mania1220 03.08.2016 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Mika drewniana wkladke??? do prysznica??? takie cos u nas jest, musicie to tez miec takie maty sa z teak drzewa, jak to po polsku?? ale jak Emi pisze - mozna samemu zrobic z tarasowych bo one impregnowane to wytrzymale na wode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 03.08.2016 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Pusiu, a dlaczego moja nie kwitnie? Ma ok 3 lat. Siostra ma białą, źolta i pomarańczową. Tylko one b. dużo wody potrzebują. W jednym ogrodniczym mają daturę wielkosci drzewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.08.2016 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 ale taki robot pod dywan nie wjedzie ja lubie na odkurzaczu jezdzic, troche ruchu i gimnastyki mam bo przewaznie siedze TU zamiast cos robic moje kreciolki na froncie - od tygodnia obiecuje ze musze podciac bo z kreciolkow sie slupy zrobily, ani raz nie obcinalam w tym roku, dalej nie zrobilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.08.2016 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Pusiu, a dlaczego moja nie kwitnie? Ma ok 3 lat. Siostra ma białą, źolta i pomarańczową. Tylko one b. dużo wody potrzebują. W jednym ogrodniczym mają daturę wielkosci drzewa. Nie mam pojęcia czemu nie kwitnie. Kup nową i już. One faktycznie wody strasznie dużo potrzebują. Moje były mojego wzrostu, ale źle przechowane zima zmarzły i już nie mam. ale taki robot pod dywan nie wjedzie Nie mam dywanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 03.08.2016 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Doprecyzuję, teraz nie kwitnie. W ubieglym roku kwitla jesienią. U siostry miodem one pachną.Ta kratka tarasowa z Ikea by się nadawała pod prysznic? Widzialam gdzies w netowym sklepie drewniane podesty ale przed wannę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.08.2016 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Datury pachną obłędnie A zawiązały choć pączki kwiatowe?? Czy całkiem nic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 03.08.2016 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Na razie nic. Może ją przenawoziłam, bo w liscie poszła? Ślimaki ją podźarły i liscie ma dziurawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.08.2016 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Doprecyzuję, teraz nie kwitnie. W ubieglym roku kwitla jesienią. U siostry miodem one pachną. Ta kratka tarasowa z Ikea by się nadawała pod prysznic? Widzialam gdzies w netowym sklepie drewniane podesty ale przed wannę. moim zdaniem się nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 03.08.2016 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Jak będę w Ikea, to je obejrzę. Maniu, dzisiaj wpadła do nas znajoma ze swoją córeczką, młoda tańczy i na widok lustra zapiały obie z zachwytu. A mąż dumny pierś wypinał, jakby, to był jego pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.08.2016 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Mika te z Ikei sie nadadza, w koncu sa na dwor na tarasy badz balkony. Mowisz, maz sie napuszyl..?? pozwol mu! jak ja cos wymysle i M zrobi to potem chodzi i sie puszy ze to byl JEGO pomysl niech ma chlopak radoche Na weekend oprocz szkrabow byl moj mlody z dziewczyna, wypatrzyl duze lustro na gorze nad schodami, przylapalam go jak stal i sie prezyl (bo cwiczy i robi muskuly, NIE nic nie pakuje zadnych sterydow!!). Zaczal chwalic ze super na ogladanie sie A jego dziewczyna myslala ze lustro w jadalni kawalkowe jest kupione i ciekawa byla za ILE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.08.2016 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 sluchajcie, wrocil M z roboty, jakis uchachany i wesoly. No i mowie mu ze zaraz nie bedzie taki zadowolony jak mu powiem co dziewczyny powiedzialy na temat jego lupka na kominku i mowie ze :do dupy, zadnej sie nie podobalo, kazda nastawiona anty na lupek. holly shit! uslyszalam wielki skowyt: KUR...................A!!!!!!!!!!! popierdo.......lo was?!?!?!? ni chu........ fuck offfffff......bedzie lupek! zabiore ci ten internet!!! (i bylo wiecej tego :rotfl:) a ja stoje i sie brechtam poszedl na taras, zrobilam kawe , siadam a on zadaje mi pytanie: TO CO CHCESZ NA TYM KOMINKU myslalam ze sie psikam w majty z wiekszego smiechu - miala byc jego jaskinia, wyjechal na mnie wczoraj ze mu psuje kazdy koncept itd itp a tu co ja chce! mowie mu ze chce lupek bedzie lupek ale zeby sie zastanowil i pomyslal, ze mu wczoraj plyty pokazywalam w kolorze ale ja bym wsadzila z tego co lupek ale plyty tylko wieksze, jak znajde gdzie. na koniec mu powiedzialam ze narazie skupiamy sie na podlodze, scianach itp a o kominku bedziemy myslec potem, moze jak pisalam wcale nie wsadzimy bo tam tv najbardziej pasuje i kanapy stoja jak powinny. przyznal mi racje. pozamiatane chyba macie wieksza sile przekonania, albo tak : w ilosci moc! bo ja sama nie dalam rady wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 03.08.2016 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Ja uwielbiam gapić się w fazy tego lustra. One mienią się kolorami jak Twoje kryształki w lampie. Aż mnie zaciekawiło, za ile to lustro moglabym sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.08.2016 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Mój maż się też się puszy za każdym razem jak ktoś podziwia domek dla Julki który wymyśliłam Jesuuu Mania ale akcja z mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.08.2016 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 on nie byl zly , temu sie smialam z calej akcji patrzac na jego reakcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.08.2016 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 A co miał biedny robić, tyle bab na sabat się zebrało :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.08.2016 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 co myslicie o takim swieczniku?ma 66 cm http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/1220/Basement/61RFk2yTwtL._SL1500__zpsjwxxeem2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 04.08.2016 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 boski jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 04.08.2016 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 zbierasz drobiazgi do urządzenia "jaskini"? :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.08.2016 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 No, chyba focha strzelę Czy Wy się nie możecie opanować z tym pisaniem? Ja nie nadążam Szukałam Ci takich ładniejszych łupkowych i doszłam do wniosku, że bryndza z tym jest. Hamerykańskie są okropne, ciężkie, polskie chyba jeszcze gorsze, bo przeładowane. Och, dzięki ci panie, duże płyty łupkowe to jest to. Takich inspiracji mam trochę całkiem fajnych Na razie muszę do deski do prasowania się uwiązać. Wieczorem eventujemy się na imprezce, do której robiłam taką sobie duperel. Jedziemy bo ciekawa jestem tej "gali" na cześć kobiet sukcesu o imieniu Anna lub Hanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.08.2016 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Czy Wy się nie możecie opanować z tym pisaniem? Ja nie nadążam A wiesz kuźwa, że sie nie da, próbowałam, nie da sie i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts