mmikka 25.11.2021 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Mania, na mosiądz wygląda tylko ta skrętka gdzie rurka lampy z kabelkiem się łączy.Dlatego to zbliżenie zrobiłam, widać rysy na farbie. Ogólnie, to te lampy bardzo ładnie wyglądają. Ale oszuści podpisali na metce mosiądz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 25.11.2021 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 https://candellux.com.pl/pl/products/lampa-wiszaca-podwojna-kulka-sufitowa-mosiadz-2x28w-g9-cordel-32-73464-11595.html Stal w kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 25.11.2021 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Są też takie z mosiądzu, za ok. 1500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 25.11.2021 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Wiecie co? Już dawno nie miałam takich przebojów z zamówieniami.Najpierw dywan, tu sklep okazal się super. Zasłony z Dekori mi przyszły i jedna miała małą dziurkę. Wysłałam im zdjęcie, błyskawiczna reakcja z propozycją albo zwrotu całości zamówienia, albo wymiany tej jednej zasłony, z odbiorem z domu. Powiesiłam ja i stwierdziłam, że raz że wysoko dwa że przy zmarszczeniu nie widać, to im napisałam. Czy mam jeszcze inną opcję. Od razu odp że mogą mi zwrócić 30 % tej zasłony. Zgodziłam się wysłali na konto 18 zl. Lampa, w tym sklepie co nie mieli, napisali mi w poniedz że przez morele nie mogą zrobić zwrotu, podałam nr konta. Wczoraj wieczorem napisałam że oczekuje na zwrot, pani rano odpisała, że nie podałam nr konta. Przesłałam jeszcze raz tamtego maila i napisałam dodatkowo nowego. Cisza. Z morele mi przyszedł mail, że oni chcą od nich zwrotu prowizji, bo ja zrezygnowałam z zamówienia i czy to potwierdzam, oczywiście że nie potwierdzam. Napisałam kolejnego maila, cisza . Zadzwoniłam i zrobiłam aferę, że wystawie im wszędzie gdzie tylko możliwe opinie. I że morele już też zawiadomiłam, bo zadzwoniłam do nich. Teraz przyszedł mail, z potwierdzeniem wykonania przelewu. Konta nie sprawdzałam jeszcze. Ale coś mnie trafiło, no już dawno z takim sklepem się nie spotkałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 25.11.2021 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 https://www.vidaxl.pl/e/vidaxl-lawka-tapicerowana-sztuczna-skora-160-x-405-x-505-cm/8718475600640.html Chyba ta ławkę kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.11.2021 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 ta bardziej przypomina te ktora pokazywalas wczesniej https://www.vidaxl.pl/e/vidaxl-lawka-122-cm-ciemnobrazowa-skora-naturalna/8720286109281.html ja osobiscie wole tkaninowe ławki, ze skory i skaju sie wyleczylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 25.11.2021 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Tar, ty mnie nie łap za ławki Jednak chce czarną i dłuższą. Widziałam ta co pokazywalas, ale ona jest 120, a ta moja 160. Jeszcze nad tą myślę, też 160 cm https://www.patiomeble.eu/pl/products/sigfrid-lawka-szara-9130.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.11.2021 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 no wiesz co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 25.11.2021 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Tar, znalazłaś lokum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.11.2021 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 trzeba bylo Joanie lawki co pokazala wybic z glowy moja bedzie taka w szarym pod zaglowek i Joana tak samo potrzebuje prosta ale w bezu pod dywan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.11.2021 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 sluchajcie, OBA sklepy mi zrobily fotki, OBA sklepy rozpakowaly lampy zeby mi zdjecia zrobic, zaraz wkleje Nie trace nadzieiji ze jednak sa pozadni ludzie, po kilku hecach z roznymi naciagaczami w Polsce az mi sie dobrzer zrobilo, mogli nie robic, troche to zajmuje czasu wyciagnac je z tych styropianow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.11.2021 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 (edytowane) z pierwszego sklepu a tu z tego sklepu co kupilam i wyjeli obie szkoda ze tylko jedena fotka i nie ma super zblizenia i swiatlo do kitu ale widac jak na dloni ze sa zupelnie inne niz te coscie zrobily. W tym pierwszym te co pokazalyscie tez sprzedaja i pisze "matowy kolor zlota". to teraz wiem jakie rurki kupic, szczotkowany nikiel badz szczotkowana nierdzewke - bo wymieszam kolory z mojego sklepu tez potwierdzili ze klosz jest na 20 cm czyli wiekszy niz na tych srebrnych co mam i widac ze jest jak chcialam - normalna zarowka na normalny gwint a nie malutka ledwoka - znaczy ze z dwoma naraz bedzie super jasno i moge knigi spokojnie czytac Edytowane 25 Listopada 2021 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.11.2021 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 a na necie tak pokazuje je mam zamiar zrobic albo luzem albo razem zebrane jak tutaj nizej , sa trzy sposoby jeszcze nie wiem jak ale musze pomyslec zeby kupic odpowiedni talerzyk na sufit bo wszystkie 6 naraz tez moga byc gdzies w kacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 25.11.2021 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Co do mojej ławki, nakładlam się różnych prześcieradeł, zasłon i spódnic żeby kolor zobaczyć. No i mój ławkę zrobi sam, tzn skrzynie a ja otapiceruje. Nóżek poszukam do jego przyjazdu, żeby już mieć. Sama się zaczynam zachwycać ta sypialnia. Miałam wrzucić zdjęcie, ale się zorientowałam, że rolka papieru dupnego na stoliku stała, bo już mi chusteczek brakło Zmienię pościel i pokaże wam. Mania, z jakiego sklepu brałaś te lampy? No i dzięki Mania za rady i wiesz za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.11.2021 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 ale wiesz, ze te biale klosze w tych lampach to sa takie jebutne zarówki? kloszem jest tylko to zloto. ale i tak mi sie podobaja. Joana wstepnie tak, mam zarezerwowany domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.11.2021 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 TAR-cia no sprężaj się bo Ty prawie bezdomna a ja prawie bezrobotna:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.11.2021 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 TAR ze co????????????? nic nie skumalam co napisalas o zarowkach i kloszach jakis inkszy polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 25.11.2021 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Do kiedy masz się wyprowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.11.2021 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Joana dobrze ze zdazylam bobys jeszcze poszla i te lawki paskudztwa kupila o ktore lampy pytasz> bo dzis bylam w 3 sklepach czy jakos tak (w Polsce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.11.2021 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 a na necie tak pokazuje o te lampy mi chodzi, to biale to nie klosz a specjalna zarowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts