Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jestem jakas niedoje *** abo co?? :mad:

MMIKKA - sooorrry! nie odpisalam!

czarny mesh kupilam z mysla o choince - zeby dodac. W zeszlym roku nie bylo takiego szerokiego. Zobaczymy czy zaloze jednak.

Tomkowa - moje wsie mesh sa sztywne - to jest plastyk. Dlatego ladnie sie uklada i nie oklapuje, material by oklapl.

Ten co kupilyscie jest taki sam jak moj - przynajmniej na takiego wyglada. :yes:

Sluchajta.....bylam dzis w polskim sklepie po klelbase :D polska sie znaczy. No i M kielbachy wybieral a ja zauwazylam na stoisku z gazetami (polskimi) choinkowe cos tam wystawalo na gazecie okladki.

To byl katalog z Eurofiran gdzie Sylwia kupila kfiotki swoje. Gazety nie bralam bo kfiotki mam i firan nie mam heheh...ale zauwazylam ze maja www. a w srodku widzialam wsio do kupienia - nie tylko kwiaty, ale i roze i piwonie chyba tez i galazki te zwisajace co ja mam na swojej choince. Ustawione kolorami. Jedynie czarnych nie widzialam.

Se przejrzyta:

https://www.eurofirany.com.pl/pl/oferta/379-ozdoby_w_poj__opakowaniach

jakby co to tylko ostrzegam - nie kupujcie ozdob z dzialo "Ozdoby drobne". Najtansza chinszyzna - mamy tu u siebie je po 1$ za sztuke. Badzieiwie jakiego maleo, kupa brokatu ktory sie kruszy na dzien dobry.

Za to kwiaty i galazki sa badzo OK :yes:

w katalogu widzialam ceny za jedna sztuke, na www. pokazuja po 4-6 sztuk.

Iwonko jeszcze raz wielkie dzięki, ta siateczka jest idealna. Zamówiłam wcześniej na Allegro siatkę plastikową srebrną, tylko, że bardziej jest ona fioletowo- szara niż srebrna. Ale coś z tym zrobię. Mam jeszcze srebrną organzę, więc z tą ostatnią siateczką dam radę. Mania-z niecierpliwością czekam na zdjęcia ( i strasznie Ci zazdroszczę, bo u nas to jeszcze trochę do choinki).

Iwonka, to jest najlepsze z tych, co mam :yes: Kupiłam właśnie tę srebrną. Jest sztywna i pięknie się ją formuje, choć mesh Mani też jest sztywny, ale bardziej ma wygląd tkaniny. Ideału wciąż poszukuję, choć z tej siatki jestem zadowolona :hug:

Iwonko jeszcze raz wielkie dzięki, ta siateczka jest idealna. Zamówiłam wcześniej na Allegro siatkę plastikową srebrną, tylko, że bardziej jest ona fioletowo- szara niż srebrna. Ale coś z tym zrobię. Mam jeszcze srebrną organzę, więc z tą ostatnią siateczką dam radę. Mania-z niecierpliwością czekam na zdjęcia ( i strasznie Ci zazdroszczę, bo u nas to jeszcze trochę do choinki).

ooo super ze to to, wyparzyłam przypadkiem :yes: Musze zatem tez kupić, moze jednak będzie duza choinka w tym roku :D

szukacie dekoracji na choinke a ja swoja ubralam w weekend :p

nie ja jedna zreszta, co drugi dom juz ma...a z samego rana napadalo sniegu i czlowiek poczul atmosferke

fotki wkleje

ooo już :D pokaz proszę bo jak zwykle będzie cudowna :yes:

Sylwia mam taka tacke na perfumy i swiecznik malutki w ktorym trzymam kredki do oczu - z tej samej serii.

Bardzo ladny ten "kawalek" domu - to moze wez i pstryknij wiecej i pokaz hmm??

Wypatrzylam tez fajne swieczniki kilka dni temu na kominek - na swieta , ale nie mam kiedy jechac. Pewno jak pojade to juz nie bedzie.

Wkleje dzis zdjecia tylko musze przeniesc z telefonu, wczoraj mnie w domu nie bylo.

Dziewczyny, tutaj nie tylko co drugi dom juz ma w srodku choinke ale tez wiekszosc juz swieci swiatelka na zewnatrz. Ja mam pozakladane tez ale jeszcze przedluzaczy nie pociaglam i nie podlaczylam. Co zrobie dzisiaj - bo musze przetestowac czy wisi/stoi prosto. Snieg juz trzeci dzien sypie. Przedwczoraj jechalismy i sie wpakowalismy w taka sniezyce ze nic nie bylo widac, sie jechalo 20 na godzine.

