mania1220 08.12.2021 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2021 ja mu kazalam zrobic z bliska zdjecie tego drzewa lisci ale nie zrobil - mowie o moim M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.12.2021 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2021 (edytowane) jak to TAR mowi - dupy nie urywa, ale trzeba miec troche wyobrazni i widziec co sie z tym da zrobic. Najlepiej nowe postawic ale - to jest kolo Lublina, jedynie gdzie mieszkac mozemy to w gorach - na samej slowackiej granicy - za daleko, ani sie nie przypiluje budowy ani nic. A w Lub linie w mieszkaniu laska mieszka na bruk ja nie wywalimy. Wyremontujemy i bedzie cacy, ludzie robia bajke ze starszych domow. bedzie dobrze tylko sie urobimy po lokcie. Przynajmniej nudzic sie nie bedziemy. ot i tyle. ciekawe ile kontenerow wywieziemy na smieci Edytowane 8 Grudnia 2021 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.12.2021 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 (edytowane) strop Kleina, juz go znalazlam, tak jest zrobiony na przerobkach laska pokazala swoj jak zrobila, jakies 2-3 tyg zapytalam sie jej czym to wszystko oczyscila pieknie jej to wyszlo tez byla obora po zwierzakach, tyle ze ona dom w oborze buduje i to salon bedzie ten w mojej oborze az tak bardzo nie jest wklesly a moze nawet i jest prosty, no ciezko bylo zeby M pozadne fotki zrobil, ale tak samo robiony - z cegiel. Edytowane 9 Grudnia 2021 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.12.2021 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 (edytowane) Glany kupilam i odeslalam, za wielkie byly a mniejszego rozmiaru juz potem nie bylo. czekam moze jakies inne fajne sie pojawia. Edytowane 9 Grudnia 2021 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 09.12.2021 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 Mam wyobraźnię i lubię stare domy. Będzie cudenko. A jak patrzę, na tą ilość ogrodu ach... Tar, trzeba się teraz umówić, żeby po deski grupowo jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 09.12.2021 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 Edytować nie mogłam, łapka na muchy, na kuchennym stole. Stały obraz polskiej wsi. Mi to drzewo też na jakąś wierzbę wygląda. Duży klon piękny, lubię duże drzewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.12.2021 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 Joana przyjdzie pora i na deski, Manka krzyczala, ze potnie na pol i troche dostarczy do mnie na parapetowe ja przyznaje bez bicia, ze chce troche dech zagospodarowac w ogrodzie, a jakby sie nadaly to obczyscic, potem opalic i na sciane polozyc. moze w salonie, teraz ładnie drewniana sciana sie prezentuje choc jak zawsze znalazl sie tez glos krytyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 09.12.2021 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 A co ty się przejmujesz głosami krytycznymi. Na tym spotkaniu co byłam u znajomych, bardzo fajne mieszkanie mają, dwupoziomowe, wchodzi się prosto z ulicy jak w domu. Nic u siebie bym nie dała z tego co mieli, ale podobało mi się. Miało klimat, pasuje do nich i dobrze się tam czułam. Kolejne potwierdzenie, rób jak ci w duszy gra. Mimo, że moje ławeczki do sypialni mi z głowy wybilyscie Wczoraj googlalam komodę co pokazywalas. Choć mi już jedna granatowa starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 09.12.2021 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 Mania, ziarna w stodole tyle, że na pewno myszy tabunami biegają Słomę na pole możesz wywalić. Ja musiałam się z nią długo bujać. Bardzo fajna ta działka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.12.2021 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 A co ty się przejmujesz głosami krytycznymi. Na tym spotkaniu co byłam u znajomych, bardzo fajne mieszkanie mają, dwupoziomowe, wchodzi się prosto z ulicy jak w domu. Nic u siebie bym nie dała z tego co mieli, ale podobało mi się. Miało klimat, pasuje do nich i dobrze się tam czułam. Kolejne potwierdzenie, rób jak ci w duszy gra. Mimo, że moje ławeczki do sypialni mi z głowy wybilyscie Wczoraj googlalam komodę co pokazywalas. Choć mi już jedna granatowa starczy. sama wiesz, ze sa ludzie ktorzy za punkt honoru sobie stawiaja zeby cos objechac mnie to smieszy, bo musza miec smutne i nudne zycie, a po mnie i tak to splywa i robie po swojemu a gdzie bys chciala kolejna komode? ja swoja zamowie jak juz bede miec projekt w garsci albo przynajmniej mury beda. do tego czasu ze 20 razy mi sie jeszcze zmieni. na razie mam porobione wizki wg. orientacyjnych wymiarow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.12.2021 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 Mania, ziarna w stodole tyle, że na pewno myszy tabunami biegają Słomę na pole możesz wywalić. Ja musiałam się z nią długo bujać. Bardzo fajna ta działka. twoja sloma chyba byla bardziej zanieczyszczona? ta mozna rzeczywiscie na pole i przeorac. albo zebrac w worki i zawiezc na zime do schroniska dla zwierzat, nada sie na wysciełanie chociazby bud na zime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 09.12.2021 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 Ja już nigdzie komody nie zmieszczę Granatowa moja będę przenosiła na górę do jednego pokoju. Ale dopiero jak dorwę jakaś konsole ładna długa, z szufladami , nie za głęboka, żeby za kanapa ustawić od strony jadalni. Maniaaa, kota ci trzeba na te myszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.12.2021 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 ta konsola to jaki styl, tez granatowy kolor czy np. drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 09.12.2021 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 Wiesz co? W sumie nie wiem. Muszę oczyścić ten nowy stół, zobaczę jaki mu kolor wyjdzie, ale chyba czarna by mi pasowała najbardziej. Albo czarna z drewnem łączona. Jak coś ci się rzuci w oko daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.12.2021 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 a styl? klasyk czy cos w loftowe ma uderzac. ostatnio przepiekne konsolki widzialam az mi serducho pocisneło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 09.12.2021 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 Moja słoma mega zakurzona była, nawet nie wiem ile lat mogła mieć. Najgorsza sieczka była. Służyła jako ocieplenie. Dobrze, że już tylko na zdjęciach została. Joana, zamarzła twoja woda w beczkach? Nasza w mauzerze z góry zamarzła. Dzisiaj mąż opróżniał zbiornik. A na dworze mamy -2 *C.Z tydzień temu widziałam kwiatki ciemiernika, jesienią je posadziłam tutaj. Dzisiaj na skałach piękne sople lodu wiszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 09.12.2021 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 W beczkach taka skorupka się zrobiła. Wiecie co, jak się ostatnio bawiłam obiektywem Google i wrzucałam zdjęcia mojego domu, salonu, hollu, to mi wychodzi że najbliższy memu sercu jest art deco. Ja się na stylach nie znam nie ośmieliłbym się definiować tak swojego. Lubię mieszać, ale fakt lubię geometryczne wzory, czyste formy, coś w tym musi być Konsolka, raczej prosta, nie prowansalska, ale i nie lustrzana , nie Glamour. Pokaż co znalazlas. Dziewczyny trzymać kciuki, nie, domu nie zmieniamy, ale mamy ważny temat. Trzymać do prawie połowy stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.12.2021 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 a tymczasem u Miki w jaskini..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.12.2021 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 Joana ja trzymam bardzo mocno maz wrocil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 09.12.2021 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 Te sople i zielony mech, super !! Butle świetne, lubię gałązki modrzewiowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts