Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no widzisz, a jak jak sobie cos uplanuje to potrafi mi siedziec w glowie i nawet jak mam kilka lat na to czekac to planu nie zmieniam i po kilku latach dopinam swojego :D nie wszystko, ale pewne zeczy. Tu na bank jestem pewna co do sypialni, salonu i kuchni a reszta w praniu wyjdzie badz sie zmieni wiec luzne "a moze by" :D

no ja tak nie mam, zmienia mi sie co chwile. jak juz bedzie projekt z wymiarami to zaczne ostatecznie planowac. bym pozniej nie zalowala, ze cos pochopnie zamowilam. na razie z nowych rzeczy mam 4 figury ogrodowe. tej drugiej splecionej pary nie mam, 3 razy reklamowalam i przychodzily potłuczone w drobny mak. czekam na zwrot kasy. wzielabym ja w sklepie ale nie maja

Joana, mnie jeszcze jedne nogi do pufo-lawek interesuja

a-0a6406c8-a4d4-4afb-b906-df1972-1-1-rep.png

s-l1600.jpg

s-l1y600.jpg

duzo bym dala zeby byly srebrne chromowane , niestety znalazlam tylko czarne, tez do pomyslenia, znalazlam w jednym miejscu u jednego sprzedawcy i juz pomine ze sa czarne - maja jedna zalete - mozna wybrac wysokosc i szerokosc jaka sie chce.

Mmika, czy wyzdrowiałam? Średnio, miałam nie jechać. Dwa dni wcześniej napisałam, że jednak mnie nie będzie. Kumpela wczoraj zadzwoniła, powiedziała że już męża po mnie wysyla, że mnie za uszy wyciągną z domu, że nie przyjmują słowa nie. Więc w 10 min podjęłam decyzję że jednak jadę :)

Mania, metalowe też są fajne. Ja czarne do sypialni nogi zrobię. Chyba już z moim wybierzemy jakie.