mania1220 12.12.2021 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 no nic nowego - jestesmy tutaj 100 lat za murzynami to sa moje skrzynki, mam je obok domu to poszlam : skrzynki sa przypisane do domow, na jedna ulice , te normalnej wielkosci sa do domow a te w dwoch wieksze na samym dole na paczki - na takie co sie zmieszcza. Wtedy do skrzynki nam wsadzaja klucz, paczke wyciagamy i wzucamy w otwor gdzie sie listy wzuca tak na osiedlach jest, prrzy domach rozwalonych czyli nie osiedle stoja zwykle skrzynki ktore samemu trzeba sobie kuoic i zamontowac w blokach skrzynki wbudowane w sciane jak w Polsce ale jakie kody, jakie kody na telefon, zartujecie za to szampan jest tanszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 12.12.2021 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Ty nam po powrocie będziesz w internetowych wyszukiwać okazji, a my cię za rękę przez paczkomaty i inne rzeczy przeprowadzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.12.2021 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 ty Mania wiesz co to bankomat? to wyglada tak ze na fona dostajesz kod np 12345, wpisujesz go na ekraniku jak w bankomacie, wpisujesz tez swoj nr telefonu robisz akcept i klik otwiera sie skrytka, nie ma zadnych kluczykow wszystko elektronicznie. taaak jestescie 100 lat za murzynami:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.12.2021 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 najlepsze jest to jeszcze ze : skrzynki pod numery przypisane ale ja nie mam numeru jak na domu, skrzynke mam 7 a numer domu 5. Na ulicy jest 3) cos domow - mniej niz skrzynek. NIE ma dwoch numerow : 1 & 3. Ale jest 13. Za to 13 pieter nie ma i w windzie z 12 odrazu na 14 jest. Przesad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.12.2021 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 melduje ze M wlasnie bilet do Polszy kupil. Znow cwaniak leci Jeszcze tak kombinowal ze sobie przedluzyl o 2 dni, nie popusci, byle dluzej tam byc a ja znow slomiana wdowka bede, bo wiesniak do swoich morgow poleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.12.2021 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Joana mozdzierz, jak ja to wczoraj napisalam ze co kupilam? "tluczek z marmuru, wiesz, to z palka " nie moglam sobie slowa "mozdzierz" przypomniec i kula do wybijania zebow sputnikom i jednym i drugim idzie zabic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.12.2021 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 12.12.2021 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 U mojej babci, też każdy miał inny nr skrzynki na listy niż mieszkań. Od początku jak się tam wprowadzali i skrzynki im zawiesili, każdy wybrał taka jaka mu pasowała. Listonosz, zawsze do właściwej wrzucil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 12.12.2021 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Elegancki ten moździerz. Ja bym się bala, że mi zafarbuje od zieleniny. W swoim granitowym pesto robie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.12.2021 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 ja juz w mozdzierzu nie ucieram, mialam niby kamienny ale zawsze taki pylek sie robil, wole swieze ziola w blenderze, bo i szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 12.12.2021 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Nie mam pyłku, i lubię z moździerza. Jest gniecione, jak powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.12.2021 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 a z jakiego masz tworzywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 12.12.2021 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Z granitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.12.2021 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 z marmuru moj jest nie ze bede cos tlkuc w srodku, ale ma stac i ladnie wygladac Joana ma ciemny z granitu to nic nie widac jak uzywasz, jakbym ten bialy uzywala toby w srodku sie zabarwilo, jak bedzie trzeba to kupie ciemny drugi, ten poprostu byl ladny i tani jak barszcz az sie zdziwilam - kulka wiecej kosztowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 12.12.2021 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Do wyglądania, jak bym miała półki to też bym kupiła twój. Bardzo ładny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.12.2021 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 zbieram ladne male kurzolapy w kolorach bieli do kuchni i spizarki, czesc z nich na te najwyzsze polki za szybke pojdzie, a nie pokazywalam Wam co jeszcze kupilam, ale to ponad miesiac temu, w tym sklepie co obraz, ide fotki poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.12.2021 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 jak lozko kupowalismy staly, cena za kazdy 89$. Ale wtedy nie wzielam, dopiero duzo pozniej wrocilismy sie z mysla kupienia tylko ich, wiec M sie przygotowal na ponad 300$ bo jeszcze vat. Przyjechalismy a tu niespodzianka - kazdy 25$ a trzeci nie bylo przykrywki - za 15$. Dobry deal. Sa na Wayfair widzialam za pelna cene. Nie sa super biale jak moje pojemniki ale off white ale to nic. Mieli jeszcze wielki na podloge ale dzyndzel z przykrywki ulamany i nie wzielam, ostatnio bylam i widzialam ze nadal jest i sie zastanawiam brac? nie brac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.12.2021 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 wlasnie zalapalam - M leci 21 stycznia a wrocic mial 4 lutego, ale mnie poinformowal ze wraca 6. A 5 ma urodziny - zaraz gnojka zapytam czy specjalnie to zrobil i najwyzej wyprobuje jak ta marmurowa kula albo mozdzierz dziala na glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 12.12.2021 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Mania, ucieka ja urodziny ? Jak będę miała witrynke albo zrobiona spiżarke, też postawie durnostojki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.12.2021 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 powiedzial ze zapomnial, zapytalam czy sputnik na impreze przyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts