mania1220 09.12.2021 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 tak tam ma byc "pokuj rozrywek" kanapy, telewizor, stol, grill (z zzalozonym okapem), na lato, otworzone, na imprezy, na spedzanie czasu tam w lecie nawet jak deszcz pada. A na gorze nie wiem co jeszcze - ogrzewania to tam ciagnac nie bede, ale letnie pokoje jakies zrobie, sprzydalby sie tez kibelek ale nie wiem jak to zrobic Woda jest (ze studni pociagnieta), swiatlo jest. tu inspiracje - oczywiscie ja wypasionych nie bede rob ic bo nie mam worka "piniyndzy" ale cos w ten desen bbcode image photo uploader billarda tysz kcem tarcze ze strzalkami juz kupilam, nie pamietasz?? to zdjecie napewno pamietasz, bo pokazywalam, ze wlasnie otworzone drzwi na lato i mozna tam siedziec wczoraj znalazlam jak jest w srodku, chodzilo mi o drzwi, tak jak myslalam tak sa zrobione - nie na zewnatrza ale w srodku, lamane na pol i ich z zewnatrz nie widac. Podoba mi sie to . uploading pictures tyle sieczki tam - uszyje materace, wypcham sieczka i jak przyjedziecie walne was na gore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.12.2021 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 temu pisalam ze to moj bonus na dzialce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 09.12.2021 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 Tar przywiezie zrobione krakeny, to i na sianie spać mogę. W sumie nigdy nie spalam. No tak, to jest super bonus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.12.2021 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 ciezko znalezc bo przewaznie gora obita a cegla dolem, no ale u mnie na odwyrtke bedzie image url na odwyrtke jak u mnie tylko tu bez desek, mozna i tak, otynkowac na ciemno dolem quick image upload pomagaczka jeszcze wizualna - sufit cegly a sciany juz nie, bo nie wiem co zrobie, czy sciany na bialo a sufit w cegle, czy sufit cegle na bialo pomalowac a sciany w cegle zostawic, cos musi byc zeby rozjasnic w srodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.12.2021 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 Joana spalam na sianie. Wiele razy. Nic po mnie nie lazilo, tylko pierscionek zgubilam, pewno krowa zjadla no bonus bo nie musze z tego garazu robic bo sa dwa , czyli moge to uzyc na zachcianke. Z jednego garazu M sobie zrobi warsztat. Nie wiem jak ten po prawej wyglada bo M tam nie wlazl, jest wiekszy od tego po lewej, w po lewej stoi Polonez i tez maly nie jest bo jeszcze pomieszczenie z tylu jest. Tak jak M lazil z kamerka i nagrywal to tam duze to jest, znaczy - pelno jakichs zakamarkow, bo sama obora co prawda dluga ale szeroka tylko na 5 metrow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2021 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 Mania no cud miód i orzeszki:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.12.2021 01:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 Wusia, no takie brzydkie kaczatko z ktorego mozna zrobic fajnego labedzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 10.12.2021 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 Myślę, że zrobisz z tego cacko, znając twoje pomysły i umiejętności twojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.12.2021 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 dzis mnie czeka 300 km jazdy 150 w jedna i 150 spowrotem. Musze jechac odebrac kran. Dokupilam materialu na zaslony co pisalam ze ladny ale za malo bylo co kupilam. A M zrobil mi niespodzianke - jakis "dzien dobroci" mial i kupil mi buty zostalo mi kupic material na lawke do sypialni i dokupic jeszcze rurek na lampy. wczoraj wchodze na wiadomosci a tam pisza (i pokazuja) ze sie zapalil samochod kuriera z paczkami i strazacy gasza te paczki - odrazu mnie zatrzepalo "mam nadzieje ze nie moja paczka". bo poszla do Mlodej. Na szczescie maja taki speed ze lezy gdzies w Warszawce na lotnisku. Normalnie jak gluty idzie wazne ze nie spalila sie moja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 10.12.2021 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 Mania, w nowych butach to na piechotę idź Sprawdzisz czy nie obcierają :) Cieszyłam się, że w tym roku zabiorą eternit do utylizacji. Niestety, nie załapałam się do grona szczęśliwców. Nie wiadomo kiedy następny program rusza. Na końcu działki chciałam zrobić takie podwyższone grządki jak ma Tar. Guzik z roboty, miejscówka zajęta tym eternitem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.12.2021 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 Mika - buty robione w Kanadzie - sciagam z US bo taniej niz tu w sklepie kupic, taniej wliczajac wysylke i clo :sick: my pewno tez sie nie zalapiemy na sciagniecie eternitu z doplaty wiec trzeba bedzie placic, byle tylko zabrali , powiedz mi - nie mozecie zawiezc go? znaczy sami zawiezc a oni by utylizajce zrobili? drogie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 10.12.2021 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 Z butami to jaja, że u was droższe.Nie wiem ile kosztuje utylizacja. W naszej wioskowej gminie jest tak, że zgłaszasz w urzędzie ile masz do zabrania. Są wytyczne jak przygotować- na palecie kładziesz folię, na to do metra max wysokości układa się eternit. Trzeba go dokładnie ostreczować. Paleta ma być ułożona tak, żeby nie było przeszkód jak przyjadą zabrać ten ładunek. W mieście natomiast rok temu zabierali obok nas był złożony chyba ze dwa lata kalendarzowe. Sąsiadka kilka domów dalej załapała się po kilku miesiącach. Jak czytałam kiedyś w Krakowie gmina płaciła za zdjęcie, położenie i zabranie. Inwestor płacił tylko za materiał na nowy dach. Czym bogatsza gmina tym większe dopłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.12.2021 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2021 Mika nie tylko buty, samochody, alkochol i reszta tez lupia nas ile wlezie - bo moga. Kanadole nie maja w sobie tyle odwagi zeby wyjsc na ulice i protestowac Jak wroce to zobaczymy co maja w gminie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.12.2021 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2021 przywiozlam wczoraj kran, noweczka niesmigana, wszystko zapakowane fabrycznie, super. nie znalam nikogo kto ma wiatrak sufitowy w Polsce a wyscie tu krecily nosami i nierozumialy po co - wczoraj z Ewa gadamy (wlascicielka dzialki) - ja patrze a tam wiatrak w salonie wisi dzis ambitny plan - moj , zeby sie M z Mlodym wzieli sie za lazienke na gorze. Maja dzis kibelek i szakfe ze zlewem wyniesc, podlogi zerwac. czas remont zaczac ostatniej lazienki. Zobaczymy ile z tych moich planow wyjdzie ale nacisne ich niezle bo czasu malo a w domu w huk roboty zanim wystawimy. Jak zrobimy lazienke zawolamy agenta (znajomego bierzemy bo duzo i za dobra kase je sprzedaje), powie co jeszcze zrobic i kiedy wystawic. powiedzialam M ze kran co mam w kuchni teraz zabieram ze soba a tu sie wsadzi inny , wsadze go w spizarce a nowy w kuchni wtedy beda takie same dwa. Chyba ze trafie gdzies na nowy, bo te france tanie nie sa. Nie chodzi o funkcje dotykowa bo to i z Chin mozna kupic - ale o firme. A jak mam to po co zostawiac, zabiore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 11.12.2021 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2021 Ławka czarna, czy biała? Czekam jeszcze na nowe lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.12.2021 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2021 chyba jasna do mnie bardziej przemawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.12.2021 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2021 jasna, czarna sie gubi. i zlewa z lozkiem, kusi CIE???? zrob jasna normalnie obiuta, a czarna na gumce uszyj mozesz nalozyc na zmiane jak najdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 11.12.2021 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2021 Kusi mnie brązowa ze skóryna czarnych nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.12.2021 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2021 eeee nieeeeeee skorzana to do salonu predzej, w sypialce nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 11.12.2021 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2021 https://www.lampyiswiatlo.pl/wentylator-sufitowy-mosiezny-ze-zdalnym-sterowaniem-rotar?utm_source=Google&utm_medium=cpc&utm_campaign=Shopping&utm_content=102468&gclid=EAIaIQobChMIhe2xzLTc9AIVD9GyCh19Sw3iEAQYAiABEgIwo_D_BwE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts