Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

u nas nie ma 45 cm zmywarek tu jest Hameryka wszystko duze :lol2:

M mowil ze widzial jedna w sklepie, razem z waska kuchenka do bardzo malych mieszkan jak np ktos robi mieszkanie w piwnicy na wynajem , jakas badziewiowska firma.

Mam wielka lodowke, duza kuchenka , taka zmywarka waska wygladalaby jak pol dupka zza sciany:p

powiedzialam M ze Samsungi nie maja za super opini jako zmywarki :mad: powiedzial ze mi Bosha kupi :p

musze sprawdzic ich kuchenki i lodowki. Uwielbiam swoja lodowe ale jej nie wierze i tak

Pusia jakieś firmy masz zmywarkę?

Przeciez pisałam kilka postów wyżej:

Dla mnie 45 też za mała.

W starym domu miałam wolnostojącą Boscha - 14 lat, nie do zarżnięcia była.

Teraz tez mam Boscha tą SMV88TX03E.

No Pusiu, teraz mnie zaskoczyłaś- tryb nocny- nawet nie wiedziałam, że taki jest.

Też nie wiedziałam, mój mąż znalazł :wiggle:

mniej wiecej, za lepszej jakosci zmywarke Samsunga a Bosha - Bosh drozszy o jakies 700 $

wiekszosc zmywarek Bosha jest robionych i skladanych w US, nie ze sprowadzane z Niemiec, a Samsung z Korei.

szwaby zdzieraja

dwoma hitlerkami tez jezdzimy i trzeba za to bulic wiecej niz za amerykany :mad:

u nas nie ma 45 cm zmywarek tu jest Hameryka wszystko duze :lol2:

M mowil ze widzial jedna w sklepie, razem z waska kuchenka do bardzo malych mieszkan jak np ktos robi mieszkanie w piwnicy na wynajem , jakas badziewiowska firma.

Mam wielka lodowke, duza kuchenka , taka zmywarka waska wygladalaby jak pol dupka zza sciany:p

powiedzialam M ze Samsungi nie maja za super opini jako zmywarki :mad: powiedzial ze mi Bosha kupi :p

musze sprawdzic ich kuchenki i lodowki. Uwielbiam swoja lodowe ale jej nie wierze i tak

u nas są do zabudowy, nie widać jak duża jest zmywara bo jej nie widać :lol2: ale przecież AŻ tak dużej kuchni nie masz jak te katalogowe hamerykańskie wielkości 2 boisk do piłki.

Bosh robi u was lodówki french???

lodowka ma 91cm

kuchenka ma 76

zmywarka ma 60

Emi to sa standarty tutaj, czy w domu czy w mieszkaniu, mozna lodowke mniejsza kupic ale nikt kuchenek ani zmywarek mniejszych nie wklada :no:

szuflady w kuchni mam na 50 cm a 45 zmywarka smieszna by byla do tych wielkosci :p

bylam na Bisha naszej stronie - maja jedna french door, nie ma extra szuflady jak moj Samsung :mad:

Bosh tez ma ta waska zmywarke ale kto to kupuje?

Emi mi sie nie oplaca, jak juz gotuje chce zmiescic wielkie gary a mam pare wielkich zamiast w zlewie myc, do 45 nie wlezie mi.

Popatrz na to tak - jak wyjzezdzalam z PL jeszcze zmywarek w Polsce nie bylo albo malo kto mial?? nauczona jestem na tutajszych standratach bo w blokach tez je mialam, pierwsze waskie (lodowki waskie tez) pierwszy raz w Polsce zobaczylam i nie moglam sie nadziwic ze takie malenstwa, kwestia przyzwyczajenia.

tu nie chodzi o wielkosc kuchni bo sa domy ktre sa wieksze od mojego a maja mniejsze kuchnie niz moja, nadal - standart to wymiary ktre Ci napisalam. Taki tez standart wsadza builder jak buduje dom - bo tu z agd nowe domy sa.