Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

to jest z pojemnikiem 30 ale tkanina paskudna, lubie zeby pod wlos i z wlosem nie zmieniala wygladu

AM-JKLVlLYUPpsuqNFYOFMmqaWUCyXVU-rLWilDIBnU9B1VNDGd3Q5RL2HwhR-1BH94eRVHhlR1XxMzDEwJRRNAWOhtxkHtxiJqwRUQZmwzytyn-Y3GYhmbsi_VucVSKu-JAhN2-habu-EKLNnFb1BFlJv4R=w1900-h855-no?authuser=0

to jest z pojemnikiem 25 tkanina ala welur, az mi w zebach szczękało przy gładzeniu

AM-JKLW66Yk3XUi_dZgwZk7Gc2e-FvOe44CdzPiJQRs3NCdNV63eRrAKFg3ByWXOAeWu8FwMzcMb3mhe7PS1wwm25v0HuiU3xMeBE8N0rNQuDD6H_CwxbcZObY0NdUcAoGfqDZQKqDikwYSdS31QrFSmdJMD=w1900-h855-no?authuser=0

a to moja tkaninka i kolor mniej wiecej taki, zalezy od swiatla, w swietle naturalnym pokaze jak przyjada

AM-JKLX7uSYXXyDDEHbVq64gC3a24KAtEBwfbU_1iydmLVpToY51XY0TALNccHi_dmfLEMNj3VoMetf928I4SrimLD84YTZ5elVVKKebhGCKDexYksrLyC60p_wXvTYf6daTrU7lqauV6WnqbNXllUo7LvUM=w1900-h855-no?authuser=0

a tu w innym swietle i juz sama nie wiem jak wyglada, wazne ze mi sie podoba, wybieralam ponad godzine droga eliminacji ze sryliona probnikow i ciagle do tego wracalam, oczywiscie grupa tych najdrozszych:sick:

AM-JKLW4IhdIOoUjBh2nCxChed8MhJqdxBRocMl1GV9UoeSQqfsG-eLV4tv-EBlK0C6nOdDxDr3K8kWRZ_SWTtp4cyJESD5UutIIY3Vza1QGXo-RPHokTxje84bH-ZOYJywSMMr-gVFd6_jK4FRk6-sRtpqy=w385-h855-no?authuser=0

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wczoraj oprocz materialow kupilam rurki - 3 komplety zlotawych do lamp (jeszcze 1-2 musze dokupic) i nastepne 3 komplety niklowanych, 2 juz ida to bedzie 5 kompletow plus te dwa co juz mam na srebrne lampki.

kupilam tez nogi pod nowa lawke - jeszcze nie wiem czy mi sie to bedzie podobac ale wzielam, zawsze moge do czegos innego uzyc, nie sa malowane te srebrne czesci, sa metal chrom, mialam zagwozdke czy chrom czy zlote wziasc - zlote pod lampy by byly, ale nog po prawdzie nie bedzie widac az tak, a moze i tak sie skonczyc ze te zlote lampy wyladuja gdzies indziej i beda staly moje (krysztal + chrom) wiec wolalam byc bezpieczna i wzielam srebrne. Musialam dwa komplety kupic bo tylko po 4 ida a ja 6 potrzebuje :sick:

A1xxloo8is-L-AC-SL1500.jpg

potrzeba mi na 20 cm minimum, niestety nie bylo, te maja 19.8 wiec prawie, ale lozko bede miala wysoko wiec moze nawet trzeba bedzie podniesc wyzej - M mi najwyzej deche na pare cm przybije pod lawka zanim zaczne obijac

jesli masz kobitke ze sznurek obszyje to zapytasz na dwa sposoby - albo sam sznurek obszyc - albo cala gore zeby uszyla z wszystym sznurkiem. Mozesz i bez sznurka zrobic ale tekturki na mus.

z lawka Cie poprowadze jakby co, material bezowy nie zmienia koloru po glaskaniu zapomnialam powiedziec

u mnie beda pasowac bo mam srebrna komode a stoliki sa lustrzane.

a do salonu to jeszcze pomysle bo w salonie myslalam postawic lawke ze skrzynia na koce, wiec albo przerobie ta co tu mam M tylko mi skrzynie dorobi i zawiasy przykreci, albo zbuduje od poczatku. W sypialni nie chce ze skrzynia bo jak napakuje to ciezko by bylo odsunac zeby sie do szuflady w lozku dostac, 2 metry to duze i ciezkie by bylo.

Joana a pomysl czy nie chcesz ze skrzynia sobie zrobic tej lawki? Materialu powinno wystarczyc