mania1220 13.03.2016 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Mika - fajnie ze z samochodem sie udalo co przemycilas???? pieniek??? a do czego?? i pienka nie mozna przywiezc?? zakupy swietne, lampka w krysztale piekna, radio widze juz stoi ale te co kupilas w sklepie tez nie takie zle, moze musisz sie przyzwyczaic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.03.2016 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Bylismy dzis u Indian a w drodze powrotnej po ziemie - musze w tym tyg przesadzic pare krzakow. Stanelo jednak ze nie powiekszamy tarasu z tylu, jeszcze sie przemeczymy, za rok jakis rozwalimy caly razem z pergola i robimy od nowa - taras wiekszy i idzie nizej niz jest. Po drodze wymyslilam sobie nastepny project, czyli znow sklamalam moje krzesla w jadalni. Chce zmienic tapicerke na jasna. I juz mialam plan jechac na tyg po material ale cos mnie piklo i po powrocie zlazlam na dol do mojej szwalni - po robieniu jasnej sofki zostalo mi w grom materialu, wyglada na to ze mam wystarczajaco. czyli krzeselka przerabiam na jasno, na ten jasno kremowy co mam w kominkowym. Tamten pokuj jest jedyny do ktorego slonce nie dochodzi, sciana bedzie jasniejsza ale nadal za malo mysle, wiec krzesla zmienie, o na takie cos i wlasnie dlatego nie moge wywalac kupe kasy na meble - ja sie szybko nudze, ciagle zmieniam. Kiedy je robilam ? rok temu? no nie usiedze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.03.2016 02:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 bylismy w moim ulubionym sklepie, popstrykalam troche. Szukalam pomyslow, jak zwykle, jak zwykle - pare wymyslilam. rozgladalam sie za pomyslem nad kwiatami na stol w jadalni, zamiast swiec. Te zielone cuda mnie rozwalily, sa piekne. A mam zielone po domu , musze pomyslec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.03.2016 02:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 zegarow mieli bez liku, nie bylam wstanie wszystkich pstryknac, a chcemy cos nowego nad wyspe w kuchni stoliki pomyslowe, ten jeden z zegarem juz widzialam ale ten szprychowy pomyslowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.03.2016 02:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 "ananasy" kocham pod kazda postacia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.03.2016 02:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 lustra sie rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.03.2016 02:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.03.2016 02:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 pufki z zamknieciami sa super - a wyzej widac kawalek lustrzenego stolika, no i "rynnowy" wazon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.03.2016 02:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 (edytowane) nigdy nie lubilam durnostojek w ogtodach, nie wiem co ludzmi kieruje ze je stawiaja, no ale - popatrzec bylo fajnie skojarzylo mi sie - diabli wiedza czemu z jakas dziwna i paskudna moda w Polsce ktora ostatnio zauwazylam - kazdy paznokiec pomalowany na inny kolor...:wtf: Edytowane 14 Marca 2016 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.03.2016 02:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 niebieskosc! tak na koniec bo zapomnialam. Nie jest to granat, jest to piekny niebieski...wyglada to przeslicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.03.2016 02:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.03.2016 02:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 ..........wstaje rano i zazynam rozwalanie krzesel, material juz przycielam.....znow rozwalka w domu u mnie juz czas przestawiony na letni dzis widzialam kikutki kwiatow wylazly, a za tydzien zapowiadaja snieg...przez tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.03.2016 02:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Wolalabym posadzic 1000 drzewek ze szkolki niz wykopywac i przenisic krzaki ktore juz 3 rok sa w ziemi Nie zrobilam wszystkich ale 4 i plecy mi trzasly, potem sie deszcz rozpadal i koniec kopania. Zaczelam wiec krzesla. Skore z palcy zdarlam i naprawde - mam na dlugo DOSC tapicerki Ottomanka, sofka, krzesla...za duzo, za szybko naraz. Jeszcze mi sie palce i dlonie nie zagoily po ottomance jak sie wzielam za sofke a teraz za krzesla. Na szybko tylko bo dokladnie pokazywalam jak je robilam perwszy raz - zastanawiam sie ile razy jeszcze zmienie kolor na nich? ciekawe co mi odbije za rok?? Materialu mialam NA STYK Nie starczylo mi juz na te srebrne krzesla, ale moze je tkie zostawie, jak nie kupie cos innego. Rano i tak jade do sklepu zobacze czy maja ten material jeszcze - na szczescie go tu kupowalam wiec jak jest - bedzie. Jak nie, kupie cos podobnego. Potrzebuje bo nie mam na tyle - na obszycie sznurka, 15 metrow. rozwalka http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/ottoman/IMG_9091_zpslfcu0vi0.jpg przybicie tylu http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/ottoman/IMG_9092_zpstafeqvoy.jpg gabka i potem material plus siedzenie http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/ottoman/IMG_9094_zpsljiucmag.jpg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/ottoman/IMG_9099_zpsjqpmujbk.jpg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/ottoman/IMG_9098_zpstcuxhndo.jpg i tu widac jak jasno teraz przy stole - chociaz nie powiem, kochalam je w ciemnym http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/ottoman/IMG_9101_zpslx9nehae.jpg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/ottoman/IMG_9102_zps4bunz7gz.jpg jutro (znaczy dla mnie jutro czyli we wtorek) je skoncze. Musialam bardzo uwazac przez co bylo ciezej. Za zimno na malowanie. Nie chcialam narobic wgniotow ani rys. A malowac pedzlem nie wchodzilo w gre. UDALO SIE Jutro tez znaczy we wtorek - jak bede lucky i sie nie beda ociagac dostane dywan. Wiecie ze juz podrozal o 100$... Ale mialam farta!!!! aha, a propo dywanu. Ja sie jednak nie nadaje na "bezdywanowca" i pod stol bede tez kupowac. Nie wiem kiedy, czekam, narazie nie potrzeba - moze wroci ten sam duzy co w kominkowym jest, kilka osob sie o niego pytalo. Jak nie to cos innego wezme podobnego. ide rozwalac ostatnie krzeselko, jestem przy koncowce spinaczy, nie wiem czy mi starczy - poszlo 4000 na ottomanke, sofke i 6 (mam nadzieje) krzesel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 15.03.2016 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Maniu, jasniej w pokoju z tą nową tapicerką. Wczoraj po poludniu kręciłam się w ogródku, ciepło było, o 2 w nocy kot źaźyczył sobie iść na dwór i myślałam, źe mi się śni, jałowce prawie na ziemi leżały, tak śniegu napadało. Jak będziesz ponownie zmieniać tapicerkę pamietaj o tych 4000 zszywek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.03.2016 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 starczylo nawet zostalo! skonczylam o 12 w nocy nawet materialu starczylo na obszycie sznurka sie okazalo. idz w cholere z tym sniegiem, wczoraj widzialam ludzi ktorzy chca naprawde juz wiosny - w krotkim rekawku chodzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.03.2016 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 dywan przyszedl http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/ottoman/DSC_0681_zps7vi4xukv.jpg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/ottoman/DSC_0682_zpstnqqfjzu.jpg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/ottoman/DSC_0679_zps8pkehi2d.jpg musialam sprofanowac ksiazki ale musi sie wyprostowac, jeszcze na srodku musze kilka polozyc. Wiekszego nie moglam bo ten pokuj jest przechodni do kuchni od wejscia i czesto w butach sie zapyla - szczegolnie z zakupami. No i jak w koncu zmienie na drewniana podloge to wiekszy by ja zakryl, a chce zeby bylo widac. Wtedy tez dywan i reszta nabierze wiekszego uroku, bo ta podloga jest fatalna. Ten kolor znaczy, u mnie nie pasuje. Taki sam jak ten duzy tylko ciemniejszy jak mowilam, ale chcialam ciemniejszy i wcale super ciemny nie jest. Jest taka sama gra swiatla - idac od kuchni wydaje sie ciemniejszy, wchodzac od wejscia jasniutki . Musze tylko dokupic pad pod spod. To teraz zostal dywan do jadalni, bede polowac, moze znow sie pokaza na Overstocku. aha.......co do szafek. facet napisal w sobote ze wraca i da mi znac i cisza, napisalam w niedziele - co dalej? odpisal ze niestety musi zostac jeszcze tydzien ale szafki sa moje na 100%. Wierzyc? nie wierzyc? nie wiem. Juz nie szukam. Nie wertuje lokalnych zeby te same kupic. M pile wyciagnal i powiedzial ze jak szafek nie bedzie i tylko sie ociepli rozbuduje mi. Wiec sie zbytnio nie przejmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 15.03.2016 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 wspaniale sie tam prezentuje, jest elegancko i przytulnie pięknie... A te krzesła, to nie były czasem takie jasne gdy je kupiłas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.03.2016 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 dywan lepiej na zywo wyglada, ale cos w tym pokoju ciezko mi ulapac przywiozlam sznurek ide szyc obwodki na krzesla , gabke pod dywan tez i juz lezy - teraz miekutko Vesi, nie , nie byly jasne. Mialy "drewniany" kolor szklieletu i kolor wolajacy o pomste do nieba http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/szlachtowska39028/IMG_0193_zps7a36c3ee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.03.2016 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Maniu, pięknie z nowym dywanem Z jasnymi krzesłami jest promienniej A ja Ci pokażę wnętrze, na widok którego pomyślałam o mnie i o Tobie Jest szary, który lubimy, jest wzór biało-czarny, jest lustro nad kominkiem i.. pomarańcz!! Pewnie większość osób stwierdzi, że te wzorzyste zasłony zupełnie nie pasują, ale dla mnie jest idealnie Takie wnętrza powodują u mnie przyjemny dreszczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.03.2016 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 tak zawziecie szylam ze igle zlamalam nie zauwazylam ze sie mi nitka na szpulce zaplatala przyszlam zla na gore se przerwe zrobic, oczywiscie wglad na Muratora MUSI byc Tomkowa - przepiekne wnetrze! moge sie wprowadzac fakt - zaslony nie dla mnie nie ze kolor, bo kolor jest swietny, ale gdyby je dac w jednolitym pomaranczem badz rdzawym - jak najbardziej. Chciaz nie powiem- z dala nie odbieram tego tak (zdjecie po calosci) ale to z bliska ujecie - bardzo przytulnie Gwoli kopa kolorem i powtarzajacego sie elementu kolorem - skoro juz mam czerwone ksiazki - mam czerwony material i myslalam na zmiane poduszki uszyc deoracyjne, tylko musze przymierzyc czy sie mi podobac bedzie Tomkowa to zielone u Ciebie jest BOMBOWE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts