Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

nie moge malowac narazie. Przynajmniej dzis nie moge zaczac poki nie bede wiedziec czy chlopaki jutro mlodego rzeczy wywoza. Bo im zastawie wszystko

ZACZELAM USZATKA ROZWALAC........:o

Mika, zoltki ktore mam caly rok (Yellow Finch) sa jak kanarki, jakos rodzinnie moze, nie wiem, cholery karmie caly rok mimo syfu bo one takie specjalne male nasionka jedza , ale tak spiewaja ze szok

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak regały od kompletu to super, że udało Ci się takie wygrzebać. U nas wiosna w rozkwicie i mam nadzieję, ze takie widoki jak u Ciebie mamy za sobą. Najbiedniejsze te zwierzaczki, a ta wewióra chyba faktycznie jakaś chorowita. Ptaszory jak zwykle piękne.

A działeczki w Polsce to zależy od rejonu, są i małe i duże. Ta zaznaczona to moja, z tego co widzę to jeszcze z okresu budowy oraz z oddali z zaznaczonym domkiem:)

Bez tytułu.jpg

Bez tytułu1.jpg

Edytowane przez SylwiaS

Sylwia :jawdrop:

nie lubie Cie !! :eek:

Zartuje oczywiscie :yes: Bosszzeee co za dzialka, w samym lesie!!

No wlasnie w Polsce jest super - kupujesz kawal gruntu wolnego badz od kogos ze starym domem, stawiasz nowy dom i masz wielkie dzialki. Tu tak stac tylko bogatych. Normalni zjadacze chleba nie sa w stanie, trzeba na osiedlach. A builder zeby jak najwiecej zarobic - jak najwiecej domow stawia na zakupioym gruncie.

I potem wychodzi co wychodzi - parking :cool:

Z dzialkami jak Twoja to kilka milionow dolarow. Kogo stac?? Szczescie maja farmerzy bo oni wieki temu za grosze kupili polacie ziemi to maja takie grunty ze hej.

Mania czy ten uszak po twojej rozpierdusze będzie wygladać identycznie jak pierwotnie (tzn pytam teoretycznie. kurde patrze na tego mojego uszaka nie wiem jak się za niego zabrać. teraz wszystko jest ładnie w nim pochowane.

osiedle - kołchoz, u nas działeczki na takich osiedlach mają 800-1500 metrów2. jak w zimie każdy zacznie palić śmieci w piecach to jest milutko :sick::sick:

jade do Sylwii na wakacje, bede koczowac w tym lesie :p

Tokmowa - nie pierwsze to moje krzeslo ale pierwszy uszatek! jak zaczne robic powiem czy wchodze, bo moze sie rozloze??:lol2:

ale raczej nie - jest identycznie zrobiony jak moje sofki wiec latwy.

Emi - moze wygladac tak samo a moze wygladac lepiej, kto to wie? znaczy chodzi mi o to ze mozna cos zmienic badz ulepszyc (jak zrobilam na sofce np)

pstrykam od poczatku jak rozwale totalnie wkleje, ale jak mowilam wyzej - robiony identycznie jak sofka, jak kazda sofa, nie da sie inaczej :no:

ide przeniose fotke przed rozwalka

Prosze panstwa - oto mis.

Mis jest bardzo grzeczny dzis.

Chetnie panstwu UCHO poda.

Nie chce podac? a to szkoda

http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/ottoman/IMG_9280_zpsa5nemnkh.jpg

http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/ottoman/IMG_9282_zps9ogomllm.jpg

http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/ottoman/IMG_9281_zpsajzrlgy8.jpg

http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/ottoman/IMG_9283_zpspsywhyab.jpg

http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/ottoman/IMG_9284_zpsbqdzlhcn.jpg

i docelowy material

http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/ottoman/IMG_9286_zpsmjjyc3cf.jpg

Tomkowa...tylko mi tu nie wyjezdzaj ze kolor ladny, zeby taki zostawic - jak bylo z sofka :lol2::lol2:

do Imana TYLKO czarny w srodek. Moze byc i jasny tez ale latwiej zabrudzic, ja z gory radze czarny. Inne kolory zepsuja Imana.

Emi i co...?????? podobny???

moj uszak z Ikei jest i mam do niego kanapę do kompletu. fajne to to wygodne, ale materiał bedzie do wymiany. bo po pierwsze to ikea, wiec nie spodziewam się cudów, po drugie koty szkodniki, pazury se na nich ostrzyły :sick:

ładny ten Twój uszaczek, mojemu też mogę wymienić nóżki na ludwiki, od dołu zrobić taką falbankę.

fajny ten buraczkowy materiał, nie zmieniaj :rotfl:

muszę koniecznie przejrzeć Twój wątek i wyłapać wszystkie mądre porady

jade do Sylwii na wakacje, bede koczowac w tym lesie :p

Tokmowa - nie pierwsze to moje krzeslo ale pierwszy uszatek! jak zaczne robic powiem czy wchodze, bo moze sie rozloze??:lol2:

ale raczej nie - jest identycznie zrobiony jak moje sofki wiec latwy.

Emi - moze wygladac tak samo a moze wygladac lepiej, kto to wie? znaczy chodzi mi o to ze mozna cos zmienic badz ulepszyc (jak zrobilam na sofce np)

pstrykam od poczatku jak rozwale totalnie wkleje, ale jak mowilam wyzej - robiony identycznie jak sofka, jak kazda sofa, nie da sie inaczej :no:

ide przeniose fotke przed rozwalka

Serdecznie zapraszam. Koczować nie musisz, mam mały domek dla gości-maja zmora, bo jak przyjadą to trudno ich wygonić. Ale Ciebie to się oczywiście nie tyczy. Przerobimy kilka mebli, więc zawsze jesteś mile widziana:lol2:

Tomkowa...tylko mi tu nie wyjezdzaj ze kolor ladny, zeby taki zostawic - jak bylo z sofka :lol2::lol2:

Czy Ty Kobieto nie widzisz, jak on pięknie pasuje kolorem do książek?? :lol2::lol2:

Ten Twój czarny to taki z połyskiem? Przyznam, że przez ten błysk nie za bardzo mi się widzi, ale - Ty czarodziejka, więc wyczarujesz cudeńko :)

Emi - powinien byc tak samo zrobiony. Jedyna roznice jaka widze to ze zewnetrzne boki sa z jednego kawalka. Jesli chcesz sama zrobic to latwiej Ci bedzie zrobic jak moj - z dwoch:yes: Pokaze jak bede robic.

Kurna skonczyc nie moge , bylam zdrapywac lod. Taki lod leci z nieba ze mi policzki pocielo :mad: Juz wcoraj slisko bylo, M o malo zawalu nie dostal bo ich przezucilo na OKRETKE wielkim vanem przez 3 pasy i spowrotem, o malo wypadku by nie mieli. Gdyby jakis tir jechal byloby po nich. Szczescie mieli ze nikogo przed nimi nie bylo ale za nimi wszyscy po hamulach . Dzis jeszcze gorzej pisalam zeby uwazal na drodze a pod domem zeby sobie kulasow nie polamali.:p

Sylwia jak bylismy mlodsi i dzieci male byly uwilbialismy pod namiot jezdzic :p

Tomkowa no cholernie pasuje do ksiazek :lol2:

Ja go chcialam tam postawic, zamiast krzeselka z Imanm, ale fotel za duzy :mad: braklo jakies 30-40 cm :mad:

Fotel idzie do pokoju ktory zawladne po mlodym.

Material sie nie podoba :mad: To jest aksamit! gnieciony, to sie bedzie mienil. Crushed velvet. Nie na ciuchy, na tapicerke. I taki chcialam. I takiego na krzesla chce szary. Moj stary zaglowek mial podobny szary ale za bardzo duzo mial podcieni a ja chce bez podcieni.

On z vatem 50$ za metr, ja sie cieszylam jak glupia ze koncowke mieli i go wyrwalam za 60% off. Na poduszki to ok kupisz metr i mozna dac, ale jak pare metrow trza to duzo kasy.

znalazlam kase w fotelu, na kawe bedzie :lol2: w obu sofkach tez dulary byly :lol2:

Tomkowa no cholernie pasuje do ksiazek :lol2:

Ja go chcialam tam postawic, zamiast krzeselka z Imanm, ale fotel za duzy :mad: braklo jakies 30-40 cm :mad:

Fotel idzie do pokoju ktory zawladne po mlodym.

Material sie nie podoba :mad: To jest aksamit! gnieciony, to sie bedzie mienil. Crushed velvet. Nie na ciuchy, na tapicerke. I taki chcialam. I takiego na krzesla chce szary. Moj stary zaglowek mial podobny szary ale za bardzo duzo mial podcieni a ja chce bez podcieni.

On z vatem 50$ za metr, ja sie cieszylam jak glupia ze koncowke mieli i go wyrwalam za 60% off. Na poduszki to ok kupisz metr i mozna dac, ale jak pare metrow trza to duzo kasy.

znalazlam kase w fotelu, na kawe bedzie :lol2: w obu sofkach tez dulary byly :lol2:

Bogatemu kasa pcha się drzwiami i oknami :lol2: A jak widać i meblami :rotfl:

Maniu, nie krzycz za ten aksamit ;) Ja bym wybrała jednolity, Ty wybrałaś gnieciony i gitara :D

kto jest bogaty? niech mnie zaadoptuje :wave:

Tomkowa plan na ten fotel od poczatku byl - na bogato. Znaczy wyglad :yes: temu taki aksamit a nie jednolity. Bo on nie bedzie stal nigdzie na dole - chociaz szkoda. To ma byc taka jedna jedyna perelka w pokoju ze sie naprawde zuca w oczy. Bo potem tam bedzie garderoba, ale szafy beda mialy drzwi (czy kurza sie Wam ciuchy? bo mi tak). Fotel bedzie na srodku, czarny lsniacy diabel a szafy biale. Wyobraz sobie to :yes:

kto jest bogaty? niech mnie zaadoptuje :wave:

Tomkowa plan na ten fotel od poczatku byl - na bogato. Znaczy wyglad :yes: temu taki aksamit a nie jednolity. Bo on nie bedzie stal nigdzie na dole - chociaz szkoda. To ma byc taka jedna jedyna perelka w pokoju ze sie naprawde zuca w oczy. Bo potem tam bedzie garderoba, ale szafy beda mialy drzwi (czy kurza sie Wam ciuchy? bo mi tak). Fotel bedzie na srodku, czarny lsniacy diabel a szafy biale. Wyobraz sobie to :yes:

No i wyszło szydło z worka. Jak na razie to wszystkie chciałyśmy być adoptowane przez Ciebie, więc już wiadomo kto tu bogaty http://gify.free-forum-or-site.com/pobierz/emoty-nowe-emotikony.gif