mania1220 24.03.2016 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 nie moge malowac narazie. Przynajmniej dzis nie moge zaczac poki nie bede wiedziec czy chlopaki jutro mlodego rzeczy wywoza. Bo im zastawie wszystko ZACZELAM USZATKA ROZWALAC........ Mika, zoltki ktore mam caly rok (Yellow Finch) sa jak kanarki, jakos rodzinnie moze, nie wiem, cholery karmie caly rok mimo syfu bo one takie specjalne male nasionka jedza , ale tak spiewaja ze szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 24.03.2016 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Mania mam nadzieję, że fotki robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 24.03.2016 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 (edytowane) Jak regały od kompletu to super, że udało Ci się takie wygrzebać. U nas wiosna w rozkwicie i mam nadzieję, ze takie widoki jak u Ciebie mamy za sobą. Najbiedniejsze te zwierzaczki, a ta wewióra chyba faktycznie jakaś chorowita. Ptaszory jak zwykle piękne. A działeczki w Polsce to zależy od rejonu, są i małe i duże. Ta zaznaczona to moja, z tego co widzę to jeszcze z okresu budowy oraz z oddali z zaznaczonym domkiem:) Edytowane 24 Marca 2016 przez SylwiaS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.03.2016 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Em....czy Ty chcesz fotki z calej rozpierdolki tez? czy tylko z robienia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.03.2016 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Sylwia nie lubie Cie !! Zartuje oczywiscie Bosszzeee co za dzialka, w samym lesie!! No wlasnie w Polsce jest super - kupujesz kawal gruntu wolnego badz od kogos ze starym domem, stawiasz nowy dom i masz wielkie dzialki. Tu tak stac tylko bogatych. Normalni zjadacze chleba nie sa w stanie, trzeba na osiedlach. A builder zeby jak najwiecej zarobic - jak najwiecej domow stawia na zakupioym gruncie. I potem wychodzi co wychodzi - parking Z dzialkami jak Twoja to kilka milionow dolarow. Kogo stac?? Szczescie maja farmerzy bo oni wieki temu za grosze kupili polacie ziemi to maja takie grunty ze hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 24.03.2016 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.03.2016 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Tomkowa..........?? Twoj uszatek?? masz jakis inny oprocz tego w salonie?? No pewnie!! A na jaki fotel kupuję Iman Sultana? Mam staruszka uszatka, w brązowej skórze i trzeba mu dać drugie życie Na zewnątrz na bokach i plecach Iman, reszta czarna Wchodzisz w to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 24.03.2016 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Mania czy ten uszak po twojej rozpierdusze będzie wygladać identycznie jak pierwotnie (tzn pytam teoretycznie. kurde patrze na tego mojego uszaka nie wiem jak się za niego zabrać. teraz wszystko jest ładnie w nim pochowane. osiedle - kołchoz, u nas działeczki na takich osiedlach mają 800-1500 metrów2. jak w zimie każdy zacznie palić śmieci w piecach to jest milutko :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.03.2016 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 jade do Sylwii na wakacje, bede koczowac w tym lesie Tokmowa - nie pierwsze to moje krzeslo ale pierwszy uszatek! jak zaczne robic powiem czy wchodze, bo moze sie rozloze?? ale raczej nie - jest identycznie zrobiony jak moje sofki wiec latwy. Emi - moze wygladac tak samo a moze wygladac lepiej, kto to wie? znaczy chodzi mi o to ze mozna cos zmienic badz ulepszyc (jak zrobilam na sofce np) pstrykam od poczatku jak rozwale totalnie wkleje, ale jak mowilam wyzej - robiony identycznie jak sofka, jak kazda sofa, nie da sie inaczej ide przeniose fotke przed rozwalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.03.2016 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Prosze panstwa - oto mis. Mis jest bardzo grzeczny dzis. Chetnie panstwu UCHO poda. Nie chce podac? a to szkoda http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/ottoman/IMG_9280_zpsa5nemnkh.jpg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/ottoman/IMG_9282_zps9ogomllm.jpg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/ottoman/IMG_9281_zpsajzrlgy8.jpg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/ottoman/IMG_9283_zpspsywhyab.jpg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/ottoman/IMG_9284_zpsbqdzlhcn.jpg i docelowy material http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/ottoman/IMG_9286_zpsmjjyc3cf.jpg Tomkowa...tylko mi tu nie wyjezdzaj ze kolor ladny, zeby taki zostawic - jak bylo z sofka :lol2: do Imana TYLKO czarny w srodek. Moze byc i jasny tez ale latwiej zabrudzic, ja z gory radze czarny. Inne kolory zepsuja Imana. Emi i co...?????? podobny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 24.03.2016 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 moj uszak z Ikei jest i mam do niego kanapę do kompletu. fajne to to wygodne, ale materiał bedzie do wymiany. bo po pierwsze to ikea, wiec nie spodziewam się cudów, po drugie koty szkodniki, pazury se na nich ostrzyły ładny ten Twój uszaczek, mojemu też mogę wymienić nóżki na ludwiki, od dołu zrobić taką falbankę. fajny ten buraczkowy materiał, nie zmieniaj muszę koniecznie przejrzeć Twój wątek i wyłapać wszystkie mądre porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 24.03.2016 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 jade do Sylwii na wakacje, bede koczowac w tym lesie Tokmowa - nie pierwsze to moje krzeslo ale pierwszy uszatek! jak zaczne robic powiem czy wchodze, bo moze sie rozloze?? ale raczej nie - jest identycznie zrobiony jak moje sofki wiec latwy. Emi - moze wygladac tak samo a moze wygladac lepiej, kto to wie? znaczy chodzi mi o to ze mozna cos zmienic badz ulepszyc (jak zrobilam na sofce np) pstrykam od poczatku jak rozwale totalnie wkleje, ale jak mowilam wyzej - robiony identycznie jak sofka, jak kazda sofa, nie da sie inaczej ide przeniose fotke przed rozwalka Serdecznie zapraszam. Koczować nie musisz, mam mały domek dla gości-maja zmora, bo jak przyjadą to trudno ich wygonić. Ale Ciebie to się oczywiście nie tyczy. Przerobimy kilka mebli, więc zawsze jesteś mile widziana:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 24.03.2016 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Mania, mnie to się już nie chce komentować Twoich przeróbek, bo zawsze wiadomo, że z g... cudo zrobisz. A ten kolorek ciekawy, ciekawy, może nie zmieniaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.03.2016 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Tomkowa...tylko mi tu nie wyjezdzaj ze kolor ladny, zeby taki zostawic - jak bylo z sofka :lol2: Czy Ty Kobieto nie widzisz, jak on pięknie pasuje kolorem do książek?? :lol2: Ten Twój czarny to taki z połyskiem? Przyznam, że przez ten błysk nie za bardzo mi się widzi, ale - Ty czarodziejka, więc wyczarujesz cudeńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.03.2016 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Emi - powinien byc tak samo zrobiony. Jedyna roznice jaka widze to ze zewnetrzne boki sa z jednego kawalka. Jesli chcesz sama zrobic to latwiej Ci bedzie zrobic jak moj - z dwoch:yes: Pokaze jak bede robic. Kurna skonczyc nie moge , bylam zdrapywac lod. Taki lod leci z nieba ze mi policzki pocielo Juz wcoraj slisko bylo, M o malo zawalu nie dostal bo ich przezucilo na OKRETKE wielkim vanem przez 3 pasy i spowrotem, o malo wypadku by nie mieli. Gdyby jakis tir jechal byloby po nich. Szczescie mieli ze nikogo przed nimi nie bylo ale za nimi wszyscy po hamulach . Dzis jeszcze gorzej pisalam zeby uwazal na drodze a pod domem zeby sobie kulasow nie polamali. Sylwia jak bylismy mlodsi i dzieci male byly uwilbialismy pod namiot jezdzic Tomkowa no cholernie pasuje do ksiazek Ja go chcialam tam postawic, zamiast krzeselka z Imanm, ale fotel za duzy braklo jakies 30-40 cm Fotel idzie do pokoju ktory zawladne po mlodym. Material sie nie podoba To jest aksamit! gnieciony, to sie bedzie mienil. Crushed velvet. Nie na ciuchy, na tapicerke. I taki chcialam. I takiego na krzesla chce szary. Moj stary zaglowek mial podobny szary ale za bardzo duzo mial podcieni a ja chce bez podcieni. On z vatem 50$ za metr, ja sie cieszylam jak glupia ze koncowke mieli i go wyrwalam za 60% off. Na poduszki to ok kupisz metr i mozna dac, ale jak pare metrow trza to duzo kasy. znalazlam kase w fotelu, na kawe bedzie w obu sofkach tez dulary byly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.03.2016 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Tomkowa no cholernie pasuje do ksiazek Ja go chcialam tam postawic, zamiast krzeselka z Imanm, ale fotel za duzy braklo jakies 30-40 cm Fotel idzie do pokoju ktory zawladne po mlodym. Material sie nie podoba To jest aksamit! gnieciony, to sie bedzie mienil. Crushed velvet. Nie na ciuchy, na tapicerke. I taki chcialam. I takiego na krzesla chce szary. Moj stary zaglowek mial podobny szary ale za bardzo duzo mial podcieni a ja chce bez podcieni. On z vatem 50$ za metr, ja sie cieszylam jak glupia ze koncowke mieli i go wyrwalam za 60% off. Na poduszki to ok kupisz metr i mozna dac, ale jak pare metrow trza to duzo kasy. znalazlam kase w fotelu, na kawe bedzie w obu sofkach tez dulary byly Bogatemu kasa pcha się drzwiami i oknami A jak widać i meblami Maniu, nie krzycz za ten aksamit Ja bym wybrała jednolity, Ty wybrałaś gnieciony i gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.03.2016 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 kto jest bogaty? niech mnie zaadoptuje Tomkowa plan na ten fotel od poczatku byl - na bogato. Znaczy wyglad temu taki aksamit a nie jednolity. Bo on nie bedzie stal nigdzie na dole - chociaz szkoda. To ma byc taka jedna jedyna perelka w pokoju ze sie naprawde zuca w oczy. Bo potem tam bedzie garderoba, ale szafy beda mialy drzwi (czy kurza sie Wam ciuchy? bo mi tak). Fotel bedzie na srodku, czarny lsniacy diabel a szafy biale. Wyobraz sobie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 24.03.2016 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Jak szukałam tkaniny na krzesło, w Fargoteksie był piękny czarny aksamit. 260 zł metr. Mało brakowało a na Święta pojechalibysmy do rodziny obok tego sklepu.. Muszę kupić na te 2 fotele , ale przez net nie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 24.03.2016 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 kto jest bogaty? niech mnie zaadoptuje Tomkowa plan na ten fotel od poczatku byl - na bogato. Znaczy wyglad temu taki aksamit a nie jednolity. Bo on nie bedzie stal nigdzie na dole - chociaz szkoda. To ma byc taka jedna jedyna perelka w pokoju ze sie naprawde zuca w oczy. Bo potem tam bedzie garderoba, ale szafy beda mialy drzwi (czy kurza sie Wam ciuchy? bo mi tak). Fotel bedzie na srodku, czarny lsniacy diabel a szafy biale. Wyobraz sobie to No i wyszło szydło z worka. Jak na razie to wszystkie chciałyśmy być adoptowane przez Ciebie, więc już wiadomo kto tu bogaty http://gify.free-forum-or-site.com/pobierz/emoty-nowe-emotikony.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 24.03.2016 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Mania u mnie kurzu w domu duzo nie ma, ale też wszystkie szafy mam pozamykane, bo jednak się kurzą jak wszystko inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts