mania1220 08.02.2022 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 to niech nie zwiesza nosa na kwinte, Mlody go nie odzucil - Mlody go zlal na poczet zabawy nie pierwszy i nie ostatnim raz. faktem jest ze dzieciak przez takie klamstwa moze niezlej zadymy napytac, wyobraz sobie co by bylo gdyby gdzies tak policjantowi odpowiedzial. Albo jakiejs nawiedzonej dewotce. O ile jest to smieszne to musicie z nim porozmawiac. a poki co "porozmawiaj" z listonoszem :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 08.02.2022 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 Ja i tak mówię, kto wie czy jakiś dzielnicowy na pogadankę nie przyjdzie. Bo pani mówi, a może coś się wydarzyło, że on z tatą nie chce iść ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 08.02.2022 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 Kiedyś odbierałam koleżanki córkę ze szkoły, też taką minę zrobiła, że myślałam, że mi jej nie wydadzą. Upoważnienia by chyba musiały w aktach szukać, było takie napisane. Wiecie, że cholera się obraziła, że nie mama ją odbierała i całą drogę do domu i potem w domu się do mnie nie odzywała. Kilka razy wcześniej jak ją odbierałam, to wszystko było w porządku. Ten jeden raz takiego ignora dostałam. Tatę Antka rozumiem, pewnie na karb pracy przełożył całą sytuację. A młodemu tylko pogratulować przedszkola z którego nie chce wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.02.2022 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 M wyladowal w Warszawce godzine temu. Skurczybyki go na bok wzieli... mieli zamiar go przetrzepac ale zrezygnowali, zapytali tylko co wiezie i ile kasy. "prezenty - sztucce i flaszke". Puscili go bez grzebania. Jeszcze sie nie zdazylo. wylecieli z opoznieniem ale musieli miec dobre wiatry bo przylecieli porzed czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 10.02.2022 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 No to nich te dobre wiatry mu sprzyjają i wszystko idzie po waszej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.02.2022 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 wiatry chyba dobre a nawet wrecz bardzo dobre, - juz pije nalewke wisniowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariater 10.02.2022 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Pewnie swietuje rowniez spoznione urodziny, ktore w tym roku spedzil bardzo nieurodzinowo. Nawiasem mowiac, przekaz serdeczne zyczenia - tez spoznione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.02.2022 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 nie, nie swietowali, raczej zapomnieli ze urodziny byly, M tylko nalewki sprobowal ale picie mu nie szlo - jet lag. Zmiana godzin, zmeczenie. Do dzis. Wstal o 7 rana waszego czasu , wypil kawe, poszedl spac dalej, spal do 12 w poludnie, czyli nadal ma nasz zegarek w sobie, to tak latwo nie przychodzi plany na jutro: idzie z Ewa (wlascicielka) do domu, ona mu pokaze co zabiera. Podobno tylko ciuchy a reszta zostaje, wiec w spadku mi zostanie nie tylko piekna PRLowska mebloscianka ale nawet wystawka w niej porobi zdjecia ogrodu, jak wstane to juz zdjecia bede miala. Ale nie ma sniegu, szkoda, chcialam zobaczyc jak ze sniegiem wyglada. w poniedzialek idzie papiery podpisac. Tez bede spala bo o 9 rano a u mnie bedzie 3 w nocy. Mloda ma na tygodniu przyjechac bo dalam kilka zeczy dla niej. a zaraz fotki wkelej bo otworzyl paczki ps. zyczenia przekazalam, kazal podziekowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 11.02.2022 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 Też mi serce zabiło, śliczne to jest, takie cacuszko. Już pisałam to chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 11.02.2022 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 Oczami wyobraźni widzę winogrona w tej misie z uszami Juz się jutra nie mogę doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.02.2022 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 Mika, za pare minut bedzie jutro:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 12.02.2022 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 Mika, za pare minut bedzie jutro:lol2: jutra w sensie zdjęć A Mańka dalej śpi? U mnie w jednym słonecznym miejscu przebiśniegi zakwitły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.02.2022 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 no najpierw sie obudzilam o 3, potem o 4 rano, doszlam do wniosku ze za wczesnie jak na mnie, jak wstalam o 6 to juz fotki byly - nie za duzo, domu nie widac, ale pewno robil na szybko jak tam z Ewa byl, jeszcze tam wroci bo go pogonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.02.2022 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 juz ci pisalam na fonie, super, teren inaczej pokazany niz przy pierwszej wizyci, za polami w oddali kawlek lasu nawet widac:D ja swoje wstawie pozniej na google a weetransferem puszcze ci jakies filmidla z drona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.02.2022 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 no ja niestety drona nie mam szkoda. Jak przyjedziesz w odwiedziny to przywieziecie i mi nakrecicie :lol2: M dostal klucze od Ewy to porobi wiecej fotek. Nie da sie z nim dogadac - siostra z mezem i corka przyjechali, imprezuja, M pisal ze upija szwagra, ma juz niezle w czubie (o tej godzinie??!!!) wiec juz z nim sie dzis nie dogadam pewno. A chcialam sie dowiedziec co te lancuchy na scianie robia :lol2: Las to juz do Ewy chyba nalezy, moje sie konczy tam gdzie w oddali widac slupy z pradem, jej jest jeszcze dalej. czekam na twoje bo to bajorko mnie na kolana zucilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.02.2022 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 (edytowane) kufa mac, 4 x musialam pytac co to za lancuchy!! az musialam zaklac ze pisze wszystko inne a pytania nie widzi TAR - byki tam byly!!! mowilam, to nie jest zadna chlewnia tylko obora bo i swinie i krowy a raczej byki tam byly - i kury. I diabli wiedza co jeszcze. zapytal sie o stodole - NIE MA KLEPISKA - jest beton po calosci! czyli mial racje , na gorze na oborze tez jest posadzka wylana betonem, mowilam ze facet byl kasiasty i lal beton gdzie popadnie teraz jak nie ma lisci na drzewach widac ze malutkie to nie jest, kosiarka sie nie da, trzeba bedzie traktorek kupic Edytowane 12 Lutego 2022 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.02.2022 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 zaraz w ggoglach zdjecia dodam, ale tez sa dupne, bo tasmy nie zalozylismy a slupkow nie widac i dalej nie wiem jak z gory chata bedzie wygladac. ale bedziemy tam jutro i nie dosc ze tasme zrobie to jeszcze plamy z zoltej farby na wszelki wypadek.poznalam dzis kolejnych sasiadow z naszej uliczki. i tak od slowa do slowa, wszyscy sa chetni na szlabanik na nasza ulice wewnetrzna, za duzo smieciarzy przyjezda. za 10 dni bedziemy ogrodzenie stawiac, ciesze sie jak dziecko, moze za tydzien studnia bedzie sie robic, czekam wiec tylko na prad, projekt i pnb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 12.02.2022 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 Mania, jak pojedziesz w maju, to ten ogród będzie kwitł. Kwiaty plus bzyczenie pszczół= raj. Czyli masz beton x 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariater 12.02.2022 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 Mania, jak tam pieknie ! Odkrywam w sobie jakies wloscianskie ciagotki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 12.02.2022 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 Mańka, przecież to jak park, jakie wielkie. Super, rewelka. Będzie po czym biegac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts