mmikka 07.08.2016 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 W Pl wielu starszym ludziom granit kojarzy się z pomnikiem na cmentarzu. Mi bardzo czarny granit podoba się. Ale nie mogliśmy sobie na niego pozwolić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.08.2016 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 ja to nawet nie wiem czy tu sa kopalnie marmuru czy granitu, nie interesowalam sie, jak widze to sciagane cos Ty kupowala w kamieniolomie?? jaki kamien? piaskowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.08.2016 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Mika nie tylko starszym, ja nigdy na to nie wadlam ale pamietam jak M rozmawial ze swoim bratem w PL, ktory wcale do starszego pokolenia nie nalezy i wydarl sie na M jak uslyszal o granicie - grobowiec chcesz w domu robic...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.08.2016 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 mój koglo moglo był tańszy niż granit, takie coś popularnego co u nas każdy daje na parapety miało być tanio, ale jakoś wyglądać. cen koglo -moglo nie znam, bo pewnie tak samo są różne jak u was. Nie pamiętam cen granitu ale zabiły nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.08.2016 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 ja to nawet nie wiem czy tu sa kopalnie marmuru czy granitu, nie interesowalam sie, jak widze to sciagane cos Ty kupowala w kamieniolomie?? jaki kamien? piaskowiec? tak piaskowiec w kamieniołomie mi go docieli na wymiar, wycieli otwory, wyszlifowały na połysk, obrobili brzegu i pomalowali jakimś siuwaksem, niby impregnatem parapety szły pocztą, a po blaty sama jechałam przez pól kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.08.2016 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 wczoraj w nocy wykelilam kominek na pdlodze, dokladny rozmiar jaki ma byc na dole.....ten wklad jest MONSTRUM ...musze zobaczyc jak z mniejszym troche bo maja 3 rozmiary, ten wyklejony ma 46 cali, mniejszy jest 40 i jeszcze mniejszy 30 cos tam. Trzydziestka odpada teraz mam taki rozmiar w kominkowycm, chcialam wiekszy. a wykleilam bo musze policzyc ile mi tego marmuru badz kamienia trzeba...narazie z braku tamtych czarnych sciaga mnie do granitu. Chyba ze znajde jakos fajny zamiennik ale plutek ceramicznych nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.08.2016 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Emi i co, zadowlona jestes z piaskowca?? Mika co masz teraz na blatach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.08.2016 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 nie wiem dlaczego ale nie cierpie i zniesc nie moge drewnianych blatow w kuchni. Wyspa tak, jak najbardziej, ale nie blaty. Jakies zboczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.08.2016 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Mój piaskowiec jest super, chociaż ma swoje wady, ale ślicznie się skrzy kryształkami piasku w słońcu, ma piękny rysunek "usłojenia" postarali się w kopalni i wybrali najładniejsze kawałki Mój piaskowiec jest niezwykły, bo jest twardy prawie tak jak granit i nie nasiąka jak inne piaskowce, Tylko w jednym miejscu u nas w kraju się taki wydobywa. drewna też za bardzo nie lubię, chociaż fajnie wygląda w skandynawskich kuchniach u mnie będzie w spiżarce chyba, no chyba, że tam też carrare dać? muszę przemyśleć sprawę jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.08.2016 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 jak klasycznie to klasycznie....kupilam taka miske dla psa, bo moj je z takich malych pytanie za 100 pkt kupwac czy nie? ma sens? ladne? najwyzszy ma 45 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.08.2016 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 no dobra popatrzyłam i jednak drewno w spiżarce na blacie zostanie. moja będzie ubogą kopią tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.08.2016 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 miska super, a te cusie dziwne, co to w ogóle jest? jak takie grzyby smardze wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.08.2016 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Blat najzwyklejszy mam. Emi, nie wiem czy widać na fotce, ale pod blat wepchalam wczoraj wieczorem ręcznik papierowy:cool:8 A spuchlo łączenie pod ścianą, daleko od zlewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.08.2016 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 to sa pierdolki dekoracyjne, ok nie kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.08.2016 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 blat w spizarce wyglada fajowo, zrob drewno. Spizarka to spizarka, kojarzy sie z jedzeniem i natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.08.2016 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 fajną strukturę ma ten blat, taką łupaną. Myślałam, że można tylko mat - błysk wybrać. ciekawe czy pomoże ten ręcznik. a spuchnięcie mam nadzieję, że wyschnie i zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.08.2016 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Mika ale ladny ten blat!!skojarzyl mi sie z kamieniami ktorych nie kupilam bo nie ma. co masz pod spodem ? woda jakas, para, cos musi podchodzic skoro puchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.08.2016 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) Z łupkiem ten blat mi się kojarzy, struktura nie jest jednorodna. Te marokanskie lampki mi się ze zniczami kojarzą Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.08.2016 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Wg mnie para ze zmywarki. Piszczala w nocy, otwierałam i wracałam do łóżka. Teraz nie otwieram. Przypominało mi się, że w wolnostojacej w mieszkaniu miałam położoną uszczelkę i nie było widać dziury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.08.2016 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 próba wrzucenia zdjecia, gugiel coś popierzył ze zdjeciami w albumach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts