Emila3000 17.06.2016 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 firanki z ikei, chyba woal, to te http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50232333/ są fajne leciutkie, chociaż mogłyby się nie błyszczeć tak. Wymieniłabym je na coś lepszego, ale co chwila wisi na nich jakiś kot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.06.2016 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 firanki z ikei, chyba woal, to te http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50232333/ są fajne leciutkie, chociaż mogłyby się nie błyszczeć tak. Wymieniłabym je na coś lepszego, ale co chwila wisi na nich jakiś kot ooo to mam takie na stanie, własnie trochę za bardzo sie blyszczały jak dla mnie ale na fotkach rewelacja u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.06.2016 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 błyszczą sie tylko w pełnym słońcu, teraz niebo zachmurzone a one na matowe wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.06.2016 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 błyszczą sie tylko w pełnym słońcu, teraz niebo zachmurzone a one na matowe wyglądają chyba muszę dac im drugą szansę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.06.2016 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 wieszaj koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.06.2016 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Jak nazwałaś ich informatykami to na pewno ci nie pomogą Żeby tylko informatykami ich nazwała, Pestka pojechała na całego Fakt, że na tak wielkim forum obsługa informatyczna powinna być perfekcyjna. I Pestka miała prawo się zeźlić. Ale nie zgadzam się, że wszyscy informatycy to idioci. Mój zespół jest profesjonalny i super się z nimi pracuje. To faktyczne mózgi z olbrzymią wiedzą i pasjonaci na dodatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 17.06.2016 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Żeby tylko informatykami ich nazwała, Pestka pojechała na całego Dla programistów największą obelgą jest nazwać ich informatykiem. Fakt, że na tak wielkim forum obsługa informatyczna powinna być perfekcyjna. I Pestka miała prawo się zeźlić. To tylko drobne błędy które co prawda wkurzają użytkowników bo utrudniają korzystanie ze strony ale jednak to tylko drobiazgi. Niestety większość firm oszczędza na testowaniu dlatego często zdarzają się wpadki. Perfekcyjne to muszą być systemy bankowe i tego typu serwisy. Ale nie zgadzam się, że wszyscy informatycy to idioci. Mój zespół jest profesjonalny i super się z nimi pracuje. To faktyczne mózgi z olbrzymią wiedzą i pasjonaci na dodatek. Hehe, miło że jednak jest mała szansa że nie jestem "popieprzony niby informatyk mądrala" bo już myślałam że na studiach informatycznych się głupieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.06.2016 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Hehe, miło że jednak jest mała szansa że nie jestem "popieprzony niby informatyk mądrala" bo już myślałam że na studiach informatycznych się głupije. Jak już wyżej napisałam, nie uważam informatyków za idiotów. Wręcz przeciwnie. Pomijam drobny fakt, ze mój mąż jest informatykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 17.06.2016 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Wiem Pusiu że ty nie pisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.06.2016 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Manie gdzieś wcięło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.06.2016 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Manie gdzieś wcięło... Najpierw wcięło Emilkę, potem Manię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.06.2016 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Najpierw wcięło Emilkę, potem Manię chyba się zrehabilitowała fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 17.06.2016 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Mania może nas w końcu oczaruje pokojami gościnnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 17.06.2016 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Programiści i informatycy przypomiały mi wojnę lekarzy i stomatologów. Kazdy tak samo potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 18.06.2016 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 mam już wyrobione zdanie o "informatykach" z nowego pokolenia, bo takich zatrudniamy stadnie. Nikt po studiach nie potrafi najprostszych rzeczy, wkuwają na pamieć co im każą, samą teorię, zero praktyki, zero samokształcenia, narobiło się tych pseudo uczelni, gdzie za papier sie tylko płaci, a papier wart mniej niż papier toaletowy, bo niepodparty żadną wiedzą. Ludzi do pracy cały czas na brakuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 18.06.2016 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 To akurat jest bolączka większości, jeśli nie wszystkich kierunków i zawodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 18.06.2016 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Nie mam do czynienia z młodymi po studiach. Moja ekipa informatyków to profesjonaliści i złego słowa nie dam o nich powiedzieć.Z szefem działu IT współpracuję już ponad 20 lat i nadal jestem pod wrażeniem jego wiedzy, profesjonalizmu i pasji. Podejście, że informatycy to idioci, nauczyciele nieuki a pielęgniarki darmozjady - nie przemawia do mnie i jest krzywdzące, jak każde uogólnianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 18.06.2016 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Zgadzam się z tobą w stu procentachMoje ulubione uogulnienie to "Kobieta informatyk jet jak świnka morska, - ani świnka ani morska." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 22.06.2016 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Maniu, gdzie się tak zaszyłas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.06.2016 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Jak w każdym zawodzie są znakomici fachowcy i „orły”. Orły we własnym mniemaniu niestety tylko. Ja o takich mlodocianych po studiach myślę. Kiedyś oboje mieliśmy bliski kontakt z odpowiedzialną za to forum firmą. Dobrze wiem kogo zatrudniali i jak zarządzali ludzkim kapitałem. Teraz zgodnie z ogólnym tryndem oszczędzania jest pewnie jeszcze gorzej. Zresztą, co ja tu będę się wyzwierzęcała. Nie dają sobie rady jak widać, bo forum okulało na stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts