mmikka 21.04.2016 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 (edytowane) Maniu, teraz ten 1000, to jeszcze da się żyć, fanaberia to. Ale nie pamiętam, może z 10 lat temu to wprowadzili, to dopiero była koopa kasy Dzisiaj powiedziałam mężowi, że zamiast kupić dywan czy biurko kupimy mu tablicę za 1000 i będzie beka śmiechu z tego:) Wyróżnik województwa musi być i od 3 do 5 znaków. a to z przymrużeniem oka Edytowane 21 Kwietnia 2016 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 21.04.2016 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Mąż mnie ukatrupi zaraz, napisałam mu na kartce propozycję tablicy:eek: K- wyznacznik województwa0- cyfra od 0 do 9ORWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 21.04.2016 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 daj U zamiast O i będzie gites :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 22.04.2016 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Mąż mnie ukatrupi zaraz, napisałam mu na kartce propozycję tablicy:eek: K- wyznacznik województwa 0- cyfra od 0 do 9 O R W A eee... K0GUT - to jest rejestracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 22.04.2016 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 wczoraj cały wieczór chichrałam -wreszcie usłyszałam- ty już odejdź od tego komputera, bo dziecinniejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 22.04.2016 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Bardzo mi się podoba to czarne z drewnianym blatem Ta biała konsolka z czarnym blatem jest mocno glamour , fajnie ktoś to wymyślił Najwcześniej, to w maju kupię biurko, a potem będę/będziecie myśleć o lampie. I tutaj jest niespodzianka, nie ma oświetlenia sufitowego, tylko jeden kinkiet na ścianie. Do tego czarnego, to taki kinkiet chyba by pasował? [ATTACH=CONFIG]353453[/ATTACH] ( ten jest w zaporowej cenie:sleep:) Mmikka-trafiłam na taki kinkiet w OBI i pomyślałam o Tobie Oczywiście nie tak ładny jak poprzedni, ale cena przyjemniejsza-279,00 zł. Tylko nie wiem czy Ci się spodoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 22.04.2016 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Sylwia, dziękuję Dobrze wiedzieć, że tam są. Ze 2 tyg, temu na ww były z patyczakowatymi ramionami. W cenie +/- jak w Obi. Nie kupiłam, bo ostatecznie nie wiem jakie będzie biurko. No i dzisiaj rypnął się mój udział w tym targu staroci. Ten znajomy Szwed jedzie ze swoimi gratami i sobie zażyczył żeby mój mąż mu pomagał. Ja zrezygnowałam z wyjazdu, bo nie mam zamiaru tyle godzin z nimi się męczyć. Jeszcze jak sprawdziłam pogodę i zobaczyłam zapowiadany na jutro deszcz, to z radością w domu zostanę. Idę zrobić fotkę zaprzęgu, którym jutro oni jadą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.04.2016 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Wiecie co...??? za oknem dzis pada, szaro buro i ponuro i glowa mnie nie boli ale napier ***** i smianie sie jest nie wskazane a Wy tu taaaaakkkiieeeee numery :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 22.04.2016 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Junak i Ural ........czyli rdza tańczy i śpiewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.04.2016 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 garsc pastylek i ide zaraz smordzic, bynajmniej nie w kibelku ! M przywiozl wczoraj lustro - a raczej dwa bo babka miala dwa, wzial i drugie , gdzies sie powiesi tu widac to duze na sciane roznice miedzy nim a tym co stoi teraz a tu jest drugie co wzial, male tez nie jest wypatrzylam takie cos, z podstawka, do przemalowania , do postawienia na tym bufecie babka mieszka niedaleko gdzie pracuje moja mloda to by mi odebrala, tylko narazie czekam - zeby babka poslala mi swoj @ zebym jej zaliczke ;oslala i zeby sie mloda odezwala bo pisze i pisze a tam cisza ide kleic lustro, zanim M wroci z pracy to wyschnie i mi go zawiesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 22.04.2016 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Nigdy nie widziałam takiego ''wachlarza'', bardzo ładna durnostojka z niego jest. Nie od kilku tyg jedno oko szwankuje. Cały czas mi pulsuje coś w nim. Gdzie się podział mój sokoli wzrok, ślepnę cholera już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 22.04.2016 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Nigdy nie widziałam takiego ''wachlarza'', bardzo ładna durnostojka z niego jest. Nie od kilku tyg jedno oko szwankuje. Cały czas mi pulsuje coś w nim. Gdzie się podział mój sokoli wzrok, ślepnę cholera już. SKS w wolnym tłumaczeniu starość k... starość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 22.04.2016 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) garsc pastylek i ide zaraz smordzic, bynajmniej nie w kibelku ! M przywiozl wczoraj lustro - a raczej dwa bo babka miala dwa, wzial i drugie , gdzies sie powiesi tu widac to duze na sciane roznice miedzy nim a tym co stoi teraz [ATTACH=CONFIG]353721[/ATTACH] a tu jest drugie co wzial, male tez nie jest [ATTACH=CONFIG]353722[/ATTACH] wypatrzylam takie cos, z podstawka, do przemalowania , do postawienia na tym bufecie [ATTACH=CONFIG]353723[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]353724[/ATTACH] babka mieszka niedaleko gdzie pracuje moja mloda to by mi odebrala, tylko narazie czekam - zeby babka poslala mi swoj @ zebym jej zaliczke ;oslala i zeby sie mloda odezwala bo pisze i pisze a tam cisza ide kleic lustro, zanim M wroci z pracy to wyschnie i mi go zawiesi Ożeż ty, znowu się obłowiłaś. Zakupy ekstra. Maniu, jak myślisz, czy takie lustro jak masz nad kominkiem będzie pasowało do moich wnętrz - tylko w chromie? U mnie piękna pogoda, dzisiaj sadziłam surfinie w skrzynki na okna:wiggle: Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez SylwiaS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.04.2016 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Wachlarz fajny, tez nigdy nie widzialam. Jakby byl normalny nawet bym na niego nie zwrocila uwagi, ale ze ma lusterko - odrazu. Mam nadzieje ze mi babka dpisze bo fajowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 22.04.2016 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Sylwia, czyli MKM poszła się jeb....? M jak młodość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.04.2016 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Sylwia - jak najbardziej ! lustro nie jest "zamkowe" ani z wypasiona rzezbiona rama. Jest proste, nowoczesne, bezbieczne i wielofunkcyjne bo pasuje do kazdego wnetrza. otoczenie lustra tez swoje robi. Bedziesz robic czy kupowac gotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 22.04.2016 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Sylwia, czyli MKM poszła się jeb....? M jak młodość Niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 22.04.2016 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Sylwia - jak najbardziej ! lustro nie jest "zamkowe" ani z wypasiona rzezbiona rama. Jest proste, nowoczesne, bezbieczne i wielofunkcyjne bo pasuje do kazdego wnetrza. otoczenie lustra tez swoje robi. Bedziesz robic czy kupowac gotowe? Dzięki Maniu. Chyba będę robić. Może w przyszłym tygodniu zabiorę się za tapicerowaną ławeczkę i skrzynię do sypialni, bo nóżki leżą i się kurzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.04.2016 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 zeby mi sie za bardzo nie nudzilo.... zrobic lustro z czystych szybek to jedno, ale postarzyc lustro ktore sie juz ma to drugie - smierdzaca sprawa zrobic takie lustro: kupilam wczoraj wiec produkty i bede probowac pierwsze - do sciagniecia farby - na lustrze na sreberku jest farba drugie - mineral spirits do usuniecia resztek syfu ktory zostanie po sciagnieciu farby - bo papierem sciernym nie mozna trzecie - kwas nie wiem jak ten kwas sie po polsku nazywa. jest silnie trujacy, trzeba rekawice i stare ubranie i sie pozaslaniac i nie wdychac bo mozna pluca popalic oparami, ten wzielam z dzialu do czyszczenia basenow akurat. Mozna nim duzo czeyscic ale lepiej uzywac jako ostatni produkt. Zre jak - a moze i to to samo ?? - nie wiem nie uzywalam nigdy - do odtykania rur w sraczyku np. jak zrobic lustra postarzane z luster normalnych tu macie link - moze ktos bedzie chcial: http://www.epbot.com/2013/10/diy-antiqued-mirror-wall-panels-or-fun.html ps. lustro sie mi suszy w srebrze, czekam az wyschnie zeby przejechac czarna farba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.04.2016 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Mika drgajace oko...? pewno brak magnezu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts