Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

fajne te male podgrzewacze do zlewu, widzialam tez male ze pod zlew mozna schowac

217167-48de-800x0-sc1x0-elektryczny-podgrzewacz-wody-kroki-budujemydompl.jpg

rozwiazanie zawsze bedzie jakies. Wazne ze woda jest - nie wiemy tylko czy woda ze studni czy z odociagu, trzeba zapytac.

Gorzej bo woda jest ale odplywu nie ma :sick: trzeba by skopac wszystko, Gosik duzo skopac musialas? czy juz mialas jakis tam odplyw?

Mika myslalam raczej ze M zbije z desek (malo ich tam?) bo jak cos ciezkiego, kanciastego to w szmacianym nie zjedzie a rozedrze, zbytnio nie chce takimi ciezkimi zucac na dol bo trawe zdewastuje, jak juz rosnie to niech rosnie szkoda zryc.

wanienke tam widze, jesli to to Ewy corki to ma 13 lat :D

lepiej wynajac zsyp budowlany podstawic kontener i nim prosto ladowac do kontenera. zawsze mozna kupic taniej foliowy zsyp na gruz, sa dosc wytrzymale. jedno mnie zastanawia, dach nie jest wcale izolowany od srodka? to sie nie dziwie ze twojemu zimno bylo

a to jest w oborze czy domu?

doniczek to tam pare wypatrzylam , a Mika masz dobre oczy bo ja tego czajnika nie zauwazyalm, taki bolszy - na ognisko by sie nadawal :lol2:

Joana a moze, moze wytoczyli ta przepikena tapete co w hallu jest :D

TAR kontener tam nie podjedzie i nawet bym sie nie zgodzila, jest okno z tylu domu, zryli by mi trawe. Nie bede nic wypozyczac jak tam tyle desek, pozatym takie ladowanie prosto w kontenerze to dwa razy robota - bo nasypie na jedna kupe, a potem trzeba zaniec w kat kontenera :cool:

to w domu jest na strychu. Nie ze zimno bo nieocieplony, jemu wogole zimno bylo bo wialo a przeciez tak sie poswiecil i wrocil tam dzis zeby mi "cyknac maszyne do szycia" he he. A powiedz mi kto takie domy izolowal i izoluje na strychu? izolacja na podlodze jest. Tak samo jest u mnie w domu w gorach. W nowych domach izoluja, stara szkola tego nie przewidywala. Jesli chodzi o cieplosc w domu - podobno tam bardzo goraco w zimie jest. Pamietaj ze sciany sa podwojne nie pojedyncze jak sie buduje.

Raz jeszcze dzis mial dzis isc zaniesc ostatnia paczkie z Ikei bo przyszla, kazalam mu wymierzyc zaslony jakie dlugie sa, bo na bank dluzsze niz moje tutaj. Szkoda, bo lubie swoje.