Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

powinno podlegac reklamacji, ale zalezy co w tej reklamacji masz uwzglednione.

Moga powiedziec ze od zmywarki i nie ich wina.

ale moze byc i tak ze wada produktu, klej za slabo chwycil, nie wysuszyli do konca i pod cieplem puscil, zadzwon do nich i sprawdz, a jak nie przyklej sama badz zawolaj kogos ale ne zostawiaj tak

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wrocilam, nawet zapytajnikow nie ma, nic, czysto, Emi zaladuj fotke prosto z compa na muratora, tak bedzie najprosciej, z pulpitu

Mania ja te zdjecia mam na dysku zewnętrznym, gdzieś miedzy milionem innych zdjęć, nie namierze, do tego te zmniejszanie itp, bo nie wchodzą na muratora duże, Focha mam wielkiego na razie :p

Potem wkleję fotkę z telefonu, na pewno pazdziez był wybrzuszony. Kuchnię montowała firma meblowa, to podlega reklamacji?

Reklamacja nie przejdzie, oni zawsze znajda powód, zeby zrzucić winę na klienta, chociaż wydaje mi się, ze od pary nie powinien spuchnąć... ja mam w obu kuchniach blaty laminowane i nic się z nimi nie dziele ani koło zlewu ani koło zmywarki, co więcej ten blat w letniej kuchni ma już 16 lat i od 10 lat jest w tamtej kuchni, a w zimie pomieszczenie jest nieogrzewane i jak się tam coś robi to pary jest sporo...

Gosiu, pierwszy raz jak zobaczyłam to wybrzuszenie, to pomyślałam, że my wylaliśmy płyn. Potem kupiłam tą marmurową płytę, położyłam na blacie i bardzo się zdziwiłam jak zobaczyłam większe wybrzuszenie. Niestety nie da się zajrzeć pod blat od strony zlewu, bo jest postawiona ''ścianka' z płyty meblowej od strony ściany. Siedziałam pod zlewem w szafce, latarką świeciłam i nic nie dojrzałam :rolleyes: Wtedy o tej parze pomyślałam, ona ma ujście pod ścianą w tej dziurze za tą ścianką. Pewnie słabiej sklejone są te dwie płyty blatu. Kuchnia ma 8 miesięcy.

Przypomniało mi się, forma koniecznie chciała dać na te łączenie metalową listewkę, ja się uparłam, że jej nie chcę- mamy odpowiedź na reklamację- wina klientki :(

Emi, w tablecie fotkę widziałam, włączyłam kompa i znikła. Ale widzę, że się teraz udało.

Edytowane przez mmikka

mojej kolezance spuchl od pary w zmywarce, ale zaraz nad drzwiczkami, a ja mam gole i wesole pazdzierz na wierzchu i nic.

zalezy od pazdzierza pewno a juz napewno od jakosci kleju jaki uzywany do przyklejania laminatu - stary klej, zle wysuszone jak pisalam, nie doccisniete i diabli wiedza co, inaczej tak, powinno i z 20 lat trzymac.

Mika znaczy dziadowska firma jak maja klienta w nosie i zarobic nie maja???

GOSIK - wybralas farbe??

a wlasnie.......Mika kupilas biala farbe??

Farba----------- wczoraj mąż rano pojechał do miasta. Bez śniadania. Wraca i mówi, że jest bardzo głodny i żebym coś szybko jeść zrobiła. Opowiada, że kupił sąsiadom kij do wałka do malowania, bo do niego zadzwonili, żeby po drodze kupił. Więc pytam- a farbę przy okazji kupiłeś? Usłyszałam- ty już usiądź na dupie.:rolleyes: Więc odpowiedziałam- dobra siadam, a śniadanie zrób sobie sam. :cool:

Przez to, że ja siedzę na dupie, to ta farba się odwleka. On nie pomaluje, bo w aucie grzebie. I nie chce żebym ja po drabinie skakała :rolleyes:

Maniu, jak już pogodził się z tym, że będzie biało, to znaczy, że będzie :) Na pewno mamy pudło białej farby w garażu, ale chcę tą ceramiczną kupić.

Ja i tak się cieszę, że ta tapeta jest zamalowana.

Za to mąż szuka idealnego koloru do starego auta. Niebieski/granat z nutką fioletu. Kupił próbkę i kicha, za bardzo błękitny kolor. Pomalował i oddał do piaskowania.

Tak, co znajdzie to robi fotkę telefonem, żeby nosić przy sobie. teraz, to całe błotniki zeszlifował do gołej blachy. Maskę i przednie zawieszenie dał do piaskowania. Zagruntował farbą podkładową. Cały dach auta wyczyścił. Tam dach nie był z blachy, tylko jakiś pergamit zaimpregnowany na deszcz. Osadzony na drewnianych listewkach. Od środka normalna tkanina jako podbitka. Rozbiera przód do pojedynczej śrubki. Znajomy Szwed dzwonił, że mamy przyjechać, to nam wytoczy tulejki mosiężne, bo na pewno mamy luz na kierownicy :rotfl:

IMAG1861.jpg IMAG1863.jpg IMAG1864.jpgIMAG1846.jpgIMAG1859.jpg- Emi, mój stary sierściuch przyszedł do domu pospać:)

Edytowane przez mmikka