Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Emi jak gdzie - ladny szlazek w prysznicu, ale nie dam bo mnie pogielo wydac kilka stwerk $ na pare plastrow :lol2: Wysylka tez bajonska by byla bo to ciezkie

moja Carrare tez maja widzialam, ale ale...znalazlam cos musze Wam pokazac

smoki pala, ale Emi pamietaj - samochod najwiecej pali w miescie jak ciagle staje na swiatlach. Tutaj sa straszne odleglosci, liczy sie nie tylko oszczednosc ale i komfort jazdy, drogi sa dlugie i nuuuudne usnac mozna, na takich drogach sie wlacz ekonomiczne spalanie, juz nie jest jak kiedys :no:

mowilysmy o benzynie czy o ropie do samochodow? jaka roznica u Was?

hitlerek też na wasz rynek produkowany z większym silnikiem, i zupełnie inaczej wyposażony, czasem zupełnie inaczej wyglądają te samochody. Nasze muszą być bezpieczniejsze, bardziej eko i wytrzymalsze. No i delikatniej wyglądają, czasem wychodzi z tego zupełnie inny samochód po tych zmianach :lol2:

Mania dzięki za wytłumaczenie tych fug, myślałam, że kamień sie głownie bez fug układa :rolleyes:

ano inaczej, te samochody robia. duzy nasz nawet na US robiony, glownie co pokazuje to jazde w milach, na km trza sie niezle przyjrzec

Fordy jak u Was sa i inne hamerykany tz sa czasem zupelnie inne modele

M powiedzial ze oba nasze hitlerki sa takie same jak w Europie, ja tam sie nie znam, sprawdze kiedys na necie

duzy wiadomo ma wiekszy silnik to wiecej zlopie, ale np nie wyobrazam sobie jechac jetta doMontrealu albo gdzies - wysiasc nie moge - przez moje plecy. Jego auto nazywam "gowno"...jak jedziemy gdzies to pytam czym - moim czy "gownem"...a on sie zlosci :p

to jedyne miejsce w całym domu gdzie mogę wcisnąć tą marmurową arabeskę. :lol2: no i zostaje jeszcze piwnica, co by kartofle w godnych warunkach przechowywać :rotfl:

w łazience na dole byłaby ewentualnie ceramiczna biała :rolleyes:

kosz ładny, ale to mój własny wymysł wirtualny :p

zobacze jak to w realu wyjdzie, jak już będzie pralnia zrobiona, kiedyś....... :rolleyes: