Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

też nie za bardzo lubię świecącego, ale wydaje mi się, że będzie pasować, zwłaszcza do srebra.. zegar będzie elegancki taki. chociaż musisz sama stwierdzić co Ci tam pasuję do pokoju.

kurier z lodóweczką :yes: ale tak szybko nie stanie na swoim miejscu, bo muszę ja odpalić, wychłodzić i przełożyć żarcie i starego trupa wywalić z kuchni. w wekend pewnie dam fotki. Nie mogę sie doczekać :lol2:

300$ w sumie nie tak dużo, jak za mebel zwykły, jak ktoś jest zdesperowany i napalony cena do przełknięcia :lol2:

Tak Sylwia mialas racje :yes: bedzie czarny :yes:

Tylko musze po farbe jechac. Mam jedna w domu ale nie chce tej uzywac, chce inna wziasc.

300$ mowisz, to troche wychodzi na polskie zlotowki, a zegar wcale z gornej polki nie jest. Dla mnie nie wazne, wazny wyglad, reszte mozna samemu zrobic :lol2:

To powiem Ci numer, moj M wczoraj dawal mi 1000$ na zegar :yes:

Moglabym ten ladny kupic !

A ja nie chcialam. Wolalam z odzysku za 100$.

Mam inne wydatki, nie bede tyle kasiory za zegar dawac.

Nawet jesli ten jest nizsza polka i tak jestem na maksiora zadowolona :yes:

widzialam brzydsze modele. Jestem zadwolona.

Emila to masz tu fotki wkleic tej lodowy

zegar machne na czarno i potem zobacze czy bede dodawac srebrna farbe.

Facjate wzielam biala z innego sklepu - okazalo sie ze ta ladna srebrna i ta druga biala i tak sa za male. Caly komplet z mechanizmem wzielam. Jeszcze sie rozgladam za wahadlem zeby mialo odpowiednia szerokosc i szybke M musi mi zmierzyc bo nie wiem w ktore mijsce ja wkleic.

O zegarze mysle a jeszcze kanapa w kolejce. Material laskawie wczoraj wyslali, idzie z LA, moze do konca przyszlego tyg dostane.

:wave: lodóweczka stoi na swoim miejscu :lol2:

zdjecia zrobie jak posprzątam, teraz jest mega pierdzielnik, styropiany wszedzie lezą i inne kartony.

próbowałąm z męzem ją wnieść do domu - w jednej dłoni sobie nadgarstek rozpierdzieliłam, na drugiej mam krwiaka - taki bumbel krwawy. więc nie wiem kiedy się wezmę za sprzątanie.

120 kilo, 2 chłopa ledwo ja wniosło, a mąż dziwił się, że mi tak słabo idze :lol2:

ale jest cudnościowa. Metal ma anty-dotykowy. i jaka przestrzeń w środku :D:D:D

jeszcze tylko stolarza muszę do siebie zwabić dzisiaj :lol2:

ha ha, Emi - dobra jestes :lol2:

widac ze przeszczesliwa jestes - inwalidka, pomiedzy balzjem, ale uchachana! musisz byc jak ja , cieszyc sie z kazdej zeczy jak czekasz dlugo :yes:

Emi zazdroszcze Ci ze paluchow miec nie bedziesz :sick:

Vesi - wstalam niedawno, jeszcze jedna kawa zeby sie rozbudzic i zabieram sie za zegar :yes:

Dzis bedzie pomalowany , moze tez do mnie zagada :lol2:

http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/xxx/IMG_8673_zpsxx3w7rhn.jpg

podkladowka jest, 3 warstwy.

jest lekko szara ta co na szafki uzywalam, teraz widze ze szary by mi tu nie pasowal, zegar bylby za bardzo shabby ;)

mam dwie godziny przerwy zeby wyschlo i zaczynam malowac, poki co ide walczyc ze sniegiem

Doriko :lol2::lol2:

z ciekawosci poszlam sprawdzic ile moja lodowa wazy - 181.5 kg

Nie chciala wlezc do domu, chlopaki ze sklepu jak ja przywiezli musieli sciagac szuflady i jedne drzwi i i zakrecajac wnosic, oczywiscie musialam im powiedziec ze musza to zrobic, bo sie glowili jak ja wniesc jak w drzwi nie wlazi. Tak samo nasza poprzedna musiala byc - szuflada i drzwi sciagniete .

co prawda przywalili w sciane na rogu i dziure zrobili ale nic sie nie odezwalam, inni to zaraz krzyk podnosza i sklep musi placic za odnowienie (farbe, walki, gips itd), wazne ze wniesli i nawet posciagali plastyki, styropiany, zaklejki i zabrali wszystko ze soba.

Emi a tu masakra, jak patrzylismy jak builder stawial - mniejsze domy niz moj maja podwojne drzwi, podwojne garaze. Domy wieksze jak moje a niektore nawet wieksze - maja pojedyncze drzwi i jeden garaz. Drzwi przezyje, ale garaz mnie wnerwia bo jeden samochod zmuszony zawsze stac na dworzu. Ale to byl jedyny dom co nam podszedl na tym osiedlu bo jestesmy najblizej do autostrady i bocznych drog zeby M mial latwy dojazd do pracy. Cos za cos.

Gdzie ta fotka???? lodowki??

zamiast sprzatac siedzisz tu?? :yes:

Doriko, jak zrobilas ta wizualke zegara, z dalsza na fotce wygladalo jakby ta dziura miala kratke. Tak mi sie skojarzylo. Tak pomyslalam ze taka kratka ladna jak np mam na szafce z tv fajnie by tam wygladala, tylko nie wiem gdzie cos tak ladnego kupic. ;)

Musze pomyslec, bo albo znajde kratke jakas albo kupie wahadlo.