Emila3000 17.07.2016 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 po bokach arabeski nie mam kabelków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.07.2016 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Mmikka, a czemu tak ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.07.2016 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 po bokach arabeski nie mam kabelków Poczekaj, aż Citę łazienkę narysuję. Kabelki da się poprowadzić bez rujnacji (jak mawiała moja babunia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.07.2016 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Poczekaj, aż Citę łazienkę narysuję. Kabelki da się poprowadzić bez rujnacji (jak mawiała moja babunia) maż się ucieszy aż się boje co wymyślisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 17.07.2016 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Dziewczyny, nie wiem czy dobrze rozumiem, ten sprzedawca chce po 200 zł za każdą z tych 6 lamp? Mamy w domu, w oknach identyczne mosiężne klamki. Fajnie one wyglądają po wyczyszczeniu metalową szczotką na szlifierce. Klamki w drzwiach dosyć szybko się przebarwiają. Pestuś, na ogólnym za dużo horroru by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.07.2016 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Dokładnie – sztuka za 199. Mmikka, tak czy siak mocno i będę trzymać kciuki, żeby wszystko poszło dobrze i z jak najmniejszym cierpieniem. Emi, nie ma się co bać nic nie dodam do tego co wymyśliłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 17.07.2016 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Zaczynam żałować, że nie kupilam od swojej pani sprzedajacej 2 żyrandoli, tylko jeden. Sprzedałabym Emi z zarobkiem:sleep: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.07.2016 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Mika a gdzie kupowałaś??? pamiętajcie o mnie, jak gdzieś wypatrzycie żyrandole - w każdym kształcie, bo potrzebuję i gruchę dużą, delikatne żyrandole do sypialni i łazienki, plafony do korytarzy, jakiś duży nad stół, kinkiety rożnej maści. i pewnie jeszcze jakieś . Na razie mam same żarówki wszędzie w oprawkach tylko Julka ma żyrandol, DIY, muszę Wam pokazać, w ogóle nie chwaliłam się ale Julki domek obrósł powojnikiem i bluszczykiem, nawet krzaczek mu wyrośl brakuje jeszcze stolarki, drewno na nią już mam, tylko ciężko mi męża zagonić, a ja sie boję się piły, bo już dawno bym to zrobiła sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 17.07.2016 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Olx, Krapkowice. Ta pa pani chyba dom remontowala i swoje stare sprzedawała. Nie wiem skąd pochodzą, ale pani z rosyjskim skcentem mowiła. Mąż mi przypominał, że w garażu w szafie mamy 2 bardzo podobne do tych z linka. Tylko na łańcuszku i bez rozety. Kiedyś kupił i mieliśmy w kuchennym oknie powiesić na wzór Szwedzki:rolleyes: Znajoma ma chyba u siebie w oknie identyczne. Oni albo stawiają na parapet lampkę stołową, albo maja powieszone od góry lampki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.07.2016 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 u mnie będą lampy wisiały w oknach w kuchni nad blatem tylko tam potrzebuje większych, pewnie takich z 30cm średnicy, bo mają porządnie blat doświetlić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 17.07.2016 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 A domek Julki pamiętam : D kurczę ja byłam szczęśliwa jak pod stołem nakrytym kocem ,oglam się bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 17.07.2016 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 W mieszkaniu może z rok nad stołem wisiała mi zielona, emaliowana lampa. Troszkę zardzewiala, porcelanowa oprawka. Znalazłam ją niedaleko Zgorzelca w ruinach szkoły. Rodzina męża pamięta te lampy jak wisiały w klassch po wojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 17.07.2016 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 [ATTACH=CONFIG]361658[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]361659[/ATTACH] Ale nakombinowalam, tabletem robilam fotkę w telefonie:spam: Te lampki mi zbywają. Ta druga zrobiona z sezowanego dębu przez mojego osobistego męża:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.07.2016 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Emi bardzo mi sie podoba rozklad Twojej lazienki. Bez wizualki, z gory na plany patrzac widze i lustro i arabeske za wanna A u mnie kazda - do kitu Mamik moja mloda powiedziala na Twoje lustro "WOW" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 18.07.2016 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 (edytowane) Olsniło mnie DODATKOWO z ramą. Przecież ona była krzywa, prostowalismy ją dlugo obciąźnikami. Te płaskie listewki z fotki z latarką mąż w warsztacie wygiął trochę. Te na rogach proste, a dykta ponad ramę ze 3 mimimetry wychodzi. No i niesłuchanie rad Mani = pęknieta szybka. Mam fotkę chromowanych śrub i zderzaka. Te części mają 84 lata. Niedawno było sito i rdza. Edytowane 18 Lipca 2016 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 18.07.2016 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 Miło mi, źe córce lustro się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.07.2016 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 Chylę czoła wspaniałe chromy. Jaki samochód tak dopieszczacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 18.07.2016 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 Ford Y z 32r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.07.2016 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 Ooooooooooo........, ależ piękny Pozwoliłam sobie powiększyć, bo widok wart tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 18.07.2016 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 Cieszę się, że auto się podoba:)Na fotce z chromami widać 2 większe obręcze i dwie lampki ''łezki'' Obręcze, to okulary do dużych lamp, a te łezki -to są te z błotników.Zderzaki wyglądają jak narty:rolleyes: W Polsce najprawdopodobniej takiego rocznika nie ma, na świecie zostało mało. Koła bardzo ładnie udało nam się odnowić. Opony mamy ściągnięte z US. Niestety, na ten rok chyba koniec inwestycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts