TAR 27.11.2021 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 to jest z pojemnikiem 30 ale tkanina paskudna, lubie zeby pod wlos i z wlosem nie zmieniala wygladu to jest z pojemnikiem 25 tkanina ala welur, az mi w zebach szczękało przy gładzeniu a to moja tkaninka i kolor mniej wiecej taki, zalezy od swiatla, w swietle naturalnym pokaze jak przyjada a tu w innym swietle i juz sama nie wiem jak wyglada, wazne ze mi sie podoba, wybieralam ponad godzine droga eliminacji ze sryliona probnikow i ciagle do tego wracalam, oczywiscie grupa tych najdrozszych:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.11.2021 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 nie poscielilam wiec tylko kawalek - z daleka wyglada na szare, dopoki sie probki z nowego nie nalozy, wtedy wiudac ze ma bez, cos takiego TAR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.11.2021 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 dokladnie, one zmieniaja kolor w zaleznosci od swiatla, dzienne inaczej, a zalezy jeszcze jakie zarowki w pokoju - czy cieple czy dzienneVelurowato-aksamitne zmieniaja sie po przjechaniu reka , niektore szenilki tez, ale nie w taki sposob jak velurowate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.11.2021 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 Joana mam 2 nazedzie specjalnie do tego szpiczaste na uparte zszywki co bardzo gleboko siedza - ono jest na pinezki i normalne na same zszywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.11.2021 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 sa w Polsce, na szybko znalzlam https://aspsklep.pl/product_info.php?cPath=30_44&products_id=89 https://aspsklep.pl/product_info.php?cPath=30_44&products_id=1134 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.11.2021 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 czego nie moge znalezc w Polsce z tapicerskich to te dwie zeczy i kupie tutaj, mam sporo jeszcze ale dokupie na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.11.2021 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 jeszcze tego sznura znalezc nie moge, poduszki do siedzenia, pufy, i dekoracyjne ladniej wygladaja - i sa bardziej wytrzymale te do siedzenia te 3 zeczy - nawet nie wiem jak po polsku sie nazywaja kiedys pokazywalam jak robic te rurki jak robilam kanape i fotele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.11.2021 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 https://kameleon.pro/tasma-maskujaca-metalowa-dl-20-m-km3250?gclid=EAIaIQobChMImZDd3IO59AIVEQB7Ch2kNQizEAAYASAAEgLZdPD_BwE A to nie taka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.11.2021 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 Pokazywalas, ale ja na serio antytalencie maszynowe To się u nas nazywa kedra albo biza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.11.2021 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 wczoraj oprocz materialow kupilam rurki - 3 komplety zlotawych do lamp (jeszcze 1-2 musze dokupic) i nastepne 3 komplety niklowanych, 2 juz ida to bedzie 5 kompletow plus te dwa co juz mam na srebrne lampki. kupilam tez nogi pod nowa lawke - jeszcze nie wiem czy mi sie to bedzie podobac ale wzielam, zawsze moge do czegos innego uzyc, nie sa malowane te srebrne czesci, sa metal chrom, mialam zagwozdke czy chrom czy zlote wziasc - zlote pod lampy by byly, ale nog po prawdzie nie bedzie widac az tak, a moze i tak sie skonczyc ze te zlote lampy wyladuja gdzies indziej i beda staly moje (krysztal + chrom) wiec wolalam byc bezpieczna i wzielam srebrne. Musialam dwa komplety kupic bo tylko po 4 ida a ja 6 potrzebuje potrzeba mi na 20 cm minimum, niestety nie bylo, te maja 19.8 wiec prawie, ale lozko bede miala wysoko wiec moze nawet trzeba bedzie podniesc wyzej - M mi najwyzej deche na pare cm przybije pod lawka zanim zaczne obijac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.11.2021 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 Joana TAKA czyli metalowe tasmy sa, a te sznurki "kedra albo biza" - nawet takich slow nie znam poszukaj jeszcze tasmy papierowej bo tobie sie sprzyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.11.2021 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 ale wiesz, do obszycia sznurka nie trzeba talentu - prosty scieg jak drutmasz maszyne?? ide obejrzec jakie maszyny macie bo mialam sie rozejrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.11.2021 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 Tez jest w tym sklepie co i metalowa, tylko chyba paski, a nie na rolce. Jak będę obijać ta duża z salonu to chyba ściągnę materiał, kupię ta jestem i do krawcowej pójdę żeby mi zrobiła. Mam taką fajną babkę do której noszę, wszycie zamka itp, tanio a dobrze robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.11.2021 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 Joana znalazlam tekturke, co prawda na jedne dlugoisci nie na szpuli ale bedzie OK, Kup to do lawki https://kameleon.pro/tektura-paski-15x100cm-op-50-szt-km1880 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.11.2021 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 Maszynę mam rupiecia, zrywa nitkę, albo ja nie umiem się z nią obchodzić. No kurcze, nie wszystko muszę umieć, jakieś ułomności muszę mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.11.2021 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 W przyszłym tygodniu zrobię zakupy co mi potrzeba. Do piątku nałożyłam sobie sama embargo taki chce właśnie kształt nóżek do tej w salonie, ale drewno. Do sypialni chyba też, zastanowię się. Nie chcę zdobnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.11.2021 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 jesli masz kobitke ze sznurek obszyje to zapytasz na dwa sposoby - albo sam sznurek obszyc - albo cala gore zeby uszyla z wszystym sznurkiem. Mozesz i bez sznurka zrobic ale tekturki na mus. z lawka Cie poprowadze jakby co, material bezowy nie zmienia koloru po glaskaniu zapomnialam powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.11.2021 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 u mnie beda pasowac bo mam srebrna komode a stoliki sa lustrzane.a do salonu to jeszcze pomysle bo w salonie myslalam postawic lawke ze skrzynia na koce, wiec albo przerobie ta co tu mam M tylko mi skrzynie dorobi i zawiasy przykreci, albo zbuduje od poczatku. W sypialni nie chce ze skrzynia bo jak napakuje to ciezko by bylo odsunac zeby sie do szuflady w lozku dostac, 2 metry to duze i ciezkie by bylo. Joana a pomysl czy nie chcesz ze skrzynia sobie zrobic tej lawki? Materialu powinno wystarczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.11.2021 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 Mi w sypialni skrzynia nie jest potrzebna, koców na górze nie mam. Nie używam do spania. Koce mam na dole w tej zabudowie pod oknem i tu używamy często. Mój młody nóg na kanapie nie położy, dopóki kocyka pod nie nie położy. Taki wytresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.11.2021 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 no to nie musisz robic, tak pytalam bo roznie ludzie potrzebuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts