mania1220 16.07.2016 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 pozatym...w rozczlonkowanym lustrze jak to mowisz wszystko sie odbija, chyba nie musze liczyc ile rzeczy mi sie w jadalni odbija? i nic sie nie gryzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 16.07.2016 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 Mania, przepiękne lustro, zapisałam sobie, mam w kompie osobny folder "dom Mani" gdzie zapisuje sobie zdjęcia twojego domu i twoje projekty i tylko wzdycham z żalu i zazdrości, że nie mam takiego męża, bo ja juz bliska jestem rozejścia sie ze swoim, jechania w świat daleko, świata nie widzi poza swoja firmą i komputerem jestem okropnie zmęczona psychicznie ... Mika, gdzie kupowałaś te lusterka, były kwadratowe? nagle mnie olśniło, żeby dac takie nad ten bufet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.07.2016 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 albo zasłonka albo arabeska bo zasłonka zasłoni arabeskę. jeszcze rozkminić jak to zrobić, bo nie mam takiej wnęk w scianie, ale może uda się wkuć w ścianę??? bo mam ściankę postawioną za którą idą rury wszelakie. tylko podłoga już położona, więc tej wnece nie byłoby podłogi którą mam już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.07.2016 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 pozatym...w rozczlonkowanym lustrze jak to mowisz wszystko sie odbija, chyba nie musze liczyc ile rzeczy mi sie w jadalni odbija? i nic sie nie gryzie. moja łazienka ma 3x3 metry, wiec boję sie oczopląsu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.07.2016 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 Emi dokladnie do tego ok. to trzeba przekalkulować czy lepiej czekać 100 lat zanim chłop się za to weźmie, czy odpowiedzialność wziąć na siebie i mieć natychmiast zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.07.2016 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 Vesi - za godzinke dwie jeszcze cos wkleje bo niedlugo jeade odebrac ciesze sie ze sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.07.2016 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 Emi duzo robie sama (wlacznie z sadzeniem drzew 3 metrowych) bo bym sie nie doczekala moj tez ma czasami lenia a z luterkami to raczej strach ich zatrzymuje - jak rozwale to dostane zjebke od baby a po co mi to - jak kazdy facet. z ta zaslonka sie zastanow. Arabeska raczej sie nie znudzi bo jest piekna, ja mialam plan zrobic cos podobnego u siebie pod prysznicem i juz slysze jak moj M klnie bo duzo ciecia by bylo. Zaslonka by sie mogla znudzic. Sciagniesz i bedzie prosto. I duzo by tej arabeski nie zaslonilo. Jak dasz rade zrob wizualke najpierw na dwa sposoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.07.2016 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 Vesi....czasem strzelam focha jak na cos sie nie zgadza, a on nie lubi jak ja mam focha na koniec zawsze mowi ze to byl jego pomysl i sam sie z siebie smieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 16.07.2016 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 Vesi - za godzinke dwie jeszcze cos wkleje bo niedlugo jeade odebrac ciesze sie ze sie podoba Ciekawość mnie zje chyba zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.07.2016 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 arabeskę połozyłby mi gazurnik, ciąłby maszyną, bo w domu nie utnie się tego nożykiem czy czymś. myślę jak to zrobić technicznie, żeby ładnie było. arabeska w okienku, na reszcie ścian gołe tynki - trzeba dotynkować od dołu, i tylko listwy białe wysokie i hug. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.07.2016 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 Vesi - tu jest takie powiedzenie : happy wife, happy life. Wiem ze moj maz sie tego trzyma bo nieraz slyszalam jak gadal o tym z kumplami. Jednym slowem - jak zona szczesliwa to oni faceci maja szczesliwe zycie - czyli spokojne, bez dasow, bez trunia dupy A ja jestem specjalistka w truciu jak cos chce. Moze Twojego meze trzeba na jaki kurs wyslac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.07.2016 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 Emi no nozykiem sie nie tnie, moj M zawsze maszynka cial. Akurat na kladzeniu kafelek sie zna - ale i tak musze stac nad nim zeby na skroty nie szedl. Lazienek mamy 3 na dzien dzisiejszy. W tym jedna to tylko kobelek ze zlewem tu na dole. Jeszcze jedna bedzie na samym dole. Wanna bedzie tylko w jednej bo tylko M sie kapie. Ja nie lubie w wannie siedziec, szybkie prysznice tylko. Jak znajde otke to wkleje co chce bo nada dumam czy chce u siebie bialy marmur czy szare plytki. W przeciwienstwie do reszty domu nie ma i nie bedzie zadnych wypasionych szafek. Tak na wypadek gdyby mi sie odwidzialo i bym wystroj zmienila wraz z meblami to lazienki chce neutralne. juz sie boje na mysl rozwalek 2 lazienek naraz i robienie nastepnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.07.2016 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 probowaliśmy kiedyś sami w domu ciąć płytki tanią maszynką i bardzo słabo szło, a tu musi być idealnie pociete. Wieć niech galzurnik połozy mi ten kawałeczek ściany. oglądam na pintereście zdjecia i sam nie wiem co z tą łazienką, czy robić jak tu na zdjeciu - wnęka i arabeska na górze, czy arabeskę dać na całe to okienko od samego dolu i dookoła oblecieć tylko listwami. może pokombinować, stanąć na rzesach i taką ramę poszukać lustro odpada, ale można arabeską wypełnić w sumie do szafki by pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.07.2016 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 (edytowane) w sumie zwykła rama, i tylko tą pierdółkę gdzieś dorwać i dokleić może znajdę. Moze ze styropianu tego twardego co się sztukaterie robi???? może z gipsu, jeszcze lepiej, pewnie znajdę takie dekoracje u kogoś kto robi renowacji pałacy??? rama oczywiście biała Edytowane 16 Lipca 2016 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.07.2016 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 (edytowane) cudo żyrandol u mnie też taki koniecznie musi być będę mieć maksymalnie pokręconą łazienkę jak to wszystko wrzuce na te 10 metrów kwadratowych Edytowane 16 Lipca 2016 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.07.2016 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 ogólnie zgłupiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.07.2016 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 Emi ja tez mowie o duzej maszynowej "krajance" stolowej, nie recznej jest ciezko zdecydowac, duzo masz czasu do zrobienia jeszcze? czy trzyma Cie tylko zastanowienie sie??? (ja bym arabeske kladla !) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.07.2016 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 na szybko zdjecia wklejam bo M czeka na mnie i musimy jechac, potem musze stanac w kuchni bo impreze dzis mamy. No ale... przywiezlismy http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/1220/backyard/IMG_1805_zpshpm4ow4i.jpg za hu nie weszloby na skuske u nas w SUV. Jerry stoi kolo niego to widac jakie duze http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/1220/backyard/IMG_1807_zpszzvvwow3.jpg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/1220/backyard/IMG_1808_zpsart0zpzq.jpg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/1220/backyard/IMG_1812_zpsswzpzsr0.jpg a jak sie zastanawiacie gdzie go chce to wlasnie tu na tej scianie nad schodami - tylko ciekawe kto go tam powiesi??? dwie drabiny trzeba i dwoch silnych ludziow, wazy tone - wiecej niz moje duze http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/1220/backyard/IMG_1814_zpsl4krtdfv.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.07.2016 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 kużwa Mania :jawdrop::jawdrop::jawdrop: ale cudo Mania łazienkę chciałabym mieć gotową do końca maja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 16.07.2016 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 Przepraszam, ale muszę........ ......ja pierdolę.......... zajebiste!!! Nawet Maniek z dumy puchnie Vesi, lusterka są dostępne w Obi. Koło Ikea teraz i miesiąc temu te same resztki potluczone. W 2 pozostałych nigdy nie byłam. Swoje zamówiłam w sklepie partnerskim . Swojego nie polecam. Miesiac od wplacenia im kasy na konto czekałam na lusterka. Na stronie producenta Dubiel Vitrum Rabka jest lista sklepów z ich produktami. Moje20x30 kosztowało ok. 13 zł sztuka. Szukaj pod tytułem - fliza lustrzana SF. Noża z Obi nie polecam. Emi, swój żyrandol z łazienki za 250zl kupiłam. Na olx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts