Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Emi, zarabisty kawałek łazienki pokazalaś:) Wiesz, ten krokodyl, to bardzo fajny pomysł :lol2:

Widziałam plastikowe kolorowe kwiaty, oczojebne kratki i te gąbkowe maty co na metry sprzedają. Nic białego.

Ja lubię gapić się w ogień. Kiedyś zastanawiałam się nad zakupem odkurzacza do kominka, ale z garażu pewnie bym go nie przynosiła z lenistwa i zrezygnowałam z zakupu. Robiąc lazienkę wybierałam jak największe płytki, minimalizując ilość fug.:yes:

Na tego robota do szyb też jestem chora :D

Maniu ja mam indukcję.

W starym domu po 10 latach gazowej kuchni, kupiliśmy indukcję i mieliśmy ją 4 lata, dlatego w nowym domu od razu indukcja.

Jak dla mnie super. Jestem bardzo zadowolona. Super sie gotuje a przede wszystkim łatwa w utrzymaniu czystości.

W piwnicy mamy piec do centralnego. Zazwyczaj palimy olejem opałowym, czyli bezobslugowe. Można też drewnem. Idealne miejsce do palenia starych dokumentów :lol2:

Powiesiłam sobie instrukcję obsługi napisaną w kilku punktach i np. Gniazdka nr 3 nigdy nie dotykać:rotfl:

Maniu, drewniany baaaaaatŕdzo chętnie kupię. Męźowi to juź w sklepie powiedziałam :yes:

grilla mam gazowego duzego. Moglam podlaczyc pod gaz ten co ogrzewanie ale nie chcialam.

na ognisko miejsce tez mam, ale nie pozolilam, trzeba obudowac albo stojacy zamkniety miec....za ciasno tu mamy, majac posesje jak Wy to bym zrobila, a tak smrod nie do zniesienia jak ktos pali - sasiad kupil ale chyba po pozowolnie na ogien nie poszli bo nie palili :wave:ten od trampoliny.

bo tu trzeba co roku miec pozowolenie zeby zapalic na ogrodku, na wszystkim musza zarobic