Dziewczyny, dotarły świeczniki które zamówiłam. Moja połówka stwierdziła, że trochę cygańskie, ale mnie się podobają. Nie wiem tylko czy tutaj pasują. Muszę kupić inne świeczki-świecznik jest niby na podgrzewacze, ale myślę, że z wystającymi wyglądają lepiej. Co Wy na to?

A my na to, że wygląda super!! Pochwalisz się, gdzie kupione? Ale u Ciebie ślicznie :) Skoro Gospodyni wątku namawia na pokazanie więcej, to ja też się do tego namawiania przyłączam :)

A my na to, że wygląda super!! Pochwalisz się, gdzie kupione? Ale u Ciebie ślicznie :) Skoro Gospodyni wątku namawia na pokazanie więcej, to ja też się do tego namawiania przyłączam :)

Dziękuję za miłe słowa, tym bardziej, że sama to wydziergałam-tzn. kominek i stojak. Miałam więcej zdjęć nie wklejać, bo to Maniusi wątek więc nie chcę zaśmiecać, ale te zdjęcia już wkleiłam u Słonka więc co tam, a skoro Mania się zgodziła;) Trochę słaba jakość bo robione telefonem, ale będziecie miały pogląd. Jeszcze raz dzięki za wsparcie. Może sama założę wątek...

Aha, świeczniki kupiłam tutaj:

http://canpolbis.pl/

DSC_0043.jpg

DSC_0044.jpg

DSC_0045.jpg

DSC_0048.jpg

DSC_0049.jpg

Jeszcze raz dzięki za wsparcie. Może sama założę wątek...

Aha, świeczniki kupiłam tutaj:

http://canpolbis.pl/

Bardzo dziękuję :) Niestety nie prowadzę firmy, więc jestem pozbawiona możliwości zakupu w tej hurtowni :( Ale coś pokombinuję, bo wypatrzyłam kilka ładnych rzeczy ;)

Łazienka bardzo fajna, patent z baterią wannową na przedłużonym w części parapecie świetny. Koniecznie załóż wątek, bardzo namawiam :)

Jak to "sama wydziergałaś" stojak na drewno i kominek?? Własnymi rękoma??

Bardzo dziękuję :) Niestety nie prowadzę firmy, więc jestem pozbawiona możliwości zakupu w tej hurtowni :( Ale coś pokombinuję, bo wypatrzyłam kilka ładnych rzeczy ;)

Łazienka bardzo fajna, patent z baterią wannową na przedłużonym w części parapecie świetny. Koniecznie załóż wątek, bardzo namawiam :)

Jak to "sama wydziergałaś" stojak na drewno i kominek?? Własnymi rękoma??

Ano sama, bardzo łatwo i TANIO. Fachowcy chcieli krocie, więc się sama za to zabrałam-no z małą pomocą męża;)

Edytowane przez SylwiaS

Dziewczyny dziekuje! Plan tych swiatel byl od poczatku tylko byl problem jak je zamocowac . Dopoki nie znalazlam swiatel ze mozna je inaczej pociagnac.

A dom - nie chwalac sie - na zywo naprawde teraz rewelka wyglada. Bo na zdjeciu to guzik widac.

Aniqa - mam jedna rade - jesli masz wysoki dom lub z trudnymi zalamaniami gdzie nie mozna sie dostac jak ja - zakladaj swiatla w momencie jak ci beda robic elewacje - bo ekipa bedzie miala odpowiednie narzedzia i odpowiednie drabiny itp. Przy wysokich domach zakladanie po skonczeniu domu potrafi byc niezlym wyzwaniem i w zaleznosci od trudnosci elektrycy moga zawolac wiecej. A tak jak juz rusztowania stoja - latwiej, lepsze dojscie itp.

Aurora daj znac czy nadal mam pstrykac fotki step-by-step jak bede choinke ubierac zebym nie zapomniala, czy sobie rade dasz. Bo tak naprawde nie bedzie nic nowego w ubieraniu niz napisalam. Ale nie ma problemu pstryknac.

Co do brokatu - moja choinka ma na sobie brokatowe koncowki i biale. Do dzis jak odkurzam nadal gdzies skads potrafia wylazic a zaraz bede ja znow ubierac. Ale nie wiem ile flaszek lakieru bym musiala uzyc. Tak wiec zostawilam. Bombki i dekoracje to ok, ale prawde mowiac nigdy nie probowalam.

Patryka Patryka.. Jeśli nie za. Pozno

.... Nie miałam. Czasu na internet.. Wiec dopiero teraz czytam.....

Sylwia, jesteś następna KOBIETA „pęłną gębą” na forum. Dzielna jesteś i pomysły fajne.

Oczywiście ja najpierw pochwalę kominek i akcesoria SUPER :)

Umiejscowienie kranu i fajki prysznica też cudne :)