mania1220 04.12.2021 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2021 nawet nie pomyslalam o tym ze tak samo wygladaja TAR widzisz jakas durna, teraz idz i powiedz zeby oddali :lol2: no jak sie mozna bylo pajaczka pozbyc, ponadczasowy, niepowtarzalny w swojej formie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.12.2021 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2021 no widzisz, a jak jak sobie cos uplanuje to potrafi mi siedziec w glowie i nawet jak mam kilka lat na to czekac to planu nie zmieniam i po kilku latach dopinam swojego nie wszystko, ale pewne zeczy. Tu na bank jestem pewna co do sypialni, salonu i kuchni a reszta w praniu wyjdzie badz sie zmieni wiec luzne "a moze by" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.12.2021 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2021 no ja tak nie mam, zmienia mi sie co chwile. jak juz bedzie projekt z wymiarami to zaczne ostatecznie planowac. bym pozniej nie zalowala, ze cos pochopnie zamowilam. na razie z nowych rzeczy mam 4 figury ogrodowe. tej drugiej splecionej pary nie mam, 3 razy reklamowalam i przychodzily potłuczone w drobny mak. czekam na zwrot kasy. wzielabym ja w sklepie ale nie maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariater 04.12.2021 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2021 Jesli szukacie jakichs ciekawych grafik, czy zdjec, to bardzo polecam strone "1x.com". Sa tam tysiace swietnych fotografii, i mozna sobie zamowic wydruk. Czarno-biale, lub kolorowe, roznorodne tematyki. Mam jedno, czarno-biale, szalenie graficzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 05.12.2021 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 TAR cos taka niestabilna a za te figury chociaz kase oddali? Ja raz tak dostalam wazon w proch, skleilam go, pomalowalam i sluzyl dlugie lata i nikt nie wiedzial. Dalam Saharze razem ze stolem. Nie mozesz tez tak zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 05.12.2021 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 Ariater - obejrzalam wczoraj. Duzo maja fakt, ale ceny tez wielkie, to ja za wiekszy olejny zaplacilam mniej niz oni chca za wydruk zdjecia w mniejszym formacie ale ladne, a nawet napotkalam dwa miejsca w ktorych bylam i akurat mam swoje zdjecia stamtad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 05.12.2021 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 Ja o żadna cenę nie pytałam piłam wino wtedy ale faktycznie kusząca cena. Miałam wczoraj pierwsze samotne wyjście, bez dziecka. Spotkanie z paczką sprzed lat. Było super. Wróciłam przed 6 rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 05.12.2021 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 Joana no wiec bylo warto isc sie poszlajac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 05.12.2021 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 Oj bardzo fajnie było, zgodnie stwierdziliśmy że jesteśmy już starzy. Bo za dawnych czasów, już po godz imprezy byśmy brali taxi w miasto. A teraz przy stole do rana siedzieliśmy dużo wspomnień, śmiechu i wzruszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 05.12.2021 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 Joana - to jeszcze nie tacy starzy skoro do rana siedzieliscie, ja to juz do rana nie wysiedze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 05.12.2021 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 To nie frotka, tylko boucle. Ostatnio szał jakiś na te meble, ale widziałam pufke, w kolorze śmietankowym w tej tkaninie. Podobało mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 05.12.2021 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 dla mnie frotka :lol2: mi sie akurat to nie podoba, ten material Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 05.12.2021 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 Ten kurzołap metalowy fajny wzór ma, fajna by była taka osłonka na doniczkę. Joana, czyli wreszcie wyzdrowiałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 05.12.2021 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 Joana, mnie jeszcze jedne nogi do pufo-lawek interesuja duzo bym dala zeby byly srebrne chromowane , niestety znalazlam tylko czarne, tez do pomyslenia, znalazlam w jednym miejscu u jednego sprzedawcy i juz pomine ze sa czarne - maja jedna zalete - mozna wybrac wysokosc i szerokosc jaka sie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 05.12.2021 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 Mika ten zloty? smiesznie by wygladalo, jest bardzo szeroki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 05.12.2021 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 Mmika, czy wyzdrowiałam? Średnio, miałam nie jechać. Dwa dni wcześniej napisałam, że jednak mnie nie będzie. Kumpela wczoraj zadzwoniła, powiedziała że już męża po mnie wysyla, że mnie za uszy wyciągną z domu, że nie przyjmują słowa nie. Więc w 10 min podjęłam decyzję że jednak jadę Mania, metalowe też są fajne. Ja czarne do sypialni nogi zrobię. Chyba już z moim wybierzemy jakie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariater 05.12.2021 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 Joana, takie wyjscie zawsze swietnie robi. Nawet okupione kacem . Mania, swietne lampy pokazujesz. Czasami zaluje, ze u mnie juz urzadzanie sie skonczone. O cenach na 1x pojecia nie mialam, moje to prezent parapetowkowy. Zdjelam ze sciany, bo ciagle cos sie odbijalo w szkle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 05.12.2021 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 Ariater, ładny masz materiał na kanapie, czy to fotel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariater 05.12.2021 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 Fotel, Gedved z Jyska. Bardzo wygodny, akurat byla promocja, i kolor mi odpowiadal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.12.2021 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 tez mam te fotele, ten na zdjeciu to jasniejszy czy ciemniejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts