Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mika a ja czekalam ze cos upolowalas :sick::sick:

przyzwyczailam was do bialego/cyna bo na to nacisk kladlam od poczatku, ale tak serio - trzeba by to wszystko na zywo zobaczyc i serio - bylby problem "ktore ladniejsze". Obie wersje mi sie podobaja.

Bialy dzbanek co tam ma isc na ta tace zobaczymy w tym tygodniu jak M doleci i otworzy. Sama sie doczekac nie moge. Tak jak dzis sztuccow az wyjechalismy za wczesnie i bylismy 1.5hr przed czasem :cool: Nic to, poszlam do sklepu obok i sobie garnek kupilam co juz jeden mam a chcialam drugi bo nie do zabicia, a mam go juz z 15 lat. I go najbardziej lubie.

M juz w domu, wrocil nawet wczesniej niz przewidywal mimo ze wjechali w wielki korek w Tor.

Dzis juz powypelnial papiery potrzebne na wlot/wylot, niedlugo jedzie oddac samochod i po torbe. Na szczescie dzisiejsza robota przesunieta wiec wolne.

Jeszcze nie wyjrzelismy czy nie ma mandaciku za wycieraczka, w zimie na ulicy nie monzna parkowac w nocy, a nie bylo gdzie indziej postawic.

mandatu nie bylo, zapomnialam napisac.

M pojechal z samego rana na lotnisko zeby test robic, bo na samoloty to w specjalnych wyznaczonych placowkach tylko mozna.

wczofraj pojechal po torbe, jak wrocil - okazalo sie ze ZLA kupil :mad: i sie ze mna kloci ze taka zawsze mielsimy, mowie mu ze bzdura ale idzie w zaparte. kazalam Mlodej nasza torbe co zabrala wyciagnac i mi ja zmierzyc zeby mu udowodnic. No i jak zwykle mialam racje!

Musial zapylac spowrotem wymienic. No i wez chlopa poslij do sklepu.

jutro leci :sick:

Mój dziś pojechał po młodego do przedszkola. Za jakiś czas dzwoni i mówi ubierz się, zaraz po ciebie przyjadę i odbierzesz go.

Myślę, oszalał, przecież pojechał po niego. W tym czasie jak on dzwonił, dzwonili też z przedszkola.

Była dziś pani, która nie znała mojego, pyta młodego

- to twój tata?

A on- nie!!!

No to pani dzwoni do mnie że nie da dziecka, bo on go nie zna. I mówi że to nie jego tata.

Tak sobie czort wymyślił, że jak powie że to nie jego tata, będzie się mógł dłużej z kumplami pobawić

Mój wściekły, załamany, smutny, wszystko na raz. Stał pod tym przedszkolem i nie wiedział co zrobić.

Mówię do Pani żeby zapytała go jeszcze raz, ale najpierw czy dobrze się bawi i czy nie powiedział tak specjalnie.

No i wydały dziecko ojcu :)

Skończyłam rwanie tapety. Nigdy wiecej

ale po co ma byc smutny i wsciekly i zalamany??? tak serio to jest smieszne! na dodatek pokazuje jak dzieci potrafia wymyslec - a to dopiero poczatek.

Odwalilam podobny numer w przedszkolu - wujek przyszedl mnie odebrac jak wracal z pracy a ja widzac go ze idzie - schowalam sie. I to tak ze mnie przedszkolanki znalezc nie mogly , powiedzialy mu wiec ze ktos juz musial mnie odebrac - wiec wujek w tyl zwrot i poszedl do domu. Wtedy ja w panike wpadlam jak juz znikl z pola widzenia, ale na szczescie przedszkole bylo daleko miedzy domami i sie szlo sciezka - w te pedy za nim polecialam. Teraz by to nie przeszeddl taki numer, a ja poprostu otworzylam bramke i polecialam za nim nikomu nic nie mowiac.

No, ten sam powod - dobrze sie bawilam i chcialam sie jeszcze pobawic. I to byl ostatni raz ze taki numer zrobilam, a najlepsze jest to ze nikt w domu sie nie dowiedzial do dzis o tym bo jak go dogonilam to rznelam glupa ze bylam w lazience i mnie przedszkolanka znalezc nie mogla. Do dzis pamietam to moje klamstewko.