SylwiaS 11.12.2015 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Sylwia, pięknie u Ciebie wygląda Może moja też się rozjaśni i rozbłyśnie po nałożeniu na choinkę W styczniu kupowałaś?? To prawie rok temu Aniqa, u mnie będzie na żywej, to się przekonamy Tak w styczniu, ale mój nick nadal widnieje przy tej aukcji, więc pewnie to ten sam towar. Kupowałam po świętach, kwiaty też, bo wtedy natknęłam się na choinkę Mani. No i wpadłam po uszy:) Zobaczysz, będzie SUPER!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 11.12.2015 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Julki domek pnie się do góry!!!!! mamy prawie pierwszą ścianę. szybko idzie, w 2 godziny zrobiliśmy szkielet, przycięliśmy deski i je przykręciliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.12.2015 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Emila - bardzo ladny ten stojak. Ja jednak wole spodniczki, chyba przyzwyczajenie ze to taki koncowy akcent do ubrania choinki. U Was chyba sie nie wklada choinke w wode?? aniqa1982 - nie ma roznicy czy choinkazywa czy zdechlak plastykowy - nie ma nic wspolnego z mesh, tak samo moglabys sie zapytac o bombki Tylko na zywej wiecej pracy bo czasem trzeba przywiazac mesh do galazek i znalezc swoj sposob mocowania i ukladania - choinki sa rozne, sztywne i miekkie. Mowilam ze moja choinka sie cala blszczy nawet w dziennym swietle. Nie musi byc duzo srebrnego bo a- wisza bombki i odbijaja, b-wisza swiatelka ktore rozpraszaja swiatlo od bombek, dekoracji i mesh, c-swiatlo badz slonce tez odbija Swoja droga dziwne ze ani tutejszy mesh ani spodniczki do PL nie doszly jeszcze...hmmm...przeciez i tak wszystko MADE IN CHINA.... moze znajdzcie dobrego dostawce i otworzcie sklep by poszlo Sylwia no co jest?? taka ladna choinka i tylko taki okruszynek pokazalas?? tylko kawalek ubralas czy co wklej cala! a na dzisiaj..... MADE IN CANADA :lol2::lol2: Fashion Santa http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/szlachtowska39181/yd-fashionsantasocial-yd3_zpsvwwz2vs4.jpg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/szlachtowska39181/santacollage_zpsul2javro.jpg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/szlachtowska39182/yd-fashionsantasocial-yd7_zpsteltyosn.jpg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/szlachtowska39182/2015127-fashion-santa_zps6gdr0l99.jpg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/szlachtowska39182/yd-fashionsantasocial-yd4_zpssr6lbyim.jpg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/szlachtowska39182/Santa_with_Bags51-e1418911991865_zpst4ywrhub.jpg a raczej bym powiedziala - damn that's one sexy Santa!!! Dla dzieci nie bo magic nie ma, ale ja bym sie wcaaaaaaallleeee nie pogniewala jakby przywlokl mi choinke, albo prezenty :D:D az sie doczekac nie moge co wykombinuje na swieta, musze na ten mall pojechac (moglabym M dokleic brode i nalozyc peruke siwa, ale rurek to nie zalozy! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 12.12.2015 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 świetny ten mikołaj co to za choinka??? wiesz jaki to gatunek drzewa??? jak tuja trochę wygląda domek się dalej buduję, mamy prawie 3 ściany gotowe, drabina już jest na swoim miejscu i konstrukcja dachu jest gotowa. Mąż właśnie poszedł po kolejną porcje desek nie wiem kto wymyślił budowanie tego domku pocieszające jest to nie ma dużego syfu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.12.2015 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Niezły jest Zawsze mówię, że faceci pięknie się starzeją. Przynajmniej niektórzy Z wiekiem stają się bardziej sexy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.12.2015 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 To nie tuje, nie wiem jak sie po polsku nazywa, mam z nich kreciolki na przodzie. Podobne sa do tuji. Kij z choinka, wazne KTO ja ciagnie :yes::yes: Santa jest modelem (od 30 lat!!) ma 50 lat . Taka akcje nowoczesnego mikolaja (no co, czasy sie zmieniaja) wymysleli w zeszlym roku (i czemu ja nie wiedzialam???!!!). Kieruje sie na doroslych, dzieciaki maja drugiego gdzie zdjecia robia - tego tradycyjnego. Teraz tak - urzeduje na jednej z galerii w Toronto (kurna, przejezdzam kolo niej przynajmniej raz na tydzien a M codziennie )....kazdy moze sobie podejsc i zrobic z nim zdjecie typu selfie! Takie zdjecie wsadzone na portalach spolecznesciowych z zalacznikiem - ta galeria za kazde takie zdjecie wplaca 1$ na dzieciecy szpital. Super sprawa! A mamuski napewno tam stoja kolejkami Wiec szpital duzo kasiory dostanie OK........czy ja cos nie zalapalam, czy zgubilam, czy jakas niedorobiona jestem - Emila co za domek budujecie?!?!?!? bo piszesz o nim a ja szukam i szukam i odpowiedzi znalezc nie moge!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 12.12.2015 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Julce domek w pokoju budujemy, do zabawy i do spania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 12.12.2015 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Oooooo suuper :)Moja ma za mały pokój ,żeby jej takii wsadzić! Ja myślałam o namiocie takim fajnych indiańskim tipi czy coś ;)Ale teraz ma baldachim i cotton balls więc jest spokój Nie wyłazi z pokoju hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 12.12.2015 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 a jak wywalisz łóżko? u Julki łożko wyjeżdza z pokoju, bo też słabo się mieści domek ma już wszystkie ściany na parterze i kolankowe, zostały tylko szczyty do zrobienia i dach i strop na koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.12.2015 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 A to teraz wiem o co chodzi. A ja dla Natki kupilam domek pod choinke, wielkie monstrum, jak narazie to nawet nie dostanie do ostatniej podlogi, ale ma faze Barbie i Frozen to bedzie miala co robic http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/szlachtowska39183/mn7_zpsmovq4rho.jpg w tym roku musimy na wigilie zamienic pokoje. wiecej ludzi bedzie. A mam niezaduza ta jadalnie a stol duzy a musze go rozlozyc, wiec przenosimy stol do salonu gdzie tv stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.12.2015 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 maniu, uszyłam spódniczkę z resztek zasłonki, którą kiedyś skracałam Średnica 150 cm, bo na tyle materiału styknęło TU fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.12.2015 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Te „choinki” to któreś CYPRYSIKI https://www.google.com/search?q=cyprysik&safe=off&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwihudz8ztjJAhUhnHIKHUSCACIQ_AUIBygB&biw=2079&bih=1276 Fajne krzewy/drzewka. Potrafią urosnąć bardzo wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.12.2015 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 czadowy ten domek !!! Moja Julka kompletnie nie lalkowa - ani bobasy ja nie interesują, ani barbie, nic, kompletnie żadne lalki... bawi się tylko miśkami i innymi zwierzami. i ewentualnie takie stwory mieszkają w domkach jakie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 13.12.2015 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 A to teraz wiem o co chodzi. A ja dla Natki kupilam domek pod choinke, wielkie monstrum, jak narazie to nawet nie dostanie do ostatniej podlogi, ale ma faze Barbie i Frozen to bedzie miala co robic http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/szlachtowska39183/mn7_zpsmovq4rho.jpg w tym roku musimy na wigilie zamienic pokoje. wiecej ludzi bedzie. A mam niezaduza ta jadalnie a stol duzy a musze go rozlozyc, wiec przenosimy stol do salonu gdzie tv stoi. Kurnasz, ja też tak chcę. A tu niestety zamiast domu dla lalek zawody karate. Właśnie wróciłam, nogi w d... mi wchodzą. Ale mamy medal:) Na córeczkę za późno, ani wiek już nie bardzo, ani chęci na pchanie w pieluchy. Może będzie kiedyś wnusia;) Tomkowa-sukienka super!!! Ale jesteś zdolniacha, a teraz dawaj choinkę, bo czekamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.12.2015 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Sylwia gratulacje dla synka Skończyliśmy właśnie domek - stan surowy otwarty ale jutro Julka może się już chyba wprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 13.12.2015 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Sylwia gratulacje dla synka Skończyliśmy właśnie domek - stan surowy otwarty ale jutro Julka może się już chyba wprowadzać Dzięki:) Zdjęcia!!!!!! Daj nacieszyć oczy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.12.2015 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 jutro rano jak posprzątam plac budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.12.2015 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.12.2015 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 jestem straaasznie zadowolona z efektu.... chociaż jeszcze nie jest wykończony u Julki w pokoju zgrubsza posprzątałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.12.2015 04:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Sylwia gratulacje ! Nasza Natki dopiero bedzie miala 3 latka w lutym wiec narazie takie zabawy ja rajcuja. Emila - Natki zadnego pluszaka nie lubi a szkoda takie nieraz ladne Ale zeby dwulatka (bo zaczela jak miala 2 ) sie Barbie podniecala?????? uhhh...co za pokolenie! Tomkowa dawaj ta choinke Emila a szybcioraszkiem oblec ze szmata i foto relacje zdawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts