mania1220 27.01.2016 01:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Czy jeszcze nie spisz czy w pracy jestes?? Placac na ebay place przez Paypal, wiec jakby co zawsze oddaja. Paypal oddaje a ich potem sciga. Placac ze sklepow place badz karta kredytowa badz - jesli maja - paypalem. Przez karte jakby cos to moge chargeback zrobic, nie wiem jak po polsku to sie nazywa. A na Paypal jesli adres jest zweryfikowany to zawsze sie jest ubezpieczonym i oddaja (za darmo). Duzo ich nie ma tych oszustow. czasem faktycznie nie ich wina. Ale jesli z jednego sklepu ostatnio kupe srebrnej bizuteri w kilku paczkach nie dostalam no to juz smutno. I szkoda, co z tego ze kase oddali jak juz na takie perelki nie trafie. W slepo gdzie bym sie obawiala ze kasy nie odzyskam jakby co - nie kupuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.01.2016 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Pracowałam, ale ja w domu pracuję z pomocą internetu. Wszystko robię na odległość. Tylko czasem muszę z rachunkiem osobiście pojechać, albo kasę gotówką odebrać A, prawda, PayPal Też tak placę. No, właśnie cała przykrość, gdy nie dostaje się tego, co się zamówiłó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.01.2016 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Aha, Pestka, to wiadomo czemu mamy taki czesty dostep do Muratora Ja pracuje tak samo, ale sie nawet bardziej wycwanilam bo kazalam M wyplaty odbierac i wsadzac do banku a ksiegowa do domu mi przyjezdza robic ksiazgi i rozliczac podatki Tak nieraz sobie mysle ze ciezko by sie bylo przyzwyczaic wracac i pracowac u kogos. Melduje ze dywan jest juz u mnie na wsi Pokazuja ze dzis do 17 powinnam dostac. Nie wiem czy dostane, ale zawsze wiedzialam ze Fedex jest szybki. Wczoraj kolo 17 go wyslali - tak jak myslalam samolotem - z Florydy, dzis rano u nas na lotnisku juz celnicy sprawdzili i puscili o 8 rano a u mnie na wsi juz byl zeskanowany jakies 10 minut temu - mieli chlopaki speed. Kto wie? moze dzis dostane? Tak wiem, jestem niecierpliwiec, nieporadze, to moja wielka wada - lubie wszystko - zaraz-teraz. Po cieplej pogodzie zostalo wspomnienie, sypie od rana. Na szczescie nie jest zimno. Moja choinka na froncie, ta duza co sadzilismy - wyglada masakra:mad: Po tych wielkich opadach sniegu i po lodowej burzy cale dolne galezie scisniete sniegiem do ziemi, wyglada to idiotycznie bo nie jest rowno. Mam nadzieje ze nic galziom nie bedzie i sie nie polamia. Nie ruszam bo nie chce polamac. Jedno co sie boje o moje jagody. Mam je w donicy i nie schowalam w jakis kat. Pewno je trafilo juz i korzenie przemarzly. Nic to, sie kupi nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.01.2016 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Dziewczyny, ten post jest dla takich dinozaurow jak ja Z wielkim smutkiem dzis przeczytalam ze Black nie zyje. Pamietacie - Wonderful life. Z sentymentu sobie wlaczylam na Youtubie, czesto slucham i mlodosc wraca (dyskoteki w szkolach ) Jak Black wygladal wiem bo juz widzialam, czy Alphaville, czy Ah-a , ale trafilam w koncu na kogos kogo nie widzialam odkad wyjechalam - Paul Young. Gdzie ten przystojny chlopaczek czas w miejscu nie stoi - wystarczy stanac przed lusterm - gdzie sie ta laska podziala??? F.R David?? Pamietacie jego piosenke Words?? najlepsze ze ona wyszla w 1982 kiedy bylam za mala zeby sluchac piosenek i sie sluchalo na poziomie dzieciecym a ta piosenka byla dluuuugo sluchana. A on starszy od mojego ojca Anyway, tak sobie pomyslalam, piosenki z tamtych czasow sa nadal niesmiertelne i dalej mozna je sluchac i nawet pobawic sie przy nich a maja ponad 30 lat. Bo np. z lat 50-60 juz tak gladko nie przechodza. czekam na dywan, dzis bedzie , nie ciesze sie jeszcze poki nie otworze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.01.2016 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Dziewczyny, ten post jest dla takich dinozaurow jak ja Z wielkim smutkiem dzis przeczytalam ze Black nie zyje. Pamietacie - Wonderful life. Z sentymentu sobie wlaczylam na Youtubie, czesto slucham i mlodosc wraca (dyskoteki w szkolach ) Jak Black wygladal wiem bo juz widzialam, czy Alphaville, czy Ah-a , ale trafilam w koncu na kogos kogo nie widzialam odkad wyjechalam - Paul Young. Gdzie ten przystojny chlopaczek czas w miejscu nie stoi - wystarczy stanac przed lusterm - gdzie sie ta laska podziala??? F.R David?? Pamietacie jego piosenke Words?? najlepsze ze ona wyszla w 1982 kiedy bylam za mala zeby sluchac piosenek i sie sluchalo na poziomie dzieciecym a ta piosenka byla dluuuugo sluchana. A on starszy od mojego ojca Smutna wiadomość faktycznie, odchodzą ludzie którzy za naszych czasów byli na topie, zostały piosenki, filmy, książki - choć to - ich dzieła są nieśmiertelne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.01.2016 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Dla mnie piosenka Black'a nieodłącznie kojarzy się z pokazami mody To był chyba tam najczęściej używany podkład muzyczny. A Words? Don't come easy To były czasy! Pewnie, że smutno, że czas tak szybko mknie, starzejemy się i żegnamy.. Ja z kolei, z wielką przykrością przyjęłam ostatnio wiadomość o odejściu Bogusława Kaczyńskiego. Mimo, że nigdy nie byłam specjalną entuzjastką muzyki poważnej (z pewnymi wyjątkami), uwielbiałam, nawet jako dziecko, zasłuchiwać się w jego opowiadaniach. Ludzi, którzy tak potrafią mówić, mają taki dar erudycji, kultury i klasy, teraz ze świecą szukać. Te jego historie, anegdoty, humor. Człowiek raczej nie do zastąpienia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.01.2016 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.01.2016 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 No szkoda Black'a. Mlody byl. Tylko 53 lata. O ile David Bowie mial raka tak Black mial wypadek samochodowy i od 10 stycznia lezal w comie. No, a moj M ma czasem napady i slucha.....disco polo. Nie moge tej muzyki przetrawic. Kaczynski - Pani Dyrektor o nim wspomniala na imprezie, niestety nie wiedzialam kto to. Kaczynski to sie mi z kim innym kojarzyl Co prawda chodzilam 6 lat do szkoly muzycznej i muzyka powazna byla moim dniem powszednim ale nie pamietam ani jego ani jego programow. Po powrocie do domu musialam poczytac. Dywan mam ! ide pozmniejszac fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.01.2016 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Dywan mam ! ide pozmniejszac fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 27.01.2016 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Maniu, witam, jako fanka Twoich przeróbek meblarskich, chęci i umiejętności przerabiania najbliższego otoczenia na piękniejsze, jako także miłośniczka Kaczyńskiego - ale - Bogusława (disco polo także nie trawię) i czekam na okazanie Twojego dywanu:lol2:pozdrawiamEwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.01.2016 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Disco polo A wałka jakiegoś pod ręką nie masz Ja słucham od bluesa i jazzu tradycyjnego, przez rocka aż po rózne ciemne odmiany tego ostatniego. Dla kontrastu uwielbiam Cohena i Toma Waitsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.01.2016 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Tomkowa wiem, jaka ulga! nie bede juz Muratora maltretowac moimi jekami Bardzo mi sie podoba! Nie kazdej bedzie, ale pamietajcie ze mam inny wystroj, inne meble wiec szlam w tym kierunku. Bardzo szybko sie rozprostowuje (jeszcze mam gdzieniegdzie butelki z woda polozone). Lezy dopiero godzine i super sie uklada. Miekutki sam w sobie ale mam jeszcze podkladke pod spodem, jednoczesnie jest NORMALNY dywan, nie shag. Kolory fajne, ciezko ujac - w zaleznosci gdzie sie stanie tak widac albo ciemniej albo jasniej. Pogoda do kitu dzis, w dziennym swietle byloby ladniej ale zachnurzone to zapalilam swiatlo. Na jednym zdjeciu pokazalam spod - ze widac ze wzor jest pleciony, a nie "pieczatkowany" na wierzchu. no i oczywiscie Marianowi odrazu podszedl http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/xxx/IMG_8048_zpsguosr3db.jpg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/xxx/IMG_8049_zpskud2hbrj.jpg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/xxx/IMG_8050_zpsor9jndgk.jpg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/xxx/IMG_8051_zpslg2wwrug.jpg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/xxx/IMG_8063_zps6cut7kmq.jpg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/xxx/IMG_8062_zpsufqpcq3h.jpg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/xxx/IMG_8056_zpsdlufvmzr.jpg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/xxx/IMG_8064_zps0ebwytlp.jpg mysle zeby go jednak wysunac spod kanapy i dac w strone kominka, zeby tylnie nogi sofki staly na samej podlodze. tak jak tutaj widac rozne konfiguracje jasna dupa....nie chce mi sie podlaczyc normalnie wiec podlacze a la mratorowsko to przedtem mialam mniej wiecej jak pierwszy rozmiar (troche wiekszy byl bo na 9 feet), ten w srodku co teraz przyszlo a w planie byl ten ostatni - niestety te dwa wyloty w podlodze mnie hamowaly. Braklo doslownie 5 cm zeby idiotycznie nie wygladalo i nie lezalo na ramkach od kratek wiec zostal srodkowy rozmiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.01.2016 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Ave Ewa :bye: Fajnie ze wpadlas Pestka jestem z innej bajki niz moj M...chyba, mimo ze tylko rok roznicy. Nie wiem skad mu sie przyplatala ta muzyka. Walek mam ale on go unika wie ze przy mnie nie poslucha tego, maltretuje za to mlodego w drodze do pracy i z pracy Muzyke niestaty slucham zupelnie innej, wole nie pisac jakiej ps. do Disco Polo musialabym sie bardziej urznac niz wtedy co co pilam przy Pani Dyrektor , inaczej nie przejdzie...ale i dlatego mnie nikt nigdy nie spotka na zadnej polskiej potancowce tutaj bo ja ani na dansingi sie nie nadaje ani na takie muzyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.01.2016 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 aaaa....z domowych dodatkow, se kupilam dwa ustrojstwa do olejkow. Aromaterapia. Bo mam dosc chemicznych smrodkow a lubie jak pachnie w domu.Tu gzie pokuj z tv stoi ten z bialym czubkiem - kolory sie zmieniaja ale mnie wnerwiaja i wylaczalam kolorki, wiec do kuchni na wyspe kupilam bez, a w piatek przyjdzie trzeci - taki w ksztalcie wazonika, pojdzie do mnie do sypialki. Ostatnio przeziebiona laze wiec siekne tam jakis olejek na drogi oddechowe dobry.Nakupilam tez roznych zapachow olejkow a poki co uzywam pomaranczowy - uwielbiam go. zdjecie wazonikowatego jest z netu bo dopiero dzis kupilam to jeszcze nie mam http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/xxx/IMG_8045_zpswarlvqx9.jpg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/xxx/IMG_8043_zpsivkteykk.jpg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/xxx/419duTVZqWL_zps4x1frrlz.jpg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/xxx/41DkWmmUFdL_zps5qnbjbw1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.01.2016 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Dywan wkomponował się znakomicie. A Maniek jeszcze lepiej Nigdzie nie suwaj dywanem, bo będzie za blisko kominka. nie wiem, czy palisz , ale i tak będzie za blisko. Kopcidełka fajne, szczególnie te a'la drewienko Bez białej wstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 27.01.2016 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 dywan pięknie pasuje, ale jak dla mnie najlepsze są te srebrne kule przy kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.01.2016 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Maniu, ja się cieszyłam, że jest dywan i że nigdzie go nie zawieruszyli No i że ten przysłali, co wybrałaś Pasuje rewelacyjnie, jest przepięknie I nie przesuwaj go, tak jest super O rety, dom masz marzenie.. A co do aromatów, to ja woski na okrągło Ale ostatnio trafił mi się za pół ceny w TK dyfuzor z bambusikami WoodWick Pachnie obłędnie Dziś też szukałam takiej okazji, ale nic równie pięknego nie znalazłam. Fajne te dyfuzory, eukaliptusowy sobie sieknij i się inhaluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.01.2016 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 dywan pięknie pasuje, ale jak dla mnie najlepsze są te srebrne kule przy kominku A kula na stoliku, to co? A w witrynce? Mnie u Mani każdy szczegół zachwyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.01.2016 04:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Nie ruszac dywanu? ok, to zostaje. Mysle ze mi sie poprostu gryzie narazie z druga podlaga, nalezaca niby do kuchni. widac ten pasek. Jak zmienimy cala podloge wtedy sie zgubi, ale to plan na zas. W kominku jaram ale to gazowy wiec nic nie wypali dywanu. Jakby co. Kopcidelka super nazwa! Wlasnie pierwsze kupilam ze wstawka i doszlam do wniosku ze wole bez. Woskow wlasnie podgrzewanych ciagle uzywalam ale mialam dosc . No i pojemniczki trzeba bylo pamietac wylanczac. te "kopcidelka" same sie wylaczaja jak woda z olejkami wyparuje wiec sie juz nie musze martwic ze zapomne. Eukaliptusa jeszcze nie kupilam, ale sasiadka jak zwykle odpatrzyla i musialam jej kopcidlo to samo kupic i zamowilam jej eukaliptusa to jak mi sie spodoba to kupie. Tomkowa a ten z patyczkami co piszesz - widzialam je ale nawet nie wiem jak to dziala, Zapach po patyczkach pelza do gory?? no bo sie tego chyba nie pali jak kadzidelka?? Kule mowicie??? Dwa dni temu myslalam o tej duzej na kolumnie - ze musze poszukac rzepow na tasmie i przykleic ja do kolumny bo w koncu ktos potraci i prasnie. A jest ze szkla. No i dzis jak dywan rozkladalismy oczywiscie potracilam swoim wielkim zadem, tylko zamklam oczy i czekalam kiedy spadnie i gruchnie i sie rozleci na kawalki bo slyszalam jak sie telepala na kolumnie...uff..nie prasla, dalej stoi, wiec jutro bede rzepa szukac. Ta co na podlodze stoi jest metalowa za to. To jest Tesla. Czyli ta kula co jak podlaczona do pradu to jak sie ja dotknie to wlosy deba staja i sie jak Eistein wyglada , albo jak specjalnym patykiem dotknie to piorun od kuli do patyka idzie. Tokowa ale masz pamiec, ze w witrynce jeszcze jedna stoi A na lawie te na nozce mialam dwie, ale mi dziecko stracilo jedno i tak sie zbilo ze nie bylo co sklejac. Ta z witryny zawsze na swieta na kominku laduje. Aaaa...M w koncu mi zyrandole przeniosl po przeniesieniu jadalni. W koncu wszystko ma rece i nogi. I teraz jeszcze zostanie mi dywan tam gdzie tv, ale kiedy nie wiem. Narazie jest ten co byl bo wyglada jeszcze ok . Przyplynie jaka gotowka to bede myslec. Najwazniejsze ze ten mam juz z glowy. No i maly project dla M - ta witrynka co stoi w kominkowym. Szczelila zarowa. nie chce juz nowej wkrecac ale chce cale swiatlo zmienic. Ta witrynka jest stara jak swiat, znaczy ma z 50-60 lat i cale swiatlo wraz z wtyczka takie stare. Boje sie zeby gdzie kiedy spiecia nie bylo. Mam ledowke, ta sama co w kuchni pod szafkami, sie moga palic spokojnie. I pradu nie bedzie tyle zrec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 28.01.2016 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 OBŁĘDNIE JEST:) Maniu, podaj skład dywanu. Daleka przyszłość ale kiedys taki dziabne:) Jak w tv lecimy po kanalach i trafimy na discopolowy Akcent, to mąż wola- o, twoj Zenek jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts