PusiaKssawery 03.08.2016 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 ale np gazowej kuchenki nie chce. Mialam raz i nigdy wiecej. Zgadzam się całkowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.08.2016 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 ja tez mam bezobslugowe, nastawiam na termostacie i mam w nosie samo sie wlacza, wylacza, a na kominku tylko przekrecam na jaka temp chce. zeby jeszcze wymysleli jakies urzadzenie samo myjace szklane szyby w prysznicu to juz zupelnie GIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.08.2016 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Pusia jaka masz? mam ceramiczna ale ze palniki siadly chce indukcje. kto ma? jak dziala? nie znam nikogo bo u WAS to normalka a u nas 100 lat za murzynami i dopiero powoli wchodza i kosztuja majatek i malo kto ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.08.2016 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 ja tez mam bezobslugowe, nastawiam na termostacie i mam w nosie samo sie wlacza, wylacza, a na kominku tylko przekrecam na jaka temp chce. zeby jeszcze wymysleli jakies urzadzenie samo myjace szklane szyby w prysznicu to juz zupelnie GIT tadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 03.08.2016 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Emi, zarabisty kawałek łazienki pokazalaś Wiesz, ten krokodyl, to bardzo fajny pomysł Widziałam plastikowe kolorowe kwiaty, oczojebne kratki i te gąbkowe maty co na metry sprzedają. Nic białego. Ja lubię gapić się w ogień. Kiedyś zastanawiałam się nad zakupem odkurzacza do kominka, ale z garażu pewnie bym go nie przynosiła z lenistwa i zrezygnowałam z zakupu. Robiąc lazienkę wybierałam jak największe płytki, minimalizując ilość fug. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.08.2016 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Na tego robota do szyb też jestem chora Maniu ja mam indukcję. W starym domu po 10 latach gazowej kuchni, kupiliśmy indukcję i mieliśmy ją 4 lata, dlatego w nowym domu od razu indukcja. Jak dla mnie super. Jestem bardzo zadowolona. Super sie gotuje a przede wszystkim łatwa w utrzymaniu czystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.08.2016 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Morwa wygląda obłędnie. Ta zapitolona przez sąsiadów, to pewnie jest odzwierciedleniem mojej ręki do kwiatów A jaka to morwa?? Datury uwielbiam, ale nie mam gdzie trzymać zimą więc zrezygnowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.08.2016 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Emi.......NO WAY!!!!! az poszlam sprawdzic, ale jaja!!! maja na Amazon za 188 US ale super opini nie maja, komus nawet szybo rozwalilo. a ja sie wczoraj po drabinach spindralam zeby okna umyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.08.2016 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Ja lubię gapić się w ogień. Ja też, dlatego mam w ogrodzie miejsce na prawdziwe ognisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.08.2016 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Krokodyla Julka w ikei namierzyła Mika, Mania ma dobry pomysł - drewno tarasowe pod prysznicem - gotową mozajkę tą w szachownice, albo deski tarasowe dociać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.08.2016 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 obie morwy co pokazalam sa bezowocowe bo mialy byc dekoracyjne a nie zeby ja ptaki obsiadly, styknie ze chipmunki wszystkie truskawki wyzarly (dzis znow wyzeral!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.08.2016 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Emi.......NO WAY!!!!! az poszlam sprawdzic, ale jaja!!! maja na Amazon za 188 US ale super opini nie maja, komus nawet szybo rozwalilo. a ja sie wczoraj po drabinach spindralam zeby okna umyc Ten co ja widziałam to hobot 268 - i będę go miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.08.2016 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Ten co ja widziałam to hobot 268 - i będę go miała ciekawe co by powiedział na moje szprosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.08.2016 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 oj ten za 188 to najtanszy, reszta idzie w gore i ponad 500$ Pusia jak dostaniesz zdaj relacje a najlepiej upaciaj okno i strzel filmik. ciekawe czy umyje kupy po muchach??? sie wczoraj naskrobalam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.08.2016 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 u mnie też miejsce na ognisko mamy, mąż lubi, za to nie mamy grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 03.08.2016 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 W piwnicy mamy piec do centralnego. Zazwyczaj palimy olejem opałowym, czyli bezobslugowe. Można też drewnem. Idealne miejsce do palenia starych dokumentów Powiesiłam sobie instrukcję obsługi napisaną w kilku punktach i np. Gniazdka nr 3 nigdy nie dotykać Maniu, drewniany baaaaaatŕdzo chętnie kupię. Męźowi to juź w sklepie powiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.08.2016 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Pusia Ty masz juz tego robota co odkurza???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.08.2016 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 grilla mam gazowego duzego. Moglam podlaczyc pod gaz ten co ogrzewanie ale nie chcialam.na ognisko miejsce tez mam, ale nie pozolilam, trzeba obudowac albo stojacy zamkniety miec....za ciasno tu mamy, majac posesje jak Wy to bym zrobila, a tak smrod nie do zniesienia jak ktos pali - sasiad kupil ale chyba po pozowolnie na ogien nie poszli bo nie palili :wave:ten od trampoliny.bo tu trzeba co roku miec pozowolenie zeby zapalic na ogrodku, na wszystkim musza zarobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.08.2016 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Mnie okna paćka Mały Cholera jak muchy łapie U nas i grill i ognicho (w planach jeszcze wędzarnia), ale mieszczuchy jak przyjeżdżają w gości to wolą ognicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.08.2016 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Pusia Ty masz juz tego robota co odkurza???? Mieliśmy 3 miesiące (prezent ślubny kuzynki - dała nam na wypróbowanie) Docelowy do nas kupimy jak już będą wszystkie meble i listwy przypodłogowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts