Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

widzialam widzialam, bardzo ladna kuchnia ale dlatego napisalam ze do kuchni bym laminatu nie kladla - cale zycie w kazdej mam i nie powiem ile razy dzieciaki mi go zjaraly kladac gorace garnki - nie do naprawy!

kazalam Ci na necie zobaczyc bo maja piekne biale, widzialam w sklepach na zywo, ten co pokazalas cos za zolty byl

w zeszlym roku bylismy wycenic granit i laminat

nie mam wielkiej kuchni jak Ty ale mala tez nie jest i troche tego blatu jest + wyspa

za granit grubosci 4 cm policzyli mi razem z wyspa 5 tys (wliczajac instalacje)

za laminat - tylko za kuchnie bez wyspy - 1800

podziekowalam, poczekam i kamien zaloze

Emi no ja go nie cierpie chociaz nie zaprzecze - te pazdzierzowe teraz tak piekne robia ze musisz az dotknac zeby wiedziec ze to nie kamien, ale u mnie zawsze cos - zjarali jedzenie garnek na blat sruu - wypalona dziura. Na bokach koncowych czasami odlazic lubi, od goraca czasem pod zmywarka tez - nie u mnie ale u innych widzialam.

ale tak ladne robia ze myslalam ze jego poloze, niestety cena tez powalajaca.

Jakis niskiej jakosci to tani ale to juz zupelny szajs

no i teraz mam bezowy? cos tak, buraczki, wino, czerwony sos....wcale sie nie zmywa odrazu, zabiera mi kilka dni zeby plame wywabic