Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja nie zawracalam ;)

Mmika, tobie zawracalam priva, a ty nic ;)

Powiem Wam jak się dziś wzruszyłam i urosło moje ego. Rozmawiałam z synem, starszym i na koniec usłyszałam, że moglibyśmy z jego ojcem rad udzielać jak się rozwodzić, żeby dziecko nie bardzo ucierpiało. I generalnie, nie tacy źli z nas rodzice

mialam dzis trochu powklejac fotek, troche popisac - no i nie mam sie jak zabrac, z doskoku tylko.

moje "oko na Maroko" przyszlo - musze powiedziec ze zarabiste :p jak dotre z fotkami to zobaczycie, juz nawet nie obiecuje kiedy wkleje.

Pewno jak pojdziecie spac a ja sie odetne od wszystkiego

strasznego lenia mam dzis i wszystko robie naciagane

bardzo fajnie wyszlo, lubie, a wrecz uwielbiam jak sypialnia nie jest pstrokata :p

Udalo sie nawet zyrandol ulapac. Wszystko sie ze soba zgrywa, powoli i do przodu. Lampy boczne tez sie ladnie wpasowaly, znaczy jedna , wazne ze jest, moze sie uda druga.

pytalas moze o wszycie sznurka znajomej badz krawcowej juz czy czasu nie mialas? ?

Mi się taca z uszami bardziej podoba, wygodniejsza do noszenia ciężarów. A najbardziej podoba mi się ten drewniany podjedzony mebel :yes:

Mania, miałam zapytać- kawę mieloną w tych dzbankach robiłaś?

Często robię herbatę w metalowym dzbanku zaparzaczu, ma podwójne ścianki i dosyć długo ciepło trzyma.

Boże, jakie to ładne wszystko, bardzo mi się podoba. Tace z rączkami lubię, więc też bardziej mi się podoba.

Mania, jeszcze o szycie nie pytałam, nawet głowy nie mam żeby gdzieś latać. Ale jeszcze mi szatański plan przeszedł. Mam w domu płytę na zagłówek, mój musi przyciąć trochę bo za wysoka. Chce zarzucić materiał i zobaczyć czy starczy. Może zagłówek zrobię ? Ale to jak inne sprawy ogarniemy to wtedy się weźmiemy za to

Joana mozesz swoj zaglowek obic ten co masz, nalozyc gabke i perzybic z tylu. Ja tak zrobilam na starym lozku, tez mialam wygiete, jeszcze sobie zostawilam te boki otwarte. Gabki nie przyklejalam, tak wiec potem oderwalam z tylu a z przodu zaglowek byl jak nowka i go sprzedalam.

jeszcze nie szukalam tacki, a tych dwoch konkretnych od nich tez nie sprawdzilam ich konkretnej ceny :sick:

O kurcze, ale ceny!

Ja dziś zrobiłam zakup roku. Kupiłam do młodej zagłówek za 40 zł. Babka napisała, że ma małą skazę na materiale. Pojechaliśmy zobaczyć, okazało się że ta skazę reklamowali dostali nowy, a ten im został. Nówka, kolor błękitno miętowy, pionowe pikowanie, skazy nie widać prawie wcale.