Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

wiecie co, wstyd mi ale zamowilam na ten ogrodeczek ktory mam na wynajetym sztuczna trawe. juz nie moge wytrzymac syfu jaki wnosza psy do domu. ale z drugiej strony nie zamierzam tu nic w ogrodku dzialac a sztuczna trawa jest taka wygodna. moge ja nawet zostawic przy wyprowadzce.

pytam dzis mezatego czy wie gdzie sa worki na kajaki i stwierdzil ze to wazne rzeczy i sa specjalnie odlozone. ulzylo mi ze strychu nie trzeba przekopywac. od wiosny planuje kajakowanie uskuteczniac

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jak kupilam Mai kibelek do zalatwiania - bo przeciez ja przywiezlismy w wigilie wiec zima, na gorze byla sztuczna trawka. Sciaglam ja bo pieluchy kladlam. Wielkosci wycieraczki. Sieklam ja do domku na ogrodzie w srodku - super sie sprawdza do dzis - w lecie moglam brudne buty wytrzec jak tam wchodzilam i nie roznosic a w zimie wycieram ze sniegu jak ide po nasiona dla ptakow.

zajrzalam dzis do 2 firm kuchennych, jedna zarabista ale co tu duzo kryc, nie stac mnie na nich. w drugiej kto wie zobaczymy jaka dostane wycene. ale na pewno nie stac mnie na spieki, za to mieli spiekopodobne blaty z laminatow, cudenko. pewnie skoncze z laminatami. moze zaskocza i beda tak porzadne jak te poprzednie.

Mania mieli tez taki blat jak mi wczoraj wysylalas

nie pewno a napewno z laminatami zanim spieki kupisz, juz ci powiedzialam ze cie bede po nocach straszyc jak drewno wsadzisz :wiggle:

no widzisz, a oni szafke w scianie z tego zrobili i jak mowilam mjusialam podejsc bo mnie w konia zrobili i serio - myslalam ze to prawdziwy kamien :sick:

dzisiaj wyspy ogladam bo nadal nie wiem czy pociagnac na szafki i na wyspie ten blat - ale wtedy bedzie proste wykonczenie, czy nie ciagnac i zrobic frez jak teraz mam. Ty masz chociaz latwiej bo frezu miec nie bedziesz. Mala pierdola a strasznie ciezka do decyzji.

ale powiem ci ceny mnie zwalaja z nog, dobrze, ze nie robie szafek gornych, bo na stowe z torbami bym poszla

fronty tez byly w tej okleinie. jeszcze ide do dwoch firm kuchennejych, moze bedzie nieco taniej. jedni robia tez zabudowy meblowe, wiec moglabym tam pożenic łazienke, sypialnie i wiatrołap

Edytowane przez TAR

ja planuje szafke do lazienki stad przywiezc, tam do tego PRL-owskiego WC, nie macie takich a jak jest to ciezko znalezc, a jak juz sie znajdzie to cena koszmar, M ma juz zapowiedziane ze ma mi ta scianke tam wymierzyc, szafka pod zlew z drewna bedzie i kamien na gorze. Edytowane przez mania1220

robilam pozadki na compie i znalazlam lawe ktora mowilam ze chce kupic, ktos ja mial w domu na sprzedanie pokazana, tylko u nich jest mniejsza, moja bedzie wieksza, jeszcze jedne nogi bedzie miala, ale pokaze wam jak w pokoju wyglada a nie w sklepie

1893-castlepoint-drive-oshawa-E5467780-5-p.jpg

1893-castlepoint-drive-oshawa-E5467780-6-p.jpg

1893-castlepoint-drive-oshawa-E5467780-8-p.jpg

lekko, zwiewnie i przewiewnie i super jasno :p

kwiatki w cynie - szukalam cos jak juz cos na wyspe (potem pokaze) i doszlam do wniosku ze na tacce w cynie kwiaty by dobrze wygladaly - pasowalyby do reszty wliczajac lapmy nad wyspa

61983f4bb86a13864c01f5c04797d590.gif

0107311-11.jpg

a4ed1e8ba6ecd8226d8c51847e385ad1.jpg

Cosi-Tabellini-Italian-Pewter-SIRACUSA-Pitcher-600-x-600px-aaa4f7d1-3819-471f-b027-fbea067efe79-larg.webp

e701437324481264f42bcde1957f135b.gif

hero-lp-engraving-desktop.jpg

home-design.jpg

MATCH-PEWTER-PITCHER-Weston-Table-LS.webp

PEWTER-OPENER-c25d8313-5965-43fa-8d51-2307bbeb528b.webp

w sumie moze byc z byle czego, z nierdzewki, z inn ego metalu, no ale skoro byla cyna to z kilku wybralam jeden dzban i taki bedzie

s-l1600.jpg

po wypucowaniu bedzie ladny, a jak kwiayow niet to sie sprzyda do podlewania kwiatkow, tacke mam na oku, ja tez bedzie mozna schowac.

ps. Mika na drugim zdjeciu zobacz co stoi w rogu

Edytowane przez mania1220