mania1220 03.01.2022 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 Napisala dzis do mnie znow corka wlasciciela firmy we Wloszech, wszystko co maja na stronie jest jeszcze do kupienia. mozna sobie poogladac cacuszka ladne https://www.peltro.com/en/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.01.2022 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 na skroty tu cyna + ceramika https://www.peltro.com/en/collections/duetto-pewter-collection.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 03.01.2022 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 Moje oznaczenie na cynie jest 8.5 m. Cokolwiek to znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 03.01.2022 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 https://www.peltro.com/en/portafrutta-rotondo-con-manici-in-peltro-e-ceramica-o-25-cm.htmlŚwietna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.01.2022 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 E.Sm tam tam widze nie 8.5m ale cyna na 100% i markowa, chyba do dzis robia? moze byc przedwojenna Art Deco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.01.2022 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 wiem, miski jak widze to mi jezor na brodzie wisi, sa roznych rozmiarow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.01.2022 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 weszlam i wyszlam, zaczepiste ale nie na moja kieszen. Bralabym wszystko. to kilka tys. euro musialabym zaplacic a o ile mi wiadomo w totka nie wygralam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 03.01.2022 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 Miski mi się podobają bardzo. Dopiero wróciliśmy, od rana załatwianie tysiąca spraw..Antka dziś szczepilismy, ja się psim Sweden wbiłam na trzecią dawkę na piątek. Na stronie nie było w mojej okolicy terminu już na mc do przodu. A dla mnie grzywka Jarka jest najlepsza, tylko teraz już chyba zawsze jego będę w filmie widziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.01.2022 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 ja tez, ale nikt nie trafil w w totka w weekend, kazalam M zagrac w ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.01.2022 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 ja to "zbieractwo" uprawiam jesli chodzi o PIS, mam specjalny folder zalozony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.01.2022 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 brochencja jak wygladzona na tej focie a kaczysław ze 20 lat mniej, teraz ten bezzebny i zalupiezony dziad sie niezle spasł za nasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 03.01.2022 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 E.Sm tam tam widze nie 8.5m ale cyna na 100% i markowa, chyba do dzis robia? moze byc przedwojenna Art Deco Mania, jak dobrze, że masz sokoli wzrok. Od razu wartość mojej patery wzrosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 03.01.2022 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 Mmika, gdyby nie Mańki okulary byś nie wiedziała, że bogatą jesteś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 03.01.2022 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 Joana, na telefon mówię, że to moja pamięć zewnętrzna, to teraz doszło Mańki oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.01.2022 23:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 oj laski, sluch to ja mam super dobry, uwazajcie jak mnie obgadujecie :lol2: M to ma skaranie boskie ze mna bo nic nawet "cichaczem" nie moze zdzialac, i slysze to z dolu a on na gorze dopiero co wstalam z podlogi, ledwo sie ruszam, wyszlo 8 pudelek albo 9 juz nie wiem. Ale jeszcze bedzie, czajnik zostal i pare kubkow, talerze przyjda, drugi czajnik, drugi komplet pieprzniczi z solniczka - poki co tyle jeszcze dokupilam. Popakowalam tak ze juz gotowe na statek i nie ma prawa sie zbic, duzo papieru, bombelkow i poduszczeczek, jak prasnie to moze od cisnienia badz zmiany temperatury. Jakby nie bylo 4-6 tyg ma plynac a przez covida to moze i wiecej Ale nie bedzie na kontanerze samo, wsadzimy do samochodu, bo jak zaczna pakowac kontener to ja im nie wierze, a samochod sami mozemy. plecow nie czuje ja pierdziele, za stara jestem na takie akcje a to tylko jedna / milionowa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.01.2022 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 zapomnialam napisac, M dzisiaj przesunal lot na 9 lutego, bo sie nam duza robota przesunela Niestety chlopaki nie zrobia jej samej, M musi na nich miec oko, wiec poleci pozniej. Byle tylko granic nie pozamykali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2022 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2022 mi tez ciezko idzie z pakowaniem, jakas rozlazla jestem. nie te lata. i w ogole jakos dziwnie spokojna jestem, bez adhd jak zazwyczaj czyzby sks? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.01.2022 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2022 sluchajcie, dzis policzylam Arte Italice pojemnik z lyzka do kawy w przliczeniu na kandyjskie dolary prosto z Wloch (wliczajac 10% kuponu i wysylke) $357 u mnie w kanadzie w sklepie juz z vatem : $591 na eBay dwie nowe znalazlam : a. $545, b.$798 - do obydwoch by byly doliczone podatki i clo czyli trzeba dodac nastepne $ 100 albo wiecej jest jedna tansza na ebay za 313$ juz vatem i clem ale niestety ma popekane szkliwo wiec odpada. jakby nie paytrzec prosto od nich najtaniej, ile doliczaja w Polsce Vatu i cla? Da sie jakos obliczyc? z Wloch tez jakbym jeszcze np czajniczek dolozyla wysylke juz mam zupelnie za darmo i nadal mi wychodzi nizej niz wszedzie tutaj bo $431 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 04.01.2022 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2022 Teraz zetknęłam na forum muratora, nawet nie miałam świadomości, że taką padakę zaliczyło. Mania, tobie murator powinien % odpalić za twój wątek. Galeria domów od roku martwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 04.01.2022 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2022 Wysyłka z Włoch do Polski powinna być bez dodatkowych kosztów.Cena sklepu+ wysyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts