Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

u mnie to samo ze zdjęciami od pewnego czasu się dzieje :bash:

Mania ja nie lubię nadmiaru bodźców, od razu mi nie dobrze, głowa mi pęka, mam zawroty, w brzuchu się przekręca. Światełka - TAK - ale z umiarem i gustem.

Twój dom to jest MAX jaki jestem w stanie strawić.

Choinka u mnie już ubrana. w tym roku niestety opcja wieśniacka, oficjalnie rustykalna :( ale kiedyś spełnię marzenie które zobrazowałam jakiś czas temu... :rolleyes:

choinka ubiera wspólnie ( z Julką i mężem) pewnie przez najbliższy tydzień będę wszystko przewieszać :lol2:

w tym roku niby niższa niż zawsze, ale chyba bardziej rozłożysta i pucha i brakło mi bombek. Może coś uda mi się dokupić,

chyba trochę przeciwieństwo Waszych, ale ja lubię jak jest taka leciutka :)

na szybko zdjęcia (na szęście pudła po bombkach się nie złapały w kadrze :lol2:) ciężko zrobić jej zdjęcia :( może w dzień lepiej wyjdzie.

Moja choinka do jodła, od lat taką kupujemy :)

P1090551.JPG

P1090561.JPG

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

u mnie to samo ze zdjęciami od pewnego czasu się dzieje :bash:

Mania ja nie lubię nadmiaru bodźców, od razu mi nie dobrze, głowa mi pęka, mam zawroty, w brzuchu się przekręca. Światełka - TAK - ale z umiarem i gustem.

Twój dom to jest MAX jaki jestem w stanie strawić.

Choinka u mnie już ubrana. w tym roku niestety opcja wieśniacka, oficjalnie rustykalna :( ale kiedyś spełnię marzenie które zobrazowałam jakiś czas temu... :rolleyes:

choinka ubiera wspólnie ( z Julką i mężem) pewnie przez najbliższy tydzień będę wszystko przewieszać :lol2:

w tym roku niby niższa niż zawsze, ale chyba bardziej rozłożysta i pucha i brakło mi bombek. Może coś uda mi się dokupić,

chyba trochę przeciwieństwo Waszych, ale ja lubię jak jest taka leciutka :)

na szybko zdjęcia (na szęście pudła po bombkach się nie złapały w kadrze :lol2:) ciężko zrobić jej zdjęcia :( może w dzień lepiej wyjdzie.

Moja choinka do jodła, od lat taką kupujemy :)

P1090551.JPG

P1090561.JPG

Wcale nie uważam, że masz mało ozdób. Wygląda super delikatnie:) W zaszłym roku miałam taką 6-cio metrową i bombek mniej niż teraz, trzeba było się nieźle wysilić aby coś zobaczyć

Edytowane przez SylwiaS

dzięki :)

u mnie do nie dawna było 9 kotków, jeden się wydał. Kicia, 2 kociaki półroczne i już 5 pomponików 3 miesięcznych... wszystkie czarne lub czarno-rude :)

Twoje misiaczki prześliczne :wiggle:

żeby Mani nie śmiecić wrzucam link do albumu z fotkami. https://picasaweb.google.com/106508732423655539780/Ptysie02?authkey=Gv1sRgCOLdzIST2JXpdQ#

Edytowane przez Emila3000

dzięki :)

u mnie do nie dawna było 9 kotków, jeden się wydał. Kicia, 2 kociaki półroczne i już 5 pomponików 3 miesięcznych... wszystkie czarne lub czarno-rude :)

Twoje misiaczki prześliczne :wiggle:

żeby Mani nie śmiecić wrzucam link do albumu z fotkami. https://lh3.googleusercontent.com/-_MFfjbNwIqU/VmXHlnr2hGI/AAAAAAAAdHw/ilQJAkW7Eh4/s640-Ic42/P1090561.JPG

Niestety otwiera się tylko zdjęcie choinki:( U mnie więcej maluchów nie będzie, a fajnie było robić za położną...

Sylwia, choinka pierwsza klasa, przepiękna!! To ten mesh kerfurowy?? Prezentuje się znakomicie! :)

Tego meshu z carrefoura okazało się bardzo mało na rolce, mimo że kupiłam kilka. Pozostałe to zwykła srebrna żyłkowa siatka plastikowa, taka florystyczna co jej pełno np. na Allegro. Jak mi ją przysłali to byłam wściekła bo wyglądała na szaro-fioletową, ale po rozwinięciu zyskała. Trochę się mieni i super układa. Tu są 2 rolki po prawie 10 m długości plus te z carrefoura. Z tyłu nie dałam bo nie widać. Cieszę się,że Ci się podoba. Wychodzi na to, że u nas też można coś ciekawego kupić:)

Sylwia, świetnie wygląda, możesz przesłać namiary na źródło zakupu tej florystycznej? Jaki ona ma kolor po rozwinięciu? Na zdjęciach wygląda na jasno-szarą z połyskiem :)

Pewnie, że mogę. Kupowałam tutaj:

http://allegro.pl/siatka-florystyczna-dekoracyjna-plastikowa-50cm-9m-i4780000772.html

jest trochę więcej niż 9 m. Ja zamówiłam kolor srebrny.

A jakie sprzątanie po tym piłowaniu będzie :rotfl:

Drzewek nie zrobiłam, bo moje szczęście te moje upatrzone zrąbało na drobne kawałeczki. Uznał, odstawiłam je na bok bo wybrałam suche do zrobienia rozpałki kominkowej:mad: Muszę znowu przeszukc kupę ściętych gałęzi wierzbowych, żeby znaleźć dobrego kształtu „drzewko”.

Edytowane przez pestka56