TAR 28.01.2022 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 wiecie co, wstyd mi ale zamowilam na ten ogrodeczek ktory mam na wynajetym sztuczna trawe. juz nie moge wytrzymac syfu jaki wnosza psy do domu. ale z drugiej strony nie zamierzam tu nic w ogrodku dzialac a sztuczna trawa jest taka wygodna. moge ja nawet zostawic przy wyprowadzce. pytam dzis mezatego czy wie gdzie sa worki na kajaki i stwierdzil ze to wazne rzeczy i sa specjalnie odlozone. ulzylo mi ze strychu nie trzeba przekopywac. od wiosny planuje kajakowanie uskuteczniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.01.2022 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 jak kupilam Mai kibelek do zalatwiania - bo przeciez ja przywiezlismy w wigilie wiec zima, na gorze byla sztuczna trawka. Sciaglam ja bo pieluchy kladlam. Wielkosci wycieraczki. Sieklam ja do domku na ogrodzie w srodku - super sie sprawdza do dzis - w lecie moglam brudne buty wytrzec jak tam wchodzilam i nie roznosic a w zimie wycieram ze sniegu jak ide po nasiona dla ptakow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.01.2022 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 co do szafek w spizarni - moja spizarnia bedzie ciaglascia kuchni wiec uzyje te same szafki co w kuchni, ale tam wlasnie mozna tez plytsze na te 35cm. Pax'y jak najbardziej tam sie wpisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 29.01.2022 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2022 W mojej mini spiżarni robiłam regały z tego co miałam "z odzysku" ale potem wszystko przemalowałam na biało i dodałam fronty takie jak w kuchni, więc jak otworze drzwi mam ciągłość z kuchnią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.01.2022 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2022 Gosik, u mnie prawdziwa spizarnia bedzie w piwnicy wiec tam polki beda otwarte, na jakies dzemy itp co w zimnym ma byc, przy kuchni to na suche i na wszystkie maszyny kuchenne zeby nic mi na blatach nie stalo. Tez tak chyba masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.01.2022 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2022 plotno ma 122x152, czyli Alycia ma metr 50 w kapeluszu to bedzie naprawde duza twarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.01.2022 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2022 wielka paszcza bedzie sie na ciebie gapic:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.01.2022 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2022 zajrzalam dzis do 2 firm kuchennych, jedna zarabista ale co tu duzo kryc, nie stac mnie na nich. w drugiej kto wie zobaczymy jaka dostane wycene. ale na pewno nie stac mnie na spieki, za to mieli spiekopodobne blaty z laminatow, cudenko. pewnie skoncze z laminatami. moze zaskocza i beda tak porzadne jak te poprzednie. Mania mieli tez taki blat jak mi wczoraj wysylalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.01.2022 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2022 nie pewno a napewno z laminatami zanim spieki kupisz, juz ci powiedzialam ze cie bede po nocach straszyc jak drewno wsadzisz no widzisz, a oni szafke w scianie z tego zrobili i jak mowilam mjusialam podejsc bo mnie w konia zrobili i serio - myslalam ze to prawdziwy kamien dzisiaj wyspy ogladam bo nadal nie wiem czy pociagnac na szafki i na wyspie ten blat - ale wtedy bedzie proste wykonczenie, czy nie ciagnac i zrobic frez jak teraz mam. Ty masz chociaz latwiej bo frezu miec nie bedziesz. Mala pierdola a strasznie ciezka do decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.01.2022 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2022 (edytowane) ale powiem ci ceny mnie zwalaja z nog, dobrze, ze nie robie szafek gornych, bo na stowe z torbami bym poszla fronty tez byly w tej okleinie. jeszcze ide do dwoch firm kuchennejych, moze bedzie nieco taniej. jedni robia tez zabudowy meblowe, wiec moglabym tam pożenic łazienke, sypialnie i wiatrołap Edytowane 29 Stycznia 2022 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.01.2022 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2022 (edytowane) ja planuje szafke do lazienki stad przywiezc, tam do tego PRL-owskiego WC, nie macie takich a jak jest to ciezko znalezc, a jak juz sie znajdzie to cena koszmar, M ma juz zapowiedziane ze ma mi ta scianke tam wymierzyc, szafka pod zlew z drewna bedzie i kamien na gorze. Edytowane 29 Stycznia 2022 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.01.2022 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2022 robilam pozadki na compie i znalazlam lawe ktora mowilam ze chce kupic, ktos ja mial w domu na sprzedanie pokazana, tylko u nich jest mniejsza, moja bedzie wieksza, jeszcze jedne nogi bedzie miala, ale pokaze wam jak w pokoju wyglada a nie w sklepie lekko, zwiewnie i przewiewnie i super jasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.01.2022 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2022 (edytowane) kwiatki w cynie - szukalam cos jak juz cos na wyspe (potem pokaze) i doszlam do wniosku ze na tacce w cynie kwiaty by dobrze wygladaly - pasowalyby do reszty wliczajac lapmy nad wyspa w sumie moze byc z byle czego, z nierdzewki, z inn ego metalu, no ale skoro byla cyna to z kilku wybralam jeden dzban i taki bedzie po wypucowaniu bedzie ladny, a jak kwiayow niet to sie sprzyda do podlewania kwiatkow, tacke mam na oku, ja tez bedzie mozna schowac. ps. Mika na drugim zdjeciu zobacz co stoi w rogu Edytowane 30 Stycznia 2022 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.01.2022 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2022 a zeby kwiaty nisko byly i nie zaslanialy mozna albo kupic gotowca albo zrobic samemu z misy i tasmy tego z cyny wypatrzylam na ebay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.01.2022 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2022 co na wyspe - tacke z czyms, pomysly wiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.01.2022 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2022 a propo lamp nad wyspe, mialy byuc na koniec stycznia, jutro jest ostatni - a ja zero widaomosci, znow bede jej dupe zawracac w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.01.2022 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2022 co na wyspe - tacke z czyms, pomysly wiec te zyrandole mi sie podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.01.2022 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2022 ladne tylko tych szybek do mycia duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.01.2022 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2022 e tam ale jaki wyglad:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.01.2022 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2022 no ladne sa, tylko zastanawiam sie czy wizualnie by kuchni nie zawalaly, fotka z netu to jedno, a na zywo to drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts