joana_ 20.12.2021 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2021 Tar, dobrze że z domem się udało. Ja czekam końca roku, ten dał mi w kość.27.12 idę na kolejny pogrzeb. Kuzynka, siostra tego co zmarł ostatnio. Potraw robię, dużo dużo mniej niż zawsze, liczę już z tym co zamówiłam. Nawet Antek mówi do mnie, zaraz święta, a ty mamusiu masz tylko bigos. Zawiesiłam lampki, mój jutro powiesi skromne przed domem. Stawiam w tym roku na nastrój, spokój niż szaleństwo gotowania. To co miałam wydać na pierdolety wpłaciłam na zrzutkę. Nie będę szalała jak innym się świat wali. Ten młody ma glejaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.12.2021 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2021 o ku... do dupy. ja poprzedni rok mialam taki zjechany. bardzo wam wspolczuje z powodu kuzynki i zal mi przeogromnie tego dziciaka, chociaz glejak glejakowi nierowny. moze to ten mniejszej szkodliwosci. trzymam kciuki za tego chlopca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 20.12.2021 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2021 Dobrze, że w tych złych wiadomościach też dobre się trafiają. Tar, ten wynajmujący chciał kasę z was zedrzeć? Mnie ruszyła wiadomość o tej zamordowanej dziewczynie w Gdańsku i podpalonym mieszkaniu. Też wynajmowanym. Co ludziom w głowach się roi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.12.2021 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 Mika, facet wynajal nam dom i zamiast przekazac klucze i lokal to sprowadzil sobie rodzine, ok. 10 osób na 2 tygodnie (a mial nam klucze wydac), ja mialam sie przeprowadzac z jego rodzinka na glowie? i moze jeszcze z nimi zamieszkac? w ogole nawet nie opisuje sytuacji, bo az mnie trzesie jesli chodzi o jego teksty, zachowanie, syf w domu. Co innego bylo pokazywane, co innego ustalane a zupelnie inna bajka w dniu umowy. jedyne co dobre to, ze nie przelalam dziadowi ani zeta. Dzis sie obawiam, ze jakbym w to brneła to moglby nam nie wiadomo kogo samowolnie dokwaterowac. Na szczescie znalazlam nowe lokum. d...nie urywa jesli chodzi o wielkosc ale znalazlam furtke jak sie zorganizowac. za to miejsce troche ladniejsze, duzo tansze i wynajmujacy to ludzie porzadni i nie pisiory (to juz w ogole bonus):rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 21.12.2021 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 Ja pikole, dobrze, że na samym początku tak się stało. Trupem bym padła gdybym klamoty musiała od niego znów gdzieś na szybko przewozić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.12.2021 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 cos do posmiana na rozluznienie, mojego M sny: 1. po powrocie z PL pare dni mial sen ze poszlismy do jakiejs knajpy na drinka, no i jakis gosciu mnie zaczal nagabywac. Wiec M wzial i go zabil No i poszedl siedziec 2. ze dwa tyg potem nastepny sen, tymrazem kombinowal jakby mnie ukatrupic Przebudzil sie i w try miga do mnie przylecial bo sie przestarszyl takiego snu 3. wczoraj, 2 w nocy, moj M ma sen ze rolka papieru toaletowego zjada mu majtki ktore zucil n a podloge :lol2: chcial zobaczyc jakie ma zeby - nie zdazyl - telefon go obudzil wiadomoscia na what's upie. Oczywiscie przyszedl i mnie obudzil - byla 2;30 w nocy. Ja poszlam spac o 1:30. usnac juz nie moglam az do 7 rano, ae te kilka godzin chodzilam i sie brechtalam a z 3 razy do lez za kazdym razem jak sobie wyobrazilam jak ten papier toaletowy zjada mu majtki nie mam sily do tego mojego M, co za sny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 21.12.2021 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 Mańka splakalam się ;) dzięki, dawno się tak nie uśmiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 21.12.2021 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 Mania, podpowiedz mu, że niech zaczeka z ukatrupieniem ciebie aż wrócicie tutaj. Zaliczą mu mord w afekcie i mały wyrok dostanie. Plus dobre sprawowanie i szybko wolny będzie. Tylko te majtki i papier to może niech psychiatry u siebie szuka. :) Ps. Po leczeniu, to może tylko na tymczasowym areszcie się skończyć. Też się uśmiałam z tych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.12.2021 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 tyyy ale co on mial z tymi majtkami, ze az papier chcial je zeżreć? Mika nawet mi nie mow, to samo mojemu mowilam, ze przeprowadzimy graty i potem z dnia na dzien znowu przeprowadzka. koles nieodpowiedzialny calkowicie. i najlepsze on sie jeszcze na nas obrazil i psioczyl, ze mamy kija w tylku i nie jestesmy luzakami. Bo wg. jego myslenia to powinnam placic i mieszkac na kupie z jego rodzinka, wtedy bym byla luzarą zapewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 21.12.2021 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 Tar, jak rodzinka na cały wasz pobyt by była, to może w zamian za (twoje) sprzątanie oni z psami na spacer by wyszli? No szybko wyjmij kija z d..y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.12.2021 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 takim ludziom bym sie bala psy powierzyc. trudno nie jestem taka luzara jakby oni chcieli. mnie moj kij nie uwiera:lol2: normalnie mi witki opadły. mialam placic wiecej niz sie umawialismy i jeszcze kluczy nie dostalam. kpiny jakies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 21.12.2021 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 A Mania się nie odzywa. Ciekawe kto ją dopadł, mąż czy papier toaletowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.12.2021 04:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2021 kurde, papier mnie pogryzl i chodzic nie moglam ogolnie mialam rozbity dzien, przez to ze mnie obudzil po godzinie spania przez ten papioer i telefon i siedzialam do 7 rano, teroche tylko sprzatlam i odgrzalam znow bigos i wsadzilam do sloikow i co chwila sie kladlam wykonczona bo za malo spalam (razem 4 hr). Wiec. lezalam, podsypialam , troche tv obejrzalam i tak w kolko. Dopiero wieczorem teraz siadlam. co do paperu toaletowego powiedzialam u zeby uwazal jak bedzie robil nr.2 , bo jak sie bedzie podcieral to go papiero pogryzie, pomijajac ze w tylek to w interes :lol2: ja nie wiem ale jakas glupawke mam przez ten sen bo teraz to pisze i widze oczami jak ten papier jego galoty szama i sie rechotam az mi oczy znow lzami zaszly Mika bardziej by mu sie oplacalo mn ie tu ukatrupic - mam ubezpieczenie na zycie, no i dom tez na mnie jest tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.12.2021 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2021 bardzo ładny ten zestawik, zazdroszcze. u mnie tez by pasowal, elegansi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.12.2021 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2021 A mnie moj maz wczoraj zaskoczyl, stwierdzil zebysmy jednak na nowy dom kupili nowy ekspres do kawy kopara mi zleciala, bo jak ostatnio proponowalam to byl bardzo na nie. Z innych wiesci, dzis rano idac na spacer z psami zostala mi klamka od drzwi wejsciowych w dloni. i do chaty wejscia brak:sick:. Cudem sie zdarzylo, ze mialam kluczyki od auta w kieszeni a przy nich pilot do bramy garazowej. Luby oczywiscie w delegacji. A ja od czerwca mu trulam zeby klamke naprawil. Mial czas jak to facet i sie zrąbało akurat jak go nie ma. no i do świat nie moge przez drzwi wchodzic. slusarz zaden ot tak mi nie przyjedzie teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 22.12.2021 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2021 Tar, też mi kiedyś tak została, na szczęście od pomieszczenia za garażem. Lato było i taras miałam otwarty. Cyrki miałaś z tamtym domem, dobrze że znalazłaś inny, bo kto wie co tam by się jeszcze wydarzyło. Mania, mi zestawik też się podoba. Mój powiesił wczoraj lampę w sypialni, krzywo i nie sprawdził że żarówki na mały gwint. A wczoraj byliśmy w mrówce. Dzisiaj znowu trzeba jechać. Tar, były dywany, ładne, mięciutkie, ale z krótkim włosem. Wyboru już dużego nie było, ale warte uwagi. Dzisiaj jedziemy do innej mrówki sprawdzę, czy też są, zdjęcia ci zrobię, bo wczoraj to z głowy mi wyleciało. Mania, ja wiem że złote ładnie, ale mówiłam ci, za dużo różnego koloru złota bym miała. Za rok sobie kupię złote i kolejny zestaw talerzy. Tar z ekspresem kuj żelazo póki gorące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.12.2021 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2021 wstalam przed 5 rano. normalnie idiot ze mnie znow bede do tylu chodzic, ale do 6 mialam juz jajka, pietruszke i ziemniaki ugotowane - na salatke. jak M pojedzie do pracy to wroce pobazgrac tu troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.12.2021 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2021 TAR jaka bedziesz kupowac?Ja kupie ta co mam albo model wyzsza, zastanowie sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 22.12.2021 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2021 Mania, ja to wszystko wiem o sztućcach, te co pokazujesz z tymi złotymi wstawkami piękne. Bardziej się podobają. Ale zwyczajnie za drogie dla mnie. Zobacz sobie u nas serwisy Ćmielów, z tego co pamiętam, to na pewno mają dwie linie ze srebrnymi paskami.Ja sobie będę teraz u nich kompletowała po trochu mariepaulę złota Modern. Szczególnie waza mi się podoba, ale droga. https://www.pieknowdomu.pl/zestaw-obiadowy-dla-6-osob-kwadratowy-porcelana-mariapaula-moderna-gold-ze-zlotym-zdobieniem-24-elementy.html?gclid=EAIaIQobChMIhJ6RpN739AIVdRDmCh0ARQ_aEAQYCSABEgLqnPD_BwE O garnkach gadaj z dziewczynami, nie mam drogich, niestety. Noże mam Fiskars , w zupełności mi wystarczają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.12.2021 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2021 tutaj Fiskarow nie widzialam nozy, za to Fiskara w ogrodzie uzywam Ja mam Lagostiny noze i kroja bo kroja ale nie sa za ostre ani z wyzszej polki. az sie wpolaja zeby je zaniesc do ostrzenia. garnki nie musza byc drogie - maja byc dobre. Nie wszystko co drogie to dobre. Noze akurat mam porownanie bo jak pisalam - pracowalam uzywajac ich, do domu przynioslam nawet pare ale sie szybko ich pozbylam bo dzieci malutkie byly - nie mialam ostrzejszych nozy w rece w zyciu, kosc by przeciely Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts