TAR 10.01.2022 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 sory:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.01.2022 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 ni ty :no: no wiesz, ze sprzedaza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 10.01.2022 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 Ja nie zawracalam Mmika, tobie zawracalam priva, a ty nic Powiem Wam jak się dziś wzruszyłam i urosło moje ego. Rozmawiałam z synem, starszym i na koniec usłyszałam, że moglibyśmy z jego ojcem rad udzielać jak się rozwodzić, żeby dziecko nie bardzo ucierpiało. I generalnie, nie tacy źli z nas rodzice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.01.2022 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 Joana - tez bym sie wzruszyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.01.2022 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 mialam dzis trochu powklejac fotek, troche popisac - no i nie mam sie jak zabrac, z doskoku tylko. moje "oko na Maroko" przyszlo - musze powiedziec ze zarabiste jak dotre z fotkami to zobaczycie, juz nawet nie obiecuje kiedy wkleje. Pewno jak pojdziecie spac a ja sie odetne od wszystkiego strasznego lenia mam dzis i wszystko robie naciagane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 10.01.2022 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 To ja pokaże nową lampę na stolik. Jedną wzięłam ostatnią w dobrej cenie, więc teraz albo polowanie, albo uzbieranie na drugą. Mój stwierdzil, że będziemy po tygodniu się wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.01.2022 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 bardzo fajnie wyszlo, lubie, a wrecz uwielbiam jak sypialnia nie jest pstrokata Udalo sie nawet zyrandol ulapac. Wszystko sie ze soba zgrywa, powoli i do przodu. Lampy boczne tez sie ladnie wpasowaly, znaczy jedna , wazne ze jest, moze sie uda druga. pytalas moze o wszycie sznurka znajomej badz krawcowej juz czy czasu nie mialas? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 11.01.2022 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 Mi się taca z uszami bardziej podoba, wygodniejsza do noszenia ciężarów. A najbardziej podoba mi się ten drewniany podjedzony mebel Mania, miałam zapytać- kawę mieloną w tych dzbankach robiłaś? Często robię herbatę w metalowym dzbanku zaparzaczu, ma podwójne ścianki i dosyć długo ciepło trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 11.01.2022 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 Boże, jakie to ładne wszystko, bardzo mi się podoba. Tace z rączkami lubię, więc też bardziej mi się podoba. Mania, jeszcze o szycie nie pytałam, nawet głowy nie mam żeby gdzieś latać. Ale jeszcze mi szatański plan przeszedł. Mam w domu płytę na zagłówek, mój musi przyciąć trochę bo za wysoka. Chce zarzucić materiał i zobaczyć czy starczy. Może zagłówek zrobię ? Ale to jak inne sprawy ogarniemy to wtedy się weźmiemy za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.01.2022 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 Joana mozesz swoj zaglowek obic ten co masz, nalozyc gabke i perzybic z tylu. Ja tak zrobilam na starym lozku, tez mialam wygiete, jeszcze sobie zostawilam te boki otwarte. Gabki nie przyklejalam, tak wiec potem oderwalam z tylu a z przodu zaglowek byl jak nowka i go sprzedalam. jeszcze nie szukalam tacki, a tych dwoch konkretnych od nich tez nie sprawdzilam ich konkretnej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.01.2022 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 -23C mam, a z zimnym wiatrem -27. Wyszlam na dwor i odrazu mi wloski w nosie zamarzly. W nocy bylo -26C . A dopiero co sople stacalam z dachu zeby mi psow nie pozabijalo bo tak cieplo ze sie snieg stopil i wisialy na pol metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.01.2022 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 no tacki maja zarabista cene ta bez raczek €368.00, a ta z uszami €499.00. zostaje ebay, sklep ze starociami albo jakis sklep w Polsce. najlepiej zeby byla posrzebrzana albo z cyny, metalowa z nierdzewki badz z aluminium - widac roznice, pokaza wam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 11.01.2022 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 O kurcze, ale ceny! Ja dziś zrobiłam zakup roku. Kupiłam do młodej zagłówek za 40 zł. Babka napisała, że ma małą skazę na materiale. Pojechaliśmy zobaczyć, okazało się że ta skazę reklamowali dostali nowy, a ten im został. Nówka, kolor błękitno miętowy, pionowe pikowanie, skazy nie widać prawie wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.01.2022 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 Joana zrobila na zakup roku :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.01.2022 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 zapomnialam pokazac oko gdzie sie nie stanie - sie jest obserwowanym trzeba bedzie naciagnac na ramke i bedzie cacy. Podoba mi sie. duzy wojownik przyszedl tez, ale jeszcze nie rozpakowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 11.01.2022 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 Rzeczywiście bardzo ładnie poleruje. Mały wysilek a kobieta sukcesy sprzedażowe osiąga. Jestem niepocieszona, dzisiaj tylko dziesięć pianek montażowych kurier mi przywiózł Dawno nic fajny nie kupiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 11.01.2022 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 Zajrzałam na chwilę... a tu taki news:) Mania się przeprowadza:jawdrop: Chyba dawno mnie tu nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.01.2022 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 Gosikkkkkk! ale fajnie ze wrocilas, gdzies byla jak zniklas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 12.01.2022 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 Przygniotło mnie zdalne nauczanie i nie miałam ani czasu ani siły na kolejne godziny przed laptopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.01.2022 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 phi Manka dopiero w maju wraca a ja sie przeprowadzam teraz:lol2: obie rewolucje zrobiłysmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts