mmikka 06.02.2022 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Taca z dzbankiem do kawy mi najbardziej się podoba. Właśnie mi się przypomniało, że mieliśmy na targ staroci iść. Szkoda, że 12 h później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.02.2022 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Mika a ja czekalam ze cos upolowalas :sick: przyzwyczailam was do bialego/cyna bo na to nacisk kladlam od poczatku, ale tak serio - trzeba by to wszystko na zywo zobaczyc i serio - bylby problem "ktore ladniejsze". Obie wersje mi sie podobaja. Bialy dzbanek co tam ma isc na ta tace zobaczymy w tym tygodniu jak M doleci i otworzy. Sama sie doczekac nie moge. Tak jak dzis sztuccow az wyjechalismy za wczesnie i bylismy 1.5hr przed czasem Nic to, poszlam do sklepu obok i sobie garnek kupilam co juz jeden mam a chcialam drugi bo nie do zabicia, a mam go juz z 15 lat. I go najbardziej lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 07.02.2022 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Mania, przypomniałaś mi, że też muszę poszukać garnka dużego do bigosu. Pożyczyłam teraz na święta synowi, bo nie mieli dużego i już im dałam ostatecznie. Mmika, ja też czekałam co kupiłaś, no jak mogłaś zapomniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.02.2022 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 M juz w domu, wrocil nawet wczesniej niz przewidywal mimo ze wjechali w wielki korek w Tor.Dzis juz powypelnial papiery potrzebne na wlot/wylot, niedlugo jedzie oddac samochod i po torbe. Na szczescie dzisiejsza robota przesunieta wiec wolne.Jeszcze nie wyjrzelismy czy nie ma mandaciku za wycieraczka, w zimie na ulicy nie monzna parkowac w nocy, a nie bylo gdzie indziej postawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariater 07.02.2022 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Uff, kamien z serca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.02.2022 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Mania, mandat masz? Bo wiesz.....Jak nie, to zaoszczędziłaś na jakąś nową cynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariater 07.02.2022 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 I tu mi sie przypomnial dowcip: - Kochanie, trzy razy przejechalam na czerwonym swietle, i nie dostalam mandatu !- Swietnie- I za zaoszczedzone pieniadze kupilam sobie sukienke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 07.02.2022 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Ariater, nie mam skaczących ikonek, ale się uśmiałam Powiem wam, że już nigdy w życiu nie położę tapety papierowej. Mordowalam.sie od rana i nie skończyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.02.2022 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 :lol2: Właśnie sukienkę na cynę zamieniłam Mania mówi, że w getrach chodzi Joana gdzie tapetę kładziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 08.02.2022 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 Mmika, nie kładę, zrywam. I to jest straszna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.02.2022 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 dobe jestescie!! grzeczna bylam! nic nie kupilam chociaz pare fajnych mam na oku a na jedna sie czaje, ale poki co nic. No i temu, czasem jak sie kupuje starry dom, sciagasz tapete, myslisz ze jest jedna - a tam kilka pod spodem z roznych lat a nawet pokolen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.02.2022 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 mandatu nie bylo, zapomnialam napisac. M pojechal z samego rana na lotnisko zeby test robic, bo na samoloty to w specjalnych wyznaczonych placowkach tylko mozna. wczofraj pojechal po torbe, jak wrocil - okazalo sie ze ZLA kupil i sie ze mna kloci ze taka zawsze mielsimy, mowie mu ze bzdura ale idzie w zaparte. kazalam Mlodej nasza torbe co zabrala wyciagnac i mi ja zmierzyc zeby mu udowodnic. No i jak zwykle mialam racje! Musial zapylac spowrotem wymienic. No i wez chlopa poslij do sklepu. jutro leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariater 08.02.2022 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 Nie wiem, co mi jest ostatnio, ale ciagle mi sie przypominaja rozne takie glupotki: Spytano pewna pania, z ktorym dzieckiem miala najwiecej klopotow ?Odpowiedz: z dzieckiem tesciowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.02.2022 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 Aria - dobre :lol2: to to musze koniecznie zapamietac :lol2: jak to mowia, najbardziej stracony dzien w zyciu - to dzien bez usmiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 08.02.2022 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 Mój dziś pojechał po młodego do przedszkola. Za jakiś czas dzwoni i mówi ubierz się, zaraz po ciebie przyjadę i odbierzesz go. Myślę, oszalał, przecież pojechał po niego. W tym czasie jak on dzwonił, dzwonili też z przedszkola. Była dziś pani, która nie znała mojego, pyta młodego- to twój tata? A on- nie!!! No to pani dzwoni do mnie że nie da dziecka, bo on go nie zna. I mówi że to nie jego tata. Tak sobie czort wymyślił, że jak powie że to nie jego tata, będzie się mógł dłużej z kumplami pobawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.02.2022 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.02.2022 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 ........za pare lat jak mlody po kieszonkowe przyjdzie tatus mu powie - nie dam, idz do swojego ojca :lol2: (listonosz???????):lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 08.02.2022 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 Mój wściekły, załamany, smutny, wszystko na raz. Stał pod tym przedszkolem i nie wiedział co zrobić. Mówię do Pani żeby zapytała go jeszcze raz, ale najpierw czy dobrze się bawi i czy nie powiedział tak specjalnie. No i wydały dziecko ojcu Skończyłam rwanie tapety. Nigdy wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.02.2022 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 ale po co ma byc smutny i wsciekly i zalamany??? tak serio to jest smieszne! na dodatek pokazuje jak dzieci potrafia wymyslec - a to dopiero poczatek.Odwalilam podobny numer w przedszkolu - wujek przyszedl mnie odebrac jak wracal z pracy a ja widzac go ze idzie - schowalam sie. I to tak ze mnie przedszkolanki znalezc nie mogly , powiedzialy mu wiec ze ktos juz musial mnie odebrac - wiec wujek w tyl zwrot i poszedl do domu. Wtedy ja w panike wpadlam jak juz znikl z pola widzenia, ale na szczescie przedszkole bylo daleko miedzy domami i sie szlo sciezka - w te pedy za nim polecialam. Teraz by to nie przeszeddl taki numer, a ja poprostu otworzylam bramke i polecialam za nim nikomu nic nie mowiac.No, ten sam powod - dobrze sie bawilam i chcialam sie jeszcze pobawic. I to byl ostatni raz ze taki numer zrobilam, a najlepsze jest to ze nikt w domu sie nie dowiedzial do dzis o tym bo jak go dogonilam to rznelam glupa ze bylam w lazience i mnie przedszkolanka znalezc nie mogla. Do dzis pamietam to moje klamstewko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 08.02.2022 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 Mania, ja boki zrywałam, a mój przygnębiony, odrzucony się poczuł To już na bank będzie historia życia. Ja co o tym pomyśle, to się śmieje jak głupia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts