mmikka 23.02.2022 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 Tar, zapomniałam napisać - wam w tym lesie zawsze słońce świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.02.2022 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 fajne te male podgrzewacze do zlewu, widzialam tez male ze pod zlew mozna schowac rozwiazanie zawsze bedzie jakies. Wazne ze woda jest - nie wiemy tylko czy woda ze studni czy z odociagu, trzeba zapytac. Gorzej bo woda jest ale odplywu nie ma trzeba by skopac wszystko, Gosik duzo skopac musialas? czy juz mialas jakis tam odplyw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.02.2022 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 zapomniualam napisac - jaa mam taki podgrzewacz teraz, wywalilam bojler jak zaczal przeciekac, zalozylam to, tyle ze mi podgrzewa wode gazem. No a interesowalo mnie czy to moze wisiec nieuzywane w nieocieplonym budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 23.02.2022 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 Widzę światełko w tunelu Mania, masz szczęście, że tam jest okno. Jak tylko można, to śmieci przez okno na ziemię. Oszczędza to czas i bezsensowne łażenie z tobołkami po schodach. Te krzesła do obory też by pasowały. Chociaż na sam początek remontu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.02.2022 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 tak Mika, mam zamiar przez to okno wywalac, zrobic jakas zjezdzalnie i sru na dol. Masz racje z krzeslami, nawet nie pomyslalam o tym, a troche ich tam widzialam - pytanie czy maja cale nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 23.02.2022 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 Też mnie popiescilo kiedyś. Na klatce schodowej u koleżanki, taka szafeczki z licznikami była. Fajki sobie tam schowaliśmy. Jak wyciągałam to mnie kopło. Mania, masz cmentarzysko pluszaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 23.02.2022 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 Ta zjeżdżalnia, to może zeszyć prześcieradła czy poszwy w długi rękaw, u góry jakiś drut czy inna rozpórka i tunel gotowy.Materiały znajdziesz na miejscu. Maszyna kaput, ale ręcznie wielką igłą i mocną nitką szybko pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.02.2022 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 Mika myslalam raczej ze M zbije z desek (malo ich tam?) bo jak cos ciezkiego, kanciastego to w szmacianym nie zjedzie a rozedrze, zbytnio nie chce takimi ciezkimi zucac na dol bo trawe zdewastuje, jak juz rosnie to niech rosnie szkoda zryc. wanienke tam widze, jesli to to Ewy corki to ma 13 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 23.02.2022 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 O deskach myślałam, kwestia wysokości tego strychu.Czajnik też tam widać. Mniejszy znalazłam i dałam sąsiadce, miała w nim kwiatki posadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 23.02.2022 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 Na tym zdjęciu z żółtym workiem, w tle po prawej stronie- to magiel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.02.2022 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 tez cos mi sie tak wydawalo, chociaz znam to tylko z filmow, sluchaj bede wykopywac ze stert skarby jak ty u siebie , to nawet bedzie ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 23.02.2022 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 Wygląda jak magiel, albo te wyzymaczki od frani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.02.2022 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 joana ciekawe ile tych pluszakow worach jest, so ludzie c o obsesje maja z pluszakami dla dzieci, szkoda ze stare, bedzie smierdziec, inaczej bym oddala gdzies do domu dziecka albo c os Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.02.2022 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 Joana raczej nie, wyzymaczki inaczej wygladaly a ti widac ze drewniane,czekajcie zobacze czy nie ma gdzies innej fotki z bliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 23.02.2022 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 Tam na wałku widać wzór. Nie wiem co to jest.Mania, zobacz jaki drewniany kwietnik na krzesłach leży.Pamiętam u babci paproć i jakiś opuszczający się w dół kwiatek stał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.02.2022 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 lepiej wynajac zsyp budowlany podstawic kontener i nim prosto ladowac do kontenera. zawsze mozna kupic taniej foliowy zsyp na gruz, sa dosc wytrzymale. jedno mnie zastanawia, dach nie jest wcale izolowany od srodka? to sie nie dziwie ze twojemu zimno bylo a to jest w oborze czy domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 23.02.2022 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 To urządzenie jak by do wytłaczania wzorów. Na papierze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.02.2022 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 doniczek to tam pare wypatrzylam , a Mika masz dobre oczy bo ja tego czajnika nie zauwazyalm, taki bolszy - na ognisko by sie nadawal Joana a moze, moze wytoczyli ta przepikena tapete co w hallu jest TAR kontener tam nie podjedzie i nawet bym sie nie zgodzila, jest okno z tylu domu, zryli by mi trawe. Nie bede nic wypozyczac jak tam tyle desek, pozatym takie ladowanie prosto w kontenerze to dwa razy robota - bo nasypie na jedna kupe, a potem trzeba zaniec w kat kontenera to w domu jest na strychu. Nie ze zimno bo nieocieplony, jemu wogole zimno bylo bo wialo a przeciez tak sie poswiecil i wrocil tam dzis zeby mi "cyknac maszyne do szycia" he he. A powiedz mi kto takie domy izolowal i izoluje na strychu? izolacja na podlodze jest. Tak samo jest u mnie w domu w gorach. W nowych domach izoluja, stara szkola tego nie przewidywala. Jesli chodzi o cieplosc w domu - podobno tam bardzo goraco w zimie jest. Pamietaj ze sciany sa podwojne nie pojedyncze jak sie buduje. Raz jeszcze dzis mial dzis isc zaniesc ostatnia paczkie z Ikei bo przyszla, kazalam mu wymierzyc zaslony jakie dlugie sa, bo na bank dluzsze niz moje tutaj. Szkoda, bo lubie swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.02.2022 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 jutro was uracze wnetrzami dla mnie to jak muzem z PRL-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 23.02.2022 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 Pokazuj pokazuj. Szukaj wazonów w fajnym ksztalcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts