mania1220 17.12.2021 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 Joany "nowa" laweczka mam nadzieje ze jej z glowy wywietrzala czarna skorzana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 17.12.2021 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 A dziewczyny myślą, o co chodzi, jaka nowa ? ;) Mania, jestem wzruszona, że mi dałaś ten materiał. Bardzo dziękuję, już nie mogę się doczekać jak mój zrobi stelaż a ja otapiceruje. Cieszę się jak głupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.12.2021 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 laska wlasnie mi napisala ze jej napisali ze plotna nie ma tego rozmiaru, jest wieksze Bedzie monstrum 121x152.5, na ta sciane na bank nie wejdzie, bede musiala inne miejsce znalezc. M nie wie ze zaplacilam juz za polowe, myslal ze zrobie to po swietach, wiec akurat - dostanie go jako prezent na urodziny po powrocie z PL jak wyleci, jak nie zamkna granic. Poolska wprowadzila durny przepis ze trzeba zrobic test 24 hr przed. Na lotnisku w Warszawie sajgon sie dzieje od wczoraj bo ci co nie mogli zrobic w panstwie z ktorego lecieli - musza w Warszawie zrobic. Zadayma ze hej M zrobi tutaj, tylko trzeba bedzie trzymac kciuki ze czasowo sie wyrobia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 17.12.2021 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 To samo mojemu dziś o lotnisku pisałam. On będzie miał w Kairze zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.12.2021 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 no bo ja tylko taki kolor lawki tam widzialam + biala posciel dziewczyny, slalam kurtke do ziecia to wyslalam Joanie material, odkroilam jej ten super drogi co pokazywalam ze wygralam cala bale za grosze podoba mi sie bardzo teraz, tamte spodnice itp co nakladalas nie mialy wlasnie tego koloru co "mialam wizje". No i jeszcze na poduszki dekoracyjne straczy pod komplet. A jeszcze mozesz sobie zrobic taka mala do kata gdzies kwadratowa latwo zrobic a tu masz "przepis" na okragla https://jenwoodhouse.com/diy-ottoman-footstool/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.12.2021 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 to dzis materialowe dostawy obie mialysmy, wlasnie mi dowiezli moje materialy, super, udalo sie przed swietami i bez czekania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 17.12.2021 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 Wiesz do czego go jeszcze wykorzystam? W łazience tej jasnej u góry, mam taki zydelek, co go przerabiałam,malowalam i tapicerowalam. Ściągnę tamten materiał i dam ten, ale to się zobaczy, po ławce. Mania, nie znamy się a taki prezent mi zrobiłaś, no mówię, że się wzruszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.12.2021 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 jak to sie nie znamy nie znam to sasiada bo nawet "HI" mu nigdy nie mowilam (i vice versa), tyle linijek wymienilysmy ze sie znamy wystarczajaco Jak sie ma zmarnowac material bo mam go duzo - to lepiej dac w dobry uzytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 17.12.2021 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 No to fakt. Wiecie, że na tą zbiórkę dla Piotrusia, dla jego rodziców. W dwa dni 50 tys się uzbierało. A jeszcze masę rzeczy licytujemy. Ja oprócz wpłaty co zrobiłam, to jeszcze licytuje opiekę nad dzieckiem na jeden wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.12.2021 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 to dobrze, a slyszalas cos od rodzicow od tego czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.12.2021 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 (edytowane) i lampy nad wyspe niestety kupilam takie co nie chcialam czyli z kloszem :sick::sick: ale NIESTETY mi sie podobaly. Mojemy M tez. Myslalam o innych - mialy biale kule, ale doszlam do wniosku ze czyste dadza wiecej swiatla i beda lekkie nad wyspa - bo sa a ich nie ma i widac na wylot. Podobaja mi sie tez te dodatki metalowe - czyste samo szklo bez niczego nie podobalo mi sie - ogladalam w sklepie na zywo. kupilam tylko dwie bo sie nadal zastanawiam czy wsadzic dwie czy 3 bo sa dosc spore na 35.5cm srednica. Jak przyjda to sie okaze bo przymierze tutaj, mimo ze tam bedzie duzo wieksza wyspa. Maja jeszcze sufitowe mniejsze - ale nie wiem jeszcze czy chce nad zlewem dawac czy zostac z punktowkami tam. Zobacze. najwyzej dokupie. wzielam szczotkowany nikiel, byly jeszcze chrom, zlote i czarne. wzielam szczotkowane bo nie bede sie paluchami przejmowac jak juz wyspindram sie zeby klosze umyc no i nic w kuchni chromowanego nie ma i nie bedzie. Edytowane 17 Grudnia 2021 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 17.12.2021 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 Lampy ładne, kiedyś miałam w planie podobna do kuchni. Mania nic nie pytam, nie zawracam im głowy. Wiem tyle co sami publicznie mówią, że czeka ich długie leczenie i rehabilitacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaszP66 17.12.2021 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 owszedm roznosza, ale miec dziecko chore na raka i byc tak bezmyslnym i nie robic wszystkiego zeby to dziecko ochronic to wola o pomste do nieba. I teraz zaplacili za swoja glupote. A dwa ze szpital ich wpuszczal. nie ma nic innego dobrego i lepszego na covida niestety, jest co jest ja tam wezme i 10 szczepionek, zycie mi mile Wspominałyście coś o półpaścu ,w poniższym linku macie odpowiedż. Co do węgla to nie węgiel wstrzykują a wodorotlenek grafenu . https://www.facebook.com/AdamantiSt/videos/1356713741391838 Większość szczepionek jest w pierwszej fazie klinicznej . Jak działają będzie wiadomo za 2,3 lata . Jeżeli wierzycie w brednie które kreują media i politycy to brawo.Jesteście królikami doświadczalnymi ,niestety:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaszP66 17.12.2021 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 (edytowane) A tu prezydent Siemianowic śląskich tłumaczy jak manipulowane są statystyki i przedstawia przykład ma swoim szpitalu. https://www.facebook.com/plocknasygnalepl/videos/439460661122652 Jak chcecie mogę jeszcze dodać wykład międzynarodowego specjalisty ,wykładowcy na najlepszych uczelniach na świecie ,jakiego typu to sa szczepionki .I jak niszczycielski est grafen wstrzyknięty do organizmu. Edytowane 17 Grudnia 2021 przez LukaszP66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 17.12.2021 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 Być może, ale to jestem ja królikiem. No i słuchać nie będę niby lekarza, którego widzę tylko włosy, i to w peruce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.12.2021 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 Lukasz, jak sraczki dostaniemy to tez wina szczepionki? to ze jestes anty szczepionkowiec - Twoja sprawa i ja to szanuje, ale prosze mi tu nie zasmiecac watku pseudo-ekspertyzami wypowiedzianymi przez nowidaomo kogo w peruce i zmienionym glosem bo to smiechu warte - tez mi autorytet .Nie ma zadnego dowodu na to ze polpasiec jest wynikiem szczepionki oprocz "duman pan w perukach".Co do prezydenta z Simanowic - nastepny autorytet! Rece opadaja. jak jestem krolikiem to ja nim jestem, wole zyc nastepne 2-3 lata niz sie udusic pod respiratorem w ciagu 2-3 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaszP66 17.12.2021 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 Nie jestem anty-szczepionkowcem, szczepienia pozwoliły wyeliminować wiele chorób ,ale tu się ewidentnie nic nie zgrywa .Zaszczepieni roznoszą i chorują .Tak nie powinna działać szczepionka .Druga sprawa że w Polsce 50% osób podziela moją opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 17.12.2021 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 Rozumiem Łukasz, że sprawdzasz w ten sposób każdy lek i każda szczepionkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaszP66 17.12.2021 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 Nie będę już zakłócał waszego prywatnego ,zamkniętego ,towarzystwa wzajemnej adoracji.Pozdrawiam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.12.2021 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 Lukasz i o 50% macie wiecej smiertelnosci.... czolowka zakazen i smierci z czego 90 bez szczepionek. Albo i wiecej. Samo to za siebie mowi. nie zaklocasz bo kazdy tu moze byc i pisac, ale my wszystkie jestesmy zaszczepione i dalej sie bedziemy szczepic wiec nie wiem co chcesz ugrac? choruja bo zadna szczepionka nie jest 100% bullet proof, ZADNA NA NIC - ale doskonale widac ile umiera bez a ile z. wychodzi na to ze to NASZA wina, tych co sie zaszczepili, znaczy NAS powinni pozamykac w domach bo nie daj boze rozniesiemy i na niezaszczepionych przelezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts