Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiecie co? Już dawno nie miałam takich przebojów z zamówieniami.

Najpierw dywan, tu sklep okazal się super.

Zasłony z Dekori mi przyszły i jedna miała małą dziurkę. Wysłałam im zdjęcie, błyskawiczna reakcja z propozycją albo zwrotu całości zamówienia, albo wymiany tej jednej zasłony, z odbiorem z domu. Powiesiłam ja i stwierdziłam, że raz że wysoko dwa że przy zmarszczeniu nie widać, to im napisałam. Czy mam jeszcze inną opcję. Od razu odp że mogą mi zwrócić 30 % tej zasłony. Zgodziłam się wysłali na konto 18 zl.

Lampa, w tym sklepie co nie mieli, napisali mi w poniedz że przez morele nie mogą zrobić zwrotu, podałam nr konta. Wczoraj wieczorem napisałam że oczekuje na zwrot, pani rano odpisała, że nie podałam nr konta. Przesłałam jeszcze raz tamtego maila i napisałam dodatkowo nowego. Cisza. Z morele mi przyszedł mail, że oni chcą od nich zwrotu prowizji, bo ja zrezygnowałam z zamówienia i czy to potwierdzam, oczywiście że nie potwierdzam.

Napisałam kolejnego maila, cisza . Zadzwoniłam i zrobiłam aferę, że wystawie im wszędzie gdzie tylko możliwe opinie. I że morele już też zawiadomiłam, bo zadzwoniłam do nich. Teraz przyszedł mail, z potwierdzeniem wykonania przelewu. Konta nie sprawdzałam jeszcze. Ale coś mnie trafiło, no już dawno z takim sklepem się nie spotkałam.

sluchajcie, OBA sklepy mi zrobily fotki, OBA sklepy rozpakowaly lampy zeby mi zdjecia zrobic, zaraz wkleje

Nie trace nadzieiji ze jednak sa pozadni ludzie, po kilku hecach z roznymi naciagaczami w Polsce az mi sie dobrzer zrobilo, mogli nie robic, troche to zajmuje czasu wyciagnac je z tych styropianow

z pierwszego sklepu

20211125-095023.jpg

20211125-095032.jpg

20211125-095107.jpg

a tu z tego sklepu co kupilam i wyjeli obie

IMG-20211125-142956.jpg

szkoda ze tylko jedena fotka i nie ma super zblizenia i swiatlo do kitu ale widac jak na dloni ze sa zupelnie inne niz te coscie zrobily.

W tym pierwszym te co pokazalyscie tez sprzedaja i pisze "matowy kolor zlota".

to teraz wiem jakie rurki kupic, szczotkowany nikiel badz szczotkowana nierdzewke - bo wymieszam kolory

z mojego sklepu tez potwierdzili ze klosz jest na 20 cm czyli wiekszy niz na tych srebrnych co mam i widac ze jest jak chcialam - normalna zarowka na normalny gwint a nie malutka ledwoka - znaczy ze z dwoma naraz bedzie super jasno i moge knigi spokojnie czytac

Edytowane przez mania1220

Co do mojej ławki, nakładlam się różnych prześcieradeł, zasłon i spódnic żeby kolor zobaczyć.

No i mój ławkę zrobi sam, tzn skrzynie a ja otapiceruje. Nóżek poszukam do jego przyjazdu, żeby już mieć. Sama się zaczynam zachwycać ta sypialnia. Miałam wrzucić zdjęcie, ale się zorientowałam, że rolka papieru dupnego na stoliku stała, bo już mi chusteczek brakło ;)

Zmienię pościel i pokaże wam.

Mania, z jakiego sklepu brałaś te lampy?

No i dzięki Mania za rady i wiesz za co ;)