Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Miski mi się podobają bardzo. Dopiero wróciliśmy, od rana załatwianie tysiąca spraw..Antka dziś szczepilismy, ja się psim Sweden wbiłam na trzecią dawkę na piątek. Na stronie nie było w mojej okolicy terminu już na mc do przodu.

A dla mnie grzywka Jarka jest najlepsza, tylko teraz już chyba zawsze jego będę w filmie widziała.

oj laski, sluch to ja mam super dobry, uwazajcie jak mnie obgadujecie :lol2::lol2:

M to ma skaranie boskie ze mna bo nic nawet "cichaczem" nie moze zdzialac, i slysze to z dolu a on na gorze :p

dopiero co wstalam z podlogi, ledwo sie ruszam, wyszlo 8 pudelek albo 9 juz nie wiem. Ale jeszcze bedzie, czajnik zostal i pare kubkow, talerze przyjda, drugi czajnik, drugi komplet pieprzniczi z solniczka - poki co tyle jeszcze dokupilam. Popakowalam tak ze juz gotowe na statek i nie ma prawa sie zbic, duzo papieru, bombelkow i poduszczeczek, jak prasnie to moze od cisnienia badz zmiany temperatury. Jakby nie bylo 4-6 tyg ma plynac a przez covida to moze i wiecej :confused: Ale nie bedzie na kontanerze samo, wsadzimy do samochodu, bo jak zaczna pakowac kontener to ja im nie wierze, a samochod sami mozemy.

plecow nie czuje :sick: ja pierdziele, za stara jestem na takie akcje a to tylko jedna / milionowa??? :o

sluchajcie, dzis policzylam Arte Italice pojemnik z lyzka do kawy

w przliczeniu na kandyjskie dolary

prosto z Wloch (wliczajac 10% kuponu i wysylke) $357

u mnie w kanadzie w sklepie juz z vatem : $591

na eBay dwie nowe znalazlam : a. $545, b.$798 - do obydwoch by byly doliczone podatki i clo czyli trzeba dodac nastepne $ 100 albo wiecej

:sick:

jest jedna tansza na ebay za 313$ juz vatem i clem ale niestety ma popekane szkliwo wiec odpada.

jakby nie paytrzec prosto od nich najtaniej, ile doliczaja w Polsce Vatu i cla? Da sie jakos obliczyc?

z Wloch tez jakbym jeszcze np czajniczek dolozyla wysylke juz mam zupelnie za darmo i nadal mi wychodzi nizej niz wszedzie tutaj bo $431 ;)