Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale taki robot pod dywan nie wjedzie :p

ja lubie na odkurzaczu jezdzic, troche ruchu i gimnastyki mam bo przewaznie siedze TU zamiast cos robic

moje kreciolki na froncie - od tygodnia obiecuje ze musze podciac bo z kreciolkow sie slupy zrobily, ani raz nie obcinalam w tym roku, dalej nie zrobilam

Pusiu, a dlaczego moja nie kwitnie? Ma ok 3 lat. Siostra ma białą, źolta i pomarańczową. Tylko one b. dużo wody potrzebują. W jednym ogrodniczym mają daturę wielkosci drzewa.

Nie mam pojęcia czemu nie kwitnie.

Kup nową i już.

One faktycznie wody strasznie dużo potrzebują.

Moje były mojego wzrostu, ale źle przechowane zima zmarzły i już nie mam.

ale taki robot pod dywan nie wjedzie :p

Nie mam dywanów :D

Mika te z Ikei sie nadadza, w koncu sa na dwor na tarasy badz balkony.

Mowisz, maz sie napuszyl..?? :D pozwol mu!

jak ja cos wymysle i M zrobi to potem chodzi i sie puszy ze to byl JEGO pomysl :D niech ma chlopak radoche :yes:

Na weekend oprocz szkrabow byl moj mlody z dziewczyna, wypatrzyl duze lustro na gorze nad schodami, przylapalam go jak stal i sie prezyl (bo cwiczy i robi muskuly, NIE nic nie pakuje zadnych sterydow!!). Zaczal chwalic ze super na ogladanie sie :yes: A jego dziewczyna myslala ze lustro w jadalni kawalkowe jest kupione i ciekawa byla za ILE. :D

sluchajcie, wrocil M z roboty, jakis uchachany i wesoly.

No i mowie mu ze zaraz nie bedzie taki zadowolony jak mu powiem co dziewczyny powiedzialy na temat jego lupka na kominku :D

i mowie ze :do dupy, zadnej sie nie podobalo, kazda nastawiona anty na lupek.

holly shit! uslyszalam wielki skowyt:

KUR...................A!!!!!!!!!!!

popierdo.......lo was?!?!?!?

ni chu........

fuck offfffff......bedzie lupek!

zabiore ci ten internet!!!

(i bylo wiecej tego :rotfl::rotfl:)

a ja stoje i sie brechtam

poszedl na taras, zrobilam kawe , siadam a on zadaje mi pytanie:

TO CO CHCESZ NA TYM KOMINKU

myslalam ze sie psikam w majty z wiekszego smiechu - miala byc jego jaskinia, wyjechal na mnie wczoraj ze mu psuje kazdy koncept itd itp a tu co ja chce!

mowie mu ze chce lupek bedzie lupek ale zeby sie zastanowil i pomyslal, ze mu wczoraj plyty pokazywalam w kolorze ale ja bym wsadzila z tego co lupek ale plyty

400_400_Rustic-Uncalibrated-cat_500_.jpg

tylko wieksze, jak znajde gdzie.

na koniec mu powiedzialam ze narazie skupiamy sie na podlodze, scianach itp a o kominku bedziemy myslec potem, moze jak pisalam wcale nie wsadzimy bo tam tv najbardziej pasuje i kanapy stoja jak powinny.

przyznal mi racje.

pozamiatane :yes:

chyba macie wieksza sile przekonania, albo tak : w ilosci moc! bo ja sama nie dalam rady wczoraj :D

No, chyba focha strzelę :bash: Czy Wy się nie możecie opanować z tym pisaniem? Ja nie nadążam :sick:

Szukałam Ci takich ładniejszych łupkowych i doszłam do wniosku, że bryndza z tym jest. Hamerykańskie są okropne, ciężkie, polskie chyba jeszcze gorsze, bo przeładowane.

Och, dzięki ci panie, duże płyty łupkowe to jest to. Takich inspiracji mam trochę całkiem fajnych :)

Na razie muszę do deski do prasowania się uwiązać. Wieczorem eventujemy się na imprezce, do której robiłam taką sobie duperel. Jedziemy bo ciekawa jestem tej "gali" na cześć kobiet sukcesu o imieniu Anna lub Hanna :)