2 do fotela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.11.2021 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2021 (edytowane) Steve jutro przyjezdza - zabiera stol. Bede mogla walnac materac tam i przeniesiemy czarna szafke za moje plecy juz. Prosilam M zeby nzadzwonil i poprosil zeby zabrali, nie musi mi placic narazie, niech tylko stol zabierze - przez ten materac. To dla mnie good news. Mlody raczej aparatu nie wezmie (ufff! ale bylam skora mu dac bo taka dobra mamuska jestem ze wszystko odemnie wyciagna), za ciezki dla niego a on w sumie na same filmy potrzebuje moze sobie tanszy o niebo kupic. temat lamp - mowie wam, przeczesuje calego neta od zeszlego tygodnia z tymi lampami, czy gdzies prawdziwego zdjecia nie ma, bo problem jest jeszcze inny - sa dwa rozmiary - na 40cm wysoka jak moje srebrne i na 60 - co kupilam. Tych 60tek w sumie nie ma ale znalazlam w jednym sklepie. Bo nie wiem czy 40tka i 60tka tak samo wykonczone, czy obie sa polerowane czy jedna polerowana a druga nie, no nie uswiadczysz zdjecia normalnego a te chinskie zdjecia sobie moga w duuu wsadzic. niestety zdjecia nie bylo ale cena zaporowa 489 zl za jedna. Pamietalam ze za swoje dalam ponizej 300, no tak, sprawdzilam - 269zl. I sie mi udalo - bo teraz kosztuje juz 349zl - podniesli cene , znaczy 320 zl zaoszczedzilam na 4, a nie byla na przecenie jak kupowalam. tamte drugie z zarowkami - nie widzialam w zadnym innym sklepie, ale cena nadal taka sama 119 za komplet z zarowka. Do nich kupie zlote rurki. Edytowane 22 Listopada 2021 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts