mmikka 23.02.2016 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Tak, pięknie go polakierowała, a zapamiętałam jej fotki dobrze, bo mamy identyczną komodę i ten czarny look mi się bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.02.2016 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Mika samochod super nie wymazuj ale daj wieksze zdjecie bo lupy trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.02.2016 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Tomkowa ha ha, no zapamiatalam te ksiazki. Ale za nic bym nie owijala ani nie malowala. Encyklopadia? nie daleko jak tydzien temu sasiad powiedzial ze moja nowa ksywak to Britannica (jedna z encyklopedii tutaj) bo wszystko wiem i go kosze, przegral juz flaszke ze mna i bal sie nastepnych zakladow robic - i je oczysiscie przegral, szkoda ze bez zakladu bylo (cykor) - mialabym 3 flaszki Encyklopedia fajna, jestem bardzo ciekawska, wiec bede je wertowac. Wiedzy nigdy za malo. Bylam , patrzylam u Amdete - piekny zegar ! i nawet starsze meble lubi jak ja i a cos na suficie co mi po glowie chodzilo zeby sufitow nie pruc (oswietlenie). bede usilnie myslec jak go pomalowac. siedzialam i ogladalam na necie - w kazdym kolorze sa i kurna, kazdy mi sie prawie podoba, bedzie ciezko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.02.2016 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 VESILA.......bez jaj, ale myslalam dzis o Tobie, telepatycznie Cie przywolalam??????????????:hug: wieki Cie nie widzialam! Fajnie ze Ci sie podobalo. Ty bylas pierwszym krolem doswiadczalnym z szarym regalem, ja czekalam na cos az bede miec do malowania - oczywiscie moj sie nie umywa do Twojego z przejsciem, masz C U D O W N Y (laski chcecie powzdychac idzcie do Vesili, u mnie poslpolicie jest, u niej jest przepieknie). Vesi spojrz u Amdety na oswietlenie - bez prucia Vesi mam13 albumow w takim samym formacie i chociaz mam wysokie miejsca i wleza - leza, i co, zle to wyglada?? zapelni Ci ladnie szafki, sprobuj jak ja ponastawialam . Kupilas te same szachy co ja mam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 23.02.2016 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Właśnie, teraz ten projekt wyprze wszystkie, bo będzie kasochłonny Mam nadzieję, że moja wymarzona szafa powstanie. Kiedyś zadzwoniłam do mamy i powiedziałam, że kupiliśmy auto starsze od niej. Cisza w słuchawce ..... i słyszę .... to ile on ma LAT?? Bratu w pracy powiedzieli, że takich starych, to nawet na szrocie nie ma, więc niech im kitu nie wciska:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 23.02.2016 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 fajny ten zegar, ale mnie strasznie wnerwia tykanie zegara wiec wszystkie zegary u mnie są skreślon, nawet te najpiękniejsze. Mikka wiesz, że szukam kogoś kto gnie blachę, zeby mi okap zrobił???? skąd jestes?? ja tam nie wiem dlaczego książki do czytania nie mogą jednocześnie nie szpecić????? Nie ma co się czepiać tego układu na regale, który biblioteczką nie jest, tylko regałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.02.2016 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Mika tutaj w lecie tez wyjezdzaja takie starocie na ulice, moja glowa lata doslownie za nimi, uwielbiam je, czasem na pokaz jedziemy. Moglabym takim jezdzic zamiast wypasionym elektronikiem. Ktory to rocznik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.02.2016 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Emi dziekuje Tlumacze Tomkowej ze ma tam byc wystawka a nie czytadlo a ksiazki normalnie beda stac w normalnej bibliotece jak ja zrobie w przyszlosci ha ha. No patrz, jaka uparta, a ja tak szybko spasowalam jak napisalam na temat kwiatkow na krzslach i nie drazylam skoro tak lubi Nic to, kazdemu cos innego sie podoba, pasuje i podchodzi i kazdy co innego ma w zamiarze stworzyc - z tych samych rzeczy. Przynajmniej jest o czym pogadac i sie podroczyc Emi, a jednak, kusi Cie zrobic blache. Poszukaj zakladu gdzie rynny robia, a nawet wiesz co?? tam gdzie blacharke samochodowa robia, to zadna sztuka, trzeba uciac i zespawac. I tak potem jest malowane. Mam tu nad wyspa tykajacy, idzie i tyka. A ze siedze tu codziennie tak sie przyzwyczailam ze go nie slysze juz. Inne nie tykaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 23.02.2016 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Emi, niestety, ten warsztat w Szwecji facet ma. Ten ford jest z 32 roku, czyli ma 84. W sumie, to młodzieniaszek, w porównaniu do tych, co przez ten warsztat się przewijają. Wiesz jak Szwedzi ''amerykańcami'' uwielbiają jeździć w niedzielę. W Polsce, to zazwyczaj jak są organizowane rajdy starych aut, to wyjeżdżają na pokazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.02.2016 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 a co do zegara jeszcze - wiadomo ze to nie orginal. Na baterie i napewno made in China, Nawet moge z niego baterie wyciagnac jak bede slyszec dwa naraz, ma stac i ladnie wygladac, zaraz uslysze ze ma stac i czas odmierzac :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 23.02.2016 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Mania o rynnach też myślałam, mąż kiedyś nawet przyniósł próbkę rynny tak fikuśnie powyginanej. Będę kombinować jaki nie przekonam męża do Smega. na razie siedzę w pralkach i qrwicy dostaje. kolejnym sprzętem do kupienia będzie parka - pralka i suszarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 23.02.2016 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Mania, no kurna tesknie za Wami, za tym forum jak tylko moge to zaglądam, niestety juz dawno przestałam byc na bieżąco. Nie mam tych samych figur co Ty, kupiłam tu w pl, kurna kurs dolara od roku utrzymuje sie wysoko i te z amazon coraz droższe były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 23.02.2016 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 (edytowane) a co do zegara jeszcze - wiadomo ze to nie orginal. Na baterie i napewno made in China, Nawet moge z niego baterie wyciagnac jak bede slyszec dwa naraz, ma stac i ladnie wygladac, zaraz uslysze ze ma stac i czas odmierzac :lol2::lol2::lol2: :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: i umilać czas przy czytaniu ksiazek w pstrokatych okładkach Edytowane 23 Lutego 2016 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.02.2016 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Emi dziekuje Tlumacze Tomkowej ze ma tam byc wystawka a nie czytadlo a ksiazki normalnie beda stac w normalnej bibliotece jak ja zrobie w przyszlosci ha ha. No patrz, jaka uparta, a ja tak szybko spasowalam jak napisalam na temat kwiatkow na krzslach i nie drazylam skoro tak lubi Nic to, kazdemu cos innego sie podoba, pasuje i podchodzi i kazdy co innego ma w zamiarze stworzyc - z tych samych rzeczy. Przynajmniej jest o czym pogadac i sie podroczyc Oj Maniu, Maniu Ja uparta? Policz ile razy napisałaś o "innych", którzy "nie rozumieją" itp. Gdybyś tego tak wiele razy nie podkreślała, nie odnosiłabym się do tych wpisów I nie ma co mi tłumaczyć Nie wypowiem się już więcej na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 23.02.2016 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Koleżanki córka, przed balem gimnazjalnym, ubrana w suknię, uczesana stała na przeciw lustra i w różnych pozycjach ścianę podpierała. Koleżanka ją pyta- co ty robisz? Nie mam zamiaru tańczyć, patrzę jak będę wyglądała. Więc Emi, wygląd jest WAŻNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.02.2016 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 zaraz uslysze ze ma stac i czas odmierzac :lol2::lol2::lol2: to właśnie to, o czym przed chwilą napisałam Niepotrzebnie jesteś złośliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 23.02.2016 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Zerknełam do admete na to oświetlenie, u mnie nie przejdzie , ja mam dookoła ozdobne liswy przysufitowe, trzeba by było je skuwac = przeróbka, czyli niemaszans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.02.2016 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Oj Tomkowa ... chodzilo o to zeby zrozumiec co ja chce utworzyc na tych polkach, ja i tylko ja i tylko w tym jednym pomieszczeniu. Bede czytac Emi nawet nie pstrokatych a "nie macanych" bo na tablecie, bo te macane na segmencie wszystkie przeczytane Ale mam jeden plus - moje ksiazki przeczytane, nie stoja bo maja stac i ladnie wygladac. A encyklopedie tez przewrtuje, spoko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.02.2016 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Tomkowa nie jestem widze ze trudno juz nawet pozartowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.02.2016 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Vesi fakt, zapomnialam - Twoje listwy sa odlewane kurna, pamietasz jak w czasie kladzenia pisalam dlaczego wole te piankowe? ze nigdy nic nie wiadomo co sie odmieni i trzeba skuwac i kasa w bloto. A kuchnie masz chyba za mala zeby pociagnac takie wypustki przez srodek i zlac z listwami??? jakbys sie cofla u mnie kilka stron - pokazywalam takie inspiracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts