Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

zucalam juz kilka razy, chyba ze 3 w czasie calego malzenstwa, ale nie w niego, moze powinnam walnac w niego...???:rolleyes:

ale raz go dziablam widelcem takiego wqurwa na mnie sprowadzil, ale to bylo daaawno, mialam 20 lat.

ja nie wiem, kryzys wieku sredniego? a moze dziala na tej samej zasadzie co nie pytanie nikogo o droge tylko bladzenie bo by ich EGO ucierpialo???

juz nie mowiac o ich przekonaniu ze wszystko wiedza najlepiej, a ty babo guzik sie znasz.

poki co nadal sie nie odzywam.

Wczoraj go prosilam zeby zrobil mi ramke na shuttera do swietlika dzis, poki rano i tam slonca nie ma , inaczej tam sauna totalna. Trzeba wyjsc na drabine, zmierzyc , uciac listewki i zbic. A ja bym sobie je pomalowala. Wyschlyby moment bo upal i duchota od rana. Przykrecic. I wsadzic. Ot cala filozofia, a w jaskini ma i pile, a nawet dwie i listewki.

Nope, ma w dupie. Wstal rano, zrobil sobie kawe, wykapal i poszedl robic swoja jaskinie. Bo po co. Niech sie ta gora nagrzewa. Uparcie mi na zmosc. Ale OK, przezyje ;)

Na palcach obu rak moge zliczyc kiedy sie klocilismy i ciche dni byly. A tu taka bomba przez kominek> zeby jeszcze cos powaznego.

zobaczymy ile wytrzyma w ciszy.

Pestka super te siedziska w oknach, tak nook sie nazywa, window nook. Mialam takie w planie a raczej mam z oknem w kominkowym co wychodzi na ogrodek, zmienic okno i wstawic taka wneke okienna i siedzisko.

Pestka, Ty tak malo pokazujesz od siebie ;) ja Cie prosze, jak zrobisz pokaz to!!

Edytowane przez mania1220

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no i nasteona bomba...przyszedl dzis swiecznik - JEDEN!!!!!

a drugi gdzie????

wiec ja na chat z Amazon a gosciu mi mowi ze sorry ale nie maja juz. Mowie mu ze byly 3 jak kupowalam, wzielam dwa, zaplacilam, kase sciagli za dwa. A teraz sie dowiaduje ze NIE MA i NIKT z cholernego Amazon nie raczyl mnie o tym powiadomic????????????????

normalnie utluc!!!

swiecznik jest fajny ale mialy byc dwa, jeden teraz nie zadziala jak powinien byc.

i on mi mowi ze moge zamowic ponownie u tego drugiego seller,

dziewczyny mam prosbe, kliknijcie na ten link i powiedzcie mi jaka cene widzicie, chce cos sprawdzic

https://www.amazon.ca/gp/product/B00KR8R53K/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

Mika dzieki :)

czasami ustawiaja tak ze wiecej cena sie ustawia wg kraju badz strony kraju i np wylapujac inny kraj chca zarobic i daja wieksza cene.

ten seller ZWARIOWAL

dalam za nie 60, on chce 360 to ile wiecej??? ile prcent? nie jestem dobra w matmie - 300%...???

IDIOT....w US jeszcze mniej kosztuja.

powiedzialam dzis Amazon ze powinni go zablokowac bo sie w pale nie miesci jaka on cene wywalil. I oni mi radzili kupic drugiego od niego, chyba zwariowali - bo ja napewno nie ;)

sprzedawca jest z US

Pestka zobaczymy czy bedzie rozbieral, jak Rick robil to musial rozwalac jak wpadlam - tak zabudowal bez sensu ze Kathy by swoich szafek nie postawila, pogonilam go i musieli rozwalac - oczywscie jak zwykle - to byl ich pomysl :rolleyes: To samo bylo z miejscem na TV i ze zrobieniem malej wysepki.

A co M namodzil nie wiem, juz na dol nie poszlam na przeszpiegi - w koncu twarda jestem :cool:

W koncu to jego jaskinia jak se zrobi tak se bedzie mial :cool:

mam nadzieje ze Twoje okno idzie wg Twoich planow

(fotki do kitu ale mlody pozyczy moja lustrzanke i dzis fotki telefonem nie wychodza tak sweci i odbija )

moj osierocony swiecznik...nie umywa sie do moich podlogowych sie rozumie

http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/1220/Basement/IMG_3154_zpsgb0oiygm.jpg

ale jest ladniutki , ladnie zrobiony, aluminiowy (co wazne) i ma 65 cm. Jakosciowo - nie mam sie do czego przyczepic

http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/1220/Basement/IMG_3170_zps5mheir5e.jpg

http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/1220/Basement/IMG_3172_zpsqiwrxqvq.jpg

http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/1220/Basement/IMG_3173_zpslvcf0i9x.jpg

http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/1220/Basement/IMG_3180_zpseosjzggu.jpg

bardzo bym chciala trafic takie same jak moje pdlogowce, niestety ciezko

+37C w cieniu, plus humid. razem grubo ponad 40C, woda w powietrzu, nie ma co oddychac, wyszlam na chwile i mi sie slabo zrobilo.

Zaczelam podcinac kreconki zeby wrocul im ksztalt bo wtedy wcale nie zrobilam, rzucilam wszystko w cholere - nie da sie.

Dobra ciocia Mania wyniosla dzis wode chipmunkom zeby mi nie zdechly z pragnienia, odrazu przyssawaka byla, probowaly sie dostac do pica ptakom ale wisi na drzewie, drzwo za grube nie mogly wskoczyc nawet na pien - co skoczyly to sie odbijaly jak pilka, trzeba bylo Mankowi miske jeda zajomac dla nich

jutro ma byc jeszcze gorzej i az do niedzieli, trawa wyglada fatalnie u ludzi, nie zle co mowie, jaka trawa, trawy NIE MA, sciernisko ! zapowiadaja 3 dni burz z grzmotami - zobaczymy czy beda czy pojda bokiem....

pogoda tylko super dla mojej Boguski bo ona takie uwielbia goraco

Na razie przerwa w pracy. Zobaczymy jutro :)

Świecznik niezły. Możesz z tych trzech zrobić kompozycję. Na tch wyższych postawiłabym świece kule, a na niskim średnio grubą kolumienkę dość wysoką.

No, zemrę z ciekawości, co swojemu zrobisz jak zobaczych co nawydziwiał :wiggle:

Ojojoj...sie porobiło... u mnie nigdy nie było cichych dni choć kłocimy sie czesto, mamy oboje ciezkie charaktery, a ja jestem okropnie uparta i unosze sie dumą, ale on nie potrafi wytrzymać bez gadania, nawet jesli ja sie nie chce odzywac to on i tak gada te swoje "mądrosci". Raz mnie tak wkurzył ze kopnełam w drzwi (w bloku) i zrobiłam w nich dziurę, bo z pazdzierza były :rolleyes: do dzis ta dziura w drzwiach jest ...

Mi sie te ręce tez nie podobaja, na obrazie to ładnie, ale takie odlewy, brrr ... odczucia mam jak Mika, moze jakby nie były takie trupio białe...

Swiecznik - śliczności, az zal ogromny ze drugiego nie ma

Edytowane przez vesila

Pestka zeby postawic kule na swiecznikach musialabym przykleic - stoja kolo wejsciowych drzwi :)

nie wiem co mu zrobie...jeszcze nie wiem czy spapral cos wiecej...

a mi sie te rece podobaja, mnie nic nie straszy :p w sumie o moich buzkach mozna to samo powiedziec - zdarta, spreparowana skora z twarzy :)

ciche dni ja zrobilam!! taka bede!! bo wlasnie jestem uparta i ta cisza walke tocze

zadko przegrywam, no ale zdaza sie, przegralam z lupkiem ehhh.....

Vesi bylam lepsza, ale to byla wojna z moja moja mloda :wiggle: nie ze dziure w srodku ale zlamalam drzwi na pol :wiggle: