mania1220 07.08.2016 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 powinno podlegac reklamacji, ale zalezy co w tej reklamacji masz uwzglednione. Moga powiedziec ze od zmywarki i nie ich wina.ale moze byc i tak ze wada produktu, klej za slabo chwycil, nie wysuszyli do konca i pod cieplem puscil, zadzwon do nich i sprawdz, a jak nie przyklej sama badz zawolaj kogos ale ne zostawiaj tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.08.2016 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 wrocilam, nawet zapytajnikow nie ma, nic, czysto, Emi zaladuj fotke prosto z compa na muratora, tak bedzie najprosciej, z pulpitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.08.2016 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Znalazłam fotkę w telefonie, przez łupkowy kolor nie widać wwybrzuszenia. Często miałam na FM brak możliwości wklejenia zdjęcia.W ten sposób co umiem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.08.2016 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 jak to nich ich wina, kto daje niezabezpieczone łączenie w okolicach zmywarki?????? mogli zamówić fabrycznie brzegi docięte i obciągnięte laminatem nic by się nie działo! wczoraj sam patrzyłam i tak się da zamówić. ale pewnie taniej dla nich samemu ciachnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.08.2016 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 wrocilam, nawet zapytajnikow nie ma, nic, czysto, Emi zaladuj fotke prosto z compa na muratora, tak bedzie najprosciej, z pulpitu Mania ja te zdjecia mam na dysku zewnętrznym, gdzieś miedzy milionem innych zdjęć, nie namierze, do tego te zmniejszanie itp, bo nie wchodzą na muratora duże, Focha mam wielkiego na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.08.2016 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Emi a myslisz ze tu jest inaczej z takimi frmami? oby po najmniejszej lini opory, temu mowie zeby Mika dzwonila, blat ladny, szkoda zeby sie wiecej rozlazl bo bedzie musiala caly zmieniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.08.2016 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 to ja mam focha ze nie zobacze moze nie dziala tymczasowo, ja z moim mialam problem ostatnio i wkleic po ludzku nie moglam bo cichaczm jakies cos robili na stronie, wczoraj wieczorem przeszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.08.2016 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Pewnie nas oleją, ale zgloszę to. Chciałam w tej firmie zamówić szafę do dziupli, do tej pory nie odezwali się Zmywarkę też próbowałam zmienić na inną i nie wyszło. W sumie, to do czasu umowy na papierze byli zainetesowani, potem juź pod górkę było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.08.2016 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 07.08.2016 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Potem wkleję fotkę z telefonu, na pewno pazdziez był wybrzuszony. Kuchnię montowała firma meblowa, to podlega reklamacji? Reklamacja nie przejdzie, oni zawsze znajda powód, zeby zrzucić winę na klienta, chociaż wydaje mi się, ze od pary nie powinien spuchnąć... ja mam w obu kuchniach blaty laminowane i nic się z nimi nie dziele ani koło zlewu ani koło zmywarki, co więcej ten blat w letniej kuchni ma już 16 lat i od 10 lat jest w tamtej kuchni, a w zimie pomieszczenie jest nieogrzewane i jak się tam coś robi to pary jest sporo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.08.2016 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Widze!!!! ladny, taki bursztynowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.08.2016 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) Gosiu, pierwszy raz jak zobaczyłam to wybrzuszenie, to pomyślałam, że my wylaliśmy płyn. Potem kupiłam tą marmurową płytę, położyłam na blacie i bardzo się zdziwiłam jak zobaczyłam większe wybrzuszenie. Niestety nie da się zajrzeć pod blat od strony zlewu, bo jest postawiona ''ścianka' z płyty meblowej od strony ściany. Siedziałam pod zlewem w szafce, latarką świeciłam i nic nie dojrzałam Wtedy o tej parze pomyślałam, ona ma ujście pod ścianą w tej dziurze za tą ścianką. Pewnie słabiej sklejone są te dwie płyty blatu. Kuchnia ma 8 miesięcy. Przypomniało mi się, forma koniecznie chciała dać na te łączenie metalową listewkę, ja się uparłam, że jej nie chcę- mamy odpowiedź na reklamację- wina klientki Emi, w tablecie fotkę widziałam, włączyłam kompa i znikła. Ale widzę, że się teraz udało. Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.08.2016 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 mojej kolezance spuchl od pary w zmywarce, ale zaraz nad drzwiczkami, a ja mam gole i wesole pazdzierz na wierzchu i nic.zalezy od pazdzierza pewno a juz napewno od jakosci kleju jaki uzywany do przyklejania laminatu - stary klej, zle wysuszone jak pisalam, nie doccisniete i diabli wiedza co, inaczej tak, powinno i z 20 lat trzymac. Mika znaczy dziadowska firma jak maja klienta w nosie i zarobic nie maja??? GOSIK - wybralas farbe?? a wlasnie.......Mika kupilas biala farbe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.08.2016 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 on mi przypomina deski co teraz w modzie ze slojami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.08.2016 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Farba----------- wczoraj mąż rano pojechał do miasta. Bez śniadania. Wraca i mówi, że jest bardzo głodny i żebym coś szybko jeść zrobiła. Opowiada, że kupił sąsiadom kij do wałka do malowania, bo do niego zadzwonili, żeby po drodze kupił. Więc pytam- a farbę przy okazji kupiłeś? Usłyszałam- ty już usiądź na dupie. Więc odpowiedziałam- dobra siadam, a śniadanie zrób sobie sam. Przez to, że ja siedzę na dupie, to ta farba się odwleka. On nie pomaluje, bo w aucie grzebie. I nie chce żebym ja po drabinie skakała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.08.2016 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Mika a jakbys zrobila tak.............jedz kup sama farbe, maznij po kazdej scianie pedzlem maziaje i zostaw.... chyba by tak nie zostawil...?? ja bym tak zrobila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.08.2016 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Maniu, jak już pogodził się z tym, że będzie biało, to znaczy, że będzie Na pewno mamy pudło białej farby w garażu, ale chcę tą ceramiczną kupić. Ja i tak się cieszę, że ta tapeta jest zamalowana. Za to mąż szuka idealnego koloru do starego auta. Niebieski/granat z nutką fioletu. Kupił próbkę i kicha, za bardzo błękitny kolor. Pomalował i oddał do piaskowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.08.2016 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 aha, no to chociaz tyle - dal sie przkonacpewno zajety teraz mysleniem o samochodzie ciagle, to jaki teraz kolor?a szukal inspiracji na necie z tych samochodow???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.08.2016 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) Tak, co znajdzie to robi fotkę telefonem, żeby nosić przy sobie. teraz, to całe błotniki zeszlifował do gołej blachy. Maskę i przednie zawieszenie dał do piaskowania. Zagruntował farbą podkładową. Cały dach auta wyczyścił. Tam dach nie był z blachy, tylko jakiś pergamit zaimpregnowany na deszcz. Osadzony na drewnianych listewkach. Od środka normalna tkanina jako podbitka. Rozbiera przód do pojedynczej śrubki. Znajomy Szwed dzwonił, że mamy przyjechać, to nam wytoczy tulejki mosiężne, bo na pewno mamy luz na kierownicy - Emi, mój stary sierściuch przyszedł do domu pospać Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.08.2016 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Mania każdy kawałek kamienia jest inny Parapety mam matowe, bo chciałam takie bardziej pażdziochowe, żeby były, nie lubię świecących się jak psu jajka, One są takie szarawe, niektóre mają też te usłojenie bursztynowe. na wyspie też jest taki szarawy, z leciutkim usłojeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts