mania1220 10.08.2016 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) zucalam juz kilka razy, chyba ze 3 w czasie calego malzenstwa, ale nie w niego, moze powinnam walnac w niego...??? ale raz go dziablam widelcem takiego wqurwa na mnie sprowadzil, ale to bylo daaawno, mialam 20 lat. ja nie wiem, kryzys wieku sredniego? a moze dziala na tej samej zasadzie co nie pytanie nikogo o droge tylko bladzenie bo by ich EGO ucierpialo??? juz nie mowiac o ich przekonaniu ze wszystko wiedza najlepiej, a ty babo guzik sie znasz. poki co nadal sie nie odzywam. Wczoraj go prosilam zeby zrobil mi ramke na shuttera do swietlika dzis, poki rano i tam slonca nie ma , inaczej tam sauna totalna. Trzeba wyjsc na drabine, zmierzyc , uciac listewki i zbic. A ja bym sobie je pomalowala. Wyschlyby moment bo upal i duchota od rana. Przykrecic. I wsadzic. Ot cala filozofia, a w jaskini ma i pile, a nawet dwie i listewki. Nope, ma w dupie. Wstal rano, zrobil sobie kawe, wykapal i poszedl robic swoja jaskinie. Bo po co. Niech sie ta gora nagrzewa. Uparcie mi na zmosc. Ale OK, przezyje Na palcach obu rak moge zliczyc kiedy sie klocilismy i ciche dni byly. A tu taka bomba przez kominek> zeby jeszcze cos powaznego. zobaczymy ile wytrzyma w ciszy. Pestka super te siedziska w oknach, tak nook sie nazywa, window nook. Mialam takie w planie a raczej mam z oknem w kominkowym co wychodzi na ogrodek, zmienic okno i wstawic taka wneke okienna i siedzisko. Pestka, Ty tak malo pokazujesz od siebie ja Cie prosze, jak zrobisz pokaz to!! Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.08.2016 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Mika jak na dzien dzisiejszy ten palec pokazuje mi w strone M oskarzycielsko cos na ksztalt shut up and do it ! poki co nie dziala! ale jakby co to bedzie :ty gamoniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.08.2016 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 "protezy" sa z tej samej serii co buzki musze poszukac bo jeszcze sa same dlonie bez buziek, gdzies mi smigly tylko musze sprawdzic czy z tej samej serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.08.2016 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Wstawił na próbę parapety Na razie po mojemu. Ale musi podkuć wnękę pod środkowym oknem i wypoziomować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.08.2016 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Pestka ohhh lucky you !!!! bylam na dole przezucic pranie i zerklam co zrobil - zepsul, nie zrobil jak go prosilam. Zabral miejsce. Niestety ze sie nie odzywam nie moge stac jak Gestapo i pilnowac bo umylam rece dostanie zjebke potem...jak juz gadac bedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.08.2016 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Vesi jak widzisz moj M tez nie jest taki wspanialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.08.2016 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 no i nasteona bomba...przyszedl dzis swiecznik - JEDEN!!!!!a drugi gdzie????wiec ja na chat z Amazon a gosciu mi mowi ze sorry ale nie maja juz. Mowie mu ze byly 3 jak kupowalam, wzielam dwa, zaplacilam, kase sciagli za dwa. A teraz sie dowiaduje ze NIE MA i NIKT z cholernego Amazon nie raczyl mnie o tym powiadomic????????????????normalnie utluc!!! swiecznik jest fajny ale mialy byc dwa, jeden teraz nie zadziala jak powinien byc. i on mi mowi ze moge zamowic ponownie u tego drugiego seller, dziewczyny mam prosbe, kliknijcie na ten link i powiedzcie mi jaka cene widzicie, chce cos sprawdzic https://www.amazon.ca/gp/product/B00KR8R53K/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 10.08.2016 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Price: CDN$ 360.95 FREE SHIPPING. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 10.08.2016 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.08.2016 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Mika dzieki czasami ustawiaja tak ze wiecej cena sie ustawia wg kraju badz strony kraju i np wylapujac inny kraj chca zarobic i daja wieksza cene. ten seller ZWARIOWAL dalam za nie 60, on chce 360 to ile wiecej??? ile prcent? nie jestem dobra w matmie - 300%...??? IDIOT....w US jeszcze mniej kosztuja. powiedzialam dzis Amazon ze powinni go zablokowac bo sie w pale nie miesci jaka on cene wywalil. I oni mi radzili kupic drugiego od niego, chyba zwariowali - bo ja napewno nie sprzedawca jest z US Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.08.2016 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Czekaj zobaczymy co dalej A Ty co, każesz rozbierać Amazon się popisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.08.2016 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Pestka zobaczymy czy bedzie rozbieral, jak Rick robil to musial rozwalac jak wpadlam - tak zabudowal bez sensu ze Kathy by swoich szafek nie postawila, pogonilam go i musieli rozwalac - oczywscie jak zwykle - to byl ich pomysl To samo bylo z miejscem na TV i ze zrobieniem malej wysepki. A co M namodzil nie wiem, juz na dol nie poszlam na przeszpiegi - w koncu twarda jestem W koncu to jego jaskinia jak se zrobi tak se bedzie mial mam nadzieje ze Twoje okno idzie wg Twoich planow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.08.2016 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 (fotki do kitu ale mlody pozyczy moja lustrzanke i dzis fotki telefonem nie wychodza tak sweci i odbija ) moj osierocony swiecznik...nie umywa sie do moich podlogowych sie rozumie http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/1220/Basement/IMG_3154_zpsgb0oiygm.jpg ale jest ladniutki , ladnie zrobiony, aluminiowy (co wazne) i ma 65 cm. Jakosciowo - nie mam sie do czego przyczepic http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/1220/Basement/IMG_3170_zps5mheir5e.jpg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/1220/Basement/IMG_3172_zpsqiwrxqvq.jpg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/1220/Basement/IMG_3173_zpslvcf0i9x.jpg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/1220/Basement/IMG_3180_zpseosjzggu.jpg bardzo bym chciala trafic takie same jak moje pdlogowce, niestety ciezko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.08.2016 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 +37C w cieniu, plus humid. razem grubo ponad 40C, woda w powietrzu, nie ma co oddychac, wyszlam na chwile i mi sie slabo zrobilo.Zaczelam podcinac kreconki zeby wrocul im ksztalt bo wtedy wcale nie zrobilam, rzucilam wszystko w cholere - nie da sie. Dobra ciocia Mania wyniosla dzis wode chipmunkom zeby mi nie zdechly z pragnienia, odrazu przyssawaka byla, probowaly sie dostac do pica ptakom ale wisi na drzewie, drzwo za grube nie mogly wskoczyc nawet na pien - co skoczyly to sie odbijaly jak pilka, trzeba bylo Mankowi miske jeda zajomac dla nich jutro ma byc jeszcze gorzej i az do niedzieli, trawa wyglada fatalnie u ludzi, nie zle co mowie, jaka trawa, trawy NIE MA, sciernisko ! zapowiadaja 3 dni burz z grzmotami - zobaczymy czy beda czy pojda bokiem....pogoda tylko super dla mojej Boguski bo ona takie uwielbia goraco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.08.2016 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Na razie przerwa w pracy. Zobaczymy jutro Świecznik niezły. Możesz z tych trzech zrobić kompozycję. Na tch wyższych postawiłabym świece kule, a na niskim średnio grubą kolumienkę dość wysoką. No, zemrę z ciekawości, co swojemu zrobisz jak zobaczych co nawydziwiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.08.2016 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) Ojojoj...sie porobiło... u mnie nigdy nie było cichych dni choć kłocimy sie czesto, mamy oboje ciezkie charaktery, a ja jestem okropnie uparta i unosze sie dumą, ale on nie potrafi wytrzymać bez gadania, nawet jesli ja sie nie chce odzywac to on i tak gada te swoje "mądrosci". Raz mnie tak wkurzył ze kopnełam w drzwi (w bloku) i zrobiłam w nich dziurę, bo z pazdzierza były do dzis ta dziura w drzwiach jest ... Mi sie te ręce tez nie podobaja, na obrazie to ładnie, ale takie odlewy, brrr ... odczucia mam jak Mika, moze jakby nie były takie trupio białe... Swiecznik - śliczności, az zal ogromny ze drugiego nie ma Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.08.2016 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Pestka zeby postawic kule na swiecznikach musialabym przykleic - stoja kolo wejsciowych drzwi nie wiem co mu zrobie...jeszcze nie wiem czy spapral cos wiecej... a mi sie te rece podobaja, mnie nic nie straszy w sumie o moich buzkach mozna to samo powiedziec - zdarta, spreparowana skora z twarzy ciche dni ja zrobilam!! taka bede!! bo wlasnie jestem uparta i ta cisza walke tocze zadko przegrywam, no ale zdaza sie, przegralam z lupkiem ehhh..... Vesi bylam lepsza, ale to byla wojna z moja moja mloda nie ze dziure w srodku ale zlamalam drzwi na pol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 10.08.2016 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 mańka może odpuść mu, niech se tą jaskinie urządza po wieśniacku? Masz gdzie zrobić sobie telewizorek, żeby do niego na dół nie schodzić i nie dostawać mdłości?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.08.2016 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Kupił ten łupek już ??? Mnie mój pierwszy mąż oskarżył, że mu rękę złamałam, ale to nie była prawda. Zresztą jak? Ja 158 wzrostu, a on prawie 190 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 10.08.2016 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Kiedyś dziura w drzwiach pokazała nam jak zostaliśmy oszukani przez firmę Zapłacone było za drewniane drzwi, a okazało się, że w środku jest papierowy plaster miodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